Ablamın nişanlısıyla bişeyler yaşadık :( ?

Evlerine gittik bir kaç eşya gelicekti ben ablam nişanlısı bide 2 yaşındaki kardeşim. Eşyalar geldi yerleştirdik acıkmıştık ablam markete gitti kardeşimizide aldı. Bizde nişanlısıyla mutfakta oturuyoruz. Ben elbise giyiyodum tabak almak için uzandım biraz yukarı çıkmıştı baktığını gördüm. Sonra tabağı tezgaha arkamda varlığını hissettim. Döndüm ablandan daha güzelsin biliyomusun dedim bende o panikle güldüm haha deme öyle x abi dedim. Özellikle abiyi vurgulayarak oda çarpık bir gülümseme attı o an sanırım şeytan içime girmişti bir tuhaf oldum bunu size anlatamam. Bende hafif tebessüm ettim sonra yaklaştı biraz ben endişeyle ellerimle oynamaya saçımla ilgilenmee başladım sonra elime tuttu yavaşça çektim elini neyse bir tuvalete gidiyim dedim giderken kolumu tuttu çevirdi sonra öptü beni o an karşı koymak istedim ama istemedimde karmaşık bir durum elim ensesine gitti daha çok bastırdım sonra kapı çaldı çekildik ikimizde ben kapıyı açtım çantamı aldım abla işim var deyip çıktım ne yapmam gerek çok pişmanım ama çokta güzeldii offff ablamın yüzüne bakamamki nolur yardım edin.
Güncellemeler
+1 yıl
trol dicekler lütfen görüş yapmasın.
Ablamın nişanlısıyla bişeyler yaşadık :( ?