Sürekli onun olduğumdan felan bahseder. 'Sen benimsin.' Felan der. Onun oldugumdan bahseder. Bir ara isminin bas harfini elime bıçakla çizmisti benimkininkinede onun psikopat bir insan. Ama onun psikopat olmasında biraz payım var. Çok uzun yıllardır tanıyoruz birbirimizi ve ben ona gerçekten aşığım. Bir ara kavga ettik. Herkesten kiskanan bir tip. Kiskanmadigi kimse yok. Sonra onun gözünün önünde benden hoşlanan bir adamla öpüştüm. Hemen çekti ve evine götürdü. Yine kavga ettik ve 'senin değilim.' diye bağırdı m. 'Sana benim olduğunu kanitlayacagim.' dedi ve zorla sahip oldu. Bir aydır bana onu affetmem için yalvariyor. en son attığı mesaj da şuydu 'Sorunlarım var biliyorsun. Iyi biri olmak için sana ihtiyacım var. Lütfen.' tarzı bir şeydi. O geceden sonra her gün Ağlıyorum. Ve hamileyim. Kürtaj yaptırmalı miyim? Ona söylemelimiyim? Onu affetmem için sebeplerim hamileyim, aşığım, sorunları var sinirlendiginde ne yaptığını bilmiyor, düzelmek istiyor, o gece sarhoştu, tedavi görüyor, birbirimizden başka kimsemiz yok, özünde iyi biri ama asi ruhlu. Affetmem için sebepleri zaten biliyorsunuz. Simdi sarhoşken insanlar yaptığı şeyleri ayikken düşünmüştür diyeceksiniz zaten bekaretimi almak istiyor. Bunu biliyorum ve tecavüzden önce bakire kalmama rağmen fazla ileriye gitmiştik. Her neyse yine soruyorum. O çocuğa ne olacak kürtaj yaptırmalı mıyım? Ona söyleyeyim mi? İSTEYEN INANIR AMA GERÇEK LÜTFEN KALDIRMAYIN DESTEGINIZE VE CEVAPLARINIZA İHTİYACIM VAR.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1- kimle neden öpüştün de gördü hayvanlaştı bu denli
2-çocuga yazık
3-nikahsız doğacaksa çocuğa daha yazık
4-seninle evlenmek istiyor mu
5-zaten ileri gitmişsiniz bir zar kalmış tecavüzü tabiki hoş karşılamamıza sebep değil bu
6-sen ne istiyorsun... bence evlenip çocuğu doğurmak
7-yaş ne evlensen çocuk bakabilecek misin
8-hamile olduğunu bilmesi gerekli
9-bence hamile olduğunu en son söyle evvela oturup konuşun
10-işin zor kolay gelsin.. umarım işi gücü vardır size bakabilecek biridir. arka çıkar
11-ailen duymadan nasıl olacak o iş..
12-allah yardımcınız olsun05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhaklısın emrah1111 kaptırdım yazarken Allah Allah
Soran+1 yılBenimle evlenmek istiyor mu? Sanmıyorum çünkü ona göre böyle şeyler saçma bana göre de öyle ama istersem evlenebilir. Ben ne yapacağımı ne istediğimi bilmiyorum şu an . 19 yaşındayım çocuğa bakabilecegime inanıyorum. Ne onun bir ailesi var benim bir ailem ama maddi durumu iyi denilebilir. Hamile olduğumu söylersem ondan kurtulamayabilirim kürtaj a izin vermeyebilir. Ki büyük ihtimalle izin vermez. Saol bu arada
Soran+1 yılSanırım onu affetmek istiyorum çünkü aşk her şeyi affeder.
Cevap sahibi+1 yılsen de sağol... biran önce kararını vermelisin :( üzüldüm ama başka bir adam değil en azından aşık olduğun adam.. :(
En İyi Cevaplar
Ne b*k yerseniz yiyin ama o bebeğe kıymayın babasına söyle hamile olduğunu zaten ileri gitmişsiniz daha önce tecavüzü hoş görmüyoruz tabi ama arada sadece bir zar varmış zaten. Herneyse gelelim asıl konuya sevgiline güveniyorsan ki zaten aşıksın herife evlenin gitsin.
En yakın zamanda söyle.
Hatta şu an mesaj at.01 Yorumla
Soran+1 yılSaol görüş için.
Buradakilere sorarsan doğur derler. Ama o hücre doğduktan sonra kimsenin umurunda olmaz. Hayatın boyunca yaşanmış 1 hatanın sorumluluğunu almak zorunda kalacaksın. Maddi durumun çok iyi mi? Manevi olarak ailen sana destek çıkabilecek mi? Ayrıca unutma ki sen de çocuksun.
25 Yorumla
Soran+1 yılKiyabilirsem kürtaj yaptiricam zaten. Maddi durumum iyi ama arkamda duracak kimsem yok. Sen de çocuksun derken yaşım (18-24) ve bir çocuğun sorumluluğunu alacak kadar olgunum. Ve bebeğimin hiçbir suçu yok.
Soran+1 yılTroll felan değil her neyse. O psikopat olabilir ama ben de psikopat im. Ayrıca hücre olsada büyüyünce bir bebek olacak. Ve kürtaj normal bir bebeği oldurmekten farksız benim için ama belki bu bebek hayatım boyunca bana o geceyi hatirlatabilir. Bilmiyorum. Ama Troll değilim bunu bil lütfen tamam mı?
Kürtaj yaptır, ona söyleme ve ilişkiyi bitir. Hiç bir zaman düzelmez sadece daha kötüye gider sende yıllar sonra sokak ortasında 35 yerinden bıçaklananlara dönersin..
21 Yorumla
Soran+1 yılBakalım. Şu ana kadar şiddet görmedim.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
17Cevap
Ona soyle tabiki ve cocugu aldir diyenler ne kadar mikrop insanlaesiniz l*n sen o cocugu aldirisan katil olcaksin katil bide baska biriyle opusmek nedir ya adami sen delortmissin
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın.
- +1 yıl
Sen ona iyi davran yaninda ol sevdiginu belli et Adam cok iyi olur adjm kadar eminjm cocugunda dogur aldir diyenlere bakma hayatinjn en buyuk yalnisini yaparsin zaten o seni sevmese baska birini opmeni kabullenmezdi sana guvenemesini sagla yeniden oyle birsey yaparsin diye korkuyor napsin bide kemdini onun yerine koy dusun anliyacaksin
Soran+1 yılZaten koyup düşününce hatalı olduğum birçok nokta olduğunu gördüm. Opusmeden önce de çok kişiyle takıldım. Sırf inadimdan sırf senin değilim demek için. Takildigim adamları eşşek sudan gelene kadar dövdü ama ben de onun yanında bir kız görsem (görmedim) aynısını yapardım. Aramız baya kotulesti sonra bir şekilde affettirdim kendimi çok zor oldu ama yaptim ve yine kavga edince de o adamla opustum. Aslında biraz haklı ama tecavüz etmemeliydi. d
Ona söyle kabul edrrse affet evlenin cözüm bukadar basit zaten seviyorsunuz birbirinizi. Baksana hala tecavüz dedigin halde sevdiginide dile getiriyorsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılİyi görüş.
Sevgilinle barış çocuğunuzu doğur. sen başkasıyla opuserek çok yanlış yapmışsın o kaybetme korkusuyla ne yapacağını bilememis. o hareketle sorunlu olan o değil sensin malesef
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet.
+1 yılBence ondan uzak dur akli dengesi bozuk ilerde olan sana olur yaklasma ona kurtajda yaptir gercekten onunla mutlu bir yuvaniz olamazmis gibi gozukuyo malesf 😕😕😑
01 Yorumla
Soran+1 yılBu kanıya nereden vardın diyeceğim ama olmayacak.
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılOnun gözünün önünde öpüyorsun bu psikopat adam da kalkıp ağzını burnunu kırmıyor ikinizin de? senaryo böyle devam etmeliydi bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılTecavüz etti diyorum.
+1 yılHelal olsun tek seferde nasıl hamile kalabiliyosunuz ��😩
11 Yorumla
Soran+1 yılOluyor.
+1 yılTabi ki evlenmelisin artık olan olmuş katlanmalisin o minik icinnnn
Minige asla bir şey yapmak
O çocuğa da durumu şöyle02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğa baban bana tecavüz etti mi diyeyim yok artik
- +1 yıl
Bunu açıklamak zorunda değilsin ki hem ondan önce daha önemli konular var
+1 yılEvlenirsiniz seni döver de söver de yol yakınken kaç kurtar kendini
03 Yorumla
Soran+1 yılUzun yillardir tanıyoruz birbirimizi ve sevgiliyiz de ama şu an a kadar hiç el kaldirmadi. Evlenince de yapacağını sanmam
- +1 yıl
Tecavüz etmiş daha ne yapsın
Soran+1 yılAma pişman
sen o adamla neden öpüştün ben o hikayeyi merak ediyorum. hani işler nasıl gelişti. ve sonra sevgilin neden seni terk etmedi. cidden merak ettim yani ilginç bir olay.
04 Yorumla
Soran+1 yılOna karşı gerçekten sinirliydim. Ve onun da sinirlenmesini istedim. Terk etmekten beter etti sağolsun. Eğer tecavüz u olmamış gibi sayarsam ve onu affedersem o da olmamış gibi sayıp affedecegini söylüyor
- +1 yıl
sana şöyle söyleyeyim. ikinizin yaptığı hareket de sonradan birbirinizin yüzüne vuracağınız hareketler. bunlar unutulmaz. affedilmez. Sağlıklı değilsiniz. birbirnize zarar veriyorsunuz. bence ayrılın. hem kendiniz hem karşıdaki için. gurur bile yok bu ilişkide. onun sevgisi zaten takıntı olmuş. sen de aldatmışsın. eşit derece suçlusunuz.
- +1 yıl
diğer yorumları da okuyunca fikrimi geri almaya karar verdim. ama yine de fark edin bu sağlıklı bir şey değil. hamileysen eğer aile sorununu nasıl çözeceksn? o nasıl çözecek? bence anlaşabileceğinizi düşünüyorsan devam et ama adamı üzme daha fazla. çocuğu aldırma. ve aldatma sevgilini. daha önce de aldattın mı? bence kendini toparla. ondan kaçma eğer seviyorsan. diyeceklerim bunlar.
Soran+1 yılYa aldatma derken öpüşmek aldatmak evet ama onun öncesinde sırf istediğimi yaparım bana karışamazsın ayağıyla istemedigi insanlarla takıldım. Ve gerçekten şu an yaptığım her şeye pişmanım.
biraz mantıklı davranman lazım gün gelir bu adam seni kıskandığı için öldürür ve çocuğu doğurursan bir daha bu adamdan kaçışın olmaz ona göre
06 Yorumla
Soran+1 yılÖldürmedi.
Soran+1 yılYapmaz. Çünkü bana ihtiyacı var.
Soran+1 yılAyrica sen nereden biliyorsun çevrendekilerin bunu sana yapamayacağını?
Soran+1 yılNe güzel işte. Mutlu oldum adına.
ya yazıyı tam okumadım ama sen gitmesen zorla nasıl eve götürecek madem oldu ailen namusunu düşün smyle hemn nikah kıy
11 Yorumla
Soran+1 yılBen gitmek istedim ama istemesem de götürür o
Cocuk aldirmak gunah ama öyle manyak bir adamla birlikde olmak daha zor alditip aldirmamak sana kalmış iy düşün öyle biri ile hayat nasil gecer on göre karar ver simdili soyleme
00 Yorumla
+1 yılKürtaj yaptır bitane piç eksik kalsın hergün doğurup doğurup salıyorlar zina evlatlarını topluma insana katkısı olmayan piçler
11 Yorumla
Soran+1 yılSenin türünden biraz az olsun yani?
+1 yılTroll barı senaryoyu kendin yaz kitabı gecirmisin direkt
03 Yorumla- +1 yıl
Wattpad de bir kitap adını hatrlamiyorm @back4life
Soran+1 yılTrol felan değilim ben ya sacmalamayin hangi kitap bu ayrıca böyle şeyler hep kitaplarda mi olur?
+1 yılhasta ruh tavrı bunlar. uzaklaş sonra pişman olursun
11 Yorumla
Soran+1 yılUzaklaşmadım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılçocuğu aldırma çok pişman olursun hiç çocuğu olmayanlar hasret kalanlar var günahını vicdan azabını ödeyemezsin
01 Yorumla
Soran+1 yılHımm.
+1 yılŞuanda geleceği düsün ve ne yapmak istediğine kendin karar vermelisin beybi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgördüklerime istinaden söylüyorum o adamla devam edersen birkaç yıla kalmaz bir pavyon masasında meze olursun
11 Yorumla
Soran+1 yılBakalım.
+1 yılBir hikayede vardı yahu bu. :)
02 Yorumla
SoranHangi hikaye
Soran+1 yılDaha önce sordum kaldırdılar sorumu yine soruyorum ve orada wattpad felan demişlerdi hikaye yaziliyormus orada sanirim ama sanmıyorum oradaki hikayelere özeni p bişey yapmaz zaten pek kitap ta okumaz belli zaten bu
+1 yılüff hep bunlar yabancı ediz çağıran
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi?
Soran+1 yılYabancı denen kitabı alıp okudum. Okuduğunuz kitabı ve karakterleri daha iyi anlayın bence. Bu durumla ve karakterlerle ilgimiz yok.
Gizli Üye(36-45)+1 yıltroll musun ciddi mi?
02 Yorumla
SoranCiddi
Soran+1 yılCiddi dedim ama bir şey söylememişsin.
+1 yılÇok wattpad hikayesi okumuşsun
01 Yorumla
Soran+1 yılOff trol degilim
tecavüz etti diye git polise
11 Yorumla
Soran+1 yılGitmedim. Gitmem.
+1 yılTecavüz ettiyse hukuksal haklarını kullan evlat
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır. Kullanmadım. Yine olsa yine kullanmam.
- +1 yıl
9 ay olmuş, sen hayırdır?
Soran+1 yılNe var 9 ay olmuşsa?
- +1 yıl
Sen belli. bu sitede tanindik birisin
Soran+1 yılNe? Anlamadım?
+1 yılşikayet et bebeğide aldır ondan hayır gelmez sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kaşınmışsın. Çocuğa kıyma ama
00 YorumlaInanmadik
04 Yorumla
Soran+1 yılHımm.
Soran+1 yılOlamaz mı?
Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Soru kalkar
04 Yorumla
Soran+1 yılLütfen yapma
Soran+1 yılSoru kalmadı.
Gizli Üye(36-45)+1 yılne oldu son durum?
032 Yorumla
Soran+1 yılBebeği aldırmadım. Ama babasına da söylemedim. Hala peşimde. Onu hala seviyorum. Hep seveceğim. Yurtdışına çıkmayı düşünüyorum. Ondan habersiz ama emin değilim. Çünkü hala seviyorum.
Cevap sahibi+1 yılsaçmalama söylesene bilmek haklı.
hem ailen akrabalarına ne diyceksin?
Soran+1 yılAile akraba sorun değil. Senin için söyleyecegim. Sonucu birkaç güne söylerim. Ama öğrenirse pesimi birakacagini sanmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılcanım benim. benim için söyleme. kendin için söyle..
senin geleceğini düşünüyorum ben..
Aile akraba nasıl sorun değil? kolay mı sanıyorsun yaşayacaklarını.. yapma..
Soran+1 yılAnnem ve babam yok. Bir abim var onunla da görüşmüyoruz.
Cevap sahibi+1 yıldaha zor tek başına bakman canım. konuşmalısın onunla. yalnız baş edemezsin bu durumu sen.
yurt dışına gitmek kolay mı sanıyorsun?
Soran+1 yılTamam konuşacağım.
Cevap sahibi+1 yılsana hikaye yazmışsın demişler.
samimi miydin sorunda tüm kalbin ve dürüstlüğünle der misin sana güveniyorum?
Soran+1 yılNeden hikaye yazayım ya böyle bir konunun şakası olmaz
Cevap sahibi+1 yılöyle diyorsan sana inanırım doğrudur.
bugün konuşur musun babasıyla. aklım sende kalacak yoksa.
Soran+1 yılKonuşmaya çalışırım
Cevap sahibi+1 yılhaber bekliycem senden.
Soran+1 yılBu aksam evine gideceğim.
Cevap sahibi+1 yıltamam.
bana mesaj at muhakkak olur mu.
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılBarıştık. Hamile olduğumu söyledim ve bebeği kabul etti. şu an gerçekten çok mutluyum. Çok teşekkür ederim. şu an bu halde olmamın sebebi sensin. Seni seviyorum çok saol.♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Cevap sahibi+1 yılçok mutlu oldum:)
Nasıl üzülmüştüm ne olacak halin diye.
Çok şükür artık bir hayatın olacak düzenli.
Evlen ve babasız çocuk doğmasın sakın.
Soran+1 yılOda olacak inş. şu an aynı evde yaşıyoruz.
Cevap sahibi+1 yılçok sev, indim kardeşim:))
Soran+1 yılAdın ne? Bebeğe koymak için sordum.
Cevap sahibi+1 yılBayramın mübarek olsun..
Evladın- inş. müstakbel eşinle beraber en kötü gününüz böyle geçsin..
Dualarımda olacaksınız. Siz mutlu olun hep..
Sakın bunu samimi soruyorum deme.
Ben şu an feci duygulandım. Ağlattın beni canım arkadaşım:(
Soran+1 yılama sen aglama ya seninde gecmis bayramin mubarek olsun ve samimiydim eger kiz olursa yani
Cevap sahibi+1 yılSeninde mübarek olsun bayramın canım benim.
Çok duygulandırdın beni manevi teyzesi mi oldum yeğenimin şimdi:)
Evlen en yakın zamanda lütfen mutlu bir yuvan olsun..
Soran+1 yılsen olmayacaksin da kim olacak manevi teyzesi.;)
Cevap sahibi+1 yılne zaman nikah?:)
Soran+1 yılNikah oldu.
Cevap sahibi+1 yılniye haber vermiyorsun. hep merak ettim ne yaptın diye. üzülmüştüm haline.
kısa cevap vermişsin sadece.
Soran+1 yılGirmemiştim ki. Üzülme lütfen.
Cevap sahibi+1 yıltamam. merak ettim hep dua ettim ne oldu diye. iyiymişsin hamd olsun çok..
açıyorum yaz bana.
Soran+1 yılBuradan konuşsak?
Cevap sahibi+1 yılbana güvenmiyor musun yapma. o kadar dertleştik üzülürüm böyle düşünürsen.
Soran+1 yılYazıyorum.
+1 yılGeçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
+1 yılaldır bence
01 Yorumla
Soran+1 yılHımm.
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi