her istediği erkekle yattıklarından profosyonel o.. olmalarından dolayı mı usta olmaları?
yoksa başka bir gerekçe mi bu kadar adlarının çıkmaları yatakta?
yoksa başka bir gerekçe mi bu kadar adlarının çıkmaları yatakta?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bak şimdi ruslar ile bizimkileri kıyaslıyorum. sen hengisinin bizim kızlar olduğunu anla.
Sevişmeyi sever, erkeğine oral yapar.
Öpüşmeyi bilmez, oraldan anlamaz.
Uzun boylu, yapılı %70 inin fiziği güzel.
%30 u güzel geriside kezban.
Biriyle 3-4 saat beraber olursun daha yok mu der,
Diğeri ise 20 dk misyonerden sonra sırtını döner yatar.
Biri seni istediğinde kapıda seni en seksi kıyafetleriyle karşılar.
Diğeri ise pijamayla.
Biri bakımlıdır bakınca için açılır.
Diğerinin ise günü gününü tutmaz tanıyamazsın.
Biri yeri geldiğinde seni yönlendirir, farklılık katar.
Diğeri ise 20 sene aynı pozisyon.
Haklılar. Namları yürümüş gitmiş.
evli kadın bunları yaparsa farklı değerlendirilir. bekarsa farklı.
onlar evlenmeden çoğu yattıkları için ustalaşmış değiller mi ki böyleler?
Na alaka farklı değerlendirilir miş? Zaten yapılmadığı için evlilikler çatırdıyor, erkek kadını ya da kadın erkeği aldatıyor. Yaşantıları renkli olsa, arayışta olmazlar. Bizde herşey tabu. onlar ise ergenlikten sonra cinselliği yaşıyorlar. Bizde de evlenecek. Öğrenecek, uygulayacak, renk katacak. Herşey yavaş işliyor. Bizim kızlarda onlara göre geride kalıyor. Aslında onlar onlar normal, biz gerideyiz.
Tamam sen kzını geride kaldrtma. Evlenmeden renklendirsin cinsel hayatını.
İsterse yaşayabilir, kızım ya da oğlum farketmez. Zaten böyle bir ayrım yapmak doğru değil. Ayrımlar yapıldığı için ülkemiz böyle. Avrupayla kıyaslayın ülkemizi. Adamlar müslüman değil, her sorun bizde, Tecavüz, cinayet gasp vb. Rahatlar ve rahat yaşıyorlar.
Teklifi anında kabul ettikleri için olabilir.
En iyi görüş için teşekkürler.
onları sen mi o... yaptın da profesyonel o... diyosun tanımadığın insanlara? ırkından renginden dininden kültüründen size ne? nereden biliyorsun profesyonel o... olduklarını? ayrıca o... varsa da aralarında bunu tüm ruslara genellemen çok ayıp. ben rus falan da değilim ama dünyadaki her cinsten insan kendi hayatını yaşıyor. sanane elin rus undan? kıskanıyor musun ya da sevgilin veya kocan mı var da ve bir rusla mı aldattı seni?
Genelleme olmadğnı anlayamaman senin sorunun.
Bence de profosyonel o... demen tamamen saçma olmuş, Ben de Türk kızıyım, Türk kızlarını küçümsemek amaçlı değil ama gerçekten bize göre çok bakımlılar ve kadınlık nasıl olur biliyorlar bunu kabul edin artık. O...'nun kelime anlamı para karşılığı yapan demek, bunlardan para almadan sırf zevk için yapanlar var onlar o... sınıfına girmez biraz mantıklı konuşun
sana göre parayla yatmayan biri 100 erkekle de yatsa namusludur bana göre bu tanım geçerli.
Olabilir kendi görüşümü yazdım zaten.
Cevap
38Cevap
Her istediği erkekler türk kızı yatabilir çünkü yokluk diz boyu ülkemizde.
Ruslarla ilişkisi olmamış birisi yorum yapmamalı bence. Rus kızları kendi ülkelerinde değerli değillerdir çünkü güzellik ortalamaları yüksektir. Önüne gelenle de yatmazlar. Sadece cinsel olarak daha serbesttirler. Bizde aynı işler gizli gizli yapılır.
son olarak, fsyo budet xorosho.. her şey güzel olacak..
Evlenene kadar sayı onlu haneleri bulur. Her istedikleroyle yatmazlar öyle.
Kimi kastediyorsun?
Sorumda bahsi geçenleri.
Rus kadınlarıyla ilgili söylüyorsan istanbul'daki ruslar olabilir. Rusların içinde okudum. Önüne gelenle yatamazsın.
Erkek değl kadn önůne gelenle-iztedigyle yatyor.
değer bilirler fikirlere saygı duyarlar. bir kadın olarak susmazlar yeri geldiğinde hangi cümleyi kurmaları gerektiğini bilirler. olur olmaz bahanelerle bezdirmezler niyetleri neyse onu belirtirler. eşlerini daima mutlu etmeye çalışırlar çok bağlı ve sadık olurlar.
tanımayan bilemez tabi...
kafalarında örümcek ağları bulunmaz. saçma sapan kaprisleri yoktur. hazine olarak beyinlerini gösterirler zarlarını değil...
yeri geldiğinde konuşan türk kadınına da nedense ''elinin hamuruyla erkek işine karışma'' denir. eğer türk se bu.
russa durum farklı oluyor.
çok bağlı olmaları kendilerini yamadıklarından, geçmişlerinde onlarca erkek olduğundan ve iyi şartlarda yaşamak istediklerinden olabilir mi?
elinin hamuru cümlesini kuran erkeğide maalesef börek açma ustası kadınların eseri... doğrudüzgün yetiştirin. kapıda pencerede dedikodu yapmak yerine açın iki kitap okuyun. üniversiteye bile koca bulmaya giden tipler dünya üstünde sadece bizde var... rusların savunucu olmucam burada. ama maalesef bizim kadınımız ve dahası insanımız acınacak kadar geri gidiyo. zerre gelişim göstermiyo. parayı bulduğunda bir arsa bir dükkan bir ev almayı akıllı yatırım olarak görüyo. dapdar bakış açımızla teröristleride başa getiriyoruz...
sen yanlış yerde yanlış kişinin sorusunu cevaplıyorsun.
konu gündenm değil.
konuyu bulanıklaştırmışsın ama burada bahs edilen, bir türk kadını yeri geldiğinde konuştuğunda bu tepkiyi almasıydı.
aynı durum rusda entel olabilecekken.
okumakda kişiseldir. genelleme yaptığına göre çok fazla okuyan biri olmadığın belli.
genellemeyle konuşan insan okumamıştır. okuyan biri genellemenin yanlışlığını bilir ona göre düşünür.
sorumda genelleme yoktu benim. o tarz rusları kast ettim yatanları önüne gelenle. tüm rus halkını değil.
ama sen tüm türk kadınını genellemişsin.
bu durumun anlatıyor ne olduğunu.
hala genellemelerdesin.
senle ne paylaşabilirim ki anlaşamıyoruz.
Rus kadınlarını farkli kilan ozelligi fizikleri ancak yatakta çok daha pasifler ve Türk kızlarına göre daha benciller kendileri boşaldıkan sonra genelde partnerlerini çok düşünmüyorlar Türk kızları ise bu konuda daha iyi cefakarr partnerini boşaltana kadar devam ediyor
Ruslar o* değil. Madem ruslar o* Turk kızlarının makati mağara kadar genişlemiş arkadan verdikleri için. Neden bel altı çirkin genellemeler yapıyorsunuz?
okuduğunu anlamamışsın iyi okumanı öneririm.
anlaman için okuma alışkanlığı edinmelisin. hala anlayamamışsın.
yok ya. neden vazgeçilmezmiş. hayatında rustan başka biriyle yatmamış olanlar öyle zannediyor elbette.
ben sürekli yurtdışı şantiyeler yaparım. ülke ülke geziyorum. en çılgın en azgın hiç bıkmayan sabaha kadar yara yapan arap kadınlarıdır
Güzeller seksiler seksi olmayi biliyorlar
Uzun boylu ve fiziklerine özen gösteriyorlar.
Profesyonel o* kelimesi yanlış bence.
Trip atıp kapris yapmak yerine biraz feyz alsaniz fena olmaz
uzun boy ailelerinden genetik mirasları.
onların belirlediği elinde olduğu bir tercih değil ki.
sadece boysa neden çinlilere uzak doğululara ne demek lazım?
trip neden atsın bir çığu kocası gibi erkeklerin zaten?
Genetik bir guzellikleri var. Istedikleri seyi açık açık soyluyorlar bizim kizlar gibi evirip cevirip kivirmiyolar.
Yani dobra kızlar güzel kızlar. Bizim kızlarımız da guzel ve hoş kizlar ama kapris yaparken trip atarken bezdiriyolar
40 yaşından sonrakiler için aynı şeyi düşünmüyorsun değil mi?
Sen sorunda 40 yas ustu kadinlardan bahsetmedin degil mi?
Bir kadin Turk ya da degil 35 45 arasi altin yillarindadir.
Ne istediğini bilir ve istedigini elde edip isteyebilecek kadar özgüvenlidir.
Ayrica yatakda da muhtesemdir
hayır güzeller demeni kast ettim.
bizim bayanlar o yaşlarda da hala güzel çoğu.
ama onlara dikkat et geçerli mi aynı durum?
levent44.blogcu.com/.../19904535
buda genelde o yaştan sonra görüntüleri.
www.meydangazetesi.com.tr/.../...est_birakildi.jpg
Valla baktığında bizim kadinlarimizda da durum ayni yani bu her insanin doğasında var :)
Hepimiz biryerden sonra çöküş donemine giriyoruz bu kaçınılmaz.
Ama bana gore bir kadinin en harika yaşları 35-45 arası hatta 35 40 arasi daha harika
Onlarn çoğu kadar değil bizimkiler ama.
Kiskanma olmadğna emin olabilirsin.
Rus kadinin yapip turk kadininin yapamayacagi birsey gormedim henuz
Hayır kesinlikle.. simdi özetleyeyim bizim kızları oral yapayım olmaz sen yap olmaz sunu yapalım olmaz boyle yapalım utanırım.. eee ne yapsın turk erkeği mecbur rus kızına gidiyor. Bakma sen burada herşeyi yaparım sınır tanımam diyenleri iş icraata gelince maalesef.. sanalda herkes kaplan olur mühim olan bunu reel de yapmak
evli değilse bunları yapmak istememesi kadar doğal ne olabilir?
Evli bekar geneli boyle bizim kızların
Evli değilsen bilemezsin.
Belki evliyim :) ya da boşanmış :(
O zaman size bøyle denk gelmiş olabilirde, genellememek lazm
Siz evliisiNiz?
Evli misiniz?
Evet.
Peki bir şey soracam dürüstce cevap verir misiniz ya da gizliliği acayim size uyarsa özelden biraz dertleşelim
Bende sizinle ayni konumdayım korkmanıza gerek yok :)
Nedir sorunuz?
Neyse önemli değil boş ver tesekkur ederim sohbet için
Açaym demşsniz ama açmamşsnz gizliliği.
tamam açtım
Erkekler en fazla oral yapılmaktan hoşlanırlar bu tuyoyu size önceden veriyim ve ruslara gelirsek en güzel oralı da rus kızları yapıyor inanmıyorsanız rus p*rnosu bulup onu bir dikkatlice izleyin derim oral yaparken sadece dudaklarından çıkardıkları seslerle bile tahrik ediyorlar..
Bence sarışın beyaz tenli olmaları. Hiç rusla ilişki yaşamadım ama bence Türk kızları çok daha iyi seks konusunda.
Seksi sınırsız yaşamaları ve herhalde boy ve fiziklerinin yerinde olmasının yanında mütevazi olmaları, parası var parası yok şeklinde ayrım yapmamaları, gibi gibi çok sebep var aslında..
parasız erkekle evlenen duydun mu?
Evet çok duydum, el ele verip belirli noktaya geleni de çok gördüm.. Hazıra konmak kolay tabi dimi :)) işte sonra çıkar niye ruslar niye onlar niye bunlar :))
ben görmedim.
Zaten görseydin bu soruyu sormazdın :)) para bir insandan daha değerli olamaz.. Para senden daha mı değerli? Düşünsene paralı biriyle evlendin, çocuğun sakat doğdu, ya da kaza geçirdin sakat kaldın, ya da kanser oldun, ya da ya da .. Ne kadar paran olursa olsun ne kadar mutlu olabilirsin ki?
kendisinden daha düşük şartlarda biri ile evlendiklerini görmedim.
Haklısın, sınuçta alışılmış bir hayat tarzı, düzeni var, kimse kolay kolay o hayattan vazgeçmez.. İşte bunun için diyorlar ya herşey dengi dengine ;) ama herşey dengi dengineyken niye hatunlar dengini bulmaz zengin arar :)))
Her konuda iyiler. Onlar açıkça erkeklerin altına yatıyor siz Türk kızları gizlice eşlerinizi aldatarak yapıyorsunuz. Farkınız biri dürüstçe açıkça diğerleri (sizler) Gizlice yapıyorsunuz.
ya gizlicede yatmayanlara ne diyceksin?
gizli yapıp aldatmaz demişsinde.
geneli kast etme herkes öyleymiş gibi.
onlar kadar her erkeğe koşacak genişlikte değildir bizim kızlar ondan olabilir mi?
Yaa tabi canım benim çevremde eşini aldatan kadın sayısı neden fazla o zaman. İşyerlerinde herkes evli kadınlarla beraber. Ne kadar aldatan varsa çoğu evli kadındır. Neyin savunması bu ya? Bende çok evli kadınla oldum ee ben bekarım ama evliler benimle olmak istiyor. Beğenmediklerime hayır diyorum. Sizler mi dürüst sadıksınız. Kıcımla bile gülmedim bu yorumuna.
senin çevren sen gibiyse sorunu çevrende ve kendinde ara!
bu dediğini kast ettim.
sen geç anlayanlardansın.
aile diyen oldu mu?
hala anlamamışsın. kırmayalım birbirimizi. teşekkür ederim cevabın için.
yinede teşekkürler cevabına. yorum yapmıycam:)
cevap verdiğimde kırıcı olunuyor.
anlaşamıyoruz.
benim yazdığım farklı algılanıyor.
kırmamak için çekiliyorum bende.
neden kırsaydım merak etmeyecek miydiniz?
Ergen ve kskançlkdan sormadm.
Emin olabilirsin. Anlatmak istediğim çok farklı bir şeydi.
onlar yatakta erkeğini mutlu etmesini biliyorlar erkeğin tüm sinir sisteminden anlıyorlar.
Ne gibi?
Erkeğin gem ruhundan hem nelerden zevk alıyorsa iyi biliyorlar
Onlarca erkekle yattklarndan olabilir mi?
Hayır onlar öğle eğitilmişler
Bakire evleniyorlar yani?
Çeşit çeşit Türleri var onlarda okulda cinsel eğitim veriliyor o Yüzden her halttan haberleri var. Bizim kadınlar gibi yok bu atıp yok bu günah yok onlarda.
Profesyonel olmaları değil bence. İstekli olmaları ve seks. Yapmamak için bahane üretmemeleri
profosyoneller ama o***pu değiller hiç para için yapanı görmedim.
para olmayınca öyle olmuyorlar mı yüzlerce erkekle yattıklarında?
hayır canım ne alaka zevk için yapıyor sonuçta gayet normal bir şey kendi eski kafa düşüncelerini karıştırmayın.
Hiç birşeye hayır demiyorlar yatakta yatıp senş beklemiyorlar ve işi çok iyi biliyorlar isteyerek yapıyorlar satmakla bitiremem
bunu sadece kocasıyla yaşasa takdir ederim.
bizim kızlar onlar kadar geniş mi ustalaşsınlar yüzerce erkekle yatıp?
Emin ol sadece kocasıyla yapablarda gayet iyidir
Bizdede iyiler var tabiki bazı kişikerin hakkını yiyemem ama çok nazlanan yok başım aptıyor diyen yatıp herşeyi erkekten bekleyn onu yapma bunu yapmam diyenler emin ol uzun vadede kendisi kaybeder
bu dediğin ayrı boyutu ama.
benim neyi kast ettiğimi anladın galiba
Yüzlerce erkekle yatıp ustalaşmasın ama eşiyle bile arasında sınırları olablar var
Mad evlendin elin var
1 sınırları kaldır
2 düğünden sonra salma kendini
3 evde eline karşı hep bakımlı ol
4 basıl olsa evlendim diyip anında kilo alma vs vs vs
iyide bu maddelerin sorumla ne alakası var?
Kadınların usta olmalarının sebebi herkesle yatmaları değil
İşlerini iyi yapmalarıdır
işlerini iyi yapacak noktaya gelmişler ondan olmasın?
Onunda etkisi var ama o noktaya sadece tecrübe ile gelmemişler
O bilinçle yetişmişler bizde kızlar erkekleri öcü olarak görerek büyüyorlar aman ellemesin aman görmesin aman öyle olmasın aman böyle olmasın
Ne oluyor sonra içinde varsa birinin kızı be kadar hapsedersen et o yine yapıyor yapacağını
Bak sitede yazıyorlar yok sevgilinle sürtündük abal yaptık onu yaptık bubu yaptık nasil diktireceğim veya evlendiğinde eşim anlarmı
Ne oldu şimdi onlar yapıyorda bizimkiler yapmıyormu
bizimkilerin yapması konunun direk alakası dğeil.
bu ayrı boyutu.
biri gizli- biri aşikar diyelim.
aşikar oland autanma hissi olmadığından,
bizdeki gizli yapanalrında yaptıklarını onaylamadıklarından aslında böyle davranıyor olabilirler mi?
hala utanma kavramı olduğundan ve hata olduğunu bildiklerinden onlar kadar rahat davranamamaları?
Bu konu üzerine kitaplar yazılır cilt cilt ama şunu biliyorumki rus kızları bu işi iyi biliyorlar
iyi bilmelerini çok erkekle yatmalarına bağlıyorum ustalaşmalarına bende.
bizim kızlarımız o kadar aşmış değil. aşmamaları doğru bulduğum o ayrı boyut.
Haklısn bizimkiler bir aşarsa bir daha toplanamazlar
ama evli biir için yazdıklarım geçerli değil anladın umarım.
anlayamadım?
bekar bir bayan yatmadığı için erkekle ruslar kadar usta olamaz.
ama evli kadın için geçerli değil demek istedim.
hani deniyor ya ruslar iyiler diye.
ustalaştıklarından, antremanlı olduklarından çok erkekle uzmanlar.
ama bizim kızlarımızın çoğu bunu kocasıyla yaşadıkları için bekarken onlar kadar usta olamazlar değil mi.
bunu anlatmak istedim.
Bende aynısını diyorum belarlen tecrbenin olmaması normal ama evlendikten sonrada aynısnındevam ettirmeleri anormal evlenincede sınırları kaldırmıyorlar hala eşine karşı açıl değiller
evlenince de kocası öğretir. ama hala beklentisine cevap vermiyorsa ya erkek ruhuna hitap edemiyordur ya da kendisindedir sıkıntı kadının.
Tamam haklısın pes ettim :)
Haklılk derdinde değilm.
Yanlş anlaşlmasn.
Anladım canım şaka yapıyorum
Bir çok rusla birlikte oldum. Çok acemiler. Hard seks konusunda çok geriler.
Tersini søylůyorlar.
Ne kadar tanıdıysam hep aynı
Güzeller bembeyaz vucutları renkli gözlü olmaları ve çok güzel inlemeleri var..
Ustalaşmalarndan olsbilir mi onlarca erkekle yattklarndan?
Fo kadae erkekle yattklarndan olmali uzmanlkları
Kadınlar erkekler kadar zevk alıyor cinsel birliktelikten, bizimkiler gibi yok ağzıma almam, yavaş acıyo, yok başım ağrıyo, bitti mi.. Vs saçmalıkları yok. Anadın?
bunu bekar birinin demesi çok normal değil mi bazı ruslar gibi yüzlerce erkekle yatmadıklarından?
ama evli derse o ayrı.
okullarında bile cinsel eğitimin olduğu ülkeden bahsediyoruz, ayrıca anneleri de kızlarını bu konuda bilgilendiriyor. Bu konuda bizdeki gibi örf, adet, töre takıntıları yok. Giyinmeyi de biliyorlar. Genetik olarak zaten güzel anatomiye sahipler. Ayrıca gösterip ama elletmemektense, hoşlandığı kişiyle sınırsız ilişki yaşamaları daha saygı duyulacak bir durum. Parasızlıktan dolayı ülkemize gelip hayat kadını olmaları bütün ülkedeki kadınların böyle olduğu anlamına gelmiyor.
Paraszlktan bu hayatitercih etmeleri tamamen başka boyutu.
Ønune gelen her erkekle yatmaları saygnlksa boyle bir kadn evladnzn annedi olabilecek mi?
Gstetp elletmeme tanlsørnek.
Yanlşnda ørnek olmayacağnı bilecek olgunlktasnz.
Bu devirde annelik yapabilecek kadını bulmak zor.
öyle demeyin. Her bayan aynı evsafta değildir.
Hayat burada çizilen " sevgilimle neler yaşayaym" diyen pembelerden ibaret değil.
Sadece erkeklerin cinsel anlamda ne istediğini biliyorlar bu sebepten arzulanıyor ve istek duyuluyor
yüzlerce erkekle yatmakla ustalaşmış olmasınlar?
Ruslar kadar salak sevişen bir toplum daha yok bizim kızlarıızın eline su bile dökemez
aşıklar aşık menfaatçi değiller ota boka trip atmıyolar gerçekten seviyorlar
he yattığı erkeğe aşıklar demek ki öyleler.
genellemedim öyle olanlara sözüm.
üzerine alınması gereken kast ettiklerimdi.
buda senin düşüncen.
nefret algılanmış olabilir ama değil anlaşılmamış olabilir.
özre gerek yok.
amacım kin- kıskanma değildi.
açıkça şu idi.
bizim kızların büyük çoğunluğu evlilik dışı yatmıyorlar.
onların da aynı şekilde büyük çoğunluğu yatıyorlar bir çok erkekle.
bizim kızların onlar kadar işi bilmesi onlar kadar ustalaşmamalarından kaynaklı olabilir.
ama evli kadın için durum farklı.
Erkeklerin keyifli an gemirmesi için gereken şeylerin hepsi vqr gibi
Temiz olmalarından dolayı. Bizimkile gibi göğüs arası kıllı ve ter kokmuyor.
Su- taharet?
Kadınlık sanatını bildikleri için Türk kızından 8 adım öndeler
türk kızı onla bunla yatmadığından bilmemiş olabilirler mi?
Çünkü Türk kızı kezbandır. Her sevişene or*spu derler mesela
tamam işte sende her seviştiği erkeğe bakıp helal benim karıma dersin evlendiğinde. nasılsa kezban istemiyorsun.
Ya kutsal bakire git başkasını kıskan Ruslar sana çok gelir, mesela Somalili kızları kıskan belki onlarla kapışırsınız
kıskanma senin düşüncen.
somalinin neyini tiye aldın? mazlum olmaları- zor durumda olmaları mı hoşuna gitti de örnek verdin?
bunlar hep şehir efsanesi. bence türk kızları vazgeçilmezdir her yerde her zaman :))
Benim hic isim olmdi olmazda, ama bir arkadasim cok cok ovdu yani
Yatakta değilde fiziki özelliklrrinden dolayı tercih edilmeleri öne çıkarıyor bence
Güzel bakımlı fit erkeğine hizmet etmeyi seven ha bir de RUS
Merak etme sadece yatakta değil her konuda türk kızlarını katlarlar.
Sizin tabirinizle fahişe değiller yani.
her konuda? açar mısın?
Karakter konusunda.
Trip atmazlar asla bir kere ve bir de kesinlikle inatçı değillerdir.
Sevdiklerini söylerler hiç öyle kuruntuları yoktur.
Türk kızları gibi herşeye ıyy mıyy deyip burun kıvırmazlar. Onlar için partnerleri gerçekten değerlidir sadece cinsellik olarak değil her yönden. Ben türk kızlarınıda seviyorum yanlış anlama ama rus kızları gerçekten iyiler.
nedense bir tanesi fakir erkekle yatmaz.
Bende öyle sanıyordum ama değil.
İçlerin dedediğin gibi kızlarda çok ama genel olarak esmer erkeklere hastalar onun için fakir zengin demiyorlar.
kendi durumundan kötü biriyle çıkmıyorlar.
Bilmiyorum.
Ama iyileri çok fazla.
bence türk kadınlarından daha iyi olmasının sebebi daha çok aşık olmaları
ruslarla tecrübem olmadı ama boşver onları partnerim istekli olsun bana yeter
her isteğini yapıyorlar sana sımsıkı bağlılar ;)
fakirsen bunların tamamı geçersiz.
yooo fakir zengin ayrımı yok orda karnını doyur ilgi ver herşey senin ;)
karnını doyurmak onlara göre zenginlik değil mi?
bazı kesimlere göre evet ama bazı kesimlere göre hayır dostluk açısından arkadaşlık acısından bana göre iyiler Türk kızlarından
dostluk arkadaşlık dersen olabilir ama ben hiç bir rusun fakir bir adamla beraber olduğuna şahit olmadım.
ben çok şahit oldum say say bitmez ;)
ekmek parası bulamayanla bir rusun evlenmesine mi?
kendi mevcut şartlarından daha kötü birisiyle evlenmiş olamazlar.
illaki bir adım öndedir.
benim durduğum yerde var adam çaycı :) inanmıyormusun burada öyle çok ben de rus getiriyortum işimi görmek için ;)
çaycı fakir sayılmaz ki onların yaşam standartlarına göre. kendi mevcut şartlarından daha aşağısını kast ettim.
bebeğim bir köy düşün ve onların yaşam tarzını düşün :)
düşündüm. onlar bu durumdan daha kötü bir çoğu
evet kötüler aylık 100 dolar alan bir ülke ne kadar iyi olur ki onlarda mecburen bu yöe kayıyorlar elde birşey olmayınca
bende bunu anlatmaya çalışıyorum.
çaycı bile ayda 100 dolardan fala kazanır.
yani kendisinden daha kötü durumda olmuyor evlendiği kişi. dediğim buydu.
evet seni anladım prenses ;) sadece güzel yaşamak için geliyorlar :)
nihayet anladınız.
bunu anlatmaya çalıştım ama çoğu anlayamadı
ben içlerinde olduğum için biliyorum onları çünkü ben mühendislik yaptım orda ve onları gördüm tanıdım
şunda hemfkir miyiz sayın Artıchet, kendi mevcut şartlarından daha kötü ekonomik durumda olanlarla işlerinin olmadığı?
aynı fikirdeyiz madam körsi :D seninle sohbet etmek iyiymiş ya :)
teşkürler cevap için.
rica ederim ne demek her zmaan beklerim ;)
Ben rus kadınlarını istemiyorum
Irkları Gereği belkide
hahahahahhahhaa
Tek özellikleri bu zaten..
iyi seviştikleri için...
beyaz tenli olmaları
bizim kızlarımızda da var o tendekiler.
valla bilemem hiç ruslara istegim olmadı
iğrenç
Tatlilar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar