üniversite 3e gidiyorum iki yıldır üç kız ev tuttuk orda yaşıyoruz birisi benim liseden arkadaşım adı zeynep diğeri de merve kısa kesiyim merve gerçekten baya çekici bir kız merve geçen sene bana kızlardan hoşlandığını ama emin olmadığını söyledi aramızda kalması için söz verdim bu sene emin olduğunu ama kimsenin bilmesini istemediğini söyledi sorun yok dedim baya şaşırdım ama kendi görüşü sonuçta neyse bir ay önce odada soyunurken merve çıplaktı ona nası baktığını gördüm ben de arkadaşça konuşalım diye ona bişeyler mi hissediyosun dedim o da merveye hislerimi paylaşıcam dedi biz sonuçta üç yıllık arkadaşız hala kabul edemiyorum merveden hoşlandığını. neyse bunlar son iki haftadır çok samimiler bence zeynep buna söyledi. iki gün önce kızlar sürekli bugün işin var mı falan diye soruyolar ben de yok dedim ama sanki beni göndermeye çalışıyo gibiydiler anlamadım şansıma başka bir arkadaşjm çağırdı neyse gittim eve geldiğimde duş sesi vardı seslendim merve koşa koşa çıktı çıplak bir şekilde havlu falan aldı korkuttun beni dedi ben de suyu niye kapatmıyosun dedim içerde merve de var dedi ben o an şok oldum beraber çıplak duş alıyolarmış bu asla yapmıycağımız bişey sonra suratımı görünce toparlamaya başladı dışarı çıkıcaz zaman kaybetmeyelim dedik falan dedi ama inanmıyorum dün de odaya girdiğimde ikisi beraber yatmış üstlerinde çarşaf vardı ben gelince hemen toparlandılar. kızlarla bunu konuşmayı düşünüyorum çünkü düşünmekten kafam yandı artık?
Güncellemeler
+1 yıl
çok pardon başta bana kızlara ilgi duyduğunu söyleyen zeynep
Güncellemeler
+1 yıl
ben zeynebe saygı duyuyorum engel olmak gibi bir çabam yok ama benim olduğum evde böyle şeyler olmasını da istemiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer