Nemfomanyak, Bir kadının seks günlüğü gibi önerebileceğiniz filmler var mı?
Not: Abazalar uzak dursun!
Not: Abazalar uzak dursun!
Alttaki embesil arkadaşa gelsin;
Göstersem anlar mısın embesil? Senin ki ortada, film önerisi isteyen birine saygı duymak yerine direkt abaza damgası yapıştırmak; kendi bastırılmış bozuk kişiliğini ifşa etme bu kadar.
İnsanlar saldıracak yer arıyor. Bir kadın bile bana film önerisi istedim diye "abaza" damgası vurabiliyorsa cidden bunlar her türlü sapığı hak ediyor demektir. Hemcinsimden ne buldum ki, karşı cinsten ne bekleyim...
Doğru diyorsun. Film izliyoruz diye adımız sapığa çıktı, iyi mi?
Her insanın inancı kendine. Ben müslümanım, elimden geldiği kadar da dinimin gereklerini yerine getirmeye çalışıyorum ama görüyorum ki her şey inançla, imanla olmuyor. İnsana karakter gerek, saygı gerek biraz da.
Anlayışınız ve desteğiniz için ben teşekkür ederim.
Q
Filmin adı Q, fransız filmi bulabilirsin belki nette, fazla açık sahne var dram tarzında
Cevap
16Cevap
bir kadının seks günlüğünü zaten normal insanlar izliyor abazalar izlemiyor alkış verin buraya
Cahil olduğun her halinden belli. Filmi izleyen abaza olmaz. Filmi izliyor diye "bundan bana iş çıkar" diyenden abaza olur. Sizin gibilerden bunu anlamanızı beklemiyorum haliyle.
ben bundan bana iş çıkar diye bişey demedim yaşınıda bilmiyom belki benden büyüksün ben 19 yaşındayım. Al sana film önereyim GENÇ VE GÜZEL
İzlediğin filme bak. Attığın çamura bak. Nemfomani ne demek bir öğren önce. Sonra erkeklere laf at.
Amca sen manyak mısın? O filmi her izleyen abaza mı?
Ben filmi izleyenlerden bahsetmedim. Filmi izledim diye saldıracak olan abazalardan bahsettim.
Sorunla abazanlar gibi sormussun neyse grinin 50 tonunu izle
izlediğin filmler abaza filmleri zaten :D
çaktırma kanka farkına varmamış galiba :D
Filmi izleyen abaza mı oluyormuş? Burada insan gibi film önerisi istedik. O yüzden mümkünse insan olanlar cevap versin.
Pardon da ne alakası var sapıklıkla? Her cinli film izleyen cin mi oluyor? Benim bunları izliyor olmam beni sapık yapmaz. Aksine sizin böyle yorum yapıyor olmanız sizi düşürür. Böyle devam edin. Büyüksün diye bir şey demiyorum. Aynı saygıyı beklemekle hata yaptım...
abazalar uzak dursun burada bir tane var zaten
@Fheodel ben sana benzettim herkesi nedense
@Fheodel yorumda bana çatarak kim mahlukat belli oldu canım kaliteni gösterme bana burada :D
Git şuradan cahil bebe.
q desire var izlemediysen dene derim
Bir kadının seks günlüğü.
Mavi en sıcak renktir. Swingers seks party
Bu filmler için fazla masumum. :P
Hic izlemedim oyle bir film
9 songs, intimecy çok iyiler
monamour tavsiye ederim :)
Temel iç güdü izle 😊
> bir sırp filmi
Kışkırtma 😊
Melissa p :) :) :)