Pasif gayler nasıl yapıyorlar mastürbasyon? Erkekler gibi mi kadınlar gibi mi yoksa hem erkek hem kadınların yaptığı gibi mi?
Not: Bilmeyenler xp için yazmasın.
Not: Bilmeyenler xp için yazmasın.
Gayler yok gayler iptal şu an 😂 kızım yavrucum çocuğum evladım anneeeğğğm yorma sen kafanı ya 😊
Gay dediğin Kadın değildir. Erkektir. Hetero Kadınlarla paylaştığı tek ortak nokta cinsel etkileşimin erkeklerle olmasıdır. Başkada bile değildir. Pasifide aktifi de erkektir.
Translarla cd lerle falan karıştıyon birazcık gibi.
Cdler translarla aynı mı? @sonpazil
@blackwhite11 ikiside pek ilgi alanıma girmediği için araştırmadım pek. bide ne cd ne trans bir yakınımda olmadı. ondan sebep bu konuda konuşması gereken en son kişiyim gibi. :) ama bildiğim kadarıyla cd ler sadece karşı cinsin kıyafetlerini giymeyi seviyor. karşı cins gibi davranmayı. trans gibi karşı cinsten olmayı istemiyor. kendi cinslerinden memnunlar sadece bir roleplay sevdası var gibi. ama dediğim gibi emin değilim.
@sonpazil teşekkürler bende biseksüelim sen?
Kadınlar gibi derken? Pasif gaylerin vajinalarının olduğunu düşünmüyorsun, değil mi?
Hayır popolarını parmaklıyorlar mı anlamında.
Kadınlar popolarını mı parmaklıyor mastürbasyonda? Dafuq did i just read =.=
Aman. Anlamadın sen.
Kendini parmaklıyo mu diye yazmak istemedim.
Onu gaylere soracaksın. Kadın gibi demişsin, o yüzden kadınlar kendini mi parmaklıyor dedim.
Ben de zaten bilenler yazsın dedim, bilmiyorsan yazmasaydın.
Sen de keşke ''eşcinseller cevaplasın'' yazsaydın ;)
Eşcinsel olmayanlarda bilebilir cevabı. Görüşleri okursan.
Sallamasyon çoğu. Bir eşcinsel onlara nasıl mastürbasyon yaptığını mı anlatmış ya da karşılarında mı yapmış.
Anlatmış olabilir. Neyse ben cevabı öğrendim iyi günler.
Sana da.
Kadınlar gibi nasıl mastürbasyon yapabilirler ki? Gay de olsa erkek sonuçta, yapabileceği mastürbasyon belli. :D
normal yapıyoruz erkeğiz sonuçta
Kendini parmaklıyor musun peki?
bazen evet
evet
Ne oldu
Yeni gördüm
Cevap
15Cevap
cükü yok mu onlarında erkekler gibi yaparlar kızım ya. D
Aman ne biliyim :D.
soruya bak ya gay dediğin erkek ztn pasif se belki peniste sertleşme sorunu olabilir.
neresinden boşalıyorsa orasından mast yaparlar. ok baby
pasif gayin penis ereksiyon olmaz iliskide bosalirlar.
Erkek gibi yapmıyorum parmaklayarak. Not feminen köle ruhlu pasif feminen erkeğim ilgi alanım dominant bayanlara
kadın gibi nasıl yapıcaklar ki kestirmedilerse... kendilerine birşeyler sokup 31 çekiyolardır...
İşte bir şeyler sokuyorlar mı anlamında.
Evet geneli öyle. Ama kendini parmaklayan ya da strapon ile masturbasyon yapıp gay ya da bisex olmayan feminen pasif köle erkekler de var benim gibi
penisleri duruyorsa gayet erkekler gibi yapar.
Erkekler gibi yaparlar
Öyle misin sen de?
En son 17 yasında mast yapıyordum 8 sene oldu
Popolarını parmaklarlar ve penisleriyle oynarlar
Ben kendimi parmaklayıp yap8yorum genelde
yapmaz mı hemde
için kadın bedeni degil
Hiç gey arkadaşım olmadı olmasında zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar