Sapık bir erkek ile cinselliğe düşkün bir erkeğin arasında kı fark nedir?
Nasıl anlaşılır?
Nasıl anlaşılır?
çok fark var sapıklık başlı başına sapkınlıktır ve cinsel dürtülerini kontrol edemez sonuç tecavüze kadar varır ve manyakça fantezileri vardır bu boyut ölülerle ilişkiye girmeye kadar girebilir ya da o tavuğa tecavüz eden erkekler sapık oluyor.cinselliğe düşkün erkeğin ise hormonlarıyla ilgili bir durum hormonlarından dolayı kimse suçlanamaz diğer insanları rahatsız etmez ve tacizde bulunmaz sapkın değildir.
burada cinsellik bölümünde yazan kızlara farklı gözle bakılıp ekleme talepleri geliyor istemiyorum.
aspık sapıktır gözü heryerde sokacak yer arar :( , düşkün yine evliyse karısına düşsün bi zahmet :)
doğru :)
:D
Sapık zaten amacı, yaklaşımı ve tarzıyla kendisini hemen belli eder. O, kadını sadece hayvansı güdülerini tatmin edecek bir araç gibi görür. Sekse düşkün bir erkek ise daha naif yaklaşır, amacı seks olsa bile bunun daha estetik bir şekilde gitmesini ister, altyapısı sağlamdır ve kadın istemezse asla bunu bir takıntı haline getirmez. Seksin çift taraflı bir zevk alma birleşimi olduğunu bilir...
Sapık erkek herkesle herzaman hertürlü seks isteğini düşünür. Düşkün olan sana değer veren ve ilişki sırasında senide düşünen aşkıda düşünen geleceğide düşünen ama sadece seninle olmaktan zevk alandır.
harika bir cevap
Cevap
27Cevap
fantazilerin karşı tarafa uygun gelmiyorsa sapıksın.
özellikle birden fazla kişi ile ilişkiye girenler bunun farkını çok net görebilmektedir. biriyle yapmış olduğu hareket normalken diğerine çok itici gelebilir. örneğin anal veya ağıza boşalmak yada ilişki esnasında başka bir cisim kullanmak.
sapıklık hat safhalarından bahsedeyim.. bir erkek eğer ki kadının iç çamaşırından bile zevke gelebiliyorsa, kadının iç çamaşırlarını alıp koklayıp manyak hareketlerde bulunuyor ise bu bir sapıklıktır. artı kadınları bırakıp farklı yollara sapıyorsa bu da sapıklıktır..
cinselliğe düşkün erkek ise bir kadını arzular, sevgili var ise koklar her seferinde öper falan vs..
bana göre sapık yada sapıklık : ensest ilişki kurmak,küçük yaştakilere düşkün olmaktır.ve bu kişilere önlem alınmalı devlet tarafından tedavi edilmeli yada hadım bırakılmalıdır.ama sürekli aklına cinsellik gelen seks yapma ihtiyacı duyan biri sapık değildir.bu ihtiyacı zorla gidermek sapıklıktır.yoksa eşiyle yada partneriyle sürekli seks yapması veya hergün paralı kadına gitmesi bence sapıklık değildir.
sapık erkek adı üstünde sapkın cinsel davranışlara sahip olmasıyla kendini eder..tuhaf fetişler abuk subuk istekler ve daha ileri şeyler vs...
cinselliğe düşkün erkek opnunda adı üstünde işte..sex hayatında önemli yer sahibi ve onsuz yapamayan erkektir..ikiside birbirinden çok mübah değil aslına bakarsan..
yasalarca belirlenmis cinsel hal tavir ve hareketlerin disina cikmaya sapiklik diyoruz. onun disinda yasalar cercevesinde yapilan cinsel eylemleri diger insanlara gore daha fazla yapmaya ya da arzulamaya da cinsel duskunluk diyoruz.
düşkün sapığın modernize edilmiş hali. ikisi de aynı b.k..
hehehe bu da güzel bir cevap :)
sapık erkek seni taciz eder. seni rahatsız eder. istemediğin halde devam eder. zorla cinsellik ister. ama cinselli isteyen erkek senin rızan olmadan buna ısrar etmez.
hemen belli eder bu tür erkekler kendisini. örn. sapık erkeğin gözü doymaz onda bundadır. düşkün erkek ise bir tek sevdiği insandan başkasını gözü görmez. her ne yaşayacaksa onunla yaşamak ister.
wuuu çok güzel soru beğendim 5 yıldızı verdim bile :))
sapik kisaca her varlikla iliski yasamak ister..
düskün bir insan ise tek bi kisiyle sürekli beraber olmak ister..
Sağık bir insan 'nefes alsa yetiyor' der. Cinselliğe düşkün bir insan daima seçici olur.
Sapık olur olmaz neredeyse bütün cinsel dürtülerini gerçekleştirmek ister, düşkün ise hep aklında tutar cinselliği, sapık derecesine çıkmamışsa ağzı sulanma durumunda yaşar.
Sapık erkek kadını düşünmez kendi egolarını tatmin etmek için herşeyi yapar.Cinselliğe düşkün erkek hem kendini hem partnerini düşünür.
Cinselliğe düşkün erkek sevdiği insanla,bir kural ile cinselliği yaşamak ister fakat sapık erkek her gördüğü bayan ile seks yapmak düşüncesindedir
ben asla sapık degilim. ama cinsellige cok duskunlugumden hayatımın hatasını yaptım ve ensest bir iliski yasadım :(((( ama cok pismanım tabi ki...en kotusu de kimseyle bunu konusamamak :((((
sapık olan nefes alsın yeter der, düşkün olan sevdiğiyle yapmak ister.
tek fark sapıklık kötü huylu düşkünlük iyi huylu :)
Sapık önüne gelen he kıza yazar, düşkün belirli kişilere..
bilimsel tez yazılabilir..
=))
cinselliğe düşkün erkek seni görünce çadırı dikendir; sapık ise çadırı hiç inmeyendir...
sapıklar tipinden ve hareketlerinden belli eder düşkünlük iyi huyludur
sigmund freud oku uzun uzun anlatmak la bıtmez
bence pek bi fark yok diye dusunuyorum
Kadına rızası ile yaklaşmıyorsa sapkınlık başlar.
sapıkça düşkün olanlar var onlar tehlikeli
Düşkün insan düşünür, sapık insan düşünür+yapar.
cinselikte surekli asırı uc isteyen bence sapıktır
biri sevişir biri s*kişir
sapıklık hastalıktır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar