Ya ben örtülü biriyim birbirinize sonuna kadar guvenirdik söz vermiştik ama ilk gece kan gelmediği için beni ahlaksızlıkla suçladı doktora götürdü resmen zorla tamam raporu aldık ama ayrılmayı düşünüyorum çok kötü bir hafta geçirdim zaten balayı zehir oldu ben sürekli ağladım durdum o da yüzüme bakamadi ve ben ciddi ciddi şu an ayrılmayı düşünüyorum bana güvenmedi sonuçta onada söyledim ayrılmak istiyorum diye ağladı yalvardı ozurler diledi falan ama benim ona inancım kalmadı beni ahlaksızlıkla suçlaması bende bitirdi olayı ve ayrılıcam direk ama ani mi davranıyorum sizce bir şansı hak ediyor mu?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerşey bir zardan ibaret bu insan için. Ayrıl gitsin. O zar üzerinde dinen kocanın soru sorma hakkı dahi yok. 3 kişi gözleri ile görmediği sürece kadın zinadan dahi yargılanamaz, kınanamaz. Bunlar neyin kafasını yaşıyorlar. Sana ait birşeyin üzerinden böyle davranılması çok kötü. Ayrıca bir kadının kocası tarafından zorla muayeneye götürülmesi de insanlık dışı bir olay. Böyle bir adama ikinci bir şansı bile verme hak etmiyor. Sana güvenmemiş senden şüphe edip ahlaksızlıkla suçlamış bir adamın yanında hala neden kalıyorsun. Boşan. Madem birisini bir zar üzerinden ahlaksızlıkla suçlamak kolay boşamakta kolay o zaman. Kaza geçirmiş olabilirsin, esnek olabilirsin, doğuştan zar ile dünyaya gelmemiş olabilirsin. Bunu sana sormaya dahi bir hakkı yokken sana böyle davranan bir adamın yanında kalma. Şimdiden böyle yakıştırma yapan adam daha sonra neler yakıştırmaz.
45 Yorumla
Soran+1 yılYarın gidiyorum evden zaten tamda senin gibi düşünüyorum hislerime tercüman oldun sağol
Cevap sahibi+1 yılŞu ikinci şans diyenlerede sakın aldırma. Böyle birşeyde ben eşimden tiksinmeye başlardım. Hiçbirşey eskisi gibi olmaz artık. Ne duygular ne hayaller ne umutlarla evleniyor insan sonra böyle kafayı bekaretle bozmuş bir adam görüyosun tanıyamıyorsun. Herşey bekaretse bu adam için. Yarın sabah hiç durma git. Empati kuruyorum senle. En büyük korkum buydı biliyormusun? Eşimin bekaret ile kafayı bozmuş olması. Bana aynısını yapmış olsaydı benimde kadınlık gururum var affetmem arkamada bakmazdım. Sonuç ne oldu kağıdı görünce ne tepki verdi?
Soran+1 yılKağıdı gösterdim okudu sonra gözleri doldu falan ben cok sinirli baktim ama elimdeki zarfı yete fırlatıp arabamla eve gittim geldi eve elinde çiçek falan bana yanaşmaya çalıştı falan bende defol git dedim guvenmedigin bir insanin yaninda bulunma aldım gözünün onunde çiçeği çöpe attim odaya girip kapıyı kitledim zaten bütün gün çıkmadım bir akşam çıktım düşüncemi söylemek için ben boşanmak istiyorum dedim oda ağladı yalvardı boşuna konuşma dedim bende ağlaya ağlaya içeri gitti boş bir tabloya bakarmış gibi baktım o an bana çok tiksinc göründü şu an ona karsi bombosum birsey hissetmiyorumm gidip arkadaşıma kafami dinlicem en iyi kararı vermem lazim ama bosanicam büyük ihtimalle
Cevap sahibi+1 yılTiksinti duyman çok normal hayatım. Düşünsene sana o sıkıntıyı yaşattı. Gururunu ne hale getirdi. Bide doktorlara muayene ettirmiş seni kim bilir nasıl hissediyorsundur. Bir kadın için ne kadar onur kırıcı birşey. Muhtemelen esneksin ve seni ahlaksızlıkla suçladı. Madem ahlaksızlık yapacak bir kadın olduğunu düşünüyordu neden evlendi seninle bu adam? Biraz düşün. Ama senin yerine koyuyorum kendimi berbat bir his. Seni anlıyorum. İnşallah doğru kararı verirsin. Ama şunu unutma bugün bu kadar kolay ahlaksız diye iftira atan yarın sana her türlü lafı eder.
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim ne yaptın?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk gün kan gelmeyince tamam bir şüphe olur ama eğer seni seviyor inanıyor güveniyorsa bakır olduğunu böyle bişeyin normal oldugunu söyledikten sonra konuyu uzatmayip anlayışlarına karşılamayı seni rencide etmemeliydi. Hadi hala şüphe varsa söyleşiy tarzı çok önemlidir ki anladigim kadarıyla seni bu tarzı uzmus kirmis. şu an olay çok yeni Fevri karar verme ama ilk günden böyle bir tecrübeyle başlamak kötü olmuş yeniden toplanmak zaman alabilir eşinin elinde ona kalmış bişey. Ayrıl ya da ayrılma diyemem iyi düşün. İçin rahatlayacaksa mahkemeye başvur nasılsa hemen aynı gün bosamiyolar mahkeme gününe kadar düşünmüş olursun bir şans daha verip vermeyeceğini
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBakır yazmışım T9 hatası düzeltiyorum bakire.
Soran+1 yılYarın bir arkadaşıma gidicem zaten 1 hafta 10 gün onda kalicam kafamı toplamaya ihtiyacım var ona karşı eskisi gibi olabilir miyim hiç bilmiyorun
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı neyse o olsun hakkında biraz düşün kendinle başbaşa kal. o da evliliğe devam etmek seninle kazanmak istiyorsa birseyler yapmalı hatta çok şey yapmali gönlünü almak icin. Onun çabasına görede kararın şekillenir.
Soran+1 yılGörelim bakalım canım teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Böyle bir davranış kadını küçük düşürmektir böyle bir erkekle bir ömür geçirip geçiremiyeceğin senin karekterin ve anlayışına bağlı.
Bence böyle bir durum da senin yerinde ben olsa idim doktordan sonra kesin bir daha o eve dönmemek üzere ayrılır ve hemen boşanma ve taxzminat davasını anında açaardım. Ama karar senin sen nasıl davranmak istiyor isen o olacak57 Yorumla
Soran+1 yılSırf ailem için biraz daha kaldım zaten çalışan bir bayanım bir erkege muhtac degilim yani
- +1 yıl
Ben senin yerine kendimi koyduğumda emin ol o eve dönüş yapmazdım. 19 yıl beraber olduğum 2 çocuğumun annesi olan ilk eşimin bana DEFOL GİT ( tabi bunların öncesinde pekçok aşağlaayıcı ufak tefek sözlerinin de birikimi de yok değil ) demesiyle evden ayrıldım ve birdaha o eve dönmeyip hemen boşanma davassı açtım 10 sene süren bir dava sonunda boşandım. Bu yasadığım olayı anlattığım içimi döktüğüm yazım aşağıdaki link de okumak isterseniz diyeveriyorum.
gk161957.blogspot.com.tr/.../...-bosanabilmek.html
Soran+1 yılOww çok geçmiş olsun
Soran+1 yılOkudum senin ki de cileymis hakikatten
- +1 yıl
on sene ne l*n
- +1 yıl
@Orf3e_Senpai
İki taraf da anlaşarak boşanırsa tek duruşmada biter
Kadın boşanmam derse; hakimler avukatlar herkez kadından yana oluyor ve boşamamak için her yol deneniyor bir kere her duruşma arası en az 4 ayzaten bir yılda en fazla 3 - 4 duruşma sonra ilk karar en az 2 sene geçmiş oluyor. 3 sene bekleme Tekrar bir araya gelirlerse çiftler diye gelmediğinde dava yeniden başlıyor. en az 3 sene de bu mahkeme sürüyor sonra yargıtay ve temiz aşamaları bir gidiyor dosya bir ya da iki yıl gelmiyor bekle dur. geldi karar beyenilmedi ya da bozulduysa haydi yeniden duruşmalar devam ediyor ben bütün bu aşamaları 10 sene de ancak geçebildim. onun için evlenmeden önce evlilik sözleşmesi yapın ve boşannma da hangi şartlar gecerli peşinen konuşun yanaşmıyorlarsa ben ce evlenmeyin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sen haklısın ama onun açısından da düşün. Sen başta bakire olmadığını söylesen belki seni o halinle de kabul ederdi. Ama o senin ona yalan söylediğiniz düşündü bence. Ben olsam ben de aynı tepkiyi verebilirdim. Tamam senin açından çok kötü bir durum ama kocanı da düşünsene öyle kızlar var ki büyük bir yalan üzerine kuruyor evliliklerini.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
45Cevap
Ne şansı ilerde başka bir sorun çıkarır bir ilişkide güven yoksa o ilişki ilişki deildr ayrıl sana onları yaşatan bir insanla olman hata bak sen kapalsn az cok bilirsin bir adam sevdyse genelevdeki bir kadını bile alır din sahibi yapar evlenir bu daha sevap bisey yani senin esin seni sen olduğun icn sevmemis herseyinle kabul etmemis ki sen zaten kötü bsyde yaşamamıssn buna rağmen hak egmedğn bir tavr sergilemis şans vermen demek bu beni yıkmadı hadi zamanla daha betrini yap demek unutma bazı hatalarn affı yoktr
20 Yorumla
+1 yılBence bir kıza yapılması en kötü şey bu. Evlilik olduğunda geçmişten bahsedilmemeli. Seninki baya geri kafalıymış. Ve sana gerçekten haksızlık yapmış. Bunu unutabileceksen evliliğiniz sırasında hatırlamayacaksan devam et ama hatırlayacaksan mutlu olamazsınız
30 YorumlaBurdan yuva yıkmak çok kolay. İşin içinde olan sensin. Eğer bu sözleri yutarım , hayatıma devam ederim diyorsan sıkıntı yok. Ancak olayı bilmeden etmeden hakaretler savuran biriyle bir ömür nasıl geçer o da ayrı bir olay.
21 Yorumla
Soran+1 yılO kadar geniş biri degilim ya ben kaldiramadigim icin şu an bu karari verdim zaten
+1 yılKocan biraz cahilce davranmiş. bide şu açıdan düşün;ortam o kadar kötü ki şimdiki kizlar evlenmeden 50 kişinin altına yatıyorlar. erkekler bunu kafasında kurup , inşallah bana böyle biri denk gelmez diye dua ediyor. Senin olayinda adam şoka girmiş ve yalnış adımlar atmış. bence olayın üstüne bir sünger çekin, evliliğinize kaldığınız yerden devam edin. bu onun bir utancı olarak kalsın , senin değil.
20 Yorumla
+1 yılTam bir sığır ile evlenmişsin. Derhal boşan ondan. Böyle bir şeyi nasıl kabul edersin ya. Bu kadar cahillik olur mu. İlk seferde kan gelir diye bir kural mı var ya. Hangi devirde yaşıyoruz. Sinirlerimi hoplattın yemin ediyorum ağzını burnunu kırasım geldi o kocan olacak tipin
20 YorumlaNe hak edecek ya. Adam resmen seni ne hallere sokmus. Daha ilk gunden sana inanmayip kalbini kirmakla kalmamis testlere sokmus aglatmis. Ben bunun cocuk yaptiktan sonrasini dusunemiyorum.
60 YorumlaBak yaptığı yanlis ama şöyle düşün bilgisi yok esnek olma olayından veya bazı ilişkide kan gekmez diye.. Ondan dolayı bir anda sinir oldu ve sonuçları böyle oldu herkes hata yapar bir sans ver haklısın sonuna kadar ama dene şansını bence emin ol düzelir hatasını anlamıştır
00 YorumlaEvlenirken bildiğim kadarıyla hastaneden rapor alınıyor ve bu gibi sorunlar evlenmeden önce güvenilir hale geliyordu? Yanlış mı biliyorum. Durumunuz da yüz yüz haklısınız fakat bir şans daha verin ama burnunu değil kafasını sürtün kıvılcım çıksın.
14 Yorumla
Soran+1 yılYo ben öyle bir testten geçmedim zaten kafa mi toplamam lazim
Soran+1 yılBilemiyorum o lafları nasıl hazmedebilirim ki
- +1 yıl
Bir süre ayrı kalın dicem ailelere yansımasın onlarda üzülecek, düşüncelere kapılacaklar en iyisi sabırlı olmak. Bakireliğe biz erkekler çok önem veririz fakat evlilik gibi ciddi bir boyuta ermiş bir insanın eşine en mutlu günlerinde aşırı saygısızlık yapması çok utanç verici. Ah insanoğlu çiğ sütü emmiş ne yapcen.
burada bir çok kişi ayrıl demiş nasıl bir düşüncedir bu yuva yıkmak bukadar kolaymı tamam eşin bir hata yapmıştır ama yıkıcı olmayın yapıcı olun ayrılmayın daha yeni başlamışsınız yazıktır.
24 Yorumla- +1 yıl
Gunu gelince yine esini sucladiginda gecte olabilir
- +1 yıl
bazı şeylerde yapıcı olursun ama bir kıza üstü kapalı sen gecmişte orspumuydun kaşarmıydın neden kan gelmedi diye aşağılamak üstelik eşi ilerde ciddi güven problemlerine yol acar adam bu olaya şüphe ettiyse daha cok şeylere şüph eder karakterini değiştirimezsin cocuk olur bilmem ne olur o zaman yapıcı plursunda şimdi yol basındayklen zor yani
+1 yılBu kadar kolay ayrılmamalısın. Bence bu konuyu arkanızda bırakın gelecege odaklanın. Yuva öyle kolay yıkılmaz.
22 Yorumla
Soran+1 yılAynı şeyi yaparmiydin sende ayni sey başınıza gelseydi onun bana davrandığı gibi sevdigin kıza davranirmiydin
- +1 yıl
Allah başımıza vermesin. Öyle yapardım böyle yapardım diye büyük laflar etmem. Ama sende de hak varsa onda da hak var. Sana güvenmemesi değil mesele aslında şu zamanda babana bile güvenmeyeceksin lafı nerden geliyorsa ondan. Bir çok kız seninle evlencem diye yemin eden erkekler tarafından ilkini verip buralara yazıyor. O kadar güveniyorlar ama insanlar ne çıkıyor. Bence başka hatası olursa o zaman bu konuyu gündeme getir. Yıkma boşuna yuvanı emeğini, sevgini...
Gizli Üye(36-45)+1 yılilla kan gelecek diye bir şey yok erkekler bu konuda çok bilgisiz.
32 Yorumla
Soran+1 yılBeni ahlaksizlikla sucladi ama
Cevap sahibi+1 yılvalla canım ben ayrıl et diyemem, 2 dk sonra soru da sende aklımda olamayacaksınız kimsenin günahına giremem. o senin vereceğin karar. umarım hakkında hayırlısı olur.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet çok kötü bişey yapmış gerçekten hem gururunu kırmış hemde güvenini sarsmış. Belki de ömür boyu unutmayacaksın bu yaşadıklarını. Ama yuva yapmak o kadar zor ki yuva yıkmak ise ondan bin kat daha zordur. Boşan diyemem sana. Biraz düşün sakin kafayla. Çok zor gerçekten. Ama olabilir insanız şaşarız.
10 YorumlaDemek ki neymiş? Bekaretin bir önemi yoktur! Kocama saklıyorum kendimi saçmalığının ne kadar gereksiz olduğunu anlamışsındır. Umarım yakın zamanda örtüden de kurtulursun. Cevaba gelirsek; aç davayı, elindeki tüm parasını da al. Öyle şerefsize böyle karşılık verilir.
510 Yorumla
Soran+1 yılşu an gercekten iyi değilim yoksa sana yakışan cevabı vermiştim
- +1 yıl
Saçma olan bir şeye inanmıyorum evet. Hiç de s*kimde değil, hele senin gibi bir beyinsiz hiç değil. Bana yakışanı da ben kendim bilirim ergen, sen merak etme. Bana cevap verebilecek zeka seviyen yok. Örtünü kaldırıp başına biraz güneş alıp kalsiyum depoladığında belki konuşabilirsin.
- +1 yıl
@ryblknn "inandığım rabbimin örtünün dediği örtüden sen nasıl kurtul diye bahsedersin densiz. sen kimsin peygamberin kapanın dediğine sen kurtul diyeceksin." kulaklarınla duydun mu kapanın demesini tam olarak "kapanın" mı dedi onu da merak ediyorum soruların cevabı için şimdiden teşekkürler
- +1 yıl
Ortalık dinsiz imansız kaynıyor be...
Soran+1 yılKonu çok saptı kapatın lütfen konuyu
- +1 yıl
@Mario_Balotelli arkadaşım bu bir inanç meselesi. kimseyi de ilgilendirmez bu inanç. biz doğdumuzda kulağımıza okuan ezan-ı şerif ile beraber Allah'a katıksız inanmayı bildik. zinanın ya da teşhirin günah olduğu hiçbir dinde kappanmak ya günah olmayacaktır mantıken (?) herkesin inancı kendine ise , inançsız olan da biz inançlı olana ilk fırsatta dilini uzatmayacak saygılı olacak. haddini bilecek. haddini bilmeyene had elbet ilahi ya da insani bir şekilde bildirilir. kapan kelimesini bizim duymamıza birebir işitmemize gerek yok. içimizde ki saf ve katksız inanç buna inanmamızı emrediyorsa inanırız.
yllardır çok takp ederim , Müslümanlığın öğrettiklerine emir yasak ve buyruklarına karşı duran dinsizler , diğer dnlere karşı hiç aynı tepkide olmazlar. size öğretilen İslam düşmanlığnı biz katıksız inandığımız Allah'a havale etmişiz. şimdi çok fazla konuşmayın insanların hayatlarına ve giyimlerine saygı duyun da çekin gidin. - +1 yıl
@ryblknn pardon abi özür dilerim
https://i.hizliresim.com/mzRpvV.jpg
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes 2. Bir sansi hak eder ama yaptigi cok buyuk bir ayip olmus. Bastan guvensizlilte baslamis evliliginiz.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende bitti zaten
Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Abla. Şimdi boşanırsan başka biriyle falan hep geçmiş hatırlanır. Biraz sıkıntı olur. Şeytana uyma yanılmış adam. Kocan en büyük şeyi ahlak terbiye görmüş. Bir anlık öfkeyle demiş. Bence özrünü kabul et. Ne güzel bulmuşsun birini. Bence bırakma !!!
11 Yorumla
Soran+1 yılben muhtaç değilim ki bulmuşsun birini bırakma diyorsun
+1 yılNe kadar guvenirse guvensin bir omur o merak aklini kemirirdi. Erkek milletiyiz normal yaptigi. Sen olsan sende aynisinu yapardin. hemen affetme ama ayrilmayuda dusunme. hakkiydi yapti. Uzdu ama yapmaliydi
11 Yorumla
SoranBeni ahlaksızlıkla suçlamasını gerektirirmiydi peki bu durum?
Str et ya gel ben alirim seni. Saka bir yana hersey bekaret mi l*n
31 Yorumla
Soran+1 yılBeni cok seye zorladi ahlaksizlikla sucladi onu affedemem heralde
Gizli Üye(36-45)+1 yılciddi daran avukata falan git dilekçe falan verdiğini anlasın iyice sürünsün sonra affet, biraz empati de yap çünkü o da öfkeyle kalkmış rezil olmuş sen iyice süründür sonra barış. yuva dağıtmak çok kolay yapması çok zordur, hem hemen ayrılsan etraftakiler de ciddi bir problem olduğunu anlayacak ve malesef toplumumuz kadın tarafını suçlayacaktır, üstüne etiket yapışmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha ilk günden inanmayan ileride bir laf duysa sana aynı muamele ile davranırsa emeklerinizz çöp olur 😓
28 Yorumla
Soran+1 yılYok ya o kadar olmaz çünkü yarın gidiyorum evden onunlada konuştum ağlaya ağlaya odaya gitti boş bir tabloya bakarmis gibi baktım bende
Cevap sahibi+1 yılÇok üzüldüm gerçekten keşke şans verebilsen amma versen ayrı dert vvermesen ayrı
Soran+1 yılOna karşı bombosum şu an ailemde bilmiyor çok sasiracaklar onu çok sevdigimi sanıyordum onunda beni çok sevdiğini sanıyordum ama yanılmışım demek ki
Cevap sahibi+1 yılHadi ya allah hayırlısını eylesin herşeyin ama dul olacaksın yani senin için bundan sonrası kötü olur malesef toplum bakışı
Soran+1 yılBiraz kafa dinlicem tatlim daha sonra karar vericem yine en iyisi bu galiba
Cevap sahibi+1 yılÖyle yap dua ediccem sana canım
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim canım benim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim hakkında en hayırlısı olsun inşallah doğru kararlar alırsın hep mutlu ol
Sen ona o gece onu kesip kan çıkartmayarak bir şans vermişin zaten. Fazlasını kimse haketmez. Affetme.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik güven antlaşmasıdır. Bu antlaşmayı seni kontrole götürerek bozmuş oldu.
Kesinlikle ayrıl.
Adam seni kağıda değişmiş resmen. Bu nasıl sevgi? Yerinde olsam 1 dk bile durmazdım.
Sana güvenen bir erkekle mutlu olmanı dilerim.31 Yorumla
+1 yılkendını ıspatla ve şonra ayrıl gmt gıbı ortada kalsın
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. Ötesini berisini iyi düşünmek gerek öfkeyle karar vermemek lazım
12 Yorumla
Soran+1 yılAyni şeyi yaparmiydin?
O yaşa gelmiş adam bazi şeyleri hiç mi öğrenememiş ki. Her kizda kanama olmaz.
Ama bence sende fevri karar verme. Sakinleş biraz.
Zor bir durum bu ithamda bulunmasi..11 Yorumla
+1 yılKadına vajina gözüyle bakan bir erkek daha erkek ama adam değil
30 Yorumla
+1 yılyanlış bir şey yapmamış bence şüphe duymasindansa hemen ispatlamak iyi olmuş
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen temiz isen neden ağlıyorsunki, bence eşin haklı, sende göğsünü gere gere kendini temize çıkartmışsın, hiç bir erkek bakire olmayan bir kıza sonsuza kadar kadınım demez, bakma sen burada önemli olan ruhunun bakireliği diyenlere, onlar sanalda şirin görünmek adına sallıyor
10 YorumlaBaştan üzen sonra neler yapmaz ki ayrıl gitsin değmez
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsozun bittigi yerdeyim allah yardimcin olsun ama unutma bekara bosamak kolaydir. Icinden geceni dinle
00 Yorumla
+1 yılDaha bastan guvenmemis, ilerde ottanboktan sebebten icin seni aninda siler böylesi.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılayrıl demem çünkü kontrole gitmişsin... adını temizlemeye gerekmi duyuyorsun birde?
01 Yorumla
Soran+1 yılNapiyim zorladı gitmesem adımı bile çıkarırdı heralde benim derdim ailem çok kötü olurlar yüzlerini yere egdiremem
+1 yılherşeyin bir bedeli var... yaptığı öküzlüğün bedelini sen tespit et ve ne istiyorsan onu yap kardeşim
10 Yorumla
+1 yılonun acısından bak sana guvenmış yuvasına prenses yapmıs o an kı pıskolojı kan gelmedıgı ıcın buna zorlamıs olabılır anı davranma bır yuva kolay kurulmuyor
10 Yorumla
+1 yılBence de ayrılmalısın o zar beyinliden
76 Yorumla
Soran+1 yılEvet en mantiklisi
- +1 yıl
Dersini vermezsen seni büyük mutsuzluk bekliyor ve dava edersen büyük bir tazminat iste. Alırsın da
Soran+1 yılOndan kurtulayim yeter bence iyics tiksinmeye başladım çünkü
- +1 yıl
Sana o muameleyi yapana sen beterini yapmalısın
Soran+1 yılYarin gidiyorum evden zaten
- +1 yıl
Durduğun kabahat
+1 yılayrıl gitsin bu ne ya ayıp etmiş
41 Yorumla
Soran+1 yılBeni resmen ahlaksizlikla suçladı onu o kadar seviyordum ki ama şu an gerçekten ona karşı bombosum
- Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılşans ver ve anasından emdiği sütü burnundan fitil fitil getir..
00 Yorumla Ayrıl gel ben seni alacam.. Ne biçim bir zihniyet yaa
00 Yorumlaİlk günden ahlaksızlıkla suçlamak demek bu kadar kolay..
20 YorumlaBu evliliğin zedelenmesi için bir sebep değil. kim ne derse desin aldırış etme. belki eşin ok kıskançtır seni sevdiği için
00 Yorumlasende onu kontrola gönder :))) vurdurduğunu düşünüyorum anal muayene sonucunu görmeden seninle evli kalamam de:D
00 Yorumla
+1 yılKaba davrandiysa ayip etmiş,
Ondan once sen deseydin kontrole gidicem diye, o zmn o gurur yapardi02 Yorumla
Soran+1 yılSöylediği şeyler karşısında sok olduğum için tek kelime edemedim ki
- +1 yıl
Eminim oda uzulmustur ama snn tavrindan anlamaliydi bir terslik oldugunu
+1 yılayrıl hak etmiyor bişey
41 Yorumla
Soran+1 yılBencede
çok zor bir durum ne desem b. k benim gözümde.
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim gozumdede pek farklı değil
Ben olsam bir daha yüzüne bakmam. Bir insan anca bu kadar aşağılanabilir^^
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsin kaç yaşında hiç mi ogrenenemis ilk gece kan gelmeme ihtimali oldugunu
01 Yorumla
Soran+1 yıl26 yaşında biliyor olmasi lazim dengesizligide orda zaten
Güven yoksa ayrıl hayatını zehir etme
23 Yorumla
Soran+1 yılBana güvenmeyen bir insanla aynı hayatı paylaşmak saçmalık olur
Soran+1 yılEvet haklısın teşekkür ederim
yanlış biriyle evlenmişsin ve en güzel günlerini zehir etmiş sana sende kalan günleri ona zehir et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılsen onun bakir olmadığını öğrenseydin ne yapardın peki?
04 Yorumla
Soran+1 yılOnun bana yaptığı zorbalığı ve ettiği hakaretleri yapmazdim ki sorun ben degilim burada onun karakteri
- +1 yıl
birşey yazacaktım ama yazamıyorum
Soran+1 yılKeyfin bilir
- +1 yıl
seninle ilgili değil, kendimle ilgiliydi. Bilgi mahiyetinde ama önemli değil artık.
O da sende baya sert cikmissin daha önce biriyle bir şey yasamadiysan haklisin
00 YorumlaEsin hatali ama biraz tavir yap ders alsin fazla da abartma ayrilma isi sacma bence
00 Yorumla
+1 yılSenin eşinin o töresel beynini s*keyim
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen yerinde olsaydım yüzüne bakamzdım eşinin.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin yerinde olsam affetmezdim.
40 Yorumla
+1 yılHerkes ikinci bir sansi hakeder.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılEkonomik özgürlüğün var mı?
12 Yorumla
Soran+1 yıltabi ki var rahat rahat hemde
- +1 yıl
ben olsam boşanırdım.
+1 yılsacmalık
314 Yorumla- +1 yıl
ben olsam adamın yuzune bile bakmadan tekmeyi basardım
Soran+1 yılAnnemin babamın hatrı için durdum suana kadar az önce söyledim boşanmak istediğimi zaten yarın giderim heralde ona karşı içimde hiçbir şey kalmadı öyle boş hissediyorum ki
- +1 yıl
hatır için bile olsa saniye durmazdım ben
Soran+1 yılHaklısın valla ama doğru düşünemiyorum ki
- +1 yıl
doğrusu eğrisi yok ilk günden bu şekil davranan bir insan ilerde sence nelerden şüphe etmez
Soran+1 yılÖyle haklısın
- +1 yıl
yinede hakkında hayırlısı konuşmak istersen burdayım
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağolun
- +1 yıl
sizde
- +1 yıl
mesaj atarsanız bir kaç şey sorcam iznin olursa
Soran+1 yılNe gibi?
- +1 yıl
merak ettiklerim
Soran+1 yılNe gibi burdan sor
- +1 yıl
özeldi neyse saol
Gizli Üye(25-29)+1 yılBosan gitsin ataerkil erkeklerden nefret ediyorum
00 YorumlaAyril.
40 Yorumla
+1 yılüzüldüm. bu seninle bir ömür gidecek maalesef :(
00 Yorumla
+1 yılIlerde yine guvenmicek sana resmen serefsizlik
20 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Çok kotuyum arkadaşlar eşim ilişkide kan gelmedi diye beni kontrole gönderdi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler