Gizli Üye(36-45)+1 yılErken bosalma sorunun 100% cözümü var. Esin yurt disindan geldikten sonra düzenli seks yapin. Yaptikca erken bosalma yavas yavas düzelir. Düzelmes ise teknikler var. Esin sirt üstü yatsin sen üste. Sen yavas yavas ileri geri yaparken esin tam bosalma noktasina geldiginde sana isaret versin ve sen derhal dur ve hareket etme. Penisi vajinada kalsin. Bir dakika sonra ileri geri harekete yeniden basla bunu 20 dakika olana kadar böylece devam edin ve sonunda bosalsin. Böyle yapa yapa penis o 20 dakikada bosalmaya alisacak. Bir kac ay sonra erken bosalma yok olur ve esin süreyi 30 dakikaya ve daha fazla yükselte bilir. Cogu erken bosalma mastürbasyondan kaynaklaniyor. Hizli bosalma alisildigindan sekste erken bosalma meydana geliyor. Yavas, gec bosalmayi yeniden ögrenmeli. En iyisi hir hekime uroloji hekimine basvurun bunda cekinecek birsey yoktur. Tedavi olduktan sonra cinsel hayatiniz güzel olur. Tedavi olmas ise sonuna kadar zevk almadan yasarsiniz. Cözümü basit. Hekimde teknik üzerine size dogru bilgiyi verir.
00 Yorumla
Bunund tek sebebi senin bosalamaman... yani mast yapıyon sulaniyon sonra da bosaldigini zannediyon ama yarım saat sonra canin yine istiyo dimi? Bu yuzden cok isteklisin benim eski kiz arkadaşım da boyleydi asiri istek vardi.. bunun çözümü doğru mast yapmak mastın puff noktalarini bilmen lazim.. zaten 1 defa bosaldiktan sonra istediğin zaman rahatlayabiliyon. .. yani g noktalarini bilmen lazim ama turk kizlarinin genelinde var...
16 Yorumla
Soran+1 yılMast yaparken sadece klitoral oksama yapıyorum orama parmak sokunca bile zevk almıyorum
Soran+1 yılNasıl olacaksın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen meselenin erken boşalmayla ilgili olduğunu sanmıyorum. Zamanla birbirnizin vücudunu ve arzularını daha iyi tanıdıkça yaşadığınız cinsellikte güzelleşecektir. Zaten evliliğin de en güzel yanı bu değil mi?
Rabbit model vibratörü tavsiye edebilirim.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızım sen nie eşinn peşine takılıp gtmiosn. nasl kıskanmıosnz ya 4 ay da adam kimlere bakmıştr kimlere
01 Yorumla
Soran+1 yılSanane
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiraz ileriye 2 parmak sokup yukariyi uyararak vajinal orgasm olabilirsin
lh5.googleusercontent.com/.../75H1w18kHGCuWaFHnGpZhdGVJc3IbCdfHQJ8YFHkjAzaZLPD83TXbp2vzsCuRXScv8VX7nrkx6cCcZC08Lwe95qcO3z9mGQcGOFXVPHhQBH_JAW6LCP7qE-zm05sR2UKO6nXBBTxbqfGbeLzuQWL=w443-h332-nc10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalması bekleyerek pozisyon değiştirerek başka şeyler düşünerek geciktirebilir.
Klitoral oralla belirli pozisyonlarla çok rahat yaşanır.
Vajinal zordur. Türk erkeklerini ve kadınlarının çoğunun bilmesi zor bir konu. Kadının üstte olduğu pozisyonlar. Bunu kadın , penis içerideyken kendisi bulması gerekir doğru noktaları biraz da özellikle g noktası.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşin erken boşalsada kudurt devam ilişkiye de 2-3-5 artık performasa bakar lakin sağlam bakman lazım önce xD malum.. Prezarvatifi bende sevemedim şahsen doğal en güzeli... Heleki partner çok kduruksa offffffff
02 Yorumla
Soran+1 yıl4 defa yapıyoruz ama her defasında erken yani tam gelcek gibi oluyorum pat boşalıyor
Cevap sahibi+1 yılAnladım geç boşaltan ilaçlar var diyorlar ya da dikkatini boz sürekli eşinin boşalamasın xD ya da partneri deiş ne diyim xD
+1 yılg noktasını bulmak, vede oral yapmak gerekir o konudu ustu olmak lazım hazineyi iyi keşfetmeli herkes yapamaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılbu sorunu olan bir çok arkadasım var ve cogunda cözüme ulastık bunun bir kac yolu var yani sanıldıgı kadar zor bir durum degil
00 Yorumla
+1 yılBakın hanfendi tek diyebileceğim ve tavsiyem kapıda ödemeli vibratör
Bu konuda Ayrıntılı bilgiye araştırırsan ulaşırsın
Bol bol mutlu olun
Asla aldatma eşini bu arada 😉00 Yorumlavajinal orgasm hatta squirt içinn parmaklarını nasıl kullanman gerektiği ve nereyi uyarman gerektiği ile alaakalı bazı sitelerde bilgi bulabilrisin
00 YorumlaIstersen seninle sanal seks yapabiliriz bu sayede yasamak istedgin tum zevkleri tekrar yasatabilirim sana
00 Yorumla
+1 yılTatlım vajinal çoğu kadın olamıyor zaten
G point iyi bulunmalı ve hissettire hisssettire girip çıkılmalı
Sonra iki defa üstüste orgazm olunca anlarsın farkı kliptorelden00 Yorumla
+1 yıldoktor muyuz kızım biz hem evlisin sana gelip diyecekler mi gel iliklerine kadar boşaltalım. bence yanlış yapıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBoşaltın demedim zaten nerenle okuyosun
Tirtikli prezervatif alin biraz daha yardimci olur.
14 Yorumla
Soran+1 yılAldığımız oydu zaten bir süre sonra yakıyor
Soran+1 yılOlmuyor işte malesef
+1 yılErken boşalmayı çözün. Eşini hep sev. sevgi sorunları yarı yarıya çözer
12 Yorumla- +1 yıl
yarı yarıya değil sevgi her şeyi çözer. Yeter ki sınırsız, karşılıksız derin bir sevgi olsun
- +1 yıl
Ne güzel bunun farkındasın. Eşinin gelmesini bekle ve o zamana kadar güzel süprizler planları yap. evli olupta düzenli seks hayatı olmayan çiftlerin erken boşalma orgasm olamama soğukluk vs gibi sorunlar yaşaması çok normal bence
+1 yıluzmana görünün bence. eşinin erken boşalması sıkıntı
10 Yorumla
+1 yılErken boşalma bütün erkeklerin sorunu hemen hemen. Allahtan bende yok öyle birşey. Cidden yok ama. Umarım birgün olursun :)
00 Yorumla
+1 yılEşinle uzun uzun sevişmelisin. Sen hazır olunca da eşin içine girmeli ve tempoyu hızlandırmalı
10 Yorumla
+1 yılÖn sevişmek süresi az olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılSanırım
- +1 yıl
Öz sevişmeyi uzatıp 69 pozisyonu yaparsan ardından belki zevkin artabilir. Bide ön sevişmede sürekli okşaması seni etkiler.
tecrübeli birinden yardım almanı öneririm :) Ayrıca tek yapmamaya çalış. Uzman var ben =)
00 Yorumlaerken boşalmadan kasıt nedir acaba. içine girdikten sonra kaç dk git gel yapabiliyor?
00 YorumlaSana bir partner lazım güvendiğin birini seçeceksin dikkatli ol ama herkese olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVibrator al eşin önden girerken arkadan anala sokarsın doyuma ulaşırsın bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnal tercihim değil
Cevap sahibi+1 yılOzaman eşin önden girerken klitorisine tutarsın yine aynı şey zevk verir ya da birbirinize oral yapıp iyice ıslatın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılVücudunu tam anlamıyla tanımıyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldatmaktan baska yolu yok erkekn bosalma. cozulmesse
02 Yorumla- +1 yıl
Şeref yoksunu adam. Senin anandan başlar babana kadar tüm sülalene laf ederler. Yapma etme sözünü geri al benden söylemesi.
- +1 yıl
Birader milletin karısına kızına nasıl şeyler yazıyorsun? Kendinize gelin l*n nesiniz siz böyle iğrençler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana ulasabılırsın ıstersen 2 ay nırvanaya ulasırız tadarsın butun duyguları
02 Yorumla
Soran+1 yılGereksiz
Cevap sahibi+1 yılneden ıstedıgın herseyı yasatabılırım sana bu duyguları tatmak mı ıstemıyorsun yoksa
Bence bisiler bul yoksa tatminsizlikten baska biri eder fikri gelir aklina ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel ürünler kullanın vibratör gibi
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAz sonra gönüllü denekler toplanırlar.
10 Yorumla
+1 yılbence yalan soyluyosun
00 YorumlaŞimdi abaza dolar burası gel bana die
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Bence tek sorun kocan değil
02 Yorumla
Soran+1 yılNey
+1 yılTecrubesizsiniz ya da tecrube sizsiniz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Ellyzabethe devam o zaman.
00 Yorumlasenin çıldırman lazım uzmanı karşında dilersen yaz
00 Yorumla:D hahaha sen bana başvurmalısın bence :D
00 Yorumla
+1 yılYani sende Haklısın tek başına zor olur 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan erken mi boşalyor?
00 Yorumla
+1 yılKalın penis sadece yapıyo vajinal orgazmı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek gecelik ilişkiler
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsamimi tavsiye istersen yaz özelden
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaşırı dar olabilir misin?
bir önerim var ama burada yazamıyorum önerinin benle alakası yok kesinlikle tek başına deneyebileceğin bir öneri
Soran+1 yılEvet aşırı darım
Cevap sahibi+1 yılburadan yazamam önerimi özelden yaz lütfen emin ol benle alakası yok tek başına uygulayabileceğin bir öneri
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanal seks yapmak çözüm
01 Yorumla
Soran+1 yılTercih etmiyorum
Bu degisik soruna bir çözüm lazım :)
00 Yorumlaİstersen yardıma gelebilirm
00 YorumlaSen işin ehli bir erkekle yeniden dogarsın
00 Yorumla
+1 yılsana acilen geç boşalan erkek lazım
01 Yorumla- +1 yıl
boşaldın mı bugün
Nasi yardim etsem ki bilemedm :)
00 YorumlaOral denedinmi
05 Yorumla
Soran+1 yılBen mi o mu
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Aynen en iyisi oral 😁
Gizli Üye(30-35)+1 yılilaç kullansın eşin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılf*ck body bulmalı ya da jigolo ;)
00 Yorumla
+1 yılTatlım benim kıyamam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılPartner bul
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHangi ildesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocan şantiyecimi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım