Aramızda "ciddi" bir şeylerin olması için "bekaretini" almam gerek demiş.
"ciddi" bir ilişki için "bekareti" almak nedir? Böyle bir şey saçmalık, bekareti almadanda ciddi bir ilişki olur evlenene kadar. Buradaki çoğu insan ön yargı ile yaklaşır sana, iyiki gizliye almışsın. Eminim ki sen o adama güvendiğin için, ettiği yeminede güvendin ve bekaretini verdin. Artık bunun geri dönüşü yok.
Zarını diktirirsen bilemem tabi, ama onun haricinde evleniceğin kişinin seni böyle kabullenmesi, ikiniz açısından da iyi sonuçlanır "Her önüne gelene güvenme!"30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Demek neymiş her söylenene inanmayacakmışsın eğer bir erkek kendisi için problem olmayıp karşı taraf için büyük bir problemi istiyorsa bilki o erkeğin niyeti iyi değil.
Yapacak bir şey yok geçmiş olsun ama yinede her şey bitmiş gibi bakma dünyaya önemli olan hataları tekrarlamamak.20 Yorumla
+1 yılBiz birlikteyken de evlenmek istiyordu ben istememiştim sonra başka sebeplerden ayrıldık, o zaman içinde aramaları mesajları oldu barışmayı kabul etmedim hayatımda birinin olduğunu söyledim, şimdi çok ciddi bir şekilde evlenmek istediğini söylüyor geçmişi söylediklerini unutmamı istiyor amacı ne bunun? onunla evlenmeyi düşünmediğimi söyledim bakire değilim diye onunla mı evleneceğimi sanıyor bu aşağılık?
.. Bu yaziyi biri, soru olarak sordu artik gerisini sen
dusun.
.. Zararin neresinden dönersen, kardir.60 Yorumla
+1 yılÇok üzüldüm senin adına ama evlenemeyeceğim diye düşünme. Hangi çağdayız illa biri çıkar. Olmadı diktir unut bu olayı da sana ruhsal olarak çok zarar veriyorsa.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
:(
gercekten üzücü bir durum yemin et üstellik yemini boz.. hay ben böyle erkekleri varya..
zaten bunlarin yüzünden biz normal erkekler hepiniz aynisiniz damgasi yiyoruz..
ben onun cakma müslmanlina varya.. sonucta yemin ya? ALLAHA karsi yemin hemde istedi kadar baska biseye yemin etsin ama o yemin ilk basta ALLAHA gider..
inan üzülüyorum ve inan böyleleri yüzünden de erkek olduma utaniyorum üzülme dicem ama anliyorum sonucta yemini bozdu varya sytan diyor ki git bul onu herkesin önünde bir güzelce döv..
böyleleri yüzünden biz birine yemin ediyorsak bizim yeminimiz inanilmaz oluyor gelde sinir olma..10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAha benim gibi bir salak daha. Şimdi kendine gel ve toparlan okuyorsan okulunu bitir kendini gelistir ve asla kimseye guvenme arayis icinde de olma. Sen dunyanin en tehlikeli kadinlari arasindasin artik kaybedecek bir seyi olmayan. Onun bunun altina yatma ki eskitme kendini olan olmus. O da tek basina yapmadi sonucta irzina gecme de yok suc ortaktir yoluna bakcan artik gecmis olsun
90 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılErkegin o... su dedikleri olay bu iste. Ama sende de hata var bir suru kisi ayni durumlardan yakinirken hic birinimi görmedin nasil bu kadar saf olup o dediklerine kandin yahu?
Neyse olan oldu artik uzulmene gerek yok illaki seni seven biri cikar ileride kimse dört dörtlük degildir.70 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBekarete önem veriyorsa bir kadın, erkek onu seviyorsa zaten bunu istemez saklayan kadına da daha çok değer verir. Sizin için önemliyse bunun evlenmeden yaşamayın derim.
Vaktiyle bu durumu yaşadım istek karşı taraftandı ama o masum kızın hayatını geleceğini duygularını yok etmeye çalışmadım. Şimdi olsa yine aynısını yapardım. Ufak bir zevk için bu kadar ilerlemek doğru değil.20 Yorumla Vallahi bu kadar saf olduğunu mu yanayım ne diyeyim bilemiyorum yani allah akıl fikir versin bu saatten sonra nasıl inandım ben hala hayret ediyorum ya ciddi bir şey yaşamak için birlikte olalım demek gibi saçma bir kelime olabilir mi sen de bu saçma kelimeye inandıysan helal olsun neyse büyük bir hata ama hayat devam ediyor unutma
20 YorumlaBunlar tırıvrı gizlicem alcagını alana kadar. Keşke olmasaydı ama olmuş yapcak bişey yok. Bu durumu kısa sürede atlatmaya ve kendini değersiz görmemeye başla. Bizler balon değiliz.
80 YorumlaAllah yardımcın olsun yabancı erkek ile kadın bir araya geldimi maalesef üçüncü şeytan oluyor dinimizde yasaklı olan herseyin hikmeti var
71 Yorumla- +1 yıl
@Wenera hanım Zina'nın neden haram olduğunu bir araştırın bütün insanlığa zararı olan birşey :) Daha iyi idrak edersiniz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu soruyu soran güya millete "ibret" olsun diye uyduran bir erkek ya da kzı bile olsa muhtemeln muhafazakar çünkü soruş tarzı hemen kendini ele veriyor ayrıca bir insa sırf biri dedi diye seks yapmamalı bekaretini gerçek
ten çok istediğin birine kendi isteğinle sonunu düşünerek vermeli12 Yorumla
Soran+1 yılYalan değil gerçekten yemin ederim ki gerçek muhafazakar biriyim evet ama oldu bir kere
Cevap sahibi+1 yılöyle bile olsa bu bekaret işini bu kadar büyüteerek bekarete namus kelimesini yükleyerek erkeklerin ağzına laf veriyorsun bekaret herşey değil hatta hiçbirşey seni seven bötllede sevsin çok kafaya takma ayrıca sırf biri sana söz verdi zorladı diye vermemen gerek gerçekten onla sevişmek istediğinde sevişmelisin yani sende istiyceksin sadece o olursa böyle pişman olursun
+1 yılKimseyle evlenmiyeceğim diye birşey mi var kardeşim? Ne yani Erkeklerin hepsi bakir / sütten çıkmış akkaşık ta sana mı b*k atacaklar? Birincisi insanlar hala kızlık zarının ne işe yaradığını bilmiyor. Şimdi senin bu başından geçen olayı yaşayan binlerce insan var zaten duygularınızın hassasiyetini kullanarak bunu yapıyorlar... Bu kadar duygusal olmasanız başınıza bunlar gelmiyecek aslında ama ne diyeyim.
20 YorumlaSeni bir dertten kurtarmış ama hıyar duygusal olarak seni hırpalamış, bu konuda it oğlu it olduğunu söyleyebilirim çocuğun.
Unutma ki kendini kötü hissetmen için bir nedenin yok.41 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayatın bir zardan ibaret değil bu ayrı ama ne demek ya aramızda viddi bişwylerin olması için bekearetini almam gerek demek ve sende buna inandin ha
34 Yorumla
Soran+1 yıldava açsam ne olur ki? beni istemiyo
- +1 yıl
dava açman seni daha zor duruma düşürür ayrıca zorla olan güzelliğin sana bir faydası olmaz unutma
Gizli Üye(36-45)+1 yılBqzilari icin bekaretin onemi yoktur, cogu kiz bunu umursamaz,
ama bunu onemseyen birisinin buna izin vermemesi gerekirdi,
zaten ciddi bir iliski icin bunu yapmamiz gerekiyor diyen birisine asla inanmamak lazim...
Ama kendine yeni bir yol cizebilirsin.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni kullanıo atmadı üzülme. bende uzun bir ilişkiden çıktım. bende bakire değilim. ama üzüldüğüm bakirelik flan değil. hayal kırıklığı yaşadım masumluğuna inandgm tek insandı o. her erkek aynıdır zaten. öyle bir erkek için bakireliğini neden dert ediosn. evlencecğin insan kimseyle yatmamış olmucak m. etme. sakın bakirelik için asla ama asla üzülme
30 YorumlaKimseyle evlenemeyecem diye korkma.. sen güvenmişsin güvenmekle hata etmişsin o kadar.
Seni kabul edecek çok kişi çıkar merak etme.. üzülme bir daha da güvenip yapma.. yapacaksan istediğin için yap güvendiğin için olmasın30 YorumlaSenin adına üzüldüm ama sen asla o*ospu olamazsın birtane şerefsizin yüzünden olmuş bunlar sakın sen kendini üzme. Ama birdahakine dikkatli ol.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 726 cevap paylaştı. gene bir şerefsiz gene bir mağdur kız ulan kendi hem cinsimden nefret edecek hale geldim nasıl bir yaratıklıktır hayvanlıktır bu bir insanın namusuyla duygularıyla oynamak
50 YorumlaEvlenirsin , türkiyenin yarısı senin durumunda. Hepsi de evleniyo. Kendini öyle hissetme. Sen değil , erkek orspu çocuğu asıl. Olan olmuş. Pişman olma. Hayatına devam et. Hatta bana sorarsan yeni bir erkek arkadaş bul , delirsin şerefsiz
30 Yorumla
+1 yılKusura bakma da bildiğin or... luk yapmışın kısaca ona. Hatta onlardan bir farkın kalmadı. Böyle saf saf millete inanırsanız olacağı bu. Hiç üzülmüyorum iyi olmuş haketmişin. Evleneceğin kişi sırf bu sebepten senle olmazsa ağlama kendin ektin kendin biçtin.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbekaret bir zardan ibaret değil ki, evlenmeden önce onlarca kızla birlikte olan erkek var , onlar çok mu temiz sanki ama gider bakire bir kızla evlenmek isterler,
50 Yorumla
+1 yılbekaret herşey değil bunu aklından çıkarma kendini bunalıma sok evet üzücü birt durum bir karakteri bozuk cibilliyetsize denk gelmişin ama kendini yıpratma emin ol seni olduğu gibi kabul edecek binlerce insan var bunu kafana takma hayatını yaşa
10 YorumlaKimsoylo evlonomoyocoğom kaldım ortoda.
Bekarete biçtiği değere bak :D72 Yorumla- +1 yıl
Eig seçsin seni gkdjfkgkv
kimse kimseye zorla birsey yapamaz (tecavuz yoksa). Sende istedin ve beraber oldunuz.
Ancak bir zar parcasi dunyanin sonu degildir. Kimseyle evlenemeyeceksin dusuncesinden kurtul. Emin ol gunu geldiginde dogru kisiyi buldugunda onunla evlenirsin.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzülme ne kullanılan ilk peçetesin, ne de patlayan son lastik..
102 Yorumla- +1 yıl
ahahha sesli güldüm harbi iyiydi bu
Ortada kaldım diye düşünme seni seven insan bekaretine bakmaz önemlidir ama olmuştur bir kere der ve evlenir. olan olmuş bundan sonra hayatına devam edeceksin dünyanın sonu değil ama diktirme yapılıyor istersen yaptır. istiyorsan mesaja gel konuşalım
10 YorumlaHayatım bu kadar üzülme sen hata yapmışın tamam ama üzme kendini bekaret çok önemli değil artık şu saçma şeyden kurtulalım sen sıkma canını tamam
10 YorumlaSerefsizlik yapmis adam degil demekki biri onun kardesine yapsa goz yumacak allah islah etsn annem hep derdi baskasinin namusunu kendi namusun gibi korumazsan hakkmi helal etmem derdi.
20 YorumlaKardesim guvenmeyin. Bu devirde evlenmeden kimseye guvenmeyin ya.
40 Yorumla
+1 yılÜzülüyorum böyle erkekleri görünce. Erkek bile değil onlar bence.
Sen takma. Seviyorsak zara bakmayız. En azından ben öyleyim. Hayatına devam et40 Yorumla
+1 yılHiç kendini kötü hissetme kardeşim , eden bulur elbette
Sen birşey kaybetmedin , dürüst olduğun sürece20 YorumlaSakin ol ve kullandım diye düşünme aklında çıkar onu yoluna bak ve seni böle sevecek ADAM çıkacaktır emin ol
20 Yorumla
+1 yılRezalet tek kelime ile evlenmeden önce yapılan her ilişki bir ihanettir bence. Bu da sana ders olsun. Günaha bulaşma bir daha.
40 Yorumla
+1 yılBekareti bu kadar takıp birlikte oldun diye evleneceğini sanacak kadar aptal isen başına gelenleri hakediyorsun demektir.
00 Yorumla
+1 yılYa arkadas bu basligi gormekten biktim sorularda.. madem ciddi madem evlenecek soz veriyor beklesin o zaman lafla peynir gemisi yurumez. adam sacmaligin dibine vurmus ciddi oldugunu gostermej icin bunu yapman cok gereksiz olmus
20 YorumlaKimse senden bisey alamaz. Sen istedin verdin. Pismanlik yasamaktan vazgec. Bu kisilikte biriyle evlendigini düşün birde. Hayat asıl o zaman zindan olurdu sana.
00 Yorumla
+1 yılİnsanlara güvenme konusunda bir ders çıkarabildinse ne iyi.
20 YorumlaYine bir patlak lastik muamelesi bu gini * ler çok kızım inanmayın artık saklayın kendinizi diyoruz diblemiyorsunuz sonra üzülen yine siz
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek milletine güven olurmu be abla sende çok safmışsın
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılonun yaptıı şerefsizlik evet ama sen de gerçekten aptallık etmişsin yani
10 Yorumla Bu sana ders olmuştur umarım ortada kaldım diyede üzülme illa bir nasibin çıkar
10 Yorumla
+1 yılSadece sen mi yaşadın bunu ?
110 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılya bekaret te neymiş? senın içindeki ruh önemli olan? onun yaptıgı yalan onu baglar evlencegın kişiyide ona göre seç şahsen benı baglamaz yanı ben ustune düşmezdim bu konunun.. sende pişmansan hatanı bılıyorsan ders cıkar.
00 Yorumla
+1 yılNesine inanarak bekaretini verdin ki? şimdi sen dersin ki çok seviyordu beni bırakmayacaktı, atı alan üsküdarı geçti. bunlar artık demode oldu çok safsın anlaşılan hemen inanıp kendini teslim etmişsin. Ne diyeyim ki yapacak bir şey yok..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılBekâretini almak isteyen adam tıpayı sıkar evlenir... Evlenmeden razı geliyorsan sende de suç var :S Ne diyeyim :S
10 Yorumla
+1 yılEvlenemiycem diye düşünme, seven erkek bence buna onem vermez ben onem vermiyorum yeter ki ici or.. spu olmasin. buna takilan erkek zaten seni seven erkek değildir
00 Yorumla
+1 yılEvlenirsin ilerde neler olacağını bilemeyiz... Artık kimseye güvenemezsin de... :/
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. hayır itin biri terketti diye dogru insan mutlaka karşına çıkacaktır üzülme değmez hangi şehirdesin cevren bekarete önem veriyormu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoru be zaman sorulmuş bılmıyorum ama aynı durumdayız pekı sonra yapdın mı hoc ben yapmadım ama merak edıyorum ıkıncıde kan geldımı dıye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAga kızların yorumlara bk naslda asimile etmeye calişıolar 😃 yk onemi yokmuş ws sorsan hepsnin üztunden kac kişi gecmiştır hala bekardır 😃 ask sewgi ilişki yasanir ama ewlilik içn yetersz 😎
00 Yorumladostum taş yerinde ağırdır sen tevbe et rabbine yönel o sana en iyi dost yaren aşk olur sen inancının gereğini yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok safsiniz çok dinimiz bosuna haram dememiş toplum etrafinda boşuna kinanmamis ama nedense o şehvet. Bizim gözümüzü buruyunce yanlıştan dondermeye çalışanlarıda azarliyoruz. Allah hakka yardım etsin ne diyeyim.
00 Yorumla
+1 yılEğer bir zar için tüm hayatını mahfedeceksen,
Oh olsun sana. İyi ki de olmuş.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. En değerli şeyini bir hiç uğruna vermişsin yazık olmuş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Evlenirsin de.. Ders olsun sana bu.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİyi olmuş ohhh. Sevenleri değil de picleri seçerseniz olacağı budur beter ol :)
00 YorumlaSende suç önünüze gelene abaza dersiniz sonrada bir serseriye herşeyinizi verirsiniz 😒
10 Yorumla
+1 yılO kadar buyutme ilk bu durumu yasayan sen degilsin ve bakire olmaman evlenmene engel degil
10 Yorumlaİnanmayın bekaretini kaybeden bir kadın böyle konuşamaz aptal olmayın inanmayın
00 Yorumlayanlış yapmışsın ama olmuş. kendini dagıtma bu kadar hayattan ders aldın işte dikkat et bidaha
00 YorumlaKotu bir deneyim olmus ama artik inanmazsin her seni cok seviyorum diyene
00 Yorumla
+1 yılGerçekten üzüldüm ama kendi salaklığına yan.
10 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat