yeni bir ilişkim var. erkek arkadaşım çok sert davranıyor bana. başta çok iyiydi. ona duygularımı anladı sanırım. benle kalmak istedi. salak gibi gittim. birşey isteyeceğini düşünmedim yeniydi çünkü . öpmek ve ilersini istedi istemedim. kolumdan tutuyor falan. senden istemezsem kimden isteyecem? beni dışarıya yönlendiriyorsun diyor. bende ne yaparsan yap istemiyorum dedim rahat bırak beni ağladım falan. umrunda olmadı ben gidiyorum dedi bende çıktım gittim.çok moralim bozuldu. konuşmadım yüzüne bakmadım. mesaj atmış hala aynı tavrı. ben aşık oldum sanırım ama hiç aramadım aramayacam da. o ararsa açmamam lazım biliyorum ama dayanamıyorum açıyorum telefonu.
Cevabın nedir?
+1 yılTatlim adam seni sadece cinsellik icin kullanmaya çalışıyor. Bir erkek sevdigi deger verdigi kiza asla boyle davranmaz. Eger bir erkek cinsellik yasamak istemedigin icin sana kotu davraniyirsa ondan biran evvel uzaklasmalisin. Istedigini yapsan da zaman gelecek yine uzuleceksin ve pisman olacaksin.
02 Yorumla
Soran+1 yılonun dediğini yapmam zaten kendimi bilen biriyim. bana değer veriyor ama onun yapısı bu bence. beni basit olarak gördüğünü sanmam çünkü çevresinde çok kız var.
- +1 yıl
Bunu en iyi sen hissedersin.
Durum belli seni sevgisi için değil de cinsellik için kullanan bir erkek bu.
Seven insanında cinsel ihtiyaçları olur elbette ama asla böyle itip kakmaz karşısındaki kadını06 Yorumla
Soran+1 yılo zaman başkasından karışılarım bu hoşuna gider mi diyor? en azından belli birşey yaşamamız gerek diyor.
- +1 yıl
Tamam bir erkek olarak hemcinsime şu konuda hak veriyorum. Biz erkekler kadınlardan daha da istekli daha libidosu yüksek varlıklarız. Ayrıca şuna da katılıyorum. Eğer çiftler sevgili ise bakirelik meselesini bozmadan bir şekilde birbirlerini tatmin etmeleri gerekir. En azından erkek arkadaşını elle olabilir oral şekilde olabilir bir şekilde tatmin ederek onu boşalt. Benim karşı olduğum nokta seni bunun için zorlayamaz. Eğer yapmak istemiyor isen yapmazsın bu kadar basit ve seni asla itip kakamaz.
Ona bunun güzel bir şekilde olmasını istediğini söylemen lazım
Soran+1 yılben hiç bir şekilde istemiyorum. beni iyice tanıyıp evlensin o zaman kısa sürede. evlenicez diyor bide. bende dedim çok erken. o zaman diyor ben başka kadınlara mı gideyim bu bir ihtiyaç. ben bekaretini ver demiyorum diyor ama sevişmemiz lazım diyor. ben istemiyorum. o zaman sen beni istemiyorsun sevmiyorsun diyor.
- +1 yıl
Burada ikilemde kalıyorum. Bir erkek olarak dediğim gibi sizden çok daha istekliyiz. Bu açıdan bakınca onu anlabiliyorum. Bir şekilde tatmin olması boşalması gerekiyor. Fakat sen ilişkiye girmek istemiyor isen bunu asla zorla sana yapamaz.
Size tavsiyem ilişkiye girmek istemiyorsan erkek arkadaşımı da kaybetmeyeyim diyorsan onu farklı şekilde boşaltmayı dene. Mesela en basitinden handjob yani elle onu tatmin edebilirsin. Uygun bir bebek yağı ya da kayganlaştırıcı krem ile penisine uzanırken masaj yapmaya başla. Zaten bir süre yaptıktan sonra orgazm olacaktır. Böylece ne sen sevişmiş ve ilişkiye girmiş olursun ne de o tatmin olmadan devam etmiş olur
Soran+1 yılben onuda istemiyorum. zaten tam anlamıyla ilşki istemiyor senin dediklerini yapmamı istiyor.
Onun senin istediğin gibi olma olasılığı yok. Bir an önce uzaklaş, çok pişman olur çok üzülürsün sonra :(
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
açarsan dönersen her şeyi kabullen öyle dön. kendine gel ne yapıyorsun sen. hazır değilsen birlikte olmaya dönme. ancak tamam diyorsan git ara sevgilini gelsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır kabul etmiyorum uzak kalmak en iyisi.
+1 yılSen ama bu kafayla yasadigin icin hayatinda hep kisa sureli erkekler olucak ve tuvalet kagidi gibi kullanilacaksin bosuna zeka onemli demiyoruz sen bosver bizim dediklerimizi kendini kullandirmaya alismissin zaten devam et zevk al bari...
04 Yorumla
Soran+1 yılben kimseyle yatmadım bilmeden konuşma. tuvalet kağıdı senin anandır
- +1 yıl
He he tamam tamam ariyor bak ac telefonu kotu dusunmuyormus git yanina
Soran+1 yılbeni bilen biliyor zaten pislik. iğrenç yorumlarını kendine sakla. herkes insan gibi yazmış sen pislik gibi yazmışsın. karekterin yorumundan belli
- +1 yıl
Gercekleri kabul etmeyi her bunye kaldiramaz sen ilk degilsin gerilme bu kadar
zorlarsa tecavüze girer bu şikayet edersin hatta bu gerçekleşmeden uyar devam ederse şikayet et derim
05 Yorumla
Soran+1 yılyok öyle birşey yapmaz
Soran+1 yılsayılır bencede. pskolojik baskı uyguluyor. ilişki olmazsa biter diyor. evinde buluşmak istiyor. nefret ediyorum ne kadar masum duygularla başlamıştım. ben onu farketmemiştim bile. kendi geldi peşimden.
Soran+1 yılyok okadar abartıcağını sanmam bir iki arar cevap vermezsem aramaz birdaha.
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. erkek cinsel zorlama yapıyorsa o sevgili değil seven değildir. o uçkur peşinde biridir.
00 Yorumla
+1 yılseven insan sevdiginden boyle seyler istemez seni seks objesi olarak görüyor bas'it'leş'mis. karaktersiz.
04 Yorumla
Soran+1 yılben çıkardım hayatımdan artık.
- +1 yıl
Züktür et sevse istemezdi ya*sak.
- +1 yıl
O zaman gerdek gecesi niye var?
- +1 yıl
evlenmeden namusun olmayan birisiyle yatmak basit birseymi? 1 2 haftalık birisi?
+1 yılZorla güzellik olmaz
sevgilisisin diye onunla yatmak zorunda değilsin
karşılıklı istekle olur bu işler
sakın arama zayıf düşersen yine isteyecek01 Yorumla
Soran+1 yılbenim bence aşık olduğumu anladı. sen beni istemiyorsun demek falan diyor bide. ne alakası var. böyle bir hayati karar iki günde verilir mi.
saf olma kızım adam serefsız ıste daha nasıl anlatması gerekıyor sana karakter yoksunu oldugunu
00 Yorumla
+1 yılbelli bir ölçüden birşeyler paylaşabilirsin bence onu da anlman lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZorlar. erkek dediğim dediktir illa dediğini yaptırıp
hevesini bitircek04 Yorumla
Soran+1 yılbenden alamayacak ama
Cevap sahibi+1 yılO zaman kaçması yakındır.
Soran+1 yılyolu açık olsun. beni istiyorsa kalır yanımda.
Cevap sahibi+1 yılSeven insan sabreder.
sabrın sonu mutluluktur.
herşey evlilikte güzel olcak.
Eger ondan ayrilmassan seni kullanip atacak
02 Yorumla
Soran+1 yılayrılcam
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır zorlamaz. %100 net.
00 Yorumla erkekler genelde isterler güvenmiyorsan verme
02 Yorumla
Soran+1 yılgüven meselesi değil zaten ben evlendikten sonra yaşamak istiyorum.
insanlar hep yaşıyor biliyorum yaşamıyorum diyen kız bile herşeyi yaşıyor bir bekaretini vermiyor.
bunların farkındayım ama en azından bir ciddiyet olmalı nişan, söz gibi.
3.5 senedir çıkıyoruz, zorlamadım henüz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCikar hayatindan amaci belli sonra cok uzulursun
02 Yorumla
Soran+1 yılçıkarıcam haklısın. ya benim istediğim gibi olur ya da çıkar gider.
Cevap sahibi+1 yılEn dogrusu
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiyeti bozmuş, amaç vur geçten ibaret.
00 Yorumla
+1 yıluzak dur niyeti bozuk zikip atıcak
00 YorumlaZiktiret pezoyu
00 Yorumla
+1 yılzorlar
00 Yorumla
+1 yılKayacak sana..
00 Yorumla
+1 yılHayır, xorlanmaz
00 YorumlaZikecek seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıluzak dur ondan