25 yaşına kadar kimseyle bir birlikteliğim, erkek arkadaş namına birşey yaşamadım. ama nefsime yeni düştüm görmediğim tanımadığım biriyle mesajlaşarak seks yaptım. o kadar pişmanım ki neden böyle birşey yaptım bende anlamıyorum. bütün gün ağlayıp durdum. yaptığım bu iğrençliği hayatım boyunca unutmuycam. hep hatırlıcam yaptığım bu günahı. vijdanım hiç birzaman rahat etmiycek. şimdi soruma geleyim yaptığım bu hatayı ilerde eşimle paylaşmalı mıyım?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılunutursun bu hatayı ve bır gun ıcınden bır ses tekrar fısıldar ne kadar da guzeldı diye. bu hep boyle olur pısman olur yıne yaparsın ınsanın dogasında var bu bırde bu kadarda acaıp durust olmana gerek yok bunuda ılerde esıne anlatmakta neymıs? her dogru her zaman soylenmez..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşver bu o kadar önemli birsey değil herkez yapabilir. Önemli olan seni tanımaması ve bilmemesi. Böyleyse sorun yok. bugünlerde pismanlik olması gayet normal. Bu arada kaç defa yaptınız.
Belki pismanlik geçince tekrar yapma isteğin gelebilir.04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnun senden senin de ondan haberin yoksa sorun yok.
peki seni rahatsız etmeye devam ediyor mu?
Soran+1 yılİkimizde tanımıyoruz birbirimizi bir defa yaptım ama bir daha yapıcağımı sanmıyorum pişmanım
Cevap sahibi+1 yılBirbirini tanımıyorum
Bir kez yapmışsın
ve ilk olduğunun pismanligi içindesin. Boşver kendini uzmeye deymez. Pişmanlık içindesiniz ama bir müddet sonra bu pismanlik gidip yerine tekrar merak gelebilir. Bunlar gayet normal şeyler.
Dikkat etmen gereken hayatına dair hicbirsey bilmemesi. O zaman sorun yok demektir
Cevap sahibi+1 yılBirkaç gün sonra pismanlik gectikten sonra tekrar sanal yapma isteği doğabilir. Bunu gayet normal karşılarsin artik
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu ne ya? utanacak ne yapmışsın ki? eşine anlatmalısın tabii ki ama neden pişman oluyorsun?
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır boşver huzursuzluk yaratır anlatma unut gitsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
43Cevap
Hadi bir hata yapip yapmaman gereken birşey yapmissin neden daha büyük bir hata yapip kendini kahrediyrsun 25 yasina gelmişsin bida yapmicam der oturrsn uzulmek sana bisey kazandirmaz
10 Yorumla
+1 yıl😂 görende hamile kaldı sanacak sende ne abartmışsın sanki o seni çıplak mü gördü adı üstünde sanal seks cinsellik insanın doğasında var seven insan her türlü sever takma bu kadar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİdam edilmen gerekir.
Neden bu kadar abarttın? Gerçek seksi yaşadıktan sonra bunun abartılmayacak bir şey olduğunu anlayacaksın. Madem pişmansın sadece mastürbasyon ile kendi kendini tatmin et üzülme.00 Yorumla
+1 yılAfferim miz sana en azindan pismanligini soyluyorsun birde aleni gercekden yapioda yüzü ağrımayanlar var o in bunun altina yatmak sıradan olmus öyle kizlar var ki yapma bir daha kendini eşine sakla...
02 Yorumla
Soran+1 yılsıradan olan bir şey değilki bu insan nasıl utanmaz. her aklıma geldiğinde yüzüm kızarıyor ağlıyorum. salak gibi gittim özelimi başkasına anlattım
- +1 yıl
Utanmiyorlar iste ben coook tanidim onun bunun altina tatip kendini dunyanin en namuslusu sananlari allayip pullayo kendi i erkege sundunu sen bildigin yoldan sasma afferim sana :))
+1 yılAnlat ve yuzundeki pismanligi görsün eminim adam gibi biriyse pişman olduğunu görünce seni daha çok sevecektir
00 Yorumla
+1 yılEğer bunu açıkça sormazsa anlatman anlamsız ama sana hiç sanal seks yaptın mı diye sorarsa doğruyu söylemelisin bence.
00 YorumlaBazan resmen sacmalıyorsunuz hiç başka bir şey değil. Ne hatası ne pişmanlığı böyle yapa yapa kendinizi yok yere yıpratıyorsuniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. maalesef ki bazen bir anlık hevesle yapıyor insan :(
02 Yorumla
Soran+1 yılçok pişmanım çook gözyaşlarım kendiliğinden akıyor
+1 yılöncelikle ilk başta böyle şeylerden pişmanlık çok duyarsın sonra etkisi hafifler eğer zevk aldıysan ileride de yaparsın. İkinci olarak hayır eşine bahsetme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. bazı şeyleri paylaşmamak gerekir hem ne diyeceksin ki unut pişman olduğun bu anı ve hayatına olmamış gibi devam et
02 Yorumla
Soran+1 yılunutamıyorum ne zaman aklıma gelse gözyaşlarım kendiliğinden akıyor
Bence anlatma ve bir daha da yapma ayrıca o gerçek Sexxx değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsalak mısın ya sen bakir olan ve bakirliğini evlennceye kadar korucak kızlar bile numu yapıo hemde zevk alarak bunu takma pişmansan bir daha yapmazsın olur biter
00 Yorumla
+1 yılNe saçmalıyosun ya, birsey olmaz kötü birsey yapmamissin
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim için çok kötü ailem beni böyle yetiştirmedi
- +1 yıl
Haddinden fazla büyütüyosun bu sadece sana zarar verir
+1 yılMesajlasarak seks nasıl oluyo la? :D hadi hepsini gectim vijdan ne la vicdan olmasın :D
02 Yorumla
Soran+1 yılsen anlamazsın
- +1 yıl
O ne demek la :/ ben niye anlamiyomusum
Gizli Üye(30-35)+1 yılPaylaşma sakin pismanligin af için yeterli tövbe et dua et eşine de açma farklı bir bakış açısı yaratma ihtimali var çünkü sen affedcilerin affedicisi olan Allahın seni affettgini düşün yeter
00 Yorumla
+1 yılhata yapmadığın için sorun yk. bu senin özelin. kiminle paylaşıp paylaşmayaacğın sana kalmış öyle bir mevzuat yok bu konuda :)
00 Yorumla
+1 yılanlattıklarında samimiysen bu kadar pişman olmuş olman bile yeterli bence
02 Yorumla
Soran+1 yılbence bu pişmanlık yetmez. hatırladıkça pişman olucam ve hiç aklımmdan çıkmıycak
- +1 yıl
bu saatten sonra yapacak pek bir şeyin yok. önemli olan hatalarından ders çıkarman.
Paylaşmalı mısın bilmiyorum ama paylaşacaksan da eşin olmadan önce paylaş
00 Yorumla
+1 yılHayır yapmışsın bir hata paylaşma bilmesine gerek. Yok bir daha yapma yeter
00 Yorumla
+1 yılyaparken mutluydun zevk alıyordunda sonrtamı pişman oluyorsun yalancı hadi gel yaz bana :))
00 YorumlaBir şey olmaz. Tekrar yapmazsan senin için iyi olur.
00 Yorumla
+1 yılbence paylaşma, sır olarak sakla, senin için kirli düşüncelere kapılıp içini kemirmesin o düşünceler
00 Yorumlagidip dışarıda biriyle yatmaktan daha masum bir şey bu üzülmene gerek yok bence
00 Yorumla
+1 yılpişman olup artık tövbe etmen hiç yapmamış gibi olman demektir
00 YorumlaAmma buyutmussun. Klavyeden klavyeye hamile kalmazsin merak etme.
00 Yorumla
+1 yılAh senin gibi sanal. seks yapacak biri olsaydi keske hayatimda
00 Yorumla
+1 yıluymayın şu nalet şeytana bacım pişmanlık tövbedir bir daha bulaşma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki dürüst ol hoşuna gitti mi şeftalin sulandı mı? Ayrıca o esnada mast yaptın mı?
00 YorumlaBenim yatacak yerim yok o zaman :D
32 Yorumla
Soran+1 yılsen niye yaptın daha yaşın çok genç.
+1 yılTabiki Hayır delimisin sen?
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır şimdi akıllandım
- +1 yıl
Ben soledikden sonra mi :)
Soran+1 yılhayır
Kiyamam sana ben geçer bidaha yapma
11 Yorumla- +1 yıl
:D...
+1 yılo neler yapmış olucak kanka senin ki tıraş kalır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı. bu kız cidden saf
alın evlenin mk20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmaya çalış artık.
04 Yorumla
Soran+1 yılunutamıyoruuum
- +1 yıl
psikologla filan görüşmeye çalış.
Soran+1 yıldelirdiğimi ima ediyorsun belki sana göre öyledir
- +1 yıl
neyse ben birşey söylemedim. insanca yaklaşmak yaramıyor sanırım. hoşçakal.
+1 yılhayır tabiki zevk almadın mı o anda peki?
04 Yorumla
Soran+1 yılanlık zevk sonrası pişmanlık benim için
- +1 yıl
pişman olucagın bişi yok dısarda biriyle yatmandan iyidir nefsini köreltmek kendini suclu hissetme
Soran+1 yılbenim için dışardan biriyle yatmak kadar günah geldi
- +1 yıl
sna öyle gelmiş olabilir ama gerçekte öyle değil hem çok zevk aldn kabul et ilk defa böyle zevk aldın
+1 yılgörende ciftlesti sanacak engelle gitsin abla ya
10 Yorumla
+1 yılabartma sen de büyütülecek bişey değil
10 Yorumlabaşladımı sonu gelmez
10 Yorumla
+1 yılsen bu kafayla o hatayı yine yaparsın
00 YorumlaAlakası yok, paylaşmak zorunda değilsin
00 Yorumla
+1 yılMesajlasarak nasıl seks yapılıyor hiç anlamadım
00 Yorumla
+1 yılUnutmaya çalış nasılsa sürekli yapmıyorsun
00 Yorumladaha beterini yapanlar var
sanal ne ki00 Yorumla
+1 yılabartma ya
02 Yorumla
Soran+1 yılneyi abartmayım abrtılcak bir mevzu
- +1 yıl
ağlayıp sızlanacak, ilerde kocana anlatılcak kadar önemli bir konu değil madem pişman oldun bir daha yapmazsın
+1 yılPaylaş gitsin.
00 YorumlaHayır tabiki de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılgeçer geçer
00 Yorumla
+1 yılyok sır kalsın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem