hiç cinsel deneyim yaşamamış bi kızla birlite olmak haz bakımından hiçbirzaman pişman etmez :::::::::
ayrıca kızın ekonomik ve kültürel nicelik ve niteliği, reşit olması, kendi isteğiyle birlikte olması, amacının "deneyim kazanıp kadın olmak"tan başka birşey olmaması, ilişki sonrası vicdan azabı problemini ortadan kaldırıyor ::::::::::::::::::::.00 Yorumla
Beraber oldum, çok ta keyifliydi, kız için de benim içinde, ne zorluklar çekecekmiş kız çok merak ettim, İşe alırken yada şirket kurarken bakirelik testi mi istiyorlar ? Sinemaya mı almıyorlar, evine doğalgaz mı bağlamıyorlar, hapse mi atıyorlar, MAKARNA YEMESİ Mİ YASAK :D :D :D :D
311 Yorumla
Soran+1 yılsenden sonra birini sevdi ve onun bakire sanıyor veya ailesi tutucu öğrendi bir şekilde ya sonra senin umurun olmaz ama kız için aynı şey söz konusu değil inşallah kız kardeşin yoktur senin...
- +1 yıl
Sana bir şey söyleyim mi, böyle davranarak kendinizi "erkeğin malı" ilan ediyorsunuz, zannediyor musun senin evlenecğein erkek senden önce hiç kimseyle birlikte olmamış... Kadınlarında cinsel istekleri vardır, bunu yaşamakta en büyük haklarıdır... Çocuk ve ailesi tutucuysa zaten birlikte olmanın anlamı yok ki. Tutucu biriyle evlenip başına dert almak istiyorsan ya sende tutucusundur ya da aklından zorun vardır, kız tutucuyza zaten birlikte olmaz kimseyle, modern bir kız ise zaten tutucu evlenmez
- +1 yıl
Ayrıca kız kardeşim yok ama çok kuzenim var, sevgilileri var, birlikte tatile gidiyorlar, beraber oluyorlar, dağıtıyorlar, gençliklerini yaşıyorlar yani senin anlayacağın, hatta sevgilileri gelip bizimle de tanışyor, hep beraber de eğleniyoruz. Kız kardeşim olsa da farkı olmazdı.
Zaten benim kız kardeşim olsa, bakireliğe önem verecen bir ZURNA ile ilgilenmezdi merak etme
Soran+1 yılsenin düşünce tarzın biraz değişik kendince haklısın ama bende kendimce haklıyım + ben 6 yıllık evliyim.
Soran+1 yılben bunu tutuculuk demiyorum bazı değer yargılar falan uzun mesele
- +1 yıl
Kendi düşüncemi söyleyeyim mi sana, değerler eğer insanın ihtiyaçlarına engel oluyorsa değer değildir (yemek , içmek, yıkanmak, sevişmek, tuvalete gitmek) bizim toplumda değer denilen saçmalıklar, insanların yaşantılarını cehenneme çevirmekten başka bir işe yaramıyor. Al işte insanlar cinsellik tabu olduğu için, iç güdüsel olarak evleniolar (bilinç altlarında seks isteği var) seksten sıkıldıklarında ise aile cinnetleri başlıo, 3.sayfa haberleri... Toplumun değeri olacaksa bunlar insana
- +1 yıl
insana engel değil, kolaylık sağlaması lazım. Mesala yere çöp atmamak bir değerdir, aç bir kediye mama vermek bir değerdir, kimsesiz bir çocuğu okutmak bir değerdir... Ama insanların cinselliğini yaşamasını engellemek baskıdan başka bir şey değildir, hergün cinayet haberleri görüyoruz, toplum barut fıçısı gibi oldu, araştırırsan altında hep cinselliğin bastırılmışlığına bağlı sebepler çıkar...
- +1 yıl
Sizin dediğinize aynen katılıyorum bu kadınların bekaretini koruma çabası kendilerini ciddi manada erkeğin malı olarak göseriyor. Ben bu tarz şeylere karşıyım diye beni de vesikalı sanan gurupta oluyor. Inanın dediğiniz gibi tutucu adamdan uzaka duracaksın. Evleneceksen eğer gerçekten sevdiğin için evleneceksin bekaret falan hikaye.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılilişkiye girince değil, girmeyince ne oluyor onu biliyorum
bir kızla birlikteydik soyunduk bakire olduğunu görünce hemen kaltım giyindim. kendisine zalimlik olacağını söyleyip önerilerde bulundum
aldığım cevap şu oldu " sen benim namus bekçimmisin. ben de seni erkek sanmıştım"12 Yorumla
Soran+1 yılo zaman git erkek zannettiğinle gir ilişkiye deyip gönderseydin.
- +1 yıl
insanoğlu böyle işte. üzülür acırsın doğru yolu gösterirsin üzerine laf duyarsın. tabi ben yine prensiplerimden vazgeçmedim. bir anlık heves için kimsenin geleceğiyle oynayamam.
- Cinsel Yaşam konusunda 585 cevap paylaştı.
+1 yılEvet bir kız arkadaşım vardı bana "haydi herşeyi yap bekaret önemli değil" demişti. Ama evlenmeyeceğimiz için asla kabul etmedim kalktık yatakdan ama halen 10 senedir bir arkadaş gibi görüşüyoruz. Şimdi evlendi ve ayrıldı zaman zaman da beraber oluyoruz. Vicdanım rahat.
00 Yorumla Hayır hiç başıma böyle bir şey gelmedi, gelmesini de istemem çok fırsatım oldu ve ben elimin tersiyle geri çevirdim. Çünkü bu büyük sorumluluk o an, orada bitmiyor.
00 Yorumlaben epeyce yakın ilişki yaşadım ancak hiç birinin kızlığına dokunmadım..başka türlü zevkini aldı...tatmin oldular..
00 YorumlaHiç cinsel deneyimim olmadı 19 yaşında olamam rağmen ama böyle bir sorumluluk alacaksam bile o kişiyle evlenirdim sonuçta bir yerden sonra artık namusun sayılıyor
01 Yorumla- +1 yıl
:(
Evliliği düşünmediğim bir kızla böyle olaylara değil muhabbetlere dahi girmem, büyük günah uzak durulması gerekli :(
10 Yorumlabirlikte olmak istediğini söyleyen olmuştu bu şekilde ama ben bakire kızlarla birlikte olmadım asla, o sorumluluğu üzerime alamam. en fazla sevişme oldu onlarla.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılsevmedııgm bırı ıle olmadım. cok svıp oldgum bırı ıle ayrılmak zorunda kaldıgım ıcın ayrılmıs ve cok cok uzulmustum..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılbirlikte olduğum kızların hepsiinin cinsel deneyemi vardı deneyimi yoksa yani daha önce bişeyler yaşamamışsa en fazla biyerde bişeyler yer içerim.
00 Yorumla tabiki de düşündüm düşündüğüm içinde geri durdum ve hiç böyle bir işe kalkışmadım.. öyle birinin duyguları ile oynayamam..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok zor durum , etnik aile yapısına bağlı olarak kişiden kişiye farklı sonuçlar ve tepkiler doğurabilir..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben kendi adıma komnuşayım. Bakire bir kızla evlenmeyeceksem asla yapmam.Kıyamam ona. Zaqten çoğu kızda evleneceklerini düşündükleri erkeklerle ilk kez birlikte oluyor. Ama bir süre sonra ayrılıyorlar.
Sendemi bunu yaşadın ?06 Yorumla
Soran+1 yılhayır ben zaten evliyim eşimle öpüşme dışına çıkmadık ama merak ettim sadece.
Cevap sahibi+1 yılEllenmemiş masum ve temiz bir kızla evlenme hayali içndeyim. Var mıdır böyle kızlar?
Soran+1 yılvar tabii nedem olmasın etrafına bir bak ama bu kendini aşmış kızlara değil böyle kenarda köşede kalmış kızlar var bide dikkatlice onlara bak derim :))
Cevap sahibi+1 yılKenarda köşede kalmış diyerek ne demek istedin?
Soran+1 yılsiz erkekler hep böyle havalı seksi kızlara bakarsınız ya bide havalı olmayan kızlara bakın arasındaki farkı göreceksiniz.
Cevap sahibi+1 yılBen aslında tam tersiyim. Hiç sevmem havalı kızları. temiz mütevazi kızları severim.ama onlarda çok az
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşimle öpüşme dışına çıkmamışdık evlendiğimizde yaşadık.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinsellikle tanışmamış bir kızla beraber olmam okızın iyliği için
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgücellemeye cevap: neden erkeklerdede çoğunluğu vicdan sahibi genelleme yapma ama içlerinde pi... .ç olanlarıda var tabi sen şöyle düşün bir sandık elma içlerinde kurtulu olanlarıda olabilir
Soran+1 yılanlatmak istediğim olurum pişmanda olmam diyen bir kişi bile çıkmaması.
Cevap sahibi+1 yılburdaki yorumlara bakma iş icrata gelince çoğu ukcuruna sahip olamaz düşün istekli bir kız ateş gibi o an şeytanlar beyninde dans eder hakim olamaz kendine
- Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılben şahsen , yollu değilse evlenme teklif ederim...
00 Yorumla Pişmanlık duymam o kızla evlenirim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpişman olmadım evlendim :D
05 Yorumla
Soran+1 yılmutlumusun?
Cevap sahibi+1 yılevet zaten ozamanda seviyodum.Sevgiliydik yani.5 yıllık evligimiz var birde oğlumuz
Soran+1 yılAllah bağışlasın.
Cevap sahibi+1 yılsaol sen evlimisin
Soran+1 yılevet 6 yıllık
+1 yılhep dengimle oldum :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolmadım olmuş olsam karın olurdu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam