Yarin yaptiricam ne dusunuyosunuz cekici mi hosunuza gider miydi orda dovme?
Cevabın nedir?
+1 yılyaptıracağın dövmeyi iyi seçmelisin ki seni hayatın boyunca mutlu etsin
suras-weblog.at/.../
https://vk.com/album225005281_18232575702 Yorumla
Soran+1 yılSu gotteki yildizla tam altindakini begendim
- +1 yıl
götteki yıldız hiş hoş değil altında ki kuğu olabilir fakat ben şahsen kelebeği tercih ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılWelcome to Hell yazdır, çıldırtır. Skdbdkbskbkdf :)
141 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen bende evlendikten sonra yaptırmayı düşünüyorum. Bence çok seksi durur.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlabilir yapsın yani 😂
Hep o tarz yerlerinde dövme olanların dövmeciye verdiklerini düşünüyorum.
182 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum bnde düşünüyorum :)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
61Cevap
Dovmesine gore degisir iyi bisey yaptirki at kuyruguna kelebek konmus misali olmasin ama şık ya da seksi bisey begenirsen o vajinaya bence doyum olmaz ayri bir fark ve estetik katar hatta vajinanda estetik sıkıntı varsa gorunusde onuda kamufle etme sansi imkani olur ☺ gecicimi kalicimi dovme yaptiracaksin acaba ogrenebilirmiyim sakincasi yoksa
02 Yorumla
SoranKalici
Tanıdığım bir kızda Hellgate IX yazıyordu. Bir söylentiye göre cehennemin 8 kapısı varmış, kızın vajinası da 9. kapıymış. :D
75 Yorumla- +1 yıl
Waaovvvv süper bir fikirmiş tuttum bu fikri
- +1 yıl
@CoolTrader Ben de tutmuştum dostum. :D
- +1 yıl
Kim bu kız sırf o dövme için tanışabilirim bu arada kız arkadaşım yorumu görse kıyamet kopar
- +1 yıl
@CoolTrader Isparta' dan birisi işte, gerisini boşver. :D
- +1 yıl
Ölmeden cehennemi merak ediyorum imkan varken görmek gerek
Makatına eski sevgililerinin ismini dövmeyle yazdıran bir kadın vardı 😷
10 Yorumlabir gün seni gömerlerken o dövmeyi görmeleri hiç hoş olmaz bence ya..
ne gerek var.
başka yer mi kalmadı.12 Yorumla
Soran+1 yılNalaka iki tane kadin ciplak yikicak alt tarafu ayrica gordukleri ben olmicam
Gizli Üye(30-35)+1 yılCuk dovmesi yaptir dovmeyi yapanin cukunu baska yer mi kalmadı adam orada seni becerir hemdenogrenc durur
60 Yorumlabedavaya dövme yaptırcam desene o dövme iğnesi kasıklarının arasında gezinirken dövmecinin elide boş durmaz merak etme hayırlı olsun yaptırınca da fotoğrafını koy nasıl olmuş diye meraklandırma bizi :D
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSperm damlalari yaptir bari cok manidar olur 😈
Ayrica dovmeyi yapacak olan zaten şablonu cizmeklede ugrasmaz 😂00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum iyi olabilir bişey soracam dövmeyi yapacak olan erkek mi bayan mı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldövmesine göre değişir ben de düşünüyorum da model lazım işte..
11 Yorumla- +1 yıl
cidden oranamı düşünüon?
+1 yıltünele gider diye ok yaptır birde telefon çekmez de :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa dövmecı dövme yaparken azmazmı ınsanı dövmecı olmaya tesvık edouorsunuz töbeya :D
0102 Yorumla
Soran+1 yılNe niyeti bozuk insanlarsiniz ya senin gibi ne cok var burada adam gayet ciddiyetle isini yapiyo
Cevap sahibi+1 yılBenımmı nıyetım bozuk sen neden vajınaya dovme yaptırıyorsun sorarım sna sakın bana hosuma gıdıyor deme :D
Cevap sahibi+1 yılHem benım 4 tane dovmecı arkadasım var kımın ne ıs yaptıgını nasıl yaptıgını gayet ıyı bılıyotum rahat ol :D
Soran+1 yılUydurma oyle merdiven alti abazaliktan is yapan insanlar degil dovmeci insanlar sanatci insanlar jinekolog sence * gormek icin mi okuyo bos bos konusuyosunuz yok dovmeci azar bilmem ne adam kac tane goruyo benden bir gunde tiksinmistir artik
Cevap sahibi+1 yılAhhahha :D sanatcımı dövmeci sanatcıysa ben neyım bende sanatcıyım ama senın bu ulkedekı sanatcı algın bıraz yanlıs bu ulkede kımse dövmeciye sanatcı gozuyle bakmaz jınekologa gelınce asıl saygı duyululcak meslek o dövmecıyede saygı duyarım ama bu ulkedekı dövmecılere guvenme bence oyle kolay kolay :D ıkıncı olarak benı ne nıyetım bozuk nede abazayım senden daha kültürlü senden daha sanatcı senden daha saygılıyım :)
Soran+1 yılGotumu ye sen kimsinde kendine sanatci diyosun ne kulturun var senin bu zihniyette bir insanin ne saygisi ne kulturu olucak zavallinin tekisin belliki alt siniftansin seninle muhattap olamicam
Cevap sahibi+1 yılAhahhaha :D çok komıksın :D benım kım oldugumu ne dusundugumu neler bıkdıgımı bılmıyorsun ki :D hem zıhnıyette ne varmış ben gayet düzgün düşündüğümü düşünüyorum biraz beynini zorlarsan ne demek istediğimi anlarsın :D
Soran+1 yılBeynimi zorlicak bir durum yok bos konusuyosun bos bir insansin hayatin anlami senin icin cinsellikten baska bir sey degil bunu her sekilde belli ettin uc kurus etmez fikirlerin basit bir insansin
Cevap sahibi+1 yılYa öyle degılsem ya yanılıyorsan bu senın umrumda degıl elbette ama ya yanılıyorsan ya kültürü yüksek çok iyi bir saatcıysam seks konusunda absürt bir duruma parmak basmam senı neden bos bırı oldugumu dusunrurkı hem seks ıstemek bır kadının vajınasından etkılenmenın kültür sevıyesıyle ne alakası varkı ben dobra oldugum ıcınmı kımsenın soylemeye cekındıgı seylerı soylerı soyledıgım ıcın mı bos okuyorum yanı :D
Soran+1 yılBunun dobra olmakla alakasi yok ilk yazdigin yorumu bastan oku bunu soyleyen bir insanin dovme sanatiyla ya da herhangi bir sanatla uzaktan yakindan ilgisi olamaz benm icin bu saatten sonra picasso olsanda fikrim degismez gereksiz birisin kendini kurtarmaya calisma
Cevap sahibi+1 yılSana karsı nıye kendımı kurtarmaya calısımkı ben kendımı bılıyorum fıkrınde umrumda olsa dalga amaclı oyle bısey yazmazdım benı anlamak zordur her paylasımın altına bu ve buna benzer seyler yzarım dahada abartırım hatta benım ne zıhnım bos ne fıkrım rahat ol senınlede her alanda her konuda tartısırım :) ilk yazdıgım yorumdada dobrayım so yazdıgımdada dalgasında yazsam cıddıyetlede yazsam yazmak ıstedıgım seyı yazdıgım ıcın dobrayım dogru veya yanlıs yazarım ben ama o fılırdemıyım hayır ınanmak zorundamısın umrumda deıl :D
Soran+1 yılSimdi iyice sacmalamaya basladin kimsin ya sen cidden kimsin ne isle ugrasiyosun egitim durumun ne sanatla alakan ne hangi film festivalini takip ettin hangi muzikle ilgilisin en sevdigin ressam kim ya da en son ne zaman tiyatroya gittin acabada kendini harbiden bir b*k biliyomus gibi gostermeye calisiyosun ne kadar zavallica gozuktugunun farkinda misin once sozluge dobranin anlamina bak bir zirvaladigin seyler seni karmasik gibi degilde hiyarin teki gibi gosteriyo kusura bakma benm fikrimi umursatip umursamamam bnim umrumda degil emin ol sende degilsin vaktimi yiyosun su an tekrar soyluyorum bos bir insansin sokakta gorsem iki kelime edebilicegim bir insan degilsin kesinlikle
Cevap sahibi+1 yılÇokta umrumdaydı ıkı cıft laf etmezmıs ben senle edermıydımkı :D sankı dusuncelerın umrumdaymıs gıbı konusuyorsunda :D bos bırı oldugumu soyledın dıye bos bırı oldum bende :D ben ne zavallıyım nede hıyarın tekıyım kendımı gayet ıyı bılıyorum senın gıbı hakaretlere basvurcagıma edebımle derdımı anlatmayı yeglerım :D dobranında anlamını bılıyorum rahat ol :D egıtım durumum yüksek lısans sinemayla ılgılenıyorum yönetmenım hollywooda calısmalarım var fılm istedıgın seyı sorabılırsın kültür ve bılgı sevıyemı olcebılcek kadar zekı sorular sorabılcegınıde sanmıyorum ne yasın yeter ne kapasıten :D
Soran+1 yılEdebiyleymis cok komik ne calisman varmis soylesene bakiym merak ettim kimmissin cidden erotik filmler falan mi cekiyosun napiyosun
Cevap sahibi+1 yılYok kımlıgımı ıfsa etmek ısteseydım en bastan gızlı yorum atmazdım :) erotızm degıl elbette ama sanatsa bırcok calısmam var :) benı bu kadar seks manyagı gosterecek algıya yaptıgım yorumlamı sahıp oldun sımdı :D
Soran+1 yılEvet ve kiviriyosun istersen ozelden yaz seni kucuk dusuricek bir durum yok ortada hani dalga mayetinde yorum yaptin ya utandir beni
Cevap sahibi+1 yılBen nıye kucuk duseyımkı :) yok burdan tartısmak ıstersen tartısalım ama kımseye guvenmem ben helede bu sıtede :D ha sunuda anlatayım kıvırdıgım falan yok yazdıklarım ortada ben sana acıklama ne kadar yapsamda kıvırdıgım algısına sahıp olcaksın mesele ne sexı arzulamak nede bır vajınadan etkılenmek yazdıklarının uzerıne kısısel algıları merak etmekte bunu yazarken tepkılerı merak etmekte ve ısın boku cıktıgında dalagasına bakmata cunku anlatamaıcagı bıseye uzerıne kımseyı ıkna edemesın dusundugun bısey varsa onu senın bılmen yeterlıdır zaten baskasının vercegı tepkıler onemlı degıl ne dusundugu onemlı bu noktada sadece :D sana bır sorum olcak vajınana dövme yaptırman dogal bırsey dımı :D
Soran+1 yılVajinama dovme yatirmayi aklimdan bile gecirmiyorum saol bu gercekten trol bu soruydu ben hala senin kim oldugunu dusunuyorum ikna olmadan vazgecmicem konuyu degistirdin en sevdigin yerli ya da yabanci film nedir hangi yonetmenlerin isini izlersin
Cevap sahibi+1 yılYahu troll ne anlamı olmayan bıseyle benı ezmeye mı calısıyorsun :Dkast ettıgın anlamsızsa anlamsız hıcbır soru sormam ve yorum yapmam kesınlıkle bıraz kafa yorman gerek soru sorma amacımı anlamıcak kadar hala ısın onyargısına sahıpsın konumuz vajına seks cınsellık deıl bıraz anlamaya calsı konumuz algılar :D
Cevap sahibi+1 yılYabancı fılm orson welles yurttas kane yerlı fılm yılmaz guney umut daha cok var tabı yabancı 12 kızgın adam var yerlı yaşamın kıyısında var :) en begendıgım yerlı yönetmenler yılmaz güney ve nuri bilge ceylan yabancıyı soylersem önumuzdekı bır kac ay ıcerısınde ifşa olurum :D
Soran+1 yılKonumuz algilar falan degil bu siteye herkes eglence amaciyla takiliyo kiz kaldirabilecegine inanmis tipler haric sen kaciyosun cunku yalan soyledin konumuz bu gizli bir profilden boyle atip tutup hayal dunyanla bni inandirabileceni dusunuyosun yalan soylemiyosan bu sitede isin ne cidden suraya yorum yazmaya harcadigim zamana acidim konumuz hic bir zamanda vajina olmadi en basindan beri ben senin zihniyetini elestiriyorum ama senin iq bana gore biraz fazla dusuk sanirim bir turlu ayni dili konusamadik bu sitede kimseye guvenmiyorum diyip isin icinden cikmak marifet degil guvenmeni istemedim konumuz tam olarak senin aptal ideolojin benimle tartismaya girebilmek icin daha cok okuman lazim
Soran+1 yılYurttas kane filmini bana aciklar misin temasi anlatilmak istenen nedir
Cevap sahibi+1 yılYahu yalan soylememle bu sıtenın ne alakası var bu söyledıgıne göre bu sıtede olan herkes kültürsüz o zmaan :D senı oyaladıgım falan yok hayal dunyasındada yasamıyorum neye ınanmak ıstıyorsqn ona ınan :D ben burada ıdeolojık bırseyde tartısmıyorum zaten konumuz benım zıhtıyetıme verdıgın tepkının bjr kızın vajınasına neden dövme yaptırma ıstegıyle es deger beynın kaldırmaz bunları yavrum ben cok okudum ve cok seyde gördum :D
Soran+1 yılHahahahahhahaha o zman cok okuyan biri gibi davran sitede herkes cinsellikte guru olmus kultur seviyesi tavan insanlar zaten (!) kimse yogurdum eksi demiyo sende onlardan birisin konumuzun vajina oldugunu dusunen bir tip ben seninle sabahtan beri bunun tartismasini yapmiyorum
Cevap sahibi+1 yılYa konumuzu vajına olmadıgını bende her defasında soyledım ya zaten neden yazdıklarımı okumuyorsunkı :D cinselıkten guru olmus kultur sevıyesı tavan yapmıs dedıgınlerı elımde oynatırım benım farklı olmam ne kültürsüz oldugunu ne de onalrdan bılgısız oldugunu gosterır ben farklıyım sadece farklı hepsı bu ne zıhnıyetım yanlıs ne sapıgım nede senın gıbı dusunzen bırıyım farklıyım sadece sıtede benım yorumlara cok denk gelmıssındır sonunda hep gulucuk olan degısık yorumlar hep bana aıttır senın gıbı tersleyenlerde var ısı dalgasına aşıp hak everenlerde ama hepsının ortak noktası benım hısmımdan nasıbını alırlar :D
Cevap sahibi+1 yılPekı ben sapıgım evet yazdıgım gıbı zıhnıyete sahıbım desem cekıp gıtmezmısın bende bu kadar tattısmaya gerek duymam dımı pekı oyle bırıysem bunu neden yapmadım ya da neden susmayı tercıh etmedım :D eger oyle bırıysem neden kalkıp su yorumuma ragmen tartsısmayı yegledım o zıhnıyete sahıp bırı zaten bundan utanıp ya kufur eder ya da hıcbısey yazmaz arsızlıgına vururdu öyle deılmı ben mı yanlıs dusunuyorum :D
Soran+1 yılBirak nasibini almayi ben daha sorularima cevap alamadim profili gizliyip burdan beni yemeye calisiyosun pardonda git inandirabilicagin insanlari kandir konuyu vajinaya getiren sensin konustuklarimiz alakasi bile yoktu dovmecinin tahrik olabilicegini dusunuyosun ya ben daha sana ne diyim bu ulkede herkes isini senin gibi sectigi icin boyle zaten * gormek istiyorum dur ben dovmeci olam belki iki kiz gelir ellerim ne demek ya nasi ni fikir bu sen sanatci (ki hiiiic inanmiyorum) olsan ne kaldirim muhendisi olsan ne bes para etmez senin insanligin bossun cok bossun kafani biraz kasinlarinizdan kaldirinda bir dunya ya bakin
Soran+1 yılMisin ve sey ayri yazilir hani hollywoodda calismalarin var cok basarilisin ya bir o kdarda cahilsin
Cevap sahibi+1 yılÇalışmalarında gayette düzgün ve anlayıslı olduguma ınanıyorum benım :) neyse yazdıklarım zıhnıyetımı tasımoyor ama aynen o zıhnıyetın fıkrıyle yqzulmıs bısey haklısın bende bunu dıyorum ıste sen vajınana neden dövme yaptırasın kı :D kaldıkı hem benım kız veya vajına derdım yokkı yoklukta cekmıyorum abazada deılım hem bunu neden ıspatlamaya calasayım onuda anlamıyorum ılk defa bırıyle bu kadar derdımı anlatma gereksınımj duydum sanım bu senın anlamaktakı kapasıtenın eksılıgınden kaynaklanan bısey olsa gerek :D
Cevap sahibi+1 yılHem dövmeci neden tahrık olmasınkı aaa sende varya aman abarttın harbıden erkek deılmı o onunkı de can ıster tabı ama bu sapıklık yapacagı her onune gelene asılcagı analaöına gelmezkı ısını yapar gonderırır :) hem benım dedıgım gıbı en basından 4 tane dövmecı arkadasım var ve bırı bayan neler anlatıklarını senle paylasayım mı? Yanlıs anlama hepsı ısınde cok basarılı ve bolgelerınde oldukca tanınmıs dovmecıler :D dedıgım gıbı tekrar senı algılarında sorun var bence sorun bende deıl :D
Soran+1 yılKendinden eminsen ispatlama cabasina girmicektin ne anlaatirlarsa anlatsinlar kimlerle oturup kalktigina sen bak banane bununlada ilgili cok guzel atasozlerimiz var bence artik baska bir sey soylememe gerek yok
Cevap sahibi+1 yılBısey ıspatlamaya calıssaydım özleden yazardım ne cabası sadece tartısıyorum senle :D senı ıkna edememkı zaten dusuncen konusunda :D hem kaldıkı o zıhnıyete sahıp ınaana tartısma yerıne susmayı tercıh eder komusacak neyı vardırdırkı zaten yazcagıjı yazmıstır :D hadgı hadı atasozunu soylede ıcın rahatlasın :D
Cevap sahibi+1 yılHembenım oturup kalktıklarım dövmecı konumuzda dövmecıler deılmı neden sadecw ben bakıyorum :D
Soran+1 yılBen dovmeci olup bu muhabbetleri yapan insanlarla takilmiyorum cunku sen takiliyosun baya ispat caba icersindesin kasma artik sikildim cidden
Cevap sahibi+1 yılBen ne muhabetler yaptıgını soylemedımkı gayette duzgunn ınsanalar hep seks muhabetını her ınsan yapar ne var bunda yanı vajınaya dovme yapmak normalde seks muhabetımı yanlıs :D tama tama ben sapıgım hergun a m dıye cıldırazn bı tıpım zıhnıyetın berbat hatta gel bu gece benımle ol :aaghahahah :D
Cevap sahibi+1 yılYaptıgın yorumlara baktımda seks konusundakı dusuncelerınle benım zıhnıyetım tartısabılcek durumda olmadıgını gordumkı dusuncelerımde haklıymısım :D
Soran+1 yılAy tamam yeter gerizekali oldunun ispatini istemedim neymis acaba senin dusuncelerinle yarisamayan cevaplarim keske bende senin o efso yorumlarini gorebilsem hala issizlik pesindesin konuyu carpitiyosun herkes seks muhabbeti yapabilir ama sen bo dovmeciysen ve normal bir kiz sana gelip dovme yaptirdiginda bunu cirkinlestirip arkadaslarina anlatiyosan bu normal degil anladin mi
Cevap sahibi+1 yılBak benım dedıgımı soyledın ıste bende bunu soyluyorum herkes seks muhabetı yapabılır sende burada yaptıgın muhabetı o dovmecılerde yapıor bızde yapıyoruz ama ben o sovmecıler kalkıpta dukkanda yattıgı ettıgı kızları anlatmıyorkıtam aksıne ona asılanları anlatıryor ve bunun yanlıs oldugunuda soyluorlar cunku onlar ısını yapıor :D
Soran+1 yılOha oha yuh resmen 180 derece dondun su anda sen dedin l*n turkiyedeki dovmeciler pis muhabbet yapiyo diye iyi misin sen ne zirvaliyosun bokunu cikardin artik ama he resmen konudan konuya atliyosun ne soylediginden kendi haberin yok gercekten bide bana ben senden daha kulturluyum diyosun seni varya hic bir film hic bir kitap ya da baska bir sey kurtaramaz durum baya vahim bir kere her seyden once delikanli ol soylediklerinin arkasinda dur su zamana kadr soyledigin her seyde dovmeci arkadaslarinin sohbetlerinin cirkinliginin arkasina saklandin simdi ne diyosun yazik cidden sana bide ben kendimi biliyorum diyosun senin hic bir b*k bildigin yok kesinlikle butun hayatin cinsellik ustune cahilsin ve sanat dusmanisin bende sana bir sey anlatmaya calisiyorum simdi bunun ustune tekrar konuyu degistirir anlamazdan gelirsin her zamanki gibi
Cevap sahibi+1 yılBen dövmecılerın sana anlattıklarını anlatayım mı dedım ac bı bak ne demısım ama ne soyledıklerını soylemedım soyledıgım gıbı hersey algı sen bı kere benı kultursuz sapık olarak aklında yerlestırmıssın ne desem aksını anlıcagın asıkar :D
Cevap sahibi+1 yılDövmecı arkadaslarımın cırkınlıgındende hıc bahsetmedım :D cırkınlık algımız farklı senlle :D
Cevap sahibi+1 yılYa sanat dusmanı oldugumu ve hayatımın cınsellık uzerıne oldugunu nerden bılıyorsun bende bunu anlamıyorum ıste bu kadar kolaymı anlamak bırını bunu anlamıcak kadar anlayıssız bırı deılsın heralde :D
Soran+1 yılBak ne anlamissin ben sohbetin cirkinligi dedim sen nasi okumussun bide cahil degilim diyosun usenme lutfen yazdiklarima verdigin cevaplari sen oku her seyi yanlis anliyosun bunun sebebi cok kitap okuyo olman (ironi yaptim anlamazsin belki)
Cevap sahibi+1 yılSadece bu ulkedekı dövmecılere guvenme dedım ondanda haklıyım araarında sapıklarıda var ama benım arkadaslrım deıl :D
Soran+1 yılEn basta benim dovmeci arkadaslarimdan biliyorum dedin simdi islerini yapiyolar oldu bayilicam sen bana akil vericek insan degilsin anladin mi uzatma onun icin soyledimlerimde dibine kadr hakliyim hicbi seyden haberin yok filmci falanda deilsin salliyosun en sevdigim dedigin filmin icindeki felsefeyi anlicak kafa yok sende ozentisin ve abazasin
Cevap sahibi+1 yılYanlıs okumus olabılırım ama sonuc olarak bıseyı yanlıs okumakla vahıllıgın ne alakası var cahılşıgın kelıme anlamını ogren cunku bugune kadar senınde bıseyı yanlıs okuduguna emınım :D yıne sonuc olarak ben arkadaslarımın cırkın sohbetlerındende hıc bahsetmedım :D
Cevap sahibi+1 yılÇok kıtap okuyan mı çok bılır cok gezen mı :D
Cevap sahibi+1 yılSonuc olarak ben o dusundugun aklında gecırdıgı ıgrenc kısı deılım gunun bırınde yazarım sana o gunde bu kadar algıda problem yasamazsan elımden geldıgınce yazdıklarını duzgun okumaya calısırım :D
Cevap sahibi+1 yılÖzentıde deılım abazada deılım sınemacıyım ve ıstedıgın her fılmı yorumlarım propp analız sıstemıyle sayfalarca yorumalar plan plan metaforları cıkartır hepsının mesajını acıklarım :D
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/B0768D.jpg bu ne demek onu acikla her yazdiginda farkli bir karaktere burunuyosun farkli bir sey yavunuyosun sonra ay yanlis okumusum sen ne dedin dovmeci o dovmeyi yaparken azar insani dovmeci olmaya tesvik ediyosunuz dedin hepsini birlestiriyorum dovmeci arkadaslarim ya da ben dovmeci olsaydim bir kizin vajinasina dovme yaparken tahrik olurdum bu yuzden dovmeci olmak istedim su an ya da arkadaslarim gelip bu konuda muhabbet yapiyolar
Soran+1 yılVe ben sana ne dedim sanatci adam boyle dusunmez dedim cahilce dusunuyosun ve sen benm senin hakkindaki dusuncemden emin edicek yorumlar yaptin simdi yanlis oludum diyosun uzatma bence
Cevap sahibi+1 yılYa sen anlatmaya calıstıgım seylerı anlamak ıstemıyorsun tamam bende de senı sınırlendırme ıc gudusuyle yaptıgım safsataların pesındeyım ama özunde anlatmaya calıstıgı seyı belkıde aklında kurdugun kısı olmadıgımın vercegı pısmanlıkla red edıyorsun :D
Soran+1 yılBen sana beni utandir bagnaz bir adam olmadigini ispatla dedim sen konuyi degistirdin haksiz miyim acaba sana cahil demekle film yorumluyosun ama yanlis anliyosun boyle bir seye hakkin var mi yani yanlis okumaya
Cevap sahibi+1 yılKonuyu degıstırdıgımı nerden cıkardın ben sana bagnaz olmadıgımı ıspatlamak zorunda deılım umrumdada degıl ama oyle olmadıgımı soyluyorum o da baska bısey :D bıseyı yanlıs anlamakla cahıl olmanın ne alaksı var ben onu anlamadım yanlıs anlamak ınsanlık halı deılmı bılınclı bısey mı olmuyorkı :D hem bır ınsana cahıl demek kadar buyuk hakaret var mı ben sna hıc hakaret ettım mı yakısıyor mu sana :D
Soran+1 yılYine meseleden siyriliyosun simdide beni suclamaya calisiyosun beni sinirlendirmek icin yaptiklarin sadece seni gozumde alcaltti meseleyi buraya sen getirdin kesinlikle bende bir problem yok sen anormalsin
Cevap sahibi+1 yılYok ben anormalım o konuda haklısın ama anormal olmam kast ettıgın gıbı cınsellık hastası bırı oldugum anlamına gelmez :D senı sınırlendırmeye calıstıgımda kabul ilk yazdıgım yorumdan berı amacım buydu ondanda kabul ama yazdıklarımda sadece kızdırma amacı gutmedım bırazda sadece sana deıl agılara yonelık hem ıgnelıyıcı hemde kınayelı seyler kullandım senı suclamaya gelecek olursak senı tek sucladıgım nokta algılar ben seks konusuyorum dıye veya dövmecılerı kuxuk dusurucu bır cunle kurdugumda ne abaza oluyorum nede onları kuxuk dusurucu ıgrenc dusuncelre sahıp oldugunu dusunuyorum farkındaysan her cumlemın sonunda gulucuk var. Bırde sucladıgım tek nokta daha var hakaretlere basvurma eger bılınclı bır tartısmaya baslamak ıstıyorsanve bırıne dusuncelerının sayfınlıgını kazandırmak ıstıyorsan aksı takdırde dıyelım ben cahılım cahıl bırı olmayan herkes takmaz senı
Cevap sahibi+1 yılBırde sende problem var demedım hıcbır zaman sadece algıların benım cınsellık uzereıne yogunlasmıs bır sapık oldugunun yanlıs oldugunu soyluorum o kadar :D
Soran+1 yılNe diyosun ya seni kizdirmaya falan calistim ne demek hala kurtulmaya calisiyosun algi problemi senin kesinlikle kendi agzinla dedin kendimi ispat cabasina girdim diye sonra dedin ki zorunda deilim oyle bir amacim yok
Cevap sahibi+1 yılHayır kendımı ıspat cabasına gırdıgımj hıc soylemedım :D yahu sendekı bu saldırı psıkolojısı neden? :D eger amacın kendını bana kabul ettırıp benım dusuncelrımın yanlıs oldugunu ıspatlayıp mutlu olmaksa tamam ben cahılım ben sanatcı deıılım yalancıyım ve sapıgım tek dsusuncem cınsellık uzerıne :D tartısmalarda bıraz kırıcı deılde yaoıcı olmayı dene bence dusuncerını daha ıyı kabullendırebılırsın boylelıkle :D
Soran+1 yılSaldiri psikolojisi mi asagidan oyle mi gozukuyo once cahilce bir yorum yaptin sonra sacma sapan alakasiz sekilde kendini savundun yalan soyledin sonrada kacmaya calistin simdi beni suclu cikardin tebrik ediyorum sen birak bu olmayan sanat isini harcaniyosun burada
Cevap sahibi+1 yılBırıncısı yorum asagılayıcı bır yorumdu ama cahılce deıl asla :D ıkıcısı asla ve asla yalan soylemedım tek konuda bıle :D ucuncusu hıcbıseyden kacmaya calısmadım sen anlamak ıstemıyorsun sadece :D dorduncusu senı sucladıgım tek nokta benı anlamak ıstememen ve algı sorunun :D
Soran+1 yılHollywood meselesine inanmiyorum nokta
Cevap sahibi+1 yılşu an ıcın o meseleyı ıspatlayamam mayısın basında eger bu yorum hala sılınmıs olmazsa mesaj atıp bır lınk atarım sana ama emın olkı calısmaların var ınanmamanı dogal kaesılıyorum cunku cıdden hollywooda calısmıs bır tek turk bıle yok sımdıye kadar ben ılk olucam o ayrı :D
Soran+1 yılBoylebi sansi hakettigi dusunmuyorum bu goruste birinin hollywooddaki yonetmen oyuncu ya da senaristlerle calismasi buyuk haksizlik
Cevap sahibi+1 yılNıye haksızlık olsun benı yanlıs tanıyorsun hatta hıc tanımıyorsun hala ısrarcısın benı sogusuz ınfaz konusunda ama emın ol ben duaundugun gıbı bırı deılım ve cabalarımın karsılıgını alıyorum herseyıde sonuna kadar hak edıyorum :D
Soran+1 yılHic inandirici degilsin sorgusuz infaz falan degil yazdiklarin ortada
Cevap sahibi+1 yılYa dıyelım benım yazdıklarım oyle gosterıyor ya da dıyelım dahada ılerı gıdıp ben sapık bırı oldugunu soyledım gercekten oyle oldugumu kesın olarak bılebılırmısın :D
Cevap sahibi+1 yılYanı anlacagın yazdıklarıma deıl bana ınan :D
Soran+1 yıl-_-
Soran+1 yılYazdiklarina inanmazsam sana nasi inanicam tipini mi goruyorum sesini mi duyiyorum
Cevap sahibi+1 yılYazdıklarımın benım kısılıgımı yansıttıgına ınanma dıyorum soyle dıyelım ben sana oyle bırı olmadıgımı soyluyorum buna ınan ama yazdıklarımın hala senı yanıltabılcek seyler oldugunu soyleyebılırım :D
Cevap sahibi+1 yılTıpımu ve sesımı duymak ıstermıydın pekı :D
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılEvet demenı beklemıyordum zaten kı aferın sana boyle ol aklından gecenın tam tersını soylekı karsı tarafa dusunduklerını bellı ettırmıyesın :D
Soran+1 yılEmin ol tipini duymak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılHıc mı merak etmedın pekı yanı bu dogal bısey merak etmen bana hasta oluyorsun anlamına gelmezkı ınsandakı merak duygusu her zaman ortaya cıkabılen hıstır :D
Soran+1 yılBelki azicik ama zihnimde canlandirdim
Cevap sahibi+1 yılZıhnınde ıyı canlandırdıgını soyleyemem :D cok yakısıklı bırı deılım :D sen nasıl canlandırdın pekı bende bunu merak ettım :D bakalım bılebılcekmısın :D
Soran+1 yılTabiki bilicem esmer dalgali daginik sacli kitli sakalli 1.69 civari hafif gobekli gogus killari disari tasmis boyle ufak ve yamuk disli kemerli burunlu kucuk gozlu kaslar hafif birlesmeye yakin ekose gomlekli bir tip
Cevap sahibi+1 yılEsmer dogru 1.70 yaklastın saclar bı bayanı kıskanırcak kadar düz göbek hıc yok sıfır yag kıllarım sadece bacaklarda vatr onun harıcınde temız dıslerımde cok düzgün gözlerım cekık ve gıyım olarak genelde spor ıs goruslerındede takım gıyen bırıyım :D bence tahmın ettıgın gıbı yazmadın :D
Cevap sahibi+1 yılBıde sakalım ceneden uzun :D
Soran+1 yılBoyun kisa baya kisa saclarin karisik evet baya tipsizsin
Cevap sahibi+1 yılBenı gormedınkı boyumun kısa olmasımı tıpsız oldugumu gosterır :D hem nerde senın kültürün tıpsız oludugum ıcın yadırgıyormusun benı yoksa :D
Soran+1 yılYargilamiyorum fikrimi soyluyorum benden kisasin yuzun istedigi kadr guzel olsun bence yakisikli degilsin
Cevap sahibi+1 yılSenın boyun kac ve senden kısa olupta senı sevenın ne sucu var pekı kısa olanlarada bır sans vermen gerektıgını dusunmuyormusun bıraz empatı kurup aynı duruma dustugunu dusunursen kısa takıntını bıraz yargılayabıkırsın bence :D
Soran+1 yılTakinti degil hos gozukmuyo
Cevap sahibi+1 yılBenı yanlıs anlama ama o bıraz sana oyle gelıyor ılk basta ınsan takıntıkı oluyor ama kımse kımseye bu kızın boyu uzun bu erkegın kısa dıye yadırgamaz benım sevgılılerım hep benden uzundu hep hıc mı hıc ama problem yasamadık bence bunuda deneyımlemelısın emın ol yakısırda :D
Soran+1 yılKimseyi kisa diye yargiladigim yok insan dis gorunusunu secemiyo ama benim tercihim degil
Cevap sahibi+1 yılYa tercıhlerın konusunda bıraz esnek olursan ne gıbı sorunlar olur yanı bısey kaybedermısın dedıgım gıbı senden kısa sana kür kütük asık bırının neden daha baslamadan sansı yok olsuenkı bu haksızlık deılmı :D
Soran+1 yılBana niye korkutuk asik bir kere ordan kaybediyo kimse bana kor kutuk asik olmasin
Cevap sahibi+1 yılSana ne olsun pekı senı elde etmek ısteyen bır eekege vercek tuyon ne olabılır ne tur eekeklerden hoslanırsın aradıgın aşk mı mantıklı bırlıktelıkmı yoksa sadece seks mı? :D
Soran+1 yılMantikli birliktelik
Cevap sahibi+1 yılNe kadar senı dusuncelrımde yanlıs yonlendırmıs bıle olsam bana ne kadar kızmıs ve hor gormus dahı bıle olsan kendımı zaten bılmemekle beraber bugunumu senle tartısarak gecırmekten gayet memnun kaldım çok teşekkür edıyorum geceyı sonlandıryorum belkı yarın yıne senı sınır edecek bır konuyla karsına cıkarım ıyı geceler :D
Cevap sahibi+1 yılSayın tartısmacı saygı deger arkadasım :D
Soran+1 yılNoldu?
Cevap sahibi+1 yılYok bişey bu sefer daha yapıcı ve kafa karıstırıcı olmamaya karar verdım :D
Soran+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yılYenı bır konu buldum ve dusuncenı merak edıyorum genc kızlarınız ozellıkle bu zamanda rvlı erkeklere olan meragını neye baglıyorsun ve onemlıde yas farkına ragmen
Soran+1 yılAhlaksizlik ama muhtemelen aileye sahip olmayan insanlarin aile arayisi yani bu adam evli cocuklariyla ilgili ben bunu aliym kendime baba yapiym (yasca buyuk olduklarindan baba sevgisine ordan karsiliyo) bide cocuk doguriym mantigi
Cevap sahibi+1 yılYanı sadece kızlardan ornek vermemın sebebı gercekten merak uyandırıcı bır konu cunku erkeklerdekı evlı kadın meragı sadece sapıklık ama kadınlardakını anlamak guc yapmıs oldugun acıklama mantıklı ama eksık bıseyler var hala bence cunku kadın eger evlılık meragını aıle meragını duyuyorsa veya aılesı olmadıgı ıcın ozlem cekıyorsa neden yasıtı bırıyle ve bekar olan bırıyle evılılıgı dusunmuyorkı?
Soran+1 yılOlgunlasmis erkek aile sahibi olmus serserilik gunlerini geride birakmis genc erkekler oyle degil ki
Cevap sahibi+1 yılAma oyle olmayanlarda var ve bunları bulmasıda cok zor deılkı hem olgunlasmamıs erkek az dıye evlı bırıne yonlenmek mantıklımıkı zaten bunu yapan bır kız olgunluktan uzakkı olgun bır erkek ıstesın 40 50 yaslarından bırındede hem olgunluk bulamayabılırsınkı olgunluk bence yasta deıl bakıs acında tecrubende ( tecrubedeb kast ettıgım yasla ıle ılgılı deıl bır ınaanın dıger ınsanlara kıyasla hayattan dagha cok sey kapaması ) saklıdır. 40lı yaslardakı bırınden bulamaıcagın olgunluguda umududa 20 lı yaslarda bır gencte bulmanda mumkun
ya trol sorulara gel ya ödemeyi neyle yapcan vajinanlamı
00 YorumlaDövmeci erkekse nasıl bir sahne olacak gözümde canlandırmaya çalışıyorum :)
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıldovmeyi yapacak olanın elleri titreyebilir :) gel ben yapayım
00 Yorumla
+1 yılbir orası kalmışdı zatem
62 Yorumla
Soran+1 yılIcine anne mi kacti
- +1 yıl
tespıtin annesni bulmuşsn resmen :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajinanın hemen üstüne yaptırırsan çok hoş ve seksi gösterir.
00 Yorumlageç bile kalmışsın. 😊☺
05 Yorumla
SoranNeden
Soran+1 yılIlk dovmemi 16da yaptirdim gec falan deilim
- +1 yıl
dudaklardan bahsediyorsun değil mi?
kim görecek de çekici olsun allsen...
01 Yorumla
Soran+1 yılBen
+1 yılsırf ılgı cekmek ıcın bunlar degılmı ahmaksın
50 YorumlaBenim hoşuma gitmezdi
22 Yorumla
+1 yılneden orası başka yer mi kalmadı
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılGörsek belki beğenirdik
00 Yorumla görebileceğimiz bir yere ypatırsaydın bari
20 Yorumlaİnsan dövmeciye gösterirken utanır hiç değilse :D
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılb*k gibi
70 Yorumla nasıl bşr dövme yaptıracaksın
00 YorumlaCinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. nazar boncugu yaptir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDovmecinin ki döver yalnız söyliim.
10 Yorumla
+1 yılvajina güzel olsunda dövem olsada olur olmasada:)
00 Yorumla
+1 yılbirsey mi yazdircan yoksa bir sembol tarzimi
00 Yorumla
+1 yılo dovme yapanin halini düşünemiyorum :)
10 Yorumladövmecilik zor zanaat ahsah
00 YorumlaGormeden bisey diyemem 😎😎😎
00 Yorumla
+1 yılIyi olur değişik olur
00 Yorumla
+1 yılyaparken ıslanmaz mısın tek merak konum o :)
00 Yorumla
+1 yılgörmeden yorum yapamam
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılPubis tepesine dudak yaptır bence
00 Yorumla neresine ve ne yaptırıcaksın mesela
00 YorumlaŞekil olarak ne düşünüyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılEtrafinda kelebek kanatlari olucak
- Cinsellik konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılÇok hoşuma gider ne zaman görüşüyoruz?
00 Yorumla
+1 yılne tür bişi yaptıracaksın? görsel olarak?
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. ne yaptırdıgına baglı.
00 Yorumlaolurda neden yapacan başka yere yap
00 Yorumla
+1 yılTam kasıkların olduğu yere mi?
00 Yorumla
+1 yılWuhuuuu yerim ben onu yaa cokk superr 😊
00 Yorumla
+1 yılGider benimde ozel yerde var :\
00 YorumlaYaptirinca gormeyi isterim
10 Yorumla
+1 yılgiderdiiii göster yhaptıktan sonra.)
10 Yorumla
+1 yılNe tür olacağına bağlı. Ben şahsen sevmem.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılDövmeciye sor
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yıl> güzel duruyor
10 Yorumla Sen yap B3nde fil hortumu yaptıracam pipime :p
00 Yorumla
+1 yılfelaket tahrik ediyor
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yıliğrenç.
02 Yorumla
Soran+1 yılAa neden
- +1 yıl
Hadi sırtında, belinde ok. de orası hiç dövme yeri değil be güzelim. hem birtane yaptırırsan devamıda gelir bunu da unutma.
+1 yılDoverken degil z ikerken hosumuza gidiyor
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaptırma bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
güzel olmaz bence.
Soran+1 yılNeden ama
- +1 yıl
dudaklardan bahsediyorsun değil mi?
Cinsellik konusunda 424 cevap paylaştı. Güzel değil
00 YorumlaGitmez
00 Yorumlasaçma
00 Yorumla