Arkadaşlar prezervatif takınca bir fark oluyor mu? Yani tabiki takmayınca daha rahat olurda takınca zevk mi azalıyor? ya da takılı olduğunu mu hissediyorsunuz rahat mı edemiyorsunuz? Ve kızlar prezervatif kullandırtarak girdiğiniz ilşkilerde siz zevk sorunu yaşadınız mı ne biliyim farklılık oluyor mu? Rahat oluyor mu? Ve prezervatif kullananlar füveniyo musunuz ona bir şey olmuyor dimi sonra? Biraz açıklayarak yazar mısın lütfen yarım saat içinde gelen yorumlar arasında (BAY/BAYAN) EİG seçcem.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabıkı farkeder bak şimdi eline eldıven tak bulaşık eldıvenı mesela elını hafıf sık cok fazla bır şey hıssetmessın bırde cıkar eldıvenı öyle sık aradakı fark bu ışte zevk alma oranı düşer bıraz tabıkı sonucta et ete degecek benım goruşum bu yonde
Ben cok fazla kullanma taraftari degilim kendime güveniyorum ve o an icinden çıkıyorum. Prezervatif takmak ve takmamak arasinda fark var tabiki teni hissetmek bir baska ama illa kullanmak istersen ozelliklerini bir oku istersen cifte haz, ultra hisset veya onlara yakin bisey kullana bilirsin.
Prezervatif tensel temas sağlamadığı için zevk azalır erkek için.. Sadece korunmak amaçlı kullanılır/kullanılmalı. Ama hiç ihtiyaç duymadim01 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin zevk suyuda sperm icerir binde bir ihtimalde olsa bosalmadanda yumurtayi dolleme ihtimalin vardir bu yuzden kesin korunmak icin prezervatif sart.
+1 yılKalın penis olduğu için fark etmiyor. Kondom inceltmiyo penisimi yani :) Kalın penisli erkeğin avantajı işte. Ama ince penisle yaparsan hissetmen azalir epey
01 Yorumla- +1 yıl
Sağol eig için.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSimdi seks duygu odakli bir olay prezeevatifi oral yaptiktan sonra takmk gerek taktik diyelim bir daha penisle bir temasin olamiyo elle ve agzla direk icine giriyo ses cikarabilio gicir gicir diye kadin ve erkegin hissini düsürüyo bence iyi degil farkli yollarla korunmali insan etete degmeli
22 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet prezervatif takılınca fark oluyor, erkekteki zevk daha azalıyor, bayanda cok bir farklılık olmuyor sadece rahatsızlık oluyor, cunku iliski sırasında hissediliyor. Prezervatif olmadan tabiki daha zevk verici oluyor. Prezervatifle korunarak iliskiye girdiğinizde tabiki sorun olmuyor.
42 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
25Cevap
+1 yılKesinlikle arada çok büyük fark var. Aldığın hazzı yarı yarıya düşürüyor. Eğer hastalık sorunu yok ise kullanmadan kendinizi kontrol edebileceksiniz eğer kullanmayın. Boşuna dememişler et ete değmesi lazım kadın açısındanda erkek açısındanda zevki azaltıcı bir faktördür. Ancak doğum kontrol yöntemlerinden en sağlıklısı ve başarı oranı en yüksek yöntemdir. Bulaşıcı hastalıklardan korunmakta cabası.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. Ben cok fazla kullanma taraftari degilim kendime güveniyorum ve o an icinden çıkıyorum. Prezervatif takmak ve takmamak arasinda fark var tabiki teni hissetmek bir baska ama illa kullanmak istersen ozelliklerini bir oku istersen cifte haz, ultra hisset veya onlara yakin bisey kullana bilirsin.
11 YorumlaTabikide fark ediyo hissiyat biraz gecikiyo erken bosalmayi onluyo bide bosalsan bile gene rahatca devam edip partneri bosaltma imkanida sunuyo ama renk katiyomu katiyo tabiki ama hissiyati hafif azaltiyo sonucta penise gecen bir madde var hani kaba tabir et ete degecek derler ya o nedendir tenbteni hissetme zevkini hicbirsey tutmadigi icindir prezervatif sadece yardimci aractir saglik ve fantazi icin tedbir vs onada yarari var ama garantisi % 80 yani 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. tabıkı farkeder bak şimdi eline eldıven tak bulaşık eldıvenı mesela elını hafıf sık cok fazla bır şey hıssetmessın bırde cıkar eldıvenı öyle sık aradakı fark bu ışte zevk alma oranı düşer bıraz tabıkı sonucta et ete degecek benım goruşum bu yonde
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkekleri bilemiyorum ama ben hiç hoşlaşmıyorum o condom denilen şeyden. Üstelik bende bir de latex alerjisi var. Condom olursa o zevk değil ızdırap oluyor.
O nedenle doğum kontrol hapını tercih ediyorum.22 Yorumla- +1 yıl
bence tecrübe denen şey bu işte :) tebrikler ;) @KumruSahin
+1 yılBiraz hissedilmesi azalır orgazmda bir sorun olmaz bizim için sorun değilde erkek için sorun olabilir.
32 Yorumla%200 azalıyor. prezervatifImi beceriyorum kadinimi belli değil
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. ha tansaş pehlivanoğlu poşeti ile ilişkiye girmişim ha prezervatifle farkı yok et ete değecek arkadaş
20 Yorumla
+1 yılPrezervatif tensel temas sağlamadığı için zevk azalır erkek için.. Sadece korunmak amaçlı kullanılır/kullanılmalı. Ama hiç ihtiyaç duymadim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır, zevkte hiçbir azalma olmuyor. hissetmiyorsun bile.
49 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence olmuyor. Herkese göre değişebilir. Ben tahrik oluyorum mesela
Cevap sahibi+1 yıl@v0lkn O. K.
Cevap sahibi+1 yıl@v0lkn çeşidi ne yapacaksın yav
+1 yılGaz maskesiyle gül koklanmaz prezervatif hiçbişey hissettirmiyo bana et ete değecek et giren yere dert girmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk te azalma olmuyor bazen tirtiklilar vajinayi tahriş edebiliyor o kadar
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen sevmiyorum içimde zimpara var gibi oluyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiçbirşey gerçek tenin sağladığı zevki sağlamaz. Özellikle bayanlar normali tercih eder ama erken boşalma varsa erkekte mecburen sürekli yapay kullanmak zorunda kalıyor. Sıkıntı tabiki
00 YorumlaKalın bisey değil zaten, ama yırtık olursa bir farkı kalmaz, kullanma amaci zaten korunmak için hem hamilelik hem hastalıktan, zevk tabi kişiye gore değişir , ama dikkatli olmak lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevk inanılmaz azalıyor. Bir b*k anlamıyorsun. Kolay kolay yırtılmaz. Hamile kalmazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadındada erkekte de hıssıyat dusuyor. şafak sezer ne dıodu et ete değicek agaa..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılParaya kıyıp kaliteli bişey alırsan his kaybı az olur. Ama hiçbiri %100ten hissini vermiyor. Ucuzlar zaten dandik. his sıfır...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamamıyla penisi saran prezervatifler var onlar iyi onun dışındakiler hiç iyi değil zevki engelliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevk alamıyorum prezervatif le
32 Yorumla
+1 yılGaz maskesi ile gül koklamak gibi birşey işte :))
20 Yorumla
+1 yılYok zevkli olmuyo pek et ete degmeli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHissedilir fark olur erkeğin boşalma süresi uzar.
00 Yorumla Kızlar sevmez erkeklerde döt korkusuna takarlar
10 Yorumla
+1 yılerkek için zevk azalır sure uzar
10 Yorumlapahalısıda ucuzuda dandik.
iğrenç bişey.00 Yorumla
+1 yılBiride icime kacar diye istememisti
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılTakinca igrenc oluyor
10 Yorumla zevk vermiyor takınca
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılben onu taktığımda hiç birşey anlamıyorum
00 Yorumla Hissetmiyon fazla
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOluyor.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Arkadaşlarr prezervatifle ilgili sorum var bakar mısınız lütfen?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat