21 yaşındayız üniversite öğrencisiyiz. seks yaparken ikimizde çok ateşliyiz. boşaldıktan sonra öpüyor alnımı saçımı kokluyor sonra hoop dönüp yatıyor ben bana sarılmasını istiyorum ama nerde. sizce fikrimi söylsem kızar mı? Ve beni sevmediği için mi böyle yapıyor? Arkadaşlar yargılayacaklar yorum yapmasın her koyun kendi bacağından asılır.
Cevabın nedir?
+1 yılErkeklerin boşaldıktan sonra kadınlardan daha çok uykusu geliyor bu hormonal bir durum. Sarılarak uyumak istediğini söylemende sakınca yok şanslıysan okey der. Benim sevgilim iki saniye sabit kalamıyor dakikada 5 kez sağa sola dönüyor. Benim de öyle bir lüksüm yok malesef. bir de genelde ben böyle kurbağa gibi ona sarılmış oluyorum her seferinde "aşkım dönüyorum" demek zorunda kalıyor. Saçma bir çiftiz :D
12 Yorumla
Soran+1 yılAy kıyamam ya saçma değil tatlısınız :)
- +1 yıl
Umarım öyleyizdir :D bol şans sana da
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin genel hali o benimki de boşalınca kıçını dönüyoo tüm gece bekliyorum sarılsın diye ama yok. Sabah da ben intikam alıyorum sabah azgınlığıyla sarılmaya çalışıyor arkadan itiyorum bu sefer, çünkü aklında nasılsa sabah bir daha yaparım diye geçiriyor..
05 Yorumla
Soran+1 yılBenimki daha sabah olmadan uyuyor bir iki saat sonra birden uyanıp altına alıyor beni birde kaslı güçlü biri kurtaramıyorum kendimi altından
Cevap sahibi+1 yılGüçlüyse iyi vuruyor mu bari hart şeklinde :D
Soran+1 yılHaha bilmem 😀
Cevap sahibi+1 yılNasıl bilmezsin kız sen bilmicen de ben mi bilicem :D
erkek herşeyi yapıyor yalnız beyler bayanlar sarılıyor opuyor kokluyo boşaldıktan sonra, mesele sabaha kadar yapmaması farkındamısınız. Kızlar yorulmuyor okadr empati kuramıyorlar ama biz 2 3 kere yapabiliriz en fazla ama kızlar istediği kadar devam eder burdan çıkart durumu yani farklı bir uzula kan pompalıyo vcudumuz yoruluyoruz , erkek herşeyi yapıyor şefkatli onu bulamayanlar var
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
Soran+1 yılEvet sıcakta çok zor oluyor
sen ona sarıl dön bana sarılalım de o zaman anlar hatasını
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
55Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. bır daha böyle yaptıgında yatagın altına bır tane tokmak koy baktın yıne uyuyor dırekmen totosunu tokmakla hemde hunharca ve bırde bagırarak mutlu şekılde gulerek vur aşkım napıyorsun dedıgınde ulan yeter artık totonu donup uyudugun dıye soyle ve acımasızca amacsızca vurmaya devam et bak bır dahakı sefere aynısını yapacakmı
11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha tamam 😀
Okadar şeyi yapmayi beceriyorsun bana saril da uyu diyemiyor musun
... tuhafsin
media4.giphy.com/media/TGyAVlaGmNGIo/200w.gif31 Yorumla
Soran+1 yılNedense bunu demeye çekiniyorum
+1 yılErkek isini bitirdi sirtini donup yatiyor ve seni sevmiyor bence. en kisa zamanda sana tekmeyi vuracak ve baskasiyla sevisecek ve onada sirtini donup yatacak ve bu boyle devam edecek, sen kullanildiginla kalacaksin ve erkegin becerdigi ve arkadaslarina gururla anlattigi bir o. rospu olacaksin
12 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıldır birlikteyiz benden başkasıyla görüşmüyor
- +1 yıl
Benden demesi..
+1 yılo normal birşey, erkeğin genetiğinden o bir maddeden kaynaklanıyor. Erkek boşaldıktan sonra uyku hormonu harekete geçiyor ve erkeğe uyku basıyor. Nedenini ben de bilmiyorum ama normal yani, telaşlanacak bir şey yok:D
03 Yorumla
Soran+1 yılİçim rahatladı sağ ol
- +1 yıl
valla bak, sırf cinsellikle ilgili 3 ansiklopedi okudum da o hormonun adını unuttum yaa.. Haa bu arada rahmetli amcam okuttu onları da adam doktordu, zührevi hastalıklarla ilgi neydi o branş yaa onu da unuttum:))) neyse rahat ol cidden
Soran+1 yılPeki,:)
- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yıldevamını getiremiyor. piller yeterli deği. o yaşta biri hele! vah vah derim ben.
17 Yorumla- +1 yıl
Vay be.. peki kac posta atmasi lazim normalde
Soran+1 yılUyuyup uyanıyor gece tekrar yapıyor bir kereyle kalmıyor ki
- +1 yıl
hadi canım. arkasını dönen erkek bitmiş biridir benim gözümde.
Soran+1 yılİşte performansta sıkıntı yokta odun
- +1 yıl
nasıl şöminelikmi yoksaa sobalıkmı. yontulazmı yani.
Soran+1 yılYok sobalık yontulmaz 😀
- +1 yıl
vahvahh. ne diyeyimki?
+1 yılErkek ciddi düşündüğü kızla ilişkiye girmez. Ciddi düşünmüyosa zaten işin içinde duygusallık yoktur. İnsan sevmediği birine zorla sarılamaz.
37 Yorumla
Soran+1 yılYoo hep sarılıyor ama ilişki sonrası böyle uykusu geliyor direkt uyuyor. ciddi düşünme meselesine gelince inancı yok
- +1 yıl
Kendine yazık ediyorsun başka hiç bişi değil
Soran+1 yılSeviyorum yazık değil
- +1 yıl
O seni bırakınca yazık olacak ama
Soran+1 yılNasip her şey
- +1 yıl
Hayırlısı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen alıyorum sevgilimin başını göğsüme uyutuyorum güzel bir his oluyo erkekligimi hissettiriyor resmen
32 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
Cevap sahibi+1 yılBiz birbirimizden asla igrenmeyiz ayrıca herseyi yaparız gerçek ten uyumu budur
Normal. Erkeklerde iliskiden sonra yorgunluk coker ve yatmak istemesi dogaldir.
01 Yorumla
+1 yılKisinin karakteri olabilir. Herkes sarilarak uyumuyor sonucta. Sevmediginden yaptigini dusunmuyorum pek. Tabi sen daha iyi bilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sadece boşaldıktan sonra böyle ama gün içinde yemek yapıyor bana elbiselerimi bile utanıyor elim kanasa gözü doluyor sevgisinden şüphe etmiyorum hiç
- +1 yıl
tamam iste ben de bunu diyorum bu da nazar boncugu olsun gali :)
+1 yılSeven sevmeyen farketmez kadinini mutlu etmek istemeyen doner kicini yatar 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılMutlu ediyor ama hemen uykusu geliyor bakıyorum 10 sn içinde uyuya kalmış
- +1 yıl
O sadece partnerini memnun etmekle olmuyor mutluluk dedim memnuniyet demedim 😉
duygusalliktan anladigi yok isi gorene kadar isini gordukten sonra ne halin varsa gor diyor cok kotu bir durum
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sadece boşaldıktan sonra böyle ama gün içinde yemek yapıyor bana elbiselerimi bile utanıyor elim kanasa gözü doluyor sevgisinden şüphe etmiyorum hiç
+1 yılSöyle bence. Bu tarz şeyleri konuşmak her zaman iyidir. Bir çok ilişki bunlar konuşulmadığı için bitiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler
her koyun kendi bacagindan asilir da, senin ki daha koyun koyuna yatip uyumayi bile beceremiyo, zevksizsin, Net.
06 Yorumla
Soran+1 yılDaha yaşı genç diyede olabilir
Soran+1 yılDoğru
Soran+1 yılGaliba
Gizli Üye(36-45)+1 yılManyakmısın ya nıye kızsın sen bence sarılmasından cok bıdaha ıstedıgın ıcın ondan arzulu oldugun ıcın buraya yazdın sarılmasını ıstemek nıye sınırlendırsın onu :D
06 Yorumla
Soran+1 yılYok bir daha istemiyorum odun pestilimi çıkarıyor zaten ama satürılsın istiyorum. uyurken birden dönüp altına alıp sarılıyor ama ilişkiden sonra hemen uyuyor
Cevap sahibi+1 yılYa duygu yok demekkı sana karsı amacı tamamen seks yanı bunuda göremıyormusun yok sarılsın koklasın romantıkte olsun ıstıyorsan senı seven bırını bulcan yanı
Soran+1 yılYa sadece boşaldıktan sonra böyle ama gün içinde yemek yapıyor bana elbiselerimi bile ütülüyor elim kanasa gözü doluyor sevgisinden şüphe etmiyorum hiç sürekli el ele göz gözeyiz benden ayrılıp arkadaşlarıyla dışarı bile çıkmıyor nerdeyse
Cevap sahibi+1 yılPekı butun bunlqrı sen ayrılma ondan duzenlı seks yapcagı bırı elının altında olsun dıye yaptıgından hıc suphelenmedınmı asıl duygusu seks yaptıktan sonra bellı olur :D
Soran+1 yılİstese çok kızla olabilir ama iki yıldır birbirimizden hiç ayrılmadık ben sevdiğini düşünüyıorum çok uykusu geliyor yatıyor birde sıcaklarda etkili olabilir
Cevap sahibi+1 yılİyi işte özumu kendın buldun ne mutlu sana ılıskınız ıkı yıllık dıye sevıyormu sanıyorsun ben ne 10 yıllıklar gordum arkalarından ne ısler cevıren :D
+1 yıldötün çok güzel demeni senden bekliyor ama sende ormantiklik var anlamıyosun:D
06 Yorumla
Soran+1 yılHaha sesli güldürdün beni 😀
- +1 yıl
bak sana bir formül sevişirken o boşalmadan sen hemen çekil sırtını dön yat ne oldu derse ben boşaldım canım devamını istemiyor de ve dötünü devir yat
Soran+1 yılÇıldırır delimisin 😀😀
- +1 yıl
çıldırsın problemmi
Soran+1 yılO zaman daha swrt olabilir sekste
- +1 yıl
neyse sevgilinle iyi sevişmeler sana herkesin seviştiği kendine hoş
optüm
+1 yılseksten hemen sonra o sirtini dondukten sonra tam uyumadan onceki duygularini merak ettim nasil hissediyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılMoralim bozuluyor nasıl hissediicem
- +1 yıl
Sirtini donmesini kast etmedim ya genel olarak?
Buarada insan uyurken rahat olmak ister yani donmesi normal
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ocakta çay demleniyor olsun ilişkinize hareket katacaktır:/
00 Yorumlasaçmalıyorsun ve çok romantik film izl, yorsun biraz azalt ya da kes canım
00 Yorumla
+1 yılKız yoruluyoz uyumak en iyisi
bir de pisiz sonuçta ya...04 Yorumla
Soran+1 yılSeks zaten temiz bir eylem değil ki
- +1 yıl
Tamam işte sperm felan derken artık temizlenmek gerek sevişme bitti dön yat ne olcaktı ki
Soran+1 yılOff ben romantizm severim :)
- +1 yıl
Söyle konuş
Hatta sen sarıl anlar o zaman
bosalinca istegi bitiyor ya ondan olabilir bunu ona söyle birdaha yapmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
erkek boşaltıktan sonra. utanır, pişman olur boşaldığına, uyku gelir, halsizlik oluşur
11 Yorumla
her erkek bır degıl guzelımm demek kı ısı bıtınce yatıyor bıze zaten senın gıbı kız denk gelmez kı? anca senınkının aynısı gelır... oldumu sınırsız olucakk...
00 YorumlaBoşaldıktan sonra erkeklerde salgılanan bir hormon yüzünden uyku isteği artıyor ve uyku moduna geçiyor erkekler için normal bir durum :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılnapın herif o kadar efor sarf ediyor helede bu sıcakta :D
05 Yorumla
Soran+1 yılOff off peki 😀
Cevap sahibi+1 yılben olsam yerde yatarım betonda o hararet düşermi :D :D o değil yapış yapış oluyor insan ya kış gelsede rahat rahat sarılsak :D
Soran+1 yılAynen yazın zor oluyor bunalıyor insan
Cevap sahibi+1 yılbazen diyorum buz dolabına sığarmıyız diye dolabı yere yatırınca içinden çıkamazsak diye korkuyorum :D :D :D
Soran+1 yılHaha güzel fantezi 😀
+1 yılbu her erkekde böyle deildir kişiye göre değişen bir durum belkide konuşarak çözebilrisiniz bunu
00 Yorumlaben var ya partnerimin üzerine bir çöküyorum çöktüğüm gibide öyle yatıyorum onun üzerinde :D
00 Yorumla
+1 yılseni boşaltmadan mı donuyor arkasını
140 Yorumla
Soran+1 yılHayır canım o kadarda değil
- +1 yıl
erkeklerin dogasında var canım dediğin bosaldıkdan sonra uykumuz gelir hemen kaç gnde bir yapıyorsunuz =
Soran+1 yılHer gün nerdeyse
- +1 yıl
guzel seni çok arzuluyr hangi pozisyon favoriniz
Soran+1 yılO kadarıda bize kalsın
- +1 yıl
seni domaltmak onun favorisidir eminim
Soran+1 yılNereden biliyorsun öyle olduğunu belki değil
- +1 yıl
öyle olduguna eminim hatta içindeyken neler yaptıgını bile tahmin edebiliyorum o pozisyonda köklemesine izin ver olur mu bu ikinizde iyi gelicek
Soran+1 yılNasıl tahmin edeceksin ya 😀
- +1 yıl
anlatırım da burada olmaz ayrıntılar mesela kalçalarını tokatlıyor ya da bunu istiyor devamı burada olmaz istersen dinlemek bliyorsun beni
Soran+1 yılYok teşekkürler bazı tahminler doğru :)
- +1 yıl
daha neler var dogru olan :D bende bir bilsen seni yalamayı çok seviyor ve arkadan yapmak istiyor ya da yapıyor izin veriyormusun bilmiyorum
Soran+1 yılHatır arkadanı hiç istemedi sevmiyor
- +1 yıl
sevmediğine inanmıyorum senden çekiniyor belki de sen uzerınde zıplarken göğüslerini avuclayıp alttan yukarı vuruyor
Soran+1 yılYok ben sordum sevmiyorum dedi. kadını ve kendini aşağılamsk olarak görüyormuş anal ilişkiyi bende iğreniyorum zaten. evet o diğer dediğin oluyor
- +1 yıl
* yalarken senin çıkardıgın sesler onu bitiriyor sen dur yetrr demesen yalamayı bırakmaz eminim
Soran+1 yılİkimizde öyleyiz bazen o bana diyor dur yeter diye 😀😀
- +1 yıl
guzel en son ne zaman yaptınız
Soran+1 yılSabah
- +1 yıl
cok guzel arkadan yaptı dimi?
Soran+1 yılHayır sevmiyoruz diye kaç defa yazmam gerekiyor daha
- +1 yıl
onu demiyorum :D domaltarak becerdi yani seni
Soran+1 yılEvet :)
- +1 yıl
bir elini omzuna attı ve durmadan girip çıktı ses çıkartarak
Soran+1 yıl😊😊😊
- +1 yıl
sizin yaptıklarınızı anlatırken ben sertleştim burada çok inlermisiniz peki
Soran+1 yılEh haliyle evet
- +1 yıl
sertmidir peki içindeyken
Soran+1 yılBazen sert bazen normal
- +1 yıl
azdım ya :D peki konusurmu içindeyken soyle yaparım boylesin falan diye
Soran+1 yılYani aşkım bebeğim der
- +1 yıl
hiç kucagına alıp duvara yasladımı seni
Soran+1 yılEvet zaten 1.85 boyunda ve kaslı futbol oynuyor güçlü biri yani
- +1 yıl
o zman gerçekten iyi beceriyordur seni peki sen hızlan daha sert gibi konusurmusun ona
Soran+1 yılYok harikasın erkeğim derim kulağına fısıldarım
- +1 yıl
çok fena oldu benimki ya sende yok mu tık :D
Soran+1 yılYok sabah olduğu için canım istemedi :)
- +1 yıl
benim halim duman ne renk içindeki?
Soran+1 yılHasi bayy
- +1 yıl
iyi geceler
biraz ağır olacak sevmiyor gibi geldi
sadece ihtiyacını görüyor sanki03 Yorumla
Soran+1 yılYa sadece boşaldıktan sonra böyle ama gün içinde yemek yapıyor bana elbiselerimi bile ütülüyor elim kanasa gözü doluyor sevgisinden şüphe etmiyorum hiç
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende böyle yapıyordum sevgilimi hiç sevmiyordum onada söylüyordum
01 Yorumla
Soran+1 yılYa sadece boşaldıktan sonra böyle ama gün içinde yemek yapıyor bana elbiselerimi bile utanıyor elim kanasa gözü doluyor sevgisinden şüphe etmiyorum hiç sürekli el ele göz gözeyiz benden ayrılıp arkadaşlarıyla dışarı bile çıkmıyor nerdeyse
+1 yılayrılmalısın. biz bile partnerlerimize ne kadar sıcak davranıyoruz.
00 Yorumla
+1 yılbaştan çıkarıcı şeyler yapmıon o zaman ne kadar ilerisiniz ilişkide
00 Yorumla
+1 yılSana müstehak. İlerde de sadece işini görür seni bir kenara atar.
00 Yorumla
+1 yılHe koyun olduğunu kabullendin yani tamam asdasd :D
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoruluyor ve boşalmayla beraber herşey gidiyor o yüzden dönüp yatıyor.
00 Yorumla
+1 yılAdam hevesini alıyor sonra bütün hevesi kaçıyor
03 Yorumla
- +1 yıl
Ben bisi demedim ki mastürbasyon öncesi insan çok hevesli olur sanki yapmasa durmayacak gibi ama yapinca bütün hevesi kacar. Kimk zaman da pisman olur. Bu yuzden dedim ben
Soran+1 yılAnladım sağ ol
- Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz ara vermeyi deneyebilirsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılSekse mi?
- +1 yıl
Evet
+1 yılsarılmak istiyorum sana de
01 Yorumla
Soran+1 yılDemeliyim evet
+1 yılsende ona dön g. tsüz mü doğdun
21 Yorumla
Soran+1 yılOff poff
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSarılımca uyuyamaz ki bu sıcakta
00 Yorumla sevgilin bildiğin öküzmüş
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet var malesef :(
Düşünceni açıkça belirtmelisin bence
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler
+1 yılTutku yok olmaz bu iş
01 Yorumla
Soran+1 yılTutkuyla ne alakası vqr
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. senin koc ta boyleymis, kısmet zorla olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :)
+1 yılHerkesin bir dönemi vardir
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın belkide
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstegin gayet normal söylemelisin bence..
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Sana çakıyor ve keyfine bakıyor :ddd
00 Yorumla
+1 yılsarılmadan olur mu yav
00 YorumlaSende verme bak nasıl uyumuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru süründüreyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal artık böyle 😀😀 aynı ben
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltemizlenmedenmı yatıyor bide.
01 Yorumla
Soran+1 yılsabah alıyor çünkü uyuyup uyanıp tekrar seks yapıyoruz
+1 yılPi sayısını merak edın derım
00 YorumlaVay anasini
11 YorumlaNe guldum ya.. aynen vay anasinj;))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende sarılmayı çok severim ya
00 Yorumla
+1 yılonunla bunu paylas
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler bencede
- +1 yıl
en mantiklisi biz ne desek bos tahmin
+1 yılisteksizlik geliyor.
00 YorumlaYoruluyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılSağlık olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet soylemelisin
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki sağ ol
Cevap sahibi+1 yılİlkinmiydi senin bu onemli
Soran+1 yılEvet ilk
Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. o onun odunluk :D
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
dah iyiisini ara