Evleneceğin kesin olan kişiyle evlenmeden öpüşmen bile zinaya dahildir. Kısacası evlenmeden cinsellikle ilgili en ufak yaşadığın herşey haramdır. İster seni istemiş olsunlar, düğün tarihiniz belli olsun, sözlenmiş olun eğer dini nikah (resmi nikah sosyal anlamda evlilik kurumu için zaten şart) kıyılmadıysa onun vücuduna cinsel bir düşünceyle dokunman, sarılman bile haramdır. Resmi nikah dünyada insan hakları bakımından gereklidir, dini nikahsa evlenecekleri Allah katında birbirlerine helal kılmak için gereklidir.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı. ona sen karar vericeksin...
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılönceden seviştiğin biri ile nikah yapmak zorunda değilsin. olay tersine. sevişmek için nikah yapmak zorundasın.
şunu bilin ki zina yani nikah dışı ilişki ardından nikah yapsanız bile nikahtan önceki zinanın hesabı sorulacak sizden. günah hanesine yazıldı o. nikah yapmanız önceki günahtan muaf kılmaz. eğer bunu nuaf etmek aklınızdan geçiyor onun için nikah yapmak istiyorsanız yanılırsınız.30 Yorumlaolan olmus biten bitmis artık oturup ağlamanın hiçbir alemi yok
11 Yorumla
Soran+1 yıloturup ağlamıorum zaten..hayatıma nasıl yön vereceğime bakıyorum..
+1 yılDini nikah olmadan öyle yapman zaten bir hata...
Evlenme konusuna gelince adamı sen tanıyosun biz değil... Seviyorsan adamı uygunsa evlenebilirsin...00 Yorumla
+1 yılDinimizce gerekir ama yok dinen istemiyorum dersen yaparsin ama gunahi var
20 Yorumla
+1 yılDegil. Miasal veriyorum ben seninle sevistim hatta iliski8ye girdik sonra evlendik veya evlenmedik. Onun gunahini cekeceksinn oteki tarafta
00 Yorumla
+1 yıleğer seviyorsanız birbirinizi evlenin ve hep mutlu olun.
00 Yorumlaşakamsınz siz arkadaş he sevişmişin he mercimegi fırına vermişsin aynı şey
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilşkiye girdiysen git kapısına dayan evlenene kadar bırakma peşini
02 Yorumla
Soran+1 yılilişkiye girmedik sadece sevişme
Cevap sahibi+1 yılsadece fransız öpücüğüyse yani sorun yok sevişme derken nerelere gidiyor sen biliyor musun
zorunda değilsin ama evlenmen daha uygun
10 Yorumlaunutamadıysan evlen istysa evlensenize.ne beklysn
00 Yorumlahayır öylel bir sart yok bence
00 Yorumla
+1 yıldini ve resmi nikahsız haram
30 Yorumlaevlen tabiki. bu fırsat her zaman ele geçmez
00 Yorumlabi karede iki soru..
13 Yorumla
Soran+1 yılanlaşılır biçimde sordum..
kadın olan sensin
00 Yorumla
Detaylı bilgi