Dün basıma geldi de keşke vurmasaydım dedim sonradan:( tamamen sınır anında oldu çok yakın olmadığım ara sıra görüştüğüm bir arkadaşıma tekme attım ama planlı diildi yani :s daha önce böyle bir olay yaşayan var mı? nedenleri ve sonuçlarıyla birlikte lütfen
Cevabın nedir?
*Lisedeyken bir çocuk üstüme yürümüştü ve öyle bir tekme atmıştım ki ona zank diye yere yığıldı , ahhlamaya başladı.
*Erkek kardeşimle kavga ederken üstüme yürüdüğü an koltuğa oturup bacaklarımı havaya dikip şak diye tekme atarım. Oturur yarım saat ağlar , 2 gün trip atar.
*Voleybol oynarken arkadaşım kafama top atmıştı bende sinirlerim oraya isabet aldım. Şak diye geçirdim topu. Sonuç ahlama.
*Ve sevgilime attığım yumruk.. Şakalaşırken kolumu ısırdı refleks olarak bir yumruk indirdim , yere yapıştı. Oda ahlamaya başladı.
*Yine sevgilime attığım ağır bir çakmak tamda oraya isabet etti.1115 Yorumla- +1 yıl
yanim yaklasma kiz fena yaparimmmm
- +1 yıl
hahahaha koptum valla helal olsun kiz sana, alem biraz delikanli kiz görsün :D heyyyyyt varmi ulannn bana yan bakannnn :D
- +1 yıl
Bidahakine bıçak at kes kopart
- +1 yıl
peki olaydan sonra ne düşünüyorsun
En İyi Cevaplar
yok öyle bir şey daha önce yapmadım , yapmayıda düşünmüyorum... nasıl acı veriyordur kim bilir..
73 Yorumla- +1 yıl
Bu hareket insan neslinin sonu demektir...
Bana bire kere oldu... Bir gün okulda bir kız ağlıyordu. Nooldu? dedim. Döndü sinirli bir şekilde bir orama tekme attı ama ben geri çekildim orama gelmedi ( :D ) SONRA BEN Bİ SİNİR OLDUM (böyle kızlara çok sinir oluyorm şu erkeklerin zayıf noktasını kullananlara özellikle) aldım elime demiri (nerden elime geldi hatırlamıyorum :D ) bir kaptım kasıklarına tek yedi yerde kıvranmaya başladı yine bir tane daha vurdum bir çığlık attı kulaklarım çınlıyordu. sonra bir tane de *mına geçirip sopayı atıp gittim o kızı bir daha okulda görmedim ve bana da hiçbişi olmadı :D ama hala bu anı için mutluyum :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLan böyle soru görünce bile sinirim bozuluyor acısı nasıl biliyormusunuz www.google.com.tr/.../yumurtaliklarini-sikarak-oldurdu-dunya-627813 artislik yapıyolar git başımdan falan diyoruz direk oraya vuruyo oro*pular tabi kendilerinde yok bilmiyorlar acısını acısını geçtim kısırlık var lan ortada varya bana öyle biri vurduğunda ayağa kalkabilseydim alırdım sağlam yer bırakmazdım *mına kızgın demir sokardım dişimin kovuğunabile yetmezdi.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
30Cevap
+1 yılBana bikere bacaklarım açık birşekilde uzanmışken bir arkadaş grubumuzdan bir kız 2 kez arka arkaya yumruk attı. Öyle şaka maka da değil yanii kız harbi indirdi yumruğu. O bölgede böylesine ağrı daha hissettmemiştim. bir ara patladı falan diye korktum.
30 Yorumla
+1 yılhahahaha hic yapmadim ama bosver üzülme..herkes ektigini bicer derler..mutlaka hak etmistir :D ama eger sebebsiz yere yaptiysan cok ayip etmissin yaniii..senin biri bi orana vursun bak nasil kivranirsin :)) erkeklerde ki kadar acimaz belki ama.. yinede yani, git özür dile..eger özür dilemene firsat verirde seni öldürmezse :D
32 Yorumla- +1 yıl
ben öğrenciyim ve özel yurtta tek kşilik odada kalıyorum. pzrtesi, çşba ve cuma odama temizlikci gizem abla gelir aramız da çok iidir. kızınıda kocasınıda tanırım. temizlik günü gelir bilgisayarımı kullanır odayı temizler ve gider . 25 gün önceydi. geldiğinde bende duştan çıkmıştım bornozumla yatağa yattım .uzanırken yanıma geldi önce bu ne hal deyip güldü sonra cinsel organımı gördüğünü söyleyince hemen boxerımı giydim bornozu çıkarttım o da gelip bacak arama yumruk attı şeyim 2 gün çalışmadı
+1 yılBen lisedeyken yanlız başına ağlayan bir kızı teselli etmeye gidiyordum. Arkadan iyimisin? dedim. DOKUNMA BANA! dedi. Döndü bacak arasına öyle bir tekme yedimki. Yerde kıvrandım baya. Düşününce bile kötü oluyorum. "Çok üzgünüm! Eski sevgilim sanmıştım." dedi -.- O anda ne düşündüyse artık. Kızları hiç anlamıyorum. O gün baya gülmüştü bana. Ondan sonra arkadaş olduk. Bişi başarmışım demek ki :)
10 Yorumlaevet 12 13 yaşlarındaydım çocuk yeni sünnet olmuştu bana kötü bir laf kullanmıştı bende karşılıgnda verdim tekmeyi ama bacagına vurmak istedim orasına denk geldi ama çok kötü sızlandı agladı nerden bilebilrdimki o yaşta en hassas bölgesi orası oldugunu Allah benide korudu çocuk yaşıyo:)
54 Yorumla- +1 yıl
Valla o acıyı hissettim. kesip koparsan okadar acır.
- +1 yıl
@emrahbond aynn
kızarkadaşım tarafından başıma geldi acımaz diye düşünüp şaka yapmak istedi ben koltukta bacaklarım açık otururken fırsat bilip koca bir tekmeyi yapıştırdı benise yere yığılıp işediğimi ve ağladımı görünce çok üzüldü hemen paltolonu boxeri çıkarıp buz koydu davul gibi şişmişti
60 YorumlaBana 2 kere oldu 1. si havuzda kız kuzenimle yüzüyorduk diziyle vurdu hafif acımıştı. Daha sonra bugün oldu bizim akrabalardan elif diye bir kız. Ellerini tutup havaya kaldırdım ellerini harekt ettirmesin diye sonra o da ayağıyla şak diye vurdu o da acımıştı
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir hatasında öpecek gibi yaklaşıyorum. Ellerini belime doluyorum sıkıyorum ki kaçamasın. Tam anlamıyla yaklaşıp öpecek moduna sokup öldürücü darbee.. Kesin çözüm :D En iyi ceza. Sonra otur izle kıvranışları :*
66 Yorumla- +1 yıl
@Livefree3 okurken acıdım bunu cidden yaptın mı
- +1 yıl
Sen neymissin be :) cocugu olmaz o adamin
- +1 yıl
egoya bak benim karşıma çıksan hadi at bakayım noluyor
- +1 yıl
İyi halt yedin
- +1 yıl
Banada yap
Yolda saldıran adama vurmuştum arkamdn geldi sarıldı napyosn be deyip önümü döndüm deli gibi azmış bırakmıyo kafamda ampül yandı sarılık vaziyette boynunu tuttum dudak dudağa öpüştm elini kalçama attı sıkıyo fırsat deyip omuzlarından tuttum alttan bir geçirdim bir ağğsjakdj etti yere yapıştı buda byle bir anımdır 😁
31 Yorumlaokuldan bir kızla şakalaşıyorduk tekme falan atıyordu ayağıma birden tekmeden kaçamayınca şiddetli bir tekme bacak arama geldi o an yere yığıldım kız üzüldü bişi oldumu falan dedi koluma girip tuvalete kadar götürdü bir gün bişi hissetmedim hiç canlanmadı yerinden sonra iyileşti.
20 YorumlaErkek arkadasim beni aldatti onu biyere cagirdm geldi bende tokalasirmis gibi yapip hic durmadan şidetli. Şekilde 5, kere durmadan diz attim sonra 6. Tekme güzelce 20 dk uyudu sonra uyaninca bidaha atip yoluma devam ettim
87 Yorumla- +1 yıl
@Kamicino off. bir daha kulanamaz şeyini. benim olmayan kimsenin olmasın demişsin sende
- +1 yıl
Testislerini ezdin adamin
- +1 yıl
@rajabbolt8 cok vicdans, mis
- +1 yıl
Bana hiç vuran olmadı nasıl bir his acaba
- +1 yıl
@rajabbolt8 aynen o kesin
- +1 yıl
@Kamicino keşke benide çağırsan
- +1 yıl
Banada vur bakayım acıtamazsın ama
+1 yılAllah seni bildigi gibi yapsin emi o cocugun cocugu olmazsa vebali senin boynuna nasil bir acidir bu bilirmisn sizin regl doneminzdeki sancinin 10000000000 kati kadar aci verici ne zaman isemeye gitse ebeni iyice terletecek zavallli
26 Yorumla- +1 yıl
aciyi anlayamazsin ancak tatman lazim hali sahada mac yaparken bir arkadastan yanlislikla tekme yedim ondan bilirim aciyi ayrica regl gecirmedim burda kizlar bas bas bagiriyor reglimizde sanci var diye ogrendik iste biseyler kendi capimizda :)))
- +1 yıl
eski acilarimi hatirladim da kederlendim :))
- +1 yıl
Testis darbesi 9000 dolorimetre. Bir kadın çocuk doğururken çektiği acı bile 57 dolorimetre! Aradaki fark bu yani alt tarafı 160'ız doğurmak kadar acıyacak! Regl diyo ya ahaıhaha
yaptım erkek arkadasıma tekme atmıstım nedenı ıse ıhanet etmıstı yıne olsa yıne atarım erkeklıkten tamamen men etmedıgıme sukur etsın
48 Yorumla- +1 yıl
owww cok sert :)
- +1 yıl
@Kamicino kesip kopar bari makasla
bazen ise evde babamın vb. bacağı açıkotururken yanına gidiyorum ve o sırada donlu oluyo.bacak arasını tutup sıkıyorum.yerde kıvranıyo.hemde istediğim herşeyi yapıyo .süper bişi sizde deneyin.tavsiyemdir...
54 Yorumla- +1 yıl
nasıl bir baba kız ilişkiniz var lan dD::D ben aynısı yapsam babam eve almaz :
- +1 yıl
Bende bu şekilde bazı işkence ler yaptım kocama testis lerinin yerini deştirdim bir kere baya bahardı bende ne barıyon diyip penisinin ucunu çimçikledim. Bir kerede salonda telefona bakarken tebi sadece iç çamaşır lıydı penis ini ve testislerin avuçlayıp baya sıktım hararde azda sıksan paklıyacak dı.
- +1 yıl
Kızım
ben vurdum.çoooooook eğlenceli bişi.yoldan geçen herkese vuruyom.süper bişi yaaa.bi de bir video var onu izleyin youtubeye yazın sexy busts diye.çıkar onu izleyin:))
52 Yorumla- +1 yıl
Çıkmadı?
ben vurmadım ama futbol oynarken top son şiddetiyle çarpmış kocama..hemde soğuk bir günde.. akşam korkmaya başlamıştık hareket yok diye..ama sonra geçti çok şükür:)
11 YorumlaCinsellik konusunda 641 cevap paylaştı. evet'
neden: mahallemizin kızna laf attı
sonuç: sonuç onun adına hiç iç açıcı değildi01 Yorumla- +1 yıl
Köşe başı delikanlısı. :D
Kuzenime saatlerce işkence etmiştim😂 bana bulaşıyordu habire bende en sonunda bacak arssına tekme geçirdim sonra yere yatırıp bacağını ayırdım ayağımla üstüne basıp ezdim baya
611 Yorumla- +1 yıl
Lan hiç acıman yok mu üzüldüm çocuğa özür filan dilemedi mi
- +1 yıl
Akraba kavgaları hep ilgimi çekmiştir dm gel bro şlsldpdllfpdkfdkdkf
- +1 yıl
Naptı da çocuğa linç girişiminde bulundun kskdlskdldjdkdkf
- +1 yıl
Yaşlarınız kaçtı onlan senin ne taraftan kuzenin
- +1 yıl
acaba toplar ezildimi
+1 yılönceden arkadaşımla kavga ederken olmuştu masaya yatıp bağırınca bende kaçtım çok üzülmüştüm ama
21 Yorumla
+1 yılöldürücü darbedir valla bir daha yapma sakın :) tamam bir insan seni sinir edebilir ama o kadar da edemez :)
00 Yorumla
+1 yılBen bayramlarda görüştüğüm uzak akrabam var sünnet olduğunda oyunoynarken koltukda bikere yanlışlıkla geçirdim ben de erkeğim acısını bende hissettim çocuk daha yeni sünnet olmuş adam akıllı kıyafet giyemiyo Allah'tan yavaş dı ama fena ağlamıştı.
10 YorumlaErkek arkadasıma bir kaç defa yapmıştım sinirlenip 😂😂
21 Yorumla- +1 yıl
@Zuzumaya yani bunu sevgiline mi yaptın adamın ileride çocuğu olmaz
+1 yılkimsenin geleceğiyle oynamak istemem ama bende tekme atmıştım :((
43 Yorumla- +1 yıl
banada at
- +1 yıl
Oynamissin bile :)
Cinsellik konusunda 317 cevap paylaştı. kız arkadaşım yanlışlıkla vurdu. yaklaşık 10 dk 2 elimi bacaklarımın arasına alıp yerleri süpürdüm
10 YorumlaArklar şimdi bı kız 2defa dizi ile testise sert bisekilde vurursa kısır bırakırım
Olay, ben yanlışlıkla orasına tekme atım o da yarın geldi iki defa diz ile vurdu10 YorumlaHayır yapmadım.
Bırak birinin bacak arasına vurmayı, hiçbir yerine tekme atmadım ki.20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimde başıma 2 kere geldi sevgilimle sinir anında tekme atmıştım işemeye başladı ve yumurtalıkları çok ağrımıştı çok korkmuştum :(
25 Yorumla- +1 yıl
nasıl bi sinir anıydı bu:D:D
- +1 yıl
e tabi yumurtaları ağrıcak
- +1 yıl
ben denemedim ama bayanlar benim bacak arama çok vurdu. ilk kez lisede kopya isteğim buket isimli kız sırada oturuyordu ayağını havaya kaldırıp al sana kopya deyip tabanıyla vurmuştu, bir kerede adının teki x5'i tek manevrada park edemeyince geri çıktı o anda o park alanına ben dirdim ve tartıştık bana erkekmisin sen deyince bende ona sapına kadar dedim o bacak arama diziyle vurdu ve ben o sapı böyle kırarım dedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSayisiz tekme ve diz yedim. İlk zamanlar agliyodum bile ama simdi nedense o kadar acimiyor.
22 Yorumla- +1 yıl
Patlamiştir 😂👍
Cevap sahibi+1 yılHala calisiyor 😂😂
+1 yıl:D :D çoooooookk yaptım hata sevgilime vurmuştum :D
31 Yorumla- +1 yıl
Banada at
yaptım cani olduğum için değil kim olsa aynı şeyi yapardı belkide daha fazlasını
12 Yorumla- +1 yıl
Aldatldın sanirım. Kesip koparsaydn makasla
- +1 yıl
Nasıl
Bana yapılsa böyle birşey o etkiden kurtulduktan sonra kız erkek dinlemem çok fena çarpardım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç vurmadım ama ablamı çok sinirlendirmiştim tüm gücüyle vurmuştu. Ama hak etmiştim galiba :S Yine de o kadar sert vurmasına gerek yoktu :(
20 Yorumla
+1 yıllan sakın öyle şeyler yapmayın acısını bilemezsiniz
00 Yorumlasapıkmısınız lan düşünmesi bile canımı yaktı kimse vurmadı çok şükür bu yaşıma kadar vuranıda komaya sokarım heralde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ne kadar acı ceksemde cok tahrik edici cocuk benim gibiyse seni dusunerek masturmasyon yapacaktrr..
10 Yorumlahayatımda hiçkimseye vurmadım
kavgaya girmem gerekirse sadece dayak yerim11 Yorumla- +1 yıl
bana atsana
+1 yılEn son vuran şuan Karacaahmette yatıyo. 5. dan sahibiyim.
01 Yorumla- +1 yıl
eski karatecilerden suavi abim saygılar :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimkini bi kiz eliyle sıkmıstı yerde kivrandirdi beni
31 YorumlaTop fırlattım o sayılır mı ?
53 Yorumlao kadar cani değilim:))
11 Yorumla- +1 yıl
bana atsana
çocuğun çocuğu gitti :)) yazık olmuş gence :)) :))
00 Yorumlaben vurduum :) oh olsun hak etmişti valla :)
42 Yorumla
+1 yılO andan itibaren herşeyi göze almalısın...
00 Yorumlaevet vurmuştum,beni dövüyordu,vurdum,kurtuldum
00 YorumlaKızdan değil de bir erkekten yemiş bulundum
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılVurmuşlardı okulda ağlamıştım 😔
00 Yorumla Erkeklerin geleceği ile oynamayın lütfen :'(
10 Yorumla
+1 yılHiç atmadım, yemedim de.
13 Yorumla- +1 yıl
Tekme değil de genellikle el yordamıyla darbeler aldım ben bro. :D
- +1 yıl
Yapmadım ama yedim bayağı acıtıyo
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilerek yapıyonuz dimi
00 Yorumlaevet :(
30 Yorumla