24 yaşındayım. Sevgilimle birlikte olurken doğum kontrol hapı kullanıyordum fakat bitti. Bir süre birliktye olmadık ben de bittiği için ve birlikte olmuyoruz diye kullanmadım. Dün yine birlikte olduk prezervatif kullandı sonra garanti olsun diye bugün ertesi gün hapı içtim sorun çıkmaz değilmi?
Cevabın nedir?
+1 yılPrezervatif kullandıysa niye ertesi gün hapı alıp da hormonşarını birbirine katıyorsun ya. Prezervatif zaten yeterli bir korunma yöntemi. Olmaz bir şey
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılçıkmaz. ama biraz dikkatli ol. böyle bir sey kafaya göre kullanılıp bırakılmamalı.
00 Yorumla
Iyi halt ettin evlenmeden Seks arzusunun adinida sevgili ask yapyinizya nediyim baska lanet olsun ama sonra cehennemin tadinida cikaracaksiniz
25 Yorumla
Soran+1 yılPişman değilim sana ne :D
Soran+1 yılBilmem, kafasını kızlık zarına takmamış, namuslu kadın kavramının anlamını seks yapmamış veya ilişkisi olmayan kadın olarak değerlendirmeyen, adam gibi biriyle evlenebilirim ki, çevrem de öyle. Diğer sevgililerim de öyleydi.
- +1 yıl
Ne cok sebgili degisiyorsun bunun adina seks partneri koysan daha iyi degilmi evet benim icin kesinlikle gorustugum sevdigim diyebilecehim kiz olmali namasunu serefini birkac dakkalik zevk ugruna satmamali benim midem kaldirmaz ya milyonlari versen ben yasayamazdim senin gibilerle midem kaldirmaz saten birkiyede abaza cumhuriyeti olmus ... neyse sen devam et bakalim nerde pismanlik duycaksin herkez birbiriyle seks yapsaydi disardaki itlerden insaanin farki kalmazsi cunku o itler birkac sene sonra yabrulariyla ciflesiyor
Soran+1 yılBir şey dicem sen beni ne kadar tanıyorsun da <seks ilişkisi diyorsun. Saçma sapan konuşma ya hahah :D
+1 yılsorun çıkmaz da ertesi gün hapları iyi değildir tüm hormon dengeni bozar sürekli kulanmamalısın onun yerine d. kontrol hapına devam etmelisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılyok sadece bir kerelik.
- +1 yıl
peki. merak etme sorun olmaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
25Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tabi ki kondom kesin çözüm.. Ancak erkek kadının o sıcaklığını ve ıslkalığını hissedemiyor kadında erkeğin içine erkeğin fışkırmasını.. Ertesi gün hapıda etkili yalnız hemen ilişkiden sonra kullanılmalı 5 saat içinde.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKondom fazlasıyla yeterli, keşke ertesi günü hapı atıp vücudunun kimyasını bozmasaydın.
01 Yorumla
Soran+1 yıloldu bir kere. neyse teşekkürler bir daha kullanmam
+1 yılÇıkmazda fazla doğum kontrol hapı ve ertesi gün hapı kullanman yumurtalıklarına zarar verir ve ilerde hamileliğini olumsuz yönde etkiler
00 Yorumla
+1 yılKullandığın iyi oldu. Ya prezervatif yırtık olsaydı?
00 Yorumla
+1 yılErtesigün hapını ağrı kesici gibi kullanmaya ne kadar da meraklısınız
02 Yorumla
Soran+1 yılKafanda kurgulayıp kurgulayıp bir fırsatını bulduğun zaman saçma sapan fikirlerini yazmayıp soruma cevap versen :) Hayatımda bir kez kullandım ertesi gün hapını.
- +1 yıl
Ertesi gün hapının aslında ne kadar tehlikeli bir şey olduğunu bilsen normal bir ağrı kesici alır gibi almazdın. Ağrı kesici benzetmesi her zaman almanız bağlamında değil zararlarını düşünmeden almanız anlamında
+1 yılseks ve içki içenlerin cezası cehennem yapmayanların mükafati cennet seks ve içkiydi bu ne yaman çelişki
02 Yorumla
Soran+1 yılbence de :D
- +1 yıl
sen hala gerikafalı insanlara laf yetiştiriyorsun :D boşver sunları
+1 yılÇıkmaz çıkmaz adette sorun olmazsa sıkıntı yok zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. sonuçta prezervatif kullanmışsın canım ne gerek var hapa ilerde sıkıntı olur o kullandıgın haplar canım
00 Yorumlasorun olmaz. erken adet olun ve düzensiz adet görün 2 ay
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbenim bir arkadaşın sitesi var ordan tedarik etsin sevgilin onuda odüşünsün dimi
00 YorumlaArmorlamışsınız kendinizi daha nolsun :D
00 Yorumla1+1 kesin çözüm olmuş rahat ol
02 Yorumla
Soranteşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılHapa gerek yoktu prezervatif yırtılmadıysa.
00 Yorumla
+1 yılHayatta sorun çıkmaz rahat ol kardeşim
00 Yorumla
+1 yılKondomla nasil zevk aliyosunuz yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCikmaz bacim vurusmaya devam
00 Yorumlaçıkmaz
00 Yorumla
+1 yılYok bişey olmaz
00 YorumlaÇıkar
01 Yorumla
Soran+1 yılne gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yıliçine sperm aktı mı hiç?
00 Yorumla
+1 yılCıkmaz merak etme
00 YorumlaHamilesin
00 YorumlaCikmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok çıkmaz
00 Yorumla
+1 yılkondomda yeter
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı