Henüz birkaç aylık evliyiz ama seks hayatımız kötüye gidiyor.

eşimle 3 senelik bir flört döneminden sonra büyük bir aşkla evlendik, resmi nikahımızla beraber 1,5 senedirde düzenli bir seks hayatımız var (dı..) ve her seferinde beni ne kadar özlediğini dile getirir, her seferinde deli gibi sevişirdik. (bu arada ben 24 yaşındayım eşim 26)

eylül 2012 düğünümüz oldu yani henüz birkaç aylık evliyiz, ilişkimiz önceki gibi düzgün gidiyor, iş hayatımızda sıkıntı yok, arkadaş ve aile içi ilişkilerimiz de iyi gidiyor fakat haftada en az 5 kere benle uzun uzun sevişen kocam haftada 1e indirdi bunu (hemen olsun bitsine getiriyor, uzun uzun sevişme öpme okşama yok). çoğu zaman yanaştığımda karnım ağrıyor, yorgunum vs. gibi şeyler söylüyor. dün bana bu konuyla ilgili verdiği cevap ''evlendik böyle olması normal'' dedi anlamadım. daha birkaç aylık evliyiz, birkaç aydır aynı evdeyiz halbuki !

beni sevmediğinden veya başka birisinin olduğundan da değil, işten koşa koşa eve gelir mesai saatleri dışında evdedir hep. ufak sürprizler yapar. ben ise kocamı deli gibi seviyorum. yeniliklere açığım bir ton seksi iç çamaşırım var fiziğim düzgün bakımlıyım, baştan çıkartırım, bir dediğini iki etmem. ama eskisi gibi değil işte.. daha da kötüye gitmesinden korkuyorum :(
Henüz birkaç aylık evliyiz ama seks hayatımız kötüye gidiyor.