Bu biraz da etkileşimden kaynaklı, cinsel içerikli kliplerde gözlüklü kız fantezisi görünce olan bir durum. Diğer yandan salt gözlükle olan bir çağrışım değil, onu tamamlayan kıyafetler de buna etken. Dediğin bandana formasyonu çocuksuluğu yansıtırken, kısa etek, ceket vs gibi tamamlamayla bu görünüm seksi olabiliyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin ama benim bildigim kadariyla delikli coraplar, mini siyah dekolte elbiseler , havali saclar falan seksi tanimina uygun. demek ki kisisine gore degisen bisey
Soran+1 yılanladiiiimmmm:)
+1 yılherkese yakışmaz ama yaşıkanıda çok seksi yapıyor.
link02 Yorumla
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
ne gülüyon?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
link
sence sexi mi?04 Yorumla
Soran+1 yıloffff cok guldum :D
siyah kalın çerçeveli gözlükler kızları sexi gösteriyor amerikan p*rnolarının etkisinde kaldığımızdan öyle peki kızlar neden siyah kalın gözlük takıyor seksi göründükleri için
00 Yorumlatabi her gözlük takanla seks yapmak istiyoruz .. nerenden çıkardın bunu çok merak ettim doğrusu
08 Yorumla
Soran+1 yılben de bu soruya nasil boyle bir cevap verdin cok merak ediyorum. bence sen bi gozluk tak da soruyu duzgun oku
Soran+1 yılbende bu soruya nasil oyle bi cavp verdin cok merak ediyorum. bence sen bi gozluk tak oyle oku soruyu
Soran+1 yılben de onu sordum zaten. sen boyle dusunuyosun ama yukardaki yorumlara bakarsan anlarsin demek istedigimi
Soran+1 yılya cocuk ugrastirma beni daha 18 yasindasin bi git isine yaaaa... bosver gozlugu falan sen.. otur ders calis
+1 yılgözlüklü bayan sexi geliyor neden cunku sekreter algısı olusturuyor bu da fantazi ve zevk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbi kere taktım sevgilim çok güzel kafamda kırdı gözlüğü.
00 Yorumla
+1 yılvalla gözlük kimse için keyfi takılmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede :)
takılan gözlüğün tipine bağlı yakışanı var )
00 Yorumlapembe bandanayı çıkar, gözlük yeterli.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D
o herkes işin geçerli değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. evet hoşuma gitmiyor değil hani :D
00 Yorumla
+1 yılaynen tamamen fantazi ve düşündürdükleri
00 Yorumlailginç bi fantezi...:D
00 Yorumlaben normal takıyorum seksi mi k i :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSekreter fantezisi
00 Yorumla aynen öyle arkdas
00 Yorumlayes ı love baby
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvettttttt :)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım