Ne dersiniz sizce kullanıyım mı?

canım bana kalırsa hiç kullanma derim çünkü ilerde kalınlaştırıyormuş buna verdiğiniz parayla lazer-epilasyona gidin daha mantıklı. onun da bir çok zararı var ama daha uygun ve kalıcı
Genital bölgede kullanilmaz böyle seyler. Nasil bir eczaneci o?
Tesekkürler :)
Genitalde kullanma. Zaten o bölgedeki mukozlara zarar verdiğini kullanılması önerilmiyor. Kasıklarda kullanabilirsin.
yüz için şu ürün var
www.veet.com.tr/.../
yüz için değil
Cevap
15Cevap
Kullanabilirsin ama dikkatki olman gerek internette bununla ilgili videolar var sanırım
tamam
Bunun hammaddesi arseniktir zaten. Tabakhanede yün kılı ayırmada kullanılır. Pis kokan madde.
Hamam otu aktardan al daha etkilidir. Genital bölgeye kullanabilirsin ama yakmaya başladığında yıkamalısın. Kullanmasını bilmiyorsan yazarım.
Yok canım bir şeye yaramaz at gitsin.
Boşuna bunlarla zaman ve para harcama.
Sürekli bunları mı kullanacaksın?
Kesin çözüm, ve en temizi epilasyon.
Pişman olmazsın erkek görüşü...
dudaklardan 1-2 cm uzak tut gerisini jilet al ya da riske girme tamamını jiletle al
Kullanma ben kullandim ciddi yanma ve tahriş olustu. Kullanma genital bolge icin hic uygun bisey degil o
Ustunde yazilmis olan dogrudur eczaneci dogru konusmamis
Ufak bir testle sorununu çözebilirsin. Çok az bişey sür ve bak bakalım nasıl bir etki ediyor o bölgede az bişey sür ama sonra sıkıntı olmasın
Genital bölgede kullanırsan kremi 10dk dan fazla bekletme kızarıklık ve tahrişe yol açar
hamam otu tozu al daha kolay ve dediklerine de oluyor
ben kullandım genıtal bolgedede sıkntı olmuo kullan gıtsın
LAPİDEN tüy dökücü kremi kullan o zararsız.
Koltukalti oluyosa oralarda oluyodur ne kadr sacma
Kullanma sakin jiletle al ama sakın kremle alma
Kullan
At gitsin karı satmak icin oyle demiş
Anüste kullanabilirsin ama vajinaya olmaz.
Ben peniste kullanıyorum çok güzel
Dostum testis bölgesinde 2. uygulamada fena halde yanma ve kızarıklık oluyor sende de oluyor mu?
@CrimsonBolt hayır yıllardır kullanıyorum
kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar