Sitedeki saçma erkek profilini düşünürsek bunu yapmak zorundayım
Anal seks isteyen eş? Kızlar sizce?
Sitedeki saçma erkek profilini düşünürsek bunu yapmak zorundayım
Merhaba. Soru eskiymiş ama yazayım. Ben bekaret için diil de önceden de yapıyordum işte. Eşime de bunu söyledim. Bir gece sarhoşken yaptı arkadan bekarken. Sanırım anladığı için yapmış çünkü yeni tanışmıştık. Konusu geçmemişti. Sonra evlenene kadar belli sıklıklarda yaptı. Bir ara yapmadı ama. Eşim olduğun için kötü geliyor diye. Her kız kabul etmediği için benden önce öyle onlarca deneyimi olmamış ama çok düşkünmüş. Sonraları her gün hayalini kurup istemeye başladı ve ben de reddedemedim. Şimdi her fırsatta anal yapıyor.
Yapmam. Elime bir salatalık alıp arkasını dönmesini söylerim.
:) :) :) eşin yalvarsa yakarsa kabul etmezsin yani
Etmem kendime böyle bir kötülük yapmam ön kapı varken neden arka kapı?
Ne biliyim 2 senedir evlisin ve çok sevdiğin eşin analı her zaman çok sevdiğini ve en azından bir kere yaşamak istediğini söylerse. Bunu aşırı isterse. Yanii gel öylesine yaşayalım demiyor. Aşırı istiyor ve seviyor. En azından bir defa. Eşin için bunu yapar mısın diyorum? Ki bence yaparsın çoğu seven kadın yapar
Bir defa kabul etsem, bundan sonra hep ister o kadar seviyorsa. Ve her defasında ısrarcı olur. Bu konuda kesinliğimi korur ve hayır derdim. Dinimizcede hanımına arkadan yaklaşmak caiz değildir.
Sürekli bunu dile getirse söz bir daha yapmıcaz diyip bunun yüzündne huzursuz bir ilişki halini alırsa. Sürekli isteyen eşe karşı tutumunu anlarımda bir kerelik diyip söz diyen eşe bu davranışı anlamak zor. Çoğu kızın snein gibi olduğunu düşünüyorum fakat sevdikleri işi için bir kereyi de fazla görmeyeceklerini düşünüorum
Saygı duyması gerekir. Anal dışında eşimle her fantaziye açık olabilirim. Benim acı çektiğim onunsa zevk alacağı bir ilişkiye karşıyım. Sağlık açısından da tavsiye edilen bir ilişki yöntemi değil.
Haftalarca söylese huzurnuz bozulsada ee iyi hadi sadece bir kere ama demessin yani. Tuhaf
Çook inatçıyımdır :) haftalarca söyleyemez çünkü tepkimi koyar çekilirim. Ben yapmak istemezsem yapmam ve hiçbir şey bunu değiştirmez.
Seni tanıyor muyum :) Anladım peki saol güzel yorumların için :)
Yok tanışmıyoruz. Rica ederimm
Peki
Bir b*k bildiğin yok boşa ahkam kesme. Analdan zevk alınmaz diye bir olay yok aksine kızlar buna bayılır. Tecrübeli erkek can acıtmaz ve kadına aşırı zevk yaşatır. Bilmiyorsan bilene sor.
Tamam da niye bu kadar dert edip atarlandın. Kızlar sevmez demedim can acıtır dedim
Kızlar hoşlanmaz ne demek?
Nerde yazmışım öyle.. Genellikle sevmezler zaten
Anal seks veya oral seks hatta normal seks hepsi başta acı vericidir. Yavaş tavaş alıştırılırsa ve aceleci olunmazsa her iki tarafta mutlu olur.
Doğrudur. Ama anal seksin ciddi bir sağlık sorununa sebep olabileceğide bir kesin... Üzücü
işin aslı insanın doyumsuzluğundan kaynaklı hepsi sadece anal değil oralda sağlık sorunu yapar. Oral yapanlar genelde boğazdan gerek troit gerek şişkinlik veya boğaz kanseri gibi pek çok sorunla karşılaşırken analdada durum farklı değil. Erkek olarak kendini dizginleyerek partnerine sağlık sorunu yaşatmama adına bunları yapmamak en doğrusu. Örnek vereyim. Senden illaki şeyinle değil dilinle ilişki yapmanı istedi ve sen erkek olarak güçlüsün ya farzetki o güçlü ve seni zorladı. Dilinde ve ağzında nasıl sorunlar yaşarsın? eme eşin güçlü ve lider ayrıca çarende yok ne yapcan gerimi gitcen? hal buyken eşinizede saygı duyun derim.
Yo haklısın oralde öyle zaten. Dengede tutmak lazım..
Cevap
3Cevap
Asla yapmam onun ne kadar aci bisey oldugunu biliyorm yaptik sevgilimle simdi yalvarsada yapmam
Anlıyorum. Üzüldüm adına :( O kadar mı acı verici gerçekten
Heralde agladim resmen
esim olacak kisi gelecek ve benimle anal isticek? bosanma sebebiim olur yok ile istiyorsa beni bosasin gitsin ne kadar erkek varsa onla yapsin analini..
helal yer varken neden anal?
kizlari günaha sokmaya cok mu hosunuza gidiyor? öldüklerinde siz mi onlari cennete koyacaksiniz?
kim diyorsa zevk veriyor bence gitsin ilk basta kendinde denesin bakalim zevk mi veriyor yoksa aci mi cekiyor? yapan kisilere tek dicem kendine bir beyine baktirsin derim sanirim beynindeki damarlar patlamis..
İnsanların zevkinden fantezisinden sanane arkadaş. Ne boş yorum
normaldede yapıyorum zaten
Anlıyorum. Her türlü fanteziyi yaşamak gerek bencede
Cinsellik kategorisinde kızların altına yorum yapanları engelliyorum!
Analdan daha cok hoslaniyorum
Gaysin sanırsam? :) Analdan daha çok hoşlanan kız pek yok. Analın zararlarını bilerek yaşamanı tavsiye ederim. En azından abartmadan..
Salak salak konuşma madem soruyorsun cevaplayan neden gay oluyor hayret ya
Yok be ne alaka. Özür dilerim saçmaladım. Çok çok özür. Kızların analdan daha çok hoşlanması tuhaf doğrusu ve zor rastlanılır bir durum. Ama anlıyorum bazı kızların neden daha çok sevdiğini. Abartmadan yaşa ama lütfen abartma..
Ben halimden memnunum tesekkurler tavsiyen icin
Ne güzel mutlu olman önemli :)
Cinsellik kategorisinde kızların altına yorum yapanları engelliyorum!
Bence de
Ben yapmam isterse gotune baska seyler soksun. s
:) kadın yalvarmaz heralde
Oda olabilir bilemiyorum
Tovbe tovbeee
What?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar