Mantık çerçevesinde düşününce sarhoş bir insanla seks yapmak kendi istese bile tecavüz sayılıyor zira sarhoşken insanlar yeterince açık düşünemez ve normalde almayacağı kararlar alır. Aynı şekilde evli bir kadının kocası tarafından tecavüze uğraması da ülkemizde son derece basit görülen şeylerden biri, bunun sebebi nedir?
Cevabın nedir?
sarhoş olmak kendi tercihi o konuda sıkıntı yok ben tercih etmem o ayrı. toplumumuz evliliğe nasıl bir gözle bakıyorsa artık sözlerimiz bile buna uygun kocası değil mi sever de döver de karı koca arasına girilmez. kocası tarafından sekse zorlanan kadınlar tecavüze uğramış olarak görülmüyor onun yerine bu nasıl karı kocası mecbur zorla yapıyor denir ve bu zihniyetten iğreniyorum ataerkil toplumdan erkek egemen sınıftan nefret ediyorum soran olursa sen erkek değil misin diye erkeğim ama benim hayatımı borçlu olduğum kişi bu yaşıma kadar yetiştiren emziren benim yerime gözünü kırpmadan ölecek dünyadaki tek kişi kadındır
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSarhoş kadın tecavüze uğramaz. Genel olarak kadın o durumda seks yapmak ister. Bilinci açık ya da değil Açık düşünüp düşünmemesi yargıyı bağlamaz. İçmesin o zaman. İçince köpeğe bile yan bakıyor uyanınca aa ben bununla mı yattım diye pişman oluyorsanız kabahatli olan içki ve yattığınız kişi değildir.
21 Yorumla- +1 yıl
Bu verdiğim cevapla bana tecavüzcü damgası yapıştırdıysan beynine tüküreyim. Yurtdışına çıkıyorum ve sende olan güzelliğin 1000 kat fazlası güzel olan kızı evden kovuyorum şımarıklık yaptı diye. Merak etme Elmas gibi gördüğünüz o 250 gr içim kişiliğimi bozmam.
+1 yılTürkiye gibi bi' ülkede sorgulamak bile neredeyse suç. Hele bir de cinsiyeti kadin ise vay halisine.
Maalesef bazilari kadini sadece erkegine itaat etmesi gereken bi' kole olarak goruyorlar. Ve bu kisiler genelde TR'yi yoneten kesim oldugu icin boyle devam edecek gibi.
Benim yasadigim ulkede de kadin erkek alkol iciyor, sarhos oluyor ama ortada tecavuz olmuyor. Agziyla icmek gerek. Bi' de cinsel aclik oldugu surece sarhosluk bi' bahane.
Kadin neden kocasiyla seks yapmak istemiyor? Bunu da dusunmek lazim.
Neticede seks zevk veren bi' aktividedir. Kadin demek ki zevk alamiyor. Bunda onun sucu ne?21 Yorumla
Soran+1 yılŞu yanıtları okuyarak bile durumun ne kadar acınası olduğunu görebilirsin. Erkeklerden çok kadınların bu konuda tecavüzü savunması üzdü beni.
içki haram ya arkolik bir kadina tecavuz diye bakmıyolar
Zatte ortada dolanan evli abazalar bakire kiz bile bozuyo. sarhosumu gözü görürbunlar
Evli kadina tecavüzüde saymazlar aile yetiştirmesi öyle kizim kocana yatakta naz yap o istemede sen istteme kocada onu tecavüz görmüyo karim naz yapiyo saniyo00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSarhoşken sevgilin seni aldatsa, sen bunu görmezlikten geleceksin yani öyle mi? Nasıl olsa kafası yerinde değil. Minicik eteklerle, shotları atıp atıp dans ettikten sonra biriyle yatıp ''ıııı bını tıcıvız ıttı'' diye inleyen kadınlar sadece Türkiye'de var zaten. Evli bir kadın kocası tarafından tecavüze uğrarsa bunu nasıl kanıtlasın ki adalet? Madem öyle gider boşanırsın yani. Hayır bende modern görüşlü bir insanım ama 80 yaşındaki kemalist teyzeler gibi boş laf sayıklayınca siz inancım kalmıyor bu ülkenin düzelebileceğine.
00 Yorumla
+1 yılhaklısın, alkollüyken veya çok açık giyindiği için tecavüze uğrayan kadınlara "hak etmiş" diyen zihniyet var bizde. e bir de olmayan adalet ve hukuku düşününce.
42 Yorumla
Soran+1 yılCevap verenler arasında böyle düşünen tek kişi sensin ve bu bile türkiyenin acınası durumunu yeterince açıklıyor
- +1 yıl
yorumları ben de okudum haklısın, sarhoş olmak onun elinde o da içmeseydi o kadar falan demiş geneli. evlilik içi tecavüz olayı ayrı üzücü ve fazlasıyla yaygın maalesef.
+1 yılAynen sarhoş birinden yararlanmak suçtur bizce yani
32 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye'de kadınlar bile bunun suç olmadığını iddia ediyor şu an , problemi kendilerinde aramaya o kadar alışmış ki bu zavallılar...
- +1 yıl
Aynen öyle
yanliş biliyorsun eğer şikayet ederse tecavüz sayılıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır, daha şikayetin ilk aşamasında polisler ciddiye almıyor ve dalga geçiyor, bizzat arkadaşım yaşadı bunu. Ayrıca adliyede daha önceden gördüğüm örnekler üzerine sarhoş veya evlilik durumları her zaman erkeklerin lehine oluyor.
+1 yılsarhoşken kabul ettiyse o birlikteliği tamam dediyse tecavüz değildir ki kimse kimseyi zorlamamış sonuçta.. evlilik olayına katılıyorum kadn istemediği halde ilişkiye girenler bir nevi tecavüz bu da
05 Yorumla
Soran+1 yılBir çok ülkede sarhoş biri ile seks yapmak tecavüz kapsamına giriyor.
- +1 yıl
bence mantıksız o zaman bir erkeğin yanında sarhoş olmasın kendini kaybediyorsa bu kadar basit
- +1 yıl
yani bir erkeğin yanında sarhoş olup cinsel ilişki yaşayıp ben tecavüze uğradım deme belki sen istedin o an ilişki hatırlamıyorsun sonuçta
Soran+1 yılBak, anlamadığın nokta şu, erkekte sarhoşsa hiçbir problem yok ama erkek kadının sarhoş olduğunu görmesine rağmen ondan faydalanamaz anlıyorsun değil mi? Sarhoş olmayan bir insan hayvan içgüdüleri ile hareket etmez ve bu suçtur. Medeniyet lütfen.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendi ağzınla söylüyorsun. sarhoşken insan yeterince açık düşünemez ne yaptığını bilmez. bu duurmda bir erkekle içmenin amacı ne? o durumda yapılan tecavüz tecavüz sayılır mı
18 Yorumla
Soran+1 yılYalnız içen bir kadından da faydalanmak istiyor erkekler? Ayrıca erkekle içmeseymiş diyerek tecavüzü meşrulaştırmak ne demektir? Erkekler gördükleri her sarhoş kadına tecavüz mü etmeli? Normal olan bu mu?
Cevap sahibi+1 yılkendini kaybedecek kadar içmeyeceksin dışarıda arkadaşım. hakim bunun tecavüz mü yoksa kendi isteğinlemi olduğunu bilemez. aynı ortamda da bir erkekle içiyorsan zaten o tecavüz sayılmaz
Soran+1 yılSiz doğu kadınlarına acıyorum her şey müstahak size
Cevap sahibi+1 yıltanımadan doğu kadını? bu da güzelmiş:) karşında hukuk 3. sınıfta olan biri var. ah sizin şu önyargılarınız
Cevap sahibi+1 yılHukuk nedir sorsak onu bilmezsin gelmiş burada saçma sapan sorularla kendi aptallığını öne çıkarıyorsun. o kadar cahilsin ki
Soran+1 yılSarhoş birinden faydalanmayı tecavüzden saymayan biri olarak kendini fazla abartmıyor musun? Yine iyisiniz yakında şeriat gelecek, senin gibiler hakediyor bu pislik sistemi zaten. Hukuk okuyan biri olarak ülkenizdeki hukuğun ne kadar kötü durumda olduğunu görmemen de senin konu ile olan alakalı gösteriyor.
Cevap sahibi+1 yılcanım hadi çok cahilsin. Türk Hukuk sistemini bilmiyorsun ve boş boş yorumlarla sadece kendini kandırıyorsun. Hukuk matematik değildir 2+2 eşittir 4 olsun. birçok yorumu vardır. senin gibi bir cahile burada Hukuk öğretecek değilim. şahit olduğun dava ne şekil bir dava onu bilmiyorum ama içtiğin ortamda erkekler mevcutsa sarhoşluk derecesine kadar içmeyeceksin. bu kadar basit.
Soran+1 yılYa idrak problemin mi var? Niye suç o erkeklerde değil de bende? Erkeklerin her sarhoş kadına tecavüz etmesi gerektiğini savunuyorsun resmen ya? Mağdurun önlem alması ile iyi bir hukuk sistemine sahip olamazsınız!!!
+1 yılPolemik çıkarmak için yazmışsın buraya, yaptığın yorumlara bakarak ancak bunu söyleyebilirim.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen hukuki bir açığı sorguladım, insanlarsa bu insan dışı durumun normal olduğunu ve kadınların hakettiğini savundu, sorun çıkaran taraf kesinlikle ben değilim.
- +1 yıl
İnsanlar hep kendilerine yontarlar. Tamam diyelim ki haklısın fakat sarhoş olan kadın cinsellik yaşasa ve ertesi sabah şikayetçi olsa ne diyecek hakim? Nereden bilebilir bunu isteyip istemediğini? Nasıl kanıtlanabilir? Eğer vidyoya çekilmişse zorla cinsel birliktelik yaşadığına dair (emniyet için olan gizli kameralar mesela ya da bir başkasının cep telefonu ile kaydetmesi gibi) o zaman zaten hakim bunu göz ardı etmez. Senin anlatmak istediğin bence şu: Neden erkekler yapınca hoş görülüyor? Erkeklik duyguları kabarıyor vs. Ayrıca eşler arasında tecavüz dediğin şeyin arkasında başka şeyler olabilir. Örneğin kadının cinsel arzusu yoktur ve adam da azmış ve karısını zorlamış olabilir. Bu durumda erkek suçlanabilir fakat adam kerhaneye gitse kadın "sen bana ihanet ettin al sana dava aylık 50000 tl para vereceksin" demeye de hakkı olmaz sanırım. Yani iyi kötü kendi aralarında iletişim problemini çözmek isteseler bu gibi sıkıntılar olmaz kanaatindeyim.
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılZina kanunda suç değil. Evli dahi olsa eşlerden birisi buna itiraz etmedikçe de suç sayılmıyor tam emin olmasam da böyle.
Tecavüz ayrı konu02 Yorumla
Soran+1 yılZinadan bahseden olmadı zaten
- +1 yıl
zirayı zina okumuşum
+1 yılEvli kadının tecavuzmu ne salak ca ewdki ile yapamayacaksak dışardakinei saldıralım ne malca kanunlar var
03 Yorumla
Soran+1 yılEvli kadın seks yapmak isterse yapar, istemezse yapmaz. Karın diye tecavüz etme hakkına sahip değilsin, o senin seks kölen değil sayın ahlaklı (!) türk insanı.
- +1 yıl
Bunun ahlakla ne alakası var kıt evli erkek eşiyle yapmayacakta kimler yapacak evli kadınin kocası üzerindeki haklarını kocanında karısı üzerindeki hakları bir okuyun gerçi siz ahlakı sadece kavram olarak bilirsiniz din ahlakını açıp bir okuyun sizin gibi düşünenler kocalarını dışarıdaki kadınlara gitmesine sebep olup toplum ahlakının çöküşüne sebebp oluyor bana kalırsa erkek evinde yaşayamadığı cinselliği başkaları ile yasamak istiyor sonuçta öyle yok ister veririm ister cermen. Kafası evlilikte ve dinimizde evlenmeyeveksin o zaman lüzum ananın evinde oturacaksın
- +1 yıl
Ulan orspu çocuğu islam sana karına tecavüz et mi diyor senin ben dinini imanını s*ikeyim karına kızına anana bacına tecavüz ederler umarım orspu çocuğu zorla yapılan seks tecavüzdür beyinsiz varlık sen tecavüz et diye mi evleniyor itin s*iktiği
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarı Koca arasında tecavüz olmaz. Alkol aklı örten bir madde. Alkollü kişi ile alkolsüz bir olmuyor. Bu mahkemelerden adalet beklenemez. Çünkü laik devlet.
07 Yorumla
Soran+1 yılKarı koca arasında nasıl tecavüz olmaz anlatsana? Evli bir kadının seks yapmak istememe hakkı yok mu?
Cevap sahibi+1 yılIstemezse zorlanamaz o ayrı. Ama tecavüz başka bir şey.
- +1 yıl
LAİK devlette yaşıyorsun laikkkk çok sevdiğiniz atatürk korusun sizi çok nefret ettiğiniz şeriat'i vicdanınız istiyor ama kabullenemiyorsunuz.
Soran+1 yılBak, evli kadın seks yapmak istemiyor fakat kocası zorla yapıyor, bu tecavüzdür anlıyor musun? Sevgilisi, kocası veya yabancı biri olması farketmez, kadının isteği dışında olan her durum tecavüz ve dolayısıyla suçtur. En azından hukuk sistemi insani olan yerlerde. Şeriat isteyen birine de açıklanmaz gerçi bu.
Cevap sahibi+1 yılTamam öyle olsun.
Soran+1 yılÖyle olsunmuş. Senin çok ahlaklı dinine göre karına tecavüz etmeyi bırak, seks yapmıyor diye dövme hakkın bile var değil mi? Atom bombalarını japonyaya değil size atmalıydılar.
Cevap sahibi+1 yılSataşma yerine diyalog halinde olamıyorsan haksız olduğunu belli edersin. Ben öyle birisi değilim.
Bence bu konuşara kafani yoracagina böyle bir drumda iken icmesen daha mantıklı deilmi sence? Bunu biliyorsunda icmemeyi neden bilemiyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen içki içmeyelim çünkü erkeklerin sarhoş kadın görünce tecavüz etmesi dünyanın en normal şeyi değil mi? Kadınları her konuda uyanırsınız ama katiyen erkekleri değil?
+1 yıliçmeyi bilmiyorsa içmesin sarhoşluk ceza indirimi sağlamaz.. ama evli kadına kocası bile tecavuz etse suctur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsorhos olumta tecevuz edılemkten korkuyson neden sorhos oluyorsun o zaman ya da guvenmedgı kısılerle ıcme derım sen kacono hergun verıyosun evlı olgunda kusdgunde yaptıgında bu tecuvuz mu oluyo ya da ıyıkıken yaptıkları ne ozaman
05 Yorumla
Soran+1 yılTecavüzü tanımlasana?
Cevap sahibi+1 yılyav sende verme tamam sanırım sen evlı deıdlsın
sen bu kafala evlenme zatun
Soran+1 yılEvlilik senin için karını istediğin zaman seks kölesi haline getirmek demek yani
Cevap sahibi+1 yılne alaka yav erken kız
Cevap sahibi+1 yılergen
+1 yılHukuk var. Avukatlar var. Onlar sizin hakkınızı savunuyorlar zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye'de değil.
+1 yılTecavüzde zorlama vardır sarhoşken kendini kasmassın
00 YorumlaKadına değer verilmiyor ki şaşmamak lazım.
10 YorumlaHaklısın gelmesi gerek.
10 YorumlaSarhoş olmak senin elinde kusura bakma
29 Yorumla
Soran+1 yılTecavüz faktörü yüzünden insanların alkol tüketme hakkına da karışıyorsunuz yani? Ne medeniyet ama.
- +1 yıl
Saçma sapan konuşma ya, kendisi alkol içip kendisi bilincini o hala getirecek, sonra bana gelip ilişki isteyecek ben yapınca suçlu olacam. Yok ya? Ne kadar da medenisiniz siz be. Alkolü ağzınla içeceksin o zaman. Yıllardır içerim bir kere normalde almayacağım bir karar almadım alkollüyken. Sen böyle kararlar alıyorsan içme bence.
Soran+1 yılUmarım Türkiyeye atom bombası atarlar bu zihniyet bir an önce silinmeli. Zaten her sarhoş kadına hallendiğiniz için bu kadar gelişmiş (!) bir ülkesiniz değil Mi?
- +1 yıl
Soru başlığında ülkemizde diyorsun, şimdi ülkeniz oldu :) komiksin biliyor musun. Kimseye hallendiğim falan yok. Kadın kendisi isterse bu bana göre normaldirç. Atrıca o dediğin mahkeme benimde o zaman alkollü olmadığımı hiç bir şekilde kanıtlayamaz. Ve erkekte alkollüyse bir yaptırımı yok zaten. Dünyada da alkollüyken bu işi yapıp sonra pişman olacak tek kız Türk kızıdır zaten sana ve soruna şaşırmıyorum.
Soran+1 yılBu ülkenin bu kadar pislik kaynadığından habersizdim ve bir melez olarak insani tarafı seçtim. Alkollü olmadığını adli tıp kanıtlayabilir.
Soran+1 yılAferin sana o zaman, nasıl olsa kanıtlamayacak diye istediğin sarhoş kadına tecavüz edebilirsin kendi ülkenin sınırlarında.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik içi tecavüz suç zaten.
00 YorumlaKafan mi güzel tatlim
04 Yorumla
SoranTürkiye'de yaşamadığım için ne kadar şanslıymışım ya... Gerçek ve kaliteli bir hukuk size ütopik geliyor resmen.
Soran+1 yılHem sarhoş hem evli olan kadınlardan bahsetmedim, iki farklı kitle söz konusu, okuduğunu anlamadan yorum yapma.
Çünkü ülkemiz
10 Yorumla
+1 yılsaçma bir soru kabul edelim ki :D
08 Yorumla
Soran+1 yılNeresinin saçma olduğunu da belirtir misin zahmet olmazsa?
- +1 yıl
birincisi sarhoş bir insan bilincini tamamen yitirmez sadece düşüncelerini gerçekleştirirken kendini ahlak kültür tabu gibi konularda sınırlamasını azaltır bu bir ikincisi eşler arasında tecavüz gibi bir durumun olması kadar saçma bişey olamaz zaten birbirlerini istemiyorlarsa boşanırlar hadi diyelim kadın sarhoş istemedi adam zorla yaptı veya adam sarhoş istemedi kadın zorla yaptı sabahına ayıldıklarında bir tokat atar karşı tarafa gider kahvaltısını getirir odaya gülüşürler olay kapanır buna tecavüze demek saçma
Soran+1 yılO kadar mide bulandırıcısın ki. Evliler diye her an birbirlerinin cinsel ihtiyacını karşılamak zorunda değiller, türkiyede bir çok kadın kafasına göre kocasından ayrılamıyor ve her gün tecavüze uğruyor, bu kadar basit ve duyarsız olmayın.
- +1 yıl
bak sen öyle bir evlilikten bahsediyorsun ki tarafların zaten anlaşamadığı bir evlilik evlilik değildir kağıt üzerindeki atılan imzanın çok büyük bir anlamı yok ben sana normal bir evlilikten bahsediyorum zaten sevmiyorsa ne diye aynı çatı altında yaşıyorki
Soran+1 yılYahu ben resmi olanından bahsediyorum zaten senin kendine göre evliliği nasıl tanımadığın umrumda mı sence? Türkiye'de her gün binlerce kadın kocası tarafından tecavüze uğruyor diyoruz, sana göre evlilik sayılmaması bu iğrenç durumu ortadan kaldırmıyor!
- +1 yıl
hee ayrıca erkekde o an sarhoş diyelim kadın seks yapmak istedi buna da mı tecavüz diyosun o zmn kadın erkeğe teceavüz etmiş oluyor seks isteyerek?
- +1 yıl
hayır neye varmak istiyorsun ki eğitimsiz bir toplumda herşey olur
Soran+1 yılTaraflardan biri sarhoşsa dedim. Erkek ya da kız olması farketmez ortada sarhoş olmayan biri varsa o tecavüzcüdür.
Gizli Üye(30-35)+1 yıliçmesinler onlarda
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Ülkemizde neden sarhoş ve evli kadınlara olan tecavüz suç sayılmıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler