Kimsenin farketmesine imkan yok sadece öyle eldiven giymeyi unuttum der gibi söyledi bu sizde nasıl bir tpki uyandırır çekici gelir mi ?
( yorumlarınıza göre taktik uygulayabiliirm :D )
( yorumlarınıza göre taktik uygulayabiliirm :D )
Böyle bir şeyi ben normal karşılarım, burada önemli olan bir konuda altında kotmu, mini etek mi, tayt mı olduğu. Kısacası altında ne giydiği de kilot giyip giymediği kadar önemli.
Altına mini etek giyip içine kilot giymemiş olması halinde bile beni çok fazla rahatsız etme.
Zaman zaman bir erkek olarak bende bazen iç çamaşırı giymeden pantolonumu giydiğim oluyor ve oldukça rahat olduğunu söyleye bilirim.
Bana çok çekici gelir. Gideceğimiz yerde boş bir yer aramaya koyulurum.
Cevap
19Cevap
Kesinlikle çok heyecan verici olurdu. Bu heyecandaki tek açmaz ise; erkek böyle bir durumda (kadın etek giymişse ve bu etek mini etekse) sevgilisinin verebileceği ve bir başkasının görebileceği frikikten endişe duyabilir.
Ne varki gayet normal ve hatta heyecan verici bir şey. Ama bir defasında ben sevgilimle buluşmaya giderken giymedim ona hiçbirşey ifade etmedi.
ilahi :D
Denemeni öneririm. Bak seni hiç arzulamayan erkeğin nasıl füze gibi olacak. :)
Ben kıskançım geri dön ve giy şunu donunu derim :) Sonuçta belli olma şansı var :)
ooo baby ben bile tahrik olurum az eteğini kaldır hazineni göreyim derim
Esim cogu zaman giymez zaten ama sutyen giymese mesela. Yemege gidrrken harika hafif teshir meme uclari belli olur harika olur
bak bak bak millett benden önce taktigi bulmuD
Evet yada diskoya gitsek eglensek ateslensek. Sutyenini wc de cikarp gelse jihihi
ay cok komiksinizz ailenizi merak ettim D:
Komik mi ben ciddiyim halbuki
tamam eğlenceli demek istedim
Biz bunlari yaptik alsana gooolll
kilot giymeyi unutup ta üstüne bide etek yerine pantolon giyerse elimden çekeceği var vallaha
Yol üstünde elbet bir çamaşır satan mağaza vardır.Gider alırız
Mesela tanga giyse dusik bel jeanle eglenmeye gitsek daha seksi dimi tanga ipleri disarda
olmaz öyle o.. pu der gören kimse görmesin sadece sen bil eşin öyle mal meydanda gezse olurmu hiç
Ben hicte seningibi dusunmuyorum ayrica carsi pazarda degil yani
aklımda bazı yaramaz düşünceler uyandırabilir açıkçası :)) neler geçiyor aklından? :D
etek giymişse kızarım da pantolon giymişse pek bişey demem ama her iki türlüde pipi uçuşa geçer :)
mükemmel bir taktik heyecan verici
dur bende deneyeyım bunu :))))
epeyce çekici gelir. ne giydiğine de bağlı ama.
ilk fırsatta tenha bir yere cekerim arabayı :)
Kendinide unutsaydın derim.
ohaaaa tübe tübe
hihih
çok azdırcı olur heryere aklıma sex gelir
kendimkini çıkarır ona veririm...
Yok artık Derim :)
de geeet sapuuuk...:D
kararsız kaldım :)
yuh çüş oha D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar