Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel bakımlı birisindir bu yüzden dikkat çekiyorsundur ya da seksapaliten yüksektir. Başka sebepleri düşünmüyorum çünkü seni tanımıyorum elestiremem. sen buradaki söylenen kötü sözlere bakma bir çoğu senin gibi olamadıkları için kıskanıyordur. Umarım sevilirsin gerçekten mükemmel birşey.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim diğerleri gibi çamur atmadığın için :)
En İyi Cevaplar
+1 yılsert ol biraz hemen herkesle samimi olma sen belki sicak kanli guler yuzlu olablrsn ama karsinda ki oyle anlmaz bunu goz onunde bulundr bide cok frikik dekolte vermemeye calis cok kahkali gulme bide oyle gulen kzilari yanlis anlyorlr genelde
02 Yorumla
Soran+1 yılcok gülmem zaten ama güleryüzlü olmasamda yamyam derler napıyım ben
- +1 yıl
demezler canim boyle dusunmelrindense soguk biri deseler daha iy dgeil mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenilecek bir kız modeli ol bunla da gurur duymalısın. Tek eşlilik en güzel olanı. Sevdiğin duyguların olduğu birisiyle ol keşke benimde senin düşüncende sevdiğim olabilse her adımı beraber atıp sonra nikahı kıyabilsek. Kaderin böylesi 29 yaş olduk artık kimse bizi beğenmez artık.
00 Yorumla
Bir arkadaşım daha aynı dertten muzdarip. Şeytan tüyü falan var sanırım sizde, yoğun bir çekicilik
118 Yorumla
Soran+1 yılkeşke çirkin olsaydım yemınle bunaldım...
Soran+1 yılya ilk başlarda güzel başlıyor sonra kuduruyolar sevgilisi olan bir çocuk birlikte olmak istiyor düşün karaktersizliği. istemiyorum diyincede ısrar ediyor ne yapıcam bilemedim
Soran+1 yılbulamadım heralde ki hala devam ediyorlar
Soran+1 yılmakyaj yapmam ama rutin bakımlarım var maske, peeling vs.
Soran+1 yılbakımsız mı olsam diye düşündüm bir an
Soran+1 yılne desem boş onlara karşı
Soran+1 yılöyle birisi yoktur bence
Soran+1 yılbulamam ben :'(
Soran+1 yılolur teşekkürler :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
+1 yılArkadaş ortamını değiştir ve farkında olmadan yaptığın hareketlere dikkat et...
28 Yorumla
Soran+1 yılarkadaş ortamını değiştireyimde yine aynı olmayacak mı yine cazibeme karşı koyamaz bunlar öf çirkin olsam keşke...
- +1 yıl
Cazibene karşı koyamazlar? ahahaha sende bu özgüven varken çirkin olsan yine bakarlar :D
Soran+1 yılama ne yapıyım güzelliğimin farkında olmam suç mu :(
- +1 yıl
Abartma istersen. Güzel olduğunu biliyorsan tavırlarında ona göre farklıdır. Sen normal davran kimse sana yaklaşmaz.
Soran+1 yılyaklaşmasından diye ugrasıyorum zaten. bıktım çünkü.
- +1 yıl
Ya sen bir foto yollasana bakayım bu kadar güzel misin yoksa ego mu tatmin edip kafa yapıyorsun bizimle? Bu kadar güzel isen evlenseydin bugüne kadar.
Soran+1 yıl21 yaşındayım ne evliliği ya
- +1 yıl
Sen yazdıklarımdan sadece evlilik kelimesini mi dikkate aldın? Ayrıca evlenme derdinde olmayan biri mi sevişmek için arzulandığından yakınıyor? Sen ego tatminini yapmadın mı hala?
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. sende bir davetkarlık var ondan. bak sorun bile davetkar
14 Yorumla
Soran+1 yılyok artık
Cinsellik konusunda 413 cevap paylaştı. Fazla kimseyle muhatap olmamaya çalış bence. Ortamın kötüdür.
20 Yorumla
+1 yılCinsel caziben var demek ki. Cevrende kimse arkadas gozuyle bile bakmiyorsa sana, bir dusunmen lazim tabi
00 Yorumlasıkıntı sende değil buldugun erkeklerin niyeti kötü sevmek yürek ister sevişmek kolay geliyor millete..
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl anlayacagım sevdıgını
+1 yılDemek ki doğru insanlarla tanışmayı beceremiyorsun. Elinde o konuşmalar kayıtlıysa sakin bir kafayla oku bilmeden yanlış bir şey söyleyip yanlış sinyal veriyoda olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılseksapaliten yüksek demek ki
31 Yorumla
Soran+1 yıldüşmez mi bu lanet şey başıma dert açıyor :D
Sadece güzellikle alakası yok, belki de konuşma tarzın çekici geliyordur.
011 Yorumla
Soran+1 yılolabilir her konuda mükemmel olmak zor cidden
Soran+1 yılkeşke soğusalar
Soran+1 yılbence bakarsın
Soran+1 yılsadece güzel olduğumu söyledim diye mi :D görsen sende bunu söylerdin niye takıldın bu kadar
Soran+1 yılelimden çoğu iş gelir yemek temizlik okul ne yapıyım Allah yaratmış :)
Soran+1 yılöf tamam
+1 yıl00 Yorumlabenim sevgilim olurmusun? sana cok iyi davranirim. aldatmamda
04 Yorumla
Soran+1 yılsanal ilişkilere karşıyım malesef
Soran+1 yılizmirdeyim ama öylesine gerek yok
Cinsellik konusunda 331 cevap paylaştı. Bilmem.. Sanırım erotic tarzda giyiniyor ve farkında olmadan davetkar davranıyor olabilirsin..
00 Yorumla
+1 yılbazı kızların dişiliği kadınlığı çok yüksektir duygu olarak. sende eğer öyle isen direk cinselliği tetikliyor olabilirsin...
04 Yorumla
Soran+1 yılben istemiyorum böyle olmak ama.
- +1 yıl
bu senin tercih edebileceğin birşey değil. doğuştan gelen bir şey...
Soran+1 yıl:( peki
- +1 yıl
Benim kastettigimde eic sectigin aslinda cekicilik. buna yapacak bisi yok...
+1 yılBende yakisikliyim ama butun kizlarda bana s2cek erkek gozuyle bakmiyor uzulme. Belkide bakiyordur bilmiyorum. Evet hic sormadim
Sanirim bakiyolar.01 Yorumla
Soran+1 yılbakarlar abazan kızlar çok
+1 yılKendini bu şekilde izaha soyunman hoş olmamış.
En azından seçtiğin kelimeler kusurlu ve bir kadının ağzına yakışmayan cinsten.
Reelde ki tutumunda bu şekilde ise durumun gayet normal.
Umarım seni seven birisini bulursun.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaçık giyinme bu birinci kural iki erkeklerle samimi konuşma öyle canımlı cicimli. soğuk kız imajı ver çevreye.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış ortamlarda yanlış kişilerle konuşuyor olabilirsin. Buda seni olmadığın gibi gösterebilir. Takıldığın arkadaşların basitse senide Sana bilirler ya da çok sexisindir bu konu uzar gider.
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
Her güzelle sels düşünülmez hanımefendi bence çevrenizi yani takıldıgınız ortamı değiştiröenizi öneririm
02 Yorumla
Soran+1 yıliyide herkes böyle düzgün biri çıkmıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel kız olmak zor ;) Demekki güzelsin ve seni arzuluyorlar normal erkek işte :D
01 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten zor :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanim kisisel alma, herkesle sevismek istiyorlar :D damacananin bile gideri var yani, o kadar soyliim
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle abaza değiller ama yakışıklılar
aşırı çekicilkikmi var acaba doğru insanda mesele sevmek sevilmek bambaşka
04 Yorumla
Soran+1 yılevet aşırı çekici bakımlı güzelim malesef
Soran+1 yıloda dogru ama hep dikkat çekmek daha zor bu konuda
Cinsellik konusunda 308 cevap paylaştı. Bazı kadinlarin dogasında vardir seksilok. seks kokar her bir yanı adeta. Oyleyen sende normal bu.
02 Yorumla
Soran+1 yılistemiyorum ama artık gerçekten sevilmek istiyorum
- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılGizli kullanıcya karşı hiç öyle hisler beslemedim. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılgarip garip yorumlara karsı gızlendım :)
Hoppa oldugun icindir kolay yaklasiyordur erkekler sana
41 Yorumla
Soran+1 yılaksine ağır bir kişiliğe sahibim
Üzerine alınma
Keçisini eşeğini köpeğini
Si... Ken milletten ne beklersin26 Yorumla
Soran+1 yılonlar ayrı bir iğrenç zaten ama tanıdıklarım yine herkese eyvallah diyecek tipler değiller
Soran+1 yılbu hesabımdan konuşamam
Soran+1 yılyeni hesap açarsam 1 xper olucam yine mesaj atamam
giyim tarzınız olabilir. tayt ya da dar mini etekler giyyosanız. ya da davranısınızdan dolayıda olabilir
00 YorumlaYollu gibi mi davranıyorsun 😕 yanlış anlama bazıları gerçekten öyle oyüzden sordum
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır
belki sempatik bir kızsındır cıvıl cıvıl o yüzden kaşar sanıyor olabilirler seni
04 Yorumla
Soran+1 yılherkese sempatik değilim
Soran+1 yılyapmak yerine sevseniz keşke.
+1 yıls2kilecek kız olduğun için olabilir
90 Yorumla
+1 yılCevabı kendin vermişsin zaten.
Radarlara çok yakalanıyorsundur anlayan anladı :D00 Yorumla- Cinsellik konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılçok açık saçık giyiniyorsundur
ya da abazan erkeklere taviz veriyorsundur00 Yorumla Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. gögüslerı büyük kızları genelde erkekler cınsel obje olarak goruyor anlamıs degılım heralde hipnoz oluyorlar büyükse olabılır.
00 YorumlaCok mu cekicisin? Belki hareketlerin tanidigin erkeklere seksi geliyordur.
04 Yorumla
Soran+1 yılöyleyim bakımlıyım vücudumda iyi. hareket yeter mı bırlıkte olmak için sanki cazibe şart. tanıdıgım kısıler yakısıklı öyle abaza değiller üstelik
Soran+1 yılniye sevilmiyorum öyleyse çirkinler bile seviliyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarşıma çıksan senin sadece nalet olası EGO nu mikerim.***
03 Yorumla
Soran+1 yılzor biraz
Cevap sahibi+1 yılAma imkansız değil
Soran+1 yılbelli olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle saça böyle tarak böyle g*te böyle y*r*k diye boşuna dememişler
12 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalıyosun
+1 yılhava atıyon kızıyonmu belli değil okuyanda fit vücut zanneder seni :(
00 YorumlaAşkı hak eden bir kadın aşık olmak isteyen bir erkeğim.
00 Yorumla
+1 yılTipini görmedim ama çekici bir kız olabilirsin ondandır
00 YorumlaGörmeden bisey diyemem.! Resim atsaydin keşke. En azından daha saglikli bir anlam yuklerdik sebebine
00 Yorumla
+1 yılseksi olmandır eğer gercekten böyle düsünüyorsan seninle tanısmak birseyler icmek isterim sohbet adına
00 YorumlaÇok Seksi olmalsın. Ama venim iççn seksten çok sevmek sevilmek Önemli. Keşke seni tanısam ölesiye severdim seni
02 Yorumla
+1 yılAğır taş yerinden oynamaz. Demek ki var bir eksiklik.
13 Yorumla- +1 yıl
Doğuştan cazibeli bir kadın olabilir, yahut farkında olmadan yaptığı hareketler yanlış anlaşılmasına sebep olmuş olabilir. Karşısındaki topluluk gerçekten de şuursuzlar topluluğu olabilr, bu onların kafa yapısıdır, kızı eksik ya da kaşar yapmaz. Çarşaflı kadına da laf atan var, bu durumda da kadını mı suçlayacaksın vardır bir kaşarlığı diye? Bu tarz yorumlar çok tehlikeli daha doğrusu iyice düşünülmeden yazılmış. Dikkat edelim..
- +1 yıl
Farkettiysen bana her durumda laf atıyolar demiyo. Herkes beni becermek istiyo diyo. Pardon ama herkesin kendisini becermek istediğini nasıl anlamış? Gözlerinden mi? Her önüne gelen aklından geçeni ona çekinmeden iletebilicek cesareti nerden buluyo dersin? (kastım sanal ortam değil asla) Bu durumda eksikliği başka kimsede aramam. Keza soru içeriğinde bile bunu çekinmeden argo bir ifadeyle belirten birinin masumiyetine de asla inanmam. Beni düşünmeden yorum yapmakla itham edicek yerde biraz sen düşün derim.
Soran+1 yıl@kimenekibenkimim teşekkür ederim ama bu şahsın anlayacagını sanmıyorum boşa dil dökmüşsün. bunun gibi kıskançlar anca çamur atar ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılDikilecek. kiz oldugun. icindir belki ama. severim. ben seni dikmemde sevgilim. olur musun :)
02 Yorumla
Soran+1 yılolmam terbiyesiz
Cevap sahibi+1 yılOlsan sasardim moruk :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıldışarıdan bakınca harley davidson ya da nasıl yazılıyorsa işte onlara benzetiyorlardır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıls2lmek sevilmenin getirdiği bişeydir skmeden sevemiyoruz biz skmediğimizi sevmeyiz
00 Yorumla
+1 yılortamınla alakalı bence
cevrendeki elamanlar :)01 Yorumla
Soran+1 yılkime denk gelsem hep aynı şey bıktım vallahi
+1 yılTanımadan bilmemiz çok zor...
10 YorumlaGizlisin ben bir şey hissetmedim
02 Yorumla
Soran+1 yılgerçekte görmemen daha iyi aslında aık masık olursun
Cinsellik konusunda 966 cevap paylaştı. Oyle bakani becer sende bacim aaaa...
10 YorumlaHerkes istiyorsa bir bildikleri var demekki
Zamanında çok kişiye vermişsin demek ki22 Yorumla
Soran+1 yılben bakireyim...
+1 yılbu nasıl bı soru şeklı bayan allasen
gıdın bıraz acın kıtap okuyun aklınz sekse çalışmasn sürekli..01 Yorumla
Soran+1 yılbenim değil onların çalışıyor
Cinsellik konusunda 632 cevap paylaştı. Giyiminle alakalı büyük olasılıkla.
02 Yorumla
Soran+1 yılnormal giyiniyorum çok acık değil
Cinsellik konusunda 562 cevap paylaştı. Erkekler böyle.
Dert eme
Keyif al01 Yorumla
Soran+1 yılsevilmek istiyorum ama benim en dogal hakkım değil mi bu
Libidon yüksek demekki
00 Yorumla
+1 yılama sonuçta veriyosun sanırım :D
02 Yorumla
Soran+1 yılbakireyim
- +1 yıl
aferin oscarı hakettin :D
Kalçanız büyüktür ondan olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yıltek çekici yan bu mu
Var bir aranma durumun o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılyok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimle de herkes sevişmek istiyor işimiz zor 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılbeni anlayan birisi :D
Cevap sahibi+1 yılValla anlıyorum seni canım benim bebğim😂
+1 yılçevrene s*kilicek kız havası vermenden dolayı
61 Yorumla
Soran+1 yılvermiyorum ben yeterince ciddi ve ağırım güzelliğimin bedelini ödüyorum sadece :'(
+1 yılUst dudagin hafif kalkikmi
04 Yorumla
Soran+1 yılbiraz
- +1 yıl
Kilit nokta
Soran+1 yıliyide ben komple güzelim bir dudak sayesinde mi bu
- +1 yıl
Hayir tabiiki tum guzelliklerin arzu olusturuyor o da varsa harekete gecme zamani die dusunuyoruz
Herkes kendine yakisani yapr takma
04 Yorumla
Soran+1 yılben sevilmek istiyorum ama
Soran+1 yılinşallah
- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası