Ya benim kilitorisim (glans clitoris) biraz çıkıntılı hatta baya çıkıntılı gibi. Yani özellikle de tahrik olduğumda nerdeyse harbi harbi yarım parmak kadar kabarıp uzuyor, kilitorisimin kolları biraz geride olunca yapısal olarak kendisi çok çıkııntılı oluyor. Temsili olarak işte aşağdakini buldum başka gerçek görüntüler de var da yasak olduğu için koyamıyorum, siz ce çok mu itici, estatik gibi bir şey yapılabilir mi?
Senin anlattığın klitoris normal klitoris boyutlarından büyük ama cinsel yaşamına engel değil. İki türlü avantaja sahipsin 1- oral yapılırsa uyarılmaların çok yüksek ve doyurucu olur.2-Penis vajen içinde hareket ederken penise değme şansı yüksek. Hem G noktanız uyarılırken diğer taraftan da klitoris uyarılır, doyum kalitesi çok yüksek olur. Bu avantajlarını canını da inciterek yok etmeye çalışma. Bu durumu ön yargılı kaygılarınla yok etme; avantaja çevir. Öyle bir klitorisi her erkek zevkle emer, yalar zevkle yapar bu işi sana büyük keyf verir. Emerken dudaklarının arasında sertleşir ve büyür.
Peki cinsel iliski oral ya da masturbasyon bunlarin hangisini yasadiusan sana ne gibi avantaji oldu onu hic dusundunmu ve bide normal olanla cikintili olan arasindaki eksiyi ve artiyi degerlendirdinmi hani ilkonce buna gore degerlendirmek de bence isine yarar sade estetik bir durus sergiliyomu diye dusunme ve teraziye ona gore koymani isterim ayrica allah vergisi o senin secimin degil vede onu sadece hakeden gorup begenecegi icin hic kaygilanma bence ☺
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bilemiyorum artık avantajı varsa da ama normal olana göre.. mastta mesela ele gelip oynanabiliyor olması iyi tamam ama estetik de önemli
Ya tabiki estetik onemli ama bakis acinda barişık olmanda onemli cok rahatsiz ediciyse estetik bir operasyon sart illaki ama sadece estetik yonunden bakma ondanndolayi dedim ama gorsellik illaki onemli ben sahsen rahatsiz olmam bayan arkadasimin esinin bu durumundan
Konunun uzmanı olarak bir yorum yapmak istedim. Masturbasyon yaparken avantajını siz söylediniz. Evli misin bilmiyorum, cinsel ilişkide de avantajı var. Ereksiyon halindeki klitoris penisin vajene girip çıkarken teması kadına büyük zevk verir. Vaginal olarak penis -G- noktasını uyarırken klitorisede her giriş çıkışta sürtünerek klitorial uyarım da yapar. Bu suretle kadının alacağı cinsel haz doruğa ulaşır , iliklerine kadar boşalma imkanı bulur. Salgı bezleri de bu uyarıdan etkilenir ortamı istenilen şekle getirir. Bu tepkilerden erkek de nasibini alır. Bu nedenle şekilci olmayın fonksiyonlar da önemli. Estetik olarak istediğiniz gibi olsa da fonksiyonu iyi olmasa nasıl olur. Fonksiyonu iyi olanı herkes beğenir. Bu konuda endişeniz yersiz.
canım sen yine iyi yırtmışın, bazı insanlarda o ciddi penis şeklinde uzuyor ve çift cinsiyet denen durum oluşuyor. zten bizdeki vajina yanakları büyüyerk erkeklerin yumurtalıkları şeklini alıyor, klitoriste penis şeklini. yani özünde ikiside aynı şeyden yaratılmış sadece şekilleri farklı. eğer ciddi boyutlardaysa bir estetik uzmanına gidebilirsin fakat ciddi bir uzmana git ki tüm hayatından olma.
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
:S şaşırdım şimdi ya penis kadar ne ya canım bendeki en fazla 5 cm kadar çıkıyor, ciddi sayılır mı bu boyut bilemiyorum ki.
Klitorisin belirgin olmasi ozellikle yalarken cok tahrik edici bir goruntu olusturuyor. Ancak fazla cikik olmasi da tam tersi bir yaratiyor. Sanki orada kucuk bir pipi varmis gibi hissediyor insan dogal olarak da sevki gidiyor. Tabi bu benim gorusum bundan hoslanan erkekler de olabikir canim.
Bilemiyorum ki tam olarak canlandıramadım gözümde. Vajinan etli ve dolgunsa çok abes görünmeyebilir. Ama zayıf ve dış dudakları inceyse klitoris çok göze batar. Külotdun üzernden belli oluyormu klitorisin
Ya o kadar dikkat etmedim acikcasi da ama o yuvarlak sey bende de var ki hosumada gidiyo yani daha cok zevk veriyor bence mesela doggy pozisyonda bir dokun :) tam ortaya cikar ve inan bana deli gibi zevk alirsin
Evet evet aynen doggyde çok daha belirgin çıkıyor çok zevk de veriyor hatta dur sana bir şey diyim bir kez dogyde çamaşır mandalı tutturmuştum hayatımda öyle biz şey yaşamamıştım ya tarifsizdi diğerlerinin hepsinden daha zevkliydi tavsiye ederim ama çok sıkı olmucak hafif ısırıcak :D
Ya mandal mahveder adami onu hic denemedim csnim yanar benim :D ama guzelmis fakat doggy gercekten bir harika :D ya adetliyim zaten cok istekliyim daha fazla anlatma lutfen:D erkek degilim istiyorsan ozelden yaz senden alacagim cok ders var gibi :D
Aslında açıkta gezen bir şry değil estetik olsa ne olur olmada ne olur. Ayrıca bana göre sorun yok. Sadece normal anda sana sıkıntı olabilir. Gerçeği ne kadar çıkıyor. Mesaj atabilirsin
Paylaşırımdan kastım kendi resimlerim değil herhalde, başkalarına ait görüntülerdi onlar her neyse diğer durum da işte kabarmamışken 2,3 cm kadar çıkık dışarıya kabardıüında 5 cm kadar oluyor ve bazen normal kilota değdiğinde yürürken tahrik edebiliyor aşırı sürtünme olunca
Erkeklik hormonu kadında fazla salgılanırsa tıpkı ufak bir penis gibi büyür klitoris. Gerçekte de öyledir. Bir anlamda sizin de penisiniz var küçük de olsa. İtici değil. Tam aksine daha çok tahrik eder büyük olduğu için.
Arap veya orta asya kadınlarında olan bir durum. Hatta onlarda sünnet bile ediliyor. Bu senin açından iyi bir durum. Diğer kadınlara göre daha fazla zevk alacaksın demektir. Erkekler için çok önem taşıyan bir konu değildir bu kafana takma.
Bence buna canını sıkma seni seven erkek bunu kullanmasını bilirse seni daha güzel uyarır daha şiddetli şekilde Orgazm olmanı sağlar. Problem değil üzülme
erkek penisinin aynı yapısına sahiptir klitoris ama içe gömük olarak konumlandırılmıştır. panik yapacak bir şey yok. Psikolojik soruna yol açıyorsa uzmana başvurun
Hanımefendi bu gayet normal ve rutin olarak görülen bir durum kafaniza takmayın görsel olarak kafaniza takıyorsunuz ama ilerde çok faydasını göreceksiniz ilişki anında bazı iliskilerde bir çok. kadından. kat kat fazla haz almanızı sağlayacak
sımdı clıtorıs erkektekı penısın eslenıgıdır penıs nasıl zevk anında kabarırsa clıtorıste kabarırı bu herkeste anıdır yanı senın yaratılıs geregı belkı ıraz daha buyuk veya etlıdır ama sorun etme
Öncelikle vajinal bölgenin temiz olması bir erkek açısından önemlidir. İş sende bitiyor. Şeklini fazla takma sen ona o hazzı verirsen eminimki hiç sorun etmeyecektir. Sonuçta renkler ve zevkler Tartışılmaz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sağlık açısından bir zararı var mı bilmiyorum ama cinsel anlamda tam istediğim bir klitorıs şeklidr. Çok tahrik eder, kolay emilir ve yalanır, böylece partnerme daha çok zevk veririm. :)
Ya tamam mastta falan kilitorisimi hemen bulup uyarabiliyorum ve yoğun haz yaşıyorum çoğu kızın bunu yapmada sıkıntı yaşadığını düşünürsek şansşlıyım tamam ama partnerime nasıl göründüğümde önemli
Partnerın için sorun olacağnı sanmıyorum, sahsen ben olsam çok hoşma gider, az öncede dediğim gibi, seni uyarması daha kolay olur, iki tarfta daha çok zevk alır. Ayrıca onun buyuyup dıkleştiğni açıkça görmek ayrı bir istek verir iki tarafa bence :)
Ne alakası var, bence hem senin zevk alman hem de partnerinin onu rahat uyarması açısından çok iyi. Ben gocunmam şahsen.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bole bir durum yasadm Bebek pipisi gbi druo basta ama emmek yalamak daha kolay aslinda ve kadinin aldgi zevk daha fazla bnce. Kadinin zevk alinca snde sorun yapmiosn mrklanma yani o kdr abartck durum yok.. İstirr yalar esin :)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet çok yoğun haz alıyorum mastta normal onalara göre orası kesin öyle. Eşim rahatsız olmasın da..
erkek için klitorisin önemi yoktur dilini atıp emerek oral sekse başladığı an gözü hiç bişyi görmez ayrıca bu seni daha fazla zevk almanı sağlar verdiğin tepkilerde erkeğin daha fazla hoşuna gider böyle artılarıda olur olumsuzluğu olmicağı gibi
Ayy ne güzel ya gömülü olması hazine gibi dudakları aralayınca ortata çıkması hoş bişeydir tahminim :D kısa sürüyor ama sık oluyo 7 8 kere falan boşalıyorum bir mastta
Böyle kenardaki dudaklara bastirinca icinden klitoris minnak gibi cikiveriyor :) bisey sorcam mesela oksuyorsun oksuyorsun zirveye cikinca orgazm oluyorsun ya böyle böyle 7-8 kere mi orgazm oluyorsun bir yapista. kendiliginden mi oluyor sen oksadikca mi
Ne güzel ya dudaklara bastırınca minicik çıkması :D Evet canım mast yaparken titriyorum kasılıyorum org oluyorum bir süre bekliyorum çünkü hemen elimi atamıyabiliyorum.. 1-2 dk bekleyip tekrar başlıyorum.. ama sonlara doğru hassasiyet felaket fazla oluyor bende. Son org larda hele elimi atamıyorum böyle kızarmış oluyor iyice başı meydana çıkıyor yani. Tabi yorgunluk da oluyor ayağa kalkmak için 10 15 dk kadar uandığım yerden kalkamıyorum ben
En İyi Cevaplar