Sevgilim zorla sahip oldu, hamileyim?

Sürekli onun olduğumdan felan bahseder. 'Sen benimsin.' Felan der. Onun oldugumdan bahseder. Bir ara isminin bas harfini elime bıçakla çizmisti benimkininkinede onun psikopat bir insan. Ama onun psikopat olmasında biraz payım var. Çok uzun yıllardır tanıyoruz birbirimizi ve ben ona gerçekten aşığım. Bir ara kavga ettik. Herkesten kiskanan bir tip. Kiskanmadigi kimse yok. Sonra onun gözünün önünde benden hoşlanan bir adamla öpüştüm. Hemen çekti ve evine götürdü. Yine kavga ettik ve 'senin değilim.' diye bağırdı m. 'Sana benim olduğunu kanitlayacagim.' dedi ve zorla sahip oldu. Bir aydır bana onu affetmem için yalvariyor. en son attığı mesaj da şuydu 'Sorunlarım var biliyorsun. Iyi biri olmak için sana ihtiyacım var. Lütfen.' tarzı bir şeydi. O geceden sonra her gün Ağlıyorum. Ve hamileyim. Kürtaj yaptırmalı miyim? Ona söylemelimiyim? Onu affetmem için sebeplerim hamileyim, aşığım, sorunları var sinirlendiginde ne yaptığını bilmiyor, düzelmek istiyor, o gece sarhoştu, tedavi görüyor, birbirimizden başka kimsemiz yok, özünde iyi biri ama asi ruhlu. Affetmem için sebepleri zaten biliyorsunuz. Simdi sarhoşken insanlar yaptığı şeyleri ayikken düşünmüştür diyeceksiniz zaten bekaretimi almak istiyor. Bunu biliyorum ve tecavüzden önce bakire kalmama rağmen fazla ileriye gitmiştik. Her neyse yine soruyorum. O çocuğa ne olacak kürtaj yaptırmalı mıyım? Ona söyleyeyim mi? İSTEYEN INANIR AMA GERÇEK LÜTFEN KALDIRMAYIN DESTEGINIZE VE CEVAPLARINIZA İHTİYACIM VAR.
Sevgilim zorla sahip oldu, hamileyim?