Lise üniformaları neden fantezi objesi olarak kullanılıyor? Öğrencilerin okullarda giydiği Kareli kırmızılı eteklerden bahsediyorum. Benim okul eteklerim krem düz pilesiz çok kötüydü lisedeyken.

Çümkü okulun kapısından çıkar çıkmaz etek belni kıvırıp boyunu kısaltanlar onlar.. Bir yerde bacaklarını açıp oturarak külod şov yapanlar onlar. Gömleğin önünü açıp meme aralarının şovunu yapanlar onlar. Bende reklamcı olsam bu temayı kullanırım.
üniforma kızı sexsi yapmıyor kız üniformayı sexsi yapıyor :)
Diyosuuun
kesınlıke dıyorum lisede böyle kız vardıda bizmi sexsidir demedik :D
Lisede böyle kız olmaz zaten her okulda az da olsa disiplin vardir
okulda disiplin önce bizden sonra okuldan geçerdi yönetim bizdeydi tabi yıl 2008 20012 :P :)
Benimki bunun gibiydi de neyse ki cevremdeki erkekler inekti ondan seks malzemesi olmuyorduk kizlar olarak. Amac herhalde ergenlikteki cinsel istek fazlalığı
Aynen okulda 3 kıza 1 erkek dusuyordu ve erkeklerin hepsi inek tipsizdi bizim de. Biz de kıvırdık. Hiç uzun etekli yoktu.
josam senin okul neresiydi, hangi lisede okudun :)
@siyahcorap anadolu lisesi cikisliyim bursa anadolu
bence erkeklerin ergenlik dönemleriyle alakalı, cidden sevmiyenine hic raslamadım.
buraya yazan arkadaslarda yazmıs, bende katlardım etegimi genelde.
Cevap
29Cevap
Bütün üniforma ve elbiseler, cinsel fantezi öğesi olarak kullanılıyor.
P*rno sektörünün para kazanması ve bazılarının planlarını gerçekleştirmeleri için; düşünmeyen beyinler, içi boş kafalar lazım çünkü...
Çünkü etek boyu eve doğru uzar okula doğru kısalırdı. Saçlar eve doğru toplanır okula doğru toplanırdı.
o seksiliği sizler verdiniz kendinize. Eteklerinizi kısalttınızz ve çok çekici oldunuz.
Düz etek igrenç 😄 pileli etek ve birazda kalcası geniş ve ince belli Seksi kızlara bayılırdım ben 😄
Bunların p*rno. ları var ondan olabilir mi :D Mesela hemşilerelerde çok güzel gelir gözüme ama çirkinleri de çok yha. Herkes hemşire olmuş
Bu üniforma cinsel fantezi objesi olarak kullanılmayacaksa hangisi kullanılmalı :P
Bu abartılmış biraz. Okullarda biraz daha uzun etekleri ve yakası da kapalı gömlekleri kullanılıyor. Erkekler lise kıyafeti giyip fotoğraf çekilmiyor böyle neden?
Eskilerden beridir akıllarda hep şu vardı.. Genç kızlar ile cinsel deneyimler.. Bu genç kızlar genelde lise çağında olduklarından dolayı olsa gerek bazı p*rno yönetmenleri ve film yönetmenleri durumu birazcık Lise kısmına çekti.. Böylede daha çok ilgi çekeceklerdi ve birçok insanın etkileneceği kategorilerden birisi olacaktı ki bunu başardılar da.. Yani aslında ben bu yüzden olduğunu düşünüyorum. Sadece lise çağındaki kızları bu yol ile sembolize ettiler
artık liseli kızların çoğunun bu fotodaki gibi kızdan farkı yok da ondan
Sizin istediğiniz bu değil mi zaten? Hem bakmaniz da gerekmiyor sonuçta sizin için giyinmiyorlar
neymiş isteğimiz
yukarıda ki resim gibi olduğu için. bide iyice kıvırınca onları tam kıvamı işte
Lisede çok düşünüp yapamadiklarimizi sonradan yapabilmek için
Ne düşünüyorsunuz ki lisede😄😄😂
Erkekler okulda arka sıralarda toplanıp fısıldaşırlardı. Kitap alma bahanesiyle dinlemeye çalışırdım duyamazdim. Bir erkek arkadasa ne konusuyosunuz diye sordum ve bir erkek için normal bir kız ağır şeyler dedi.
bu fotograf russian instute den, türklerle alakası yok, türk kızlarımız yapmazlar öyle şeyler
Sen öyle san😕
malesef liseli kızları cinsel olarak kandırmak kolay
o yaşta erkeğinde kızında hormonları süper çalışır
ve vucut diri istekli herşeyi küçük olur
Her şeyi küçük olur? 😕 doğrudur.. gerçekten yaşça büyük olup liseli kızlarls birlikte olanlar oluyor mu? ben hiç yaşamadım ama vardı öyle kız arkadaslarim
Hayır yeni bitti 😊
Olmadı. Sevgili olacak erkek yoktu okulda
Okulun 4 te 3ü kızdı:( nasıl bir şanssa bizdeki
Herkes ınekti. Fizikleri iyiydi kızların ve erkeklerin ama ders anlamında.
Oylee
giyen rus olunca ne giydiği pekte önemli olmuyor aslında :)
lisedeki ergen fantezilerimizi unutamıyoruz sanırım
onları belden katla bir karış yap bak nasıl seksi oluyor onu seksi yapan bacaklar etek değil
Yapmışlığım var ama bizim etekler çirkindi:/
yaa sen işi bilmiyorsun demek ki :)
Krem pilesiz dümdüz eteklerdi. Okul başarılı bir okuldu iyi aile çocukları vardı hep. Disiplin pek yoktu herkes kısa giyiyordu. Elekte iş yok biz napalim
haha sende iş yokmuş anacım :)
Farklı bir fantezi oldgu için bnce ben külotlu corap sewerim o yüzden bnde isterim
liseli eteği değil sadece
genel olarak etek seksi bacakları varsa
güzel göründüğü için bence
Etegi gorunce akillarina direk liseli citirlar geliyor cunku
sende onlardansın sanırım
Sanane?
Aslında iç Dünyamızda o etekler fantezi değil o eteğin altındaki kızları isteriz 16 17 yaşlarında çıtır liseliler. etek sadece bir araç
Buna sübyancılık diyebilir miyiz? Yaşınız kaç?
24 ne dersen de süper oluyolar
Hmm😊
kısa giyinince fiziginizde güzel olunca lolıta oluyosunuz..
bu resimdeki gibiyse ne güzel işte tahrik edici değilmi sence de.
Modern Avrupa ve Amerika'ya şikayetini bildiriniz.
Genc ve kavurucu olmasi sebebi sanirim.
millet lisede başlamış
sende etek katlarmıydın lisede :)
yok diiz kapağımın biraz altındaydı hiç katlama ihtiyacı hissetmedim evde nasılsam okuldada öyleydim biraz fazla saftım ondan evde kaldım işte malumm
diz kapağının altında etek mi olur, lise kıyafetinin bütün güzelliğini öldürmüşsün :) siyah çorapları çekeceksin dize kadar sonra mini mini kımıl kımıl bir etek beyaz dar kesim kolları 2 kat sıvalı dışarda bir gömlek yakadan 3 düğmesi açılmış bir şekilde, saçlar dağınık topuz yapılmış :D şeklinde olsaydın lise bitmeden evlenirdin ama yinede geç kalmış değilsin dha yaşın 26 beya :)
lise okuyasım geldi bak şimdi :D
aman o çocukları iyi etkileyeceğini sanmıyorum sen kal yerinde :D
Bak ozguvenimi kirdin simdi 😞
Taze biriyle yapması guzl oluyor o yüzden bence
Sübyancılık diyorsun?
koyduğum resim cevap vermiyormu
Nedense ilgi çekici :)
Sübyanci misiniz?
Bu resimdeki sübyancılıksa tamamm ondanım :D
Genç hatun havası verdiği için
o yaşlarda çıtır lolita oldugunuz ıcın.
bundan sana hedıye edebılırım