Sevgilimle 2 hafta onun işleri 1 hafta da benim işlerim yüzünden görüşememiştik. Bana msjları genel de hep çok romantik olur böyle içiniz erir okurken. Ama son hafta döndüğün de o güzel ve özenli dudaklarına doya doya bakmak istiyorum dedi. Onun ofisine sürpriz yaptim kendisi avukat. Çok şaşırdı sevindi. Neden öpmek değil de doya doya bakmak dedim. İzlemeye değer dedi. Parmaklarini dudaklarimda gezdiriyodu bisey söyleyecekken işaret parmağını ağzıma aldım. Yapma bitanem dedi ama çok hızlı nefes aliyodu bırakmak istemedim. 2. parmak ve sonra 3. parmak derken inlemeye başladi kravatini çıkardi kapiyi kilitleyip geldi. Tekrar ağzima aldim parmaklarini emdim dayanamadi sanirim aletini çikarip 31 çekmeye basladi beni izleyerek,çok hızlı nefes alıyodu ve off diye inledi hep devam et demeye basladi ve sonunda inanılmaz tahrik edici bir sekilde fışkırır gibi boşaldi. Size sormak istediğim o an ağzıma verseydi ağzıma da alacaktım neden kendi yapti neden izledi sadece?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
- Cinsellik konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılBu da bir teşhircilik. Normalde beraber oluyormusunuz cinsel yönden. eğer oluyorsanız fantazi yapmış.
14 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyoruz aletini de ilk kez gördüm. Dayanamayip çikardi. Yoksa çok çekingen
- +1 yıl
Bir adımda sen ona gitseydin herşey farklı olurmuş. kendini ağırdan satmışsın. çocukta dayanamamış.
- +1 yıl
Sana kıyamamış ve seni evliliğe saklıyor. seni etkilemek ya da zarar vermek istememiş. isteseydin hayır demezdi, ama sen ona bırakmışsın. oda doğru olanı yapmış. seni ürkütüp kaçırmak istememiş. ah bu kızlar, istersiniz ama söylemezsiniz. Düşünceli biri demekki, seninle ciddi düşünüyor.
Soran+1 yılSaol umarim öyledir
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok saçma davranmış ben olsam ağzına verirdim hemen :D
1108 Yorumla
Soran+1 yılBence de 😀
Cevap sahibi+1 yılseninde canın parmaktan sonra daha büyük bişey istemiş belli :D
Soran+1 yılHem de çok
Cevap sahibi+1 yılo zaman eğilip ağzına alsaydın direk bişey demezdi ;)
Soran+1 yılAğzımdan bir türlü çekmedi ki elini
Cevap sahibi+1 yılof senin gibi hatun neden bize denk gelmiyor. yazdıklarından bile tahrik oldum ki kolay kolay olmam normalde
Cevap sahibi+1 yılağzına boşalmasını ister miydin bu arada? ağzına alsaydın?
Soran+1 yılElbette isterdim ben üzerime sıçrayanları bile alip yaladim onun beni dölleriyle doyurmasini istiyorum ama onda tık yok
Cevap sahibi+1 yılof :D !! ne kadar harika bişisin sen. bakire misin peki?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yıltanışma ihtimalimiz yok sanırım?
Soran+1 yılHayir sevgilim var :)
Cevap sahibi+1 yılarkadaş olarak kastedmiştim ama ben :) please? :)
Soran+1 yılOlmaz :)
Cevap sahibi+1 yılolur olur :) ısırırım seni yoksam :)
Soran+1 yılBen seni ısırmiyim sonra :)
Cevap sahibi+1 yılsana serbest ısır nolcak ki :) yeter ki tanışalım :D
Soran+1 yılIsırırsam dayanamam öperim öpersem , dilimle oynarim, oynarsam yalarim, yalars muhakkak köklerim. O yüzden olmaz 😂
Cevap sahibi+1 yılbişey olmaz :D anca deli et sen beni :D off off... yaş kaç senin :D
Soran+1 yıl22 :)
Cevap sahibi+1 yıltam benliksin :) ismin ve burcun ne?
Soran+1 yılİsmimi boşver burcum ' Koç ' 😃
Cevap sahibi+1 yılbende yengeç burcuyum. genelde koçlarla anlaşamam ama :D
Soran+1 yılBen de yengeçlerle :D
Cevap sahibi+1 yılama önemli olan seninle anlaşmak istemem :D koçlar bu kadar azgın olmaz normalde :D
Soran+1 yılÖylemiymiş cidden :D
Cevap sahibi+1 yılöyle tabi :D seninle arkadaş olmamızn bir yolu olmalı :D ilgiyi seviyorsun sanırım anladığım kadarıyla :D
Soran+1 yılYa ben de azgın falan değilim sadece oral yapmayı çok istiyorum çok çok çok :(
Cevap sahibi+1 yılee çağır sevgilini yap bol bol :D
Soran+1 yılYa yapmiyo diyorum
Cevap sahibi+1 yılbence biz seninle takılmalıyız :D sana zimmetlerdim penisimi :D
Soran+1 yılOff ya dalga geçme 😃
Cevap sahibi+1 yılne dalgası :D sen böyle bir teklifi kabul edeceksin de ben red mi edeceğim :D fuckbuddy takılırdık :D oralbuddy olmadı :D
Soran+1 yılAhahahha 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılhahaha bende koptum :D bak valla ne istiyorsan yeter ki tanıyayım :D
Soran+1 yılOlmaz ya olur mu öyle şey hiç sevgilim varken 😃
Cevap sahibi+1 yıltanışmak diyorm :D başka bişi değil :D
Soran+1 yılYa boş boş niye tanışiyim ya da sen niye taniyasin ki birak simdi 😃
Cevap sahibi+1 yılinsanlarla kaynaşmayı severim :D ayrıca hiç de boş değil tanışmak herkes birbirinden bişiler öğrenir vs.. destek olur :) bu gibi şeyler. D ayrıca sevgilinden ayrılırsan hemen yedekte olabilirim :D
Soran+1 yılAhahah teşekkür ederim olmaz ama 😃
Cevap sahibi+1 yılsenin kadar azgın sevgilim olsun kırk yıl borcum olsun diyim o zman :D napak
Soran+1 yılVay bee 😟
Cevap sahibi+1 yılnoldu yanlış bişi mi dedim :)
Soran+1 yılI ıhh :D
Cevap sahibi+1 yılıh deyişini yerim :D ıhlatmak vardı seni şimdi :D
Soran+1 yılYaa ne kadar kötüsün 😂
Cevap sahibi+1 yılcanım çok çekti seni napim :) ben bir keresinde kız arkadaşımın ağzına sonuna kadar kökleyip boğazına fışkırmıştım :) az daha boğuluyordu :)
Soran+1 yılSen beni iştahlandırmaya mı çalışıyosun yoksa ıslatmaya mı :(
Cevap sahibi+1 yılolanı söyledim sadece :) sadece nasıl kudurtacağımı biliyorum seni ve nasıl tatmin edeceğimi :)
Soran+1 yılÇok kötüsün :(
Cevap sahibi+1 yılne kadar kötü olabileceğimi istersen konuşabiliriz :) günde 3 4 kere ağzına boşalmasını ister misin :)
Soran+1 yılAaah ! 😠
Cevap sahibi+1 yılnolduu :)
Soran+1 yılÇok fenasın isterse sabah akşam boşalsın domaltsın ama yapmiyor kiiiiii 😠
Cevap sahibi+1 yılof gece gündüz yaparım dediklerini yataktan dışarı çıkarmam :) sen bakire değil misin ama seni domaltıp napacak?
Soran+1 yılEvlenince yapsin canim. O zaman da bir ise yarasin yani bir zahmet. Başkasinin önüne eğilicem yoksa
Cevap sahibi+1 yıloyy yerimm :) baksana seni domaltıp oral yapsa nasıl olur deli gibi emse arkanı önünü :) ayrıca seninle çok fena 69 yapılır eminim boğazına kadar alırsın karşındaki de iyice zorlar :)
Soran+1 yıl😱 Sırılsıklam olmadan den beni rahat birak en iyisi
Cevap sahibi+1 yılsırılsıklam olduysan ıslaklığını emecek vakumlayacak biri lazım sanırım :) inad etme tanışalım işte :)
Soran+1 yılOlmaaaz
Cevap sahibi+1 yılhergün 3 4 saat sevişme ve oral seks olur en az :D boy kilo kaç senin
Soran+1 yılBak hâlâ yaa 😁
Cevap sahibi+1 yılsenin benim önümde eğilmeni istiyorum :D taş gibiyim şimdi napim :D
Soran+1 yılYa şu an sert aletinin kafasında dilimle daireler çizip, ısırıp boğazıma kadar köklemek istiyorummm heryerini dakikalarca yalamak istiyorummm !
Cevap sahibi+1 yıloyy iyice sertleşti.. sadece istemekle kalma... gel istediğini yap! bende kafanı sonuna kadar bastırmak istiyorum sen yalarken
Soran+1 yılOff !!
Cevap sahibi+1 yılseni spermlerimle doyurmayı istiyorum.. tüm gün ağzınadn çıkarma.. sonra da üstüne otur mümkünse :)
Cevap sahibi+1 yılnereye gittin bakalım
Soran+1 yılBurdayim :(
Cevap sahibi+1 yılpeki :D neyse senden hayır yok bana :D
Cevap sahibi+1 yılheyy oradmısın :)
Soran+1 yıl✋✋✋
Cevap sahibi+1 yılseni özledim
Soran+1 yılImmmm ❤ ben dee
Cevap sahibi+1 yılBak bakk :D inanayim mi
Soran+1 yılKalkınca haber ver inandıriyim inan ;)
Cevap sahibi+1 yılKalkik ki şimdi ne olacak :D
Soran+1 yılBeni hayal ediceksin tabii ki 😎
Cevap sahibi+1 yılgörmeden hayal edemem ki seni :(
Soran+1 yılO zaman dediğin gibi benden sana hayir yok :)
Cevap sahibi+1 yılpeşini bırakmıcam ki senin :D gelip yalayıp kaldırsana :D
Soran+1 yılBırakma ağzımdan da çıkarma boşladıkça yalayarak ben kaldırırım. Defalarca akıt ağzıma dilime yatır ve boşal.. Hatta yüzüme boşal
Cevap sahibi+1 yılemin ol her yerine boşalasım var. evet ağzından çıkarmıcam :D sadece wc molalarında :)
Soran+1 yılHeryerime boşalllll
Soran+1 yılBeni döllerinle yıka hatta ;)
Cevap sahibi+1 yılgel buluşalım neler yapabileceğimi gör :D yıkarım tabiki azgın seni
Soran+1 yılAhahha yaa 😁
Cevap sahibi+1 yılsadece 1 gün şans ver bak hayatının en güzel günü olacak :D
Soran+1 yılOlmaz yahu 😃
Cevap sahibi+1 yılolur :D o gün ne istiyorsan yapcam :D
Soran+1 yılHmm pazarlik o zaman sevgilim sen ben olalim 😃
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani :D sevgilin olursa nolcak :D
Soran+1 yılGrup :D belki aklı başına gelir 😂
Cevap sahibi+1 yılevet güzel olur ama seni sevgiline bırakmam ki grupta da :D inan bana doyumsuzum :)
Soran+1 yılAhahah yaa şaka mısın sen ne grubu inandin mi cidden 😂 :* :*
Cevap sahibi+1 yılİnanmadim tabiki :) aç gizliliği de mesaj atayım sana :)
Soran+1 yılYa olmaz diyorum ne inat çıktın sen yahu ☺
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi ni hatunun kıymetini bilecegime inanıyorum sadede :D
Soran+1 yılSaol ama cidden bitirelim muhabbeti
Cevap sahibi+1 yılaynen :D kendine iyi bak :D
Soran+1 yılSaol sende :)
Cevap sahibi+1 yılEn iyi cevap secsene bari beni :)
Soran+1 yılAhahah ya 😂
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılSeni özledim :)
Soran+1 yılAhahah 😂
Cevap sahibi+1 yılGelip emsene :D
Cevap sahibi+1 yılpişt nasıl gidiyor :D ben geldim :D
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Erkekler Ne Diyor
9
+1 yılmal oldugu ortada ben olsam gırtlagına kadar vermiştim yani salakmış
13 Yorumla
Soran+1 yılYani sevgilim diye kızmak istemiyorum ama cidden öyle
- +1 yıl
nerden bulursunuz anlamıyorum ki:D
Soran+1 yılKötü şans :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ondan beklemeden kendin eline veya ağzına alacaktın
12 Yorumla
Soran+1 yılAğzımdan çekmedi ki elini
Cevap sahibi+1 yılKendi elini onunkine goturseydin. Herşey daha güzel olurmuş
- Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılhemen çok ileri gitmek istememiştir.
116 Yorumla
Soran+1 yılÖnümde 31 çekmeyi biliyo ama :D
- +1 yıl
Belki ağzına almaz diye düşünmüştür. Benim düşüncem o 31 çekerken elini çekip senin ağzına alman gerekirdi.
Soran+1 yılYa hiç boş bırakmadı ki ağzımı. Bir de kendi yapinca parmaklarini yalayışımı beğenmedi heralde dedim
- +1 yıl
Parmakta başarısızsan alette düşük performans sergilersin.
Soran+1 yılBaya baya inliyodu ama kıvrandı karşımda yalvaran cümleler söyledi devam et diye
- +1 yıl
e tabii ki zevk alır. Benim yaşadığım şeyler aklıma gelir gibi oldu ben bile etkilendim doğrusu.
Dvam etseydin neden durdun?
Soran+1 yılO boşaldı zaten fışkırdı üzerime resmen. Ben de o etkilensin diye gözlüklerimi çıkardım döllerine sürüp yaladım öpüştü deli gibi hiç böyle boşalmamıştım dedi. Hepsi bu ağzima vermedi ama :(
- +1 yıl
Oha :) ne burcusun sen? :)
Soran+1 yılKoç ne oldu ki neden oha dedin kötü mü yaptim onu azdirmak için yaptim yaa of :(
- +1 yıl
Hayır mükemmel bir şey yaptın.
Soran+1 yılNiye olmadi o zaman :(
- +1 yıl
Ne olmadı? Bence gayet de iyi olmuş. Fışkırmış.
Soran+1 yıltamam da ağzima verseydi kafasini boğazimda hissetmek istiyorum ben
- +1 yıl
İste sanki hayır diyecek :)
Soran+1 yılİstemem :(
- +1 yıl
belki bir gün olur.
belki yapmazsın diye çekinmiştir
12 Yorumla
Soran+1 yılYapardım en azindam fikrimi sorsaydi
+1 yılparmaklar emilince tahrik ediyo
147 Yorumla
Soran+1 yılBen de ıslandım inlemeleri hâlâ gitmiyo sanki kulağımdan ama ağzıma almak istiyorum kafasını boğazımda hissetmek istiyorum :(
- +1 yıl
onu oda istiyodur emin ol onun parmaklarını yalaman hoşuna gidiyo kesin oraldan zevk alıyodur bazen birleştiğinde de içinde gidip geldiğinde bende poarmaklarımı yatalmayı severim
Soran+1 yılBen de istiyorum bunu ama onda tık yok
- +1 yıl
Normalde oral sevmesi lazım bende öyleyim parmak olayı beni çok tahrik ediyor ama oralda seviyorum... hele giriş çıkışlarda parmaklarımın yalmasını severim... onun orala yanaşmamsı garip
Soran+1 yılGarip bence de çok garip
- +1 yıl
çok açık konuşamıyorum da burada peki oral istediğini belli etsen ona buda çeker erkeği
Soran+1 yılDaha nasıl belli ediyim?
- +1 yıl
Tamam parmaklarını yalaman hoş ama nasıl diyim sana penisiyle ilgili çekici şeyler söyle yazamıycam da erkeği çeken şeyler işte bana dendiğinde mesela onu ağzından başka yerine sokasım gelmiyo :)
Soran+1 yılNe diyebilirim mesela yaz yaaa
- +1 yıl
buraya yazamam mesaj atabilirim
Soran+1 yılÇok büyük kötülük bu ama
- +1 yıl
Kötülük değil geçrekten böyle şeyleri genelde konuşmak doğru olmaz yoksa yardımcı olmak isterim tabiki mesajlaşabiliriz bu imkanımız var :)
Soran+1 yılOlmaz mesaj atamam
- +1 yıl
Neden sorun olacağını sanmıyorum
Soran+1 yılBenim icin sorun
- +1 yıl
Sevdiğim şeylerden bahsettiğin için konu ilgimi çekti açıklamasını yaptım... senin oral istediğini ona göstermen lazım başka yolu yok ama işte konuşarak ve bakarak bunu ona istetebilirsin :)
Soran+1 yılYapiyorum zaten napim daha yaaa aaa masasının altında beklicem sabah işe gelir gelmez zorla açıcam fermuarı artık
- +1 yıl
öyle hiç istemez püf noktaları var bunun lak diye ağzına sokması için çıldıtmasını bileceksin ;)
Soran+1 yılNe yapiyim neee söyleeee 😀
- +1 yıl
Çok açık konuşamıyorum yaa... gelsen ölürsün mesaja :) görev gibi hissettim valla :D
Soran+1 yılSevgilin de seninkini almaz umarim görürsün o zaman :D
- +1 yıl
Valla ben aldırmasını bilirim merak etme nefesini bile keserim ;)
Soran+1 yılNisbet mi yapıyosun sen 😣
- +1 yıl
yok nispet değil şükür oral sekslerim istediğim gibi geçmiştir :) .. Başı küçük dile değcek yoksa orala ben oral demem :)
Soran+1 yılBiz de yapacaktik dimi efendi vermedi herif kıymetli şeyini ya emerek biticek sanki.!
- +1 yıl
arada bir inliyceksinki kız daha güzel yalasın doymasın tadına
Soran+1 yılYa o da inliyodu hem de normalde hiç kurmadıği cümleler kurdu yalvardi devam et falan o kadar hızlı nefes alip veriyodu ki boğazima zorladi parmaklarini. Boşaldi fışkırdı bazilari üzerime çikarip gözlüklerimi döllerine sürüp yaladim. Ama o öpüstü sadece vermedi ağzima
- +1 yıl
Bunları yapmışsınız ve ağzına vermemiş... o fırsat kaçarmı :) bırak oralı bildiğin azğını becermesi lazım :)
Soran+1 yılNapim daha ya uyuz beni bu kadar sinir etti ya simdi verse kökünden koparirim valla. Üzerime sıçrayanların hepsini parmağımla ağzıma aldım gözlüğümü sürüp yaladim. Eğildim önünde seni yalarak temizlemek istiyorum dedim. Hayir bitanem gel buraya dedi öptü ben hiç böyle boşalmadim dedi teşekkür etti. Bu kadar yaa hepsi bu s*lak !!!
- +1 yıl
Normalde boşalması gereken yer belli yani :)
Soran+1 yılÜff ya :(
- +1 yıl
Ağza kökliceksin çıkarmıcaksın boşalırken
Soran+1 yılTam da bunu istiyorum
- +1 yıl
Farkındayım böyle oldugun için hala konuşuyoruz ya :)
Soran+1 yılAaaah ama o niye öyle ya senin değil onun böyle olmasi lazimdi 😀
- +1 yıl
Her insan aynı değil işte kahretsin :D
Soran+1 yılCidden kahretsin ya ben simdi seni hayal etmek zorunda miyim sevgilim varken. Ama hep onun suçu !
- +1 yıl
Ben de bir daha yaparsam seni hayal edicem söz :)
Soran+1 yılEtmeyen? :😂
- +1 yıl
Söz verdik kız işte...:)
Soran+1 yılSöz verme ağzıma ver 😂😂 sustum tamam
- +1 yıl
Bende hepsi mevcut sana en sertinden ayırdım :)
Soran+1 yılYaa sen varya çok kötüsün gerçekten😢
- +1 yıl
dimdik olcak çok sert olcak ki boğazına değsin kafası ama sert bastırcaksın
Soran+1 yılBeni ıslatacaksın sen ama
- +1 yıl
burada olmaz ama :)
Soran+1 yıltamam hoşçakal madem :)
+1 yılSenin almanı beklemiş
15 Yorumla
Soran+1 yılAlırdım zaten ama o hızlı hızlı git gel yapti parmaklariyla ağzimda boş birakmadi ki
- +1 yıl
Masaya yatırıp aletle doldurup ağzı becermek muhteşem birşey
Soran+1 yılÇol istiyodum ama o neden teklif bile etmedi anlamiyorum
- +1 yıl
:* :*
Soran+1 yıl:* :* :*
+1 yılYapmicagini düşünmüştür :)
122 Yorumla
Soran+1 yılÜff alırdım ki
- +1 yıl
Ne biliyim o öyle düşünmüştür bazen bende korkuyorum kizar bagirir diye sonra sorunca yapardim diyor pişman oluyom
Soran+1 yılNiye bağırsın zorla mı yapıyosun?
- +1 yıl
Hayır zorla değil uygun pozisyon da ağıza girip çıkıyor um zorla iki kez anLdan iki kıza girdim
- +1 yıl
Ya bagirsin derken diaardan yardim istesin anlaminda değil bana kizmak anlaminda iiste hem bence ofiste daha zevkli olurdu
Soran+1 yılYa ben çok istiyorum pencerenin önünde hatta balkonda falan yapalim. Ofiste araba da ağzıma aliyim. Bir yandan gerginlik de olunca daha çok hoşuma gidiyo benim ama o sanirim korkak bu yönden
- +1 yıl
Korkak olabilir bende çok isterim boyle gizli kacamaklari :), hangi sehirdesin sen :))
Soran+1 yılİstanbul. O araba kullanirken zor tutuyorum kendimi mesela eğilip ağzima almak istiyorum o sürerken ama o öpünce bile uslu dur bitanem söyle dur bitanem böyle dur bitanem öf
- +1 yıl
Öyle şey mi olur ya ben her yerde yapardim ormanda sahilde boyle apartman arasında falan çok zevkli olur :), İstanbul un neresindensin
Soran+1 yılÜff ayni kafadayız seninle resmen bu slak niye böyle :(
- +1 yıl
Tam benliksin sen İstanbul un neresindensinn
Soran+1 yılNe yapicaksin sevgilim var diyoken ben acaba
- +1 yıl
Ne biliyim yasak ilişkiler daha çekici gelir bana neyse sormiyim o zaman :) sevgilim görmeden onun calistigi işyerinin tuvaleti cazip gelmezmiydi :)))
Soran+1 yılTuvalet mi hiç hijyenik değil ya çok itici :) ama aklimi çelmiyor da değilsin 😂
- +1 yıl
Hijyeni napican tuvalet deliğine dusmicez ben klozette oturmusken sende üstüme otursan :)) ilgimi cekiyosun sende yasak kiz :))
Soran+1 yılYaa bayildim ben bu fikre ama :(
- +1 yıl
Mesaja gelmek ister misin daha güzel fikirlerimde var :))
- +1 yıl
Ee yasak kiz buraya kadar miydi
Soran+1 yılEvet maalesef :(
- +1 yıl
Gitme birakma beni senle yasak ask yasayabiliriz :(
Soran+1 yılYaa dalga geçme be :D
- +1 yıl
Ciddiyim neden olmasin güzel ve eğlenceli olur bizim için ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence sevgilin gay :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAdsfsfsfsf içime kurt düsürme 😂
Sakamsiniz siz ya
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok dolu dolu bir yorum yapmissin tebrik ederim simdi uza
Soran+1 yılNe soracağımı sana mı danışıcam ben !
Soran+1 yılArtizlik yapan sensin yalniz ben değil
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler