ben prezervatifle olacağına hiç olmasın diyorum
nerdeyse alacağın hazzın yüzde 60 ını hissedemiyorsun
nerdeyse alacağın hazzın yüzde 60 ını hissedemiyorsun
Kız ergenlik çağına gelmiş. Annesi kızı yanına çağırıp, erkeklerle birlikte olmasını engellemek için kızına şöyle demiş:
- "Seninle sevişmek isteyen bir erkek olursa ona çocuğunuzun adının ne olacağını sor."
Kız bir gün partiye davet edilir. Birisi onu yatağa atmayı başarır.
Uzun uzun seviştikten sonra tam iş olacakken kız:
- "Çocuğumuzun adını ne koyucaz?' diye sorar.
Oğlan sinirlenerek pantolonunu çeker, ordan uzaklaşır. Günlerden bir gün parti sırasında kızı birisi yine yatağa atar. Yine o iş olacakken kız
- "Çocuğumuz.." derken o iş olur. İş bitince kız bitkin bi şekilde oğlana:
- "Çocuğumuzun adını ne koymayı düşünüyorsun?' demiş. Oğlan prezervatifi çıkartmış, ağzını bağlamış,
- "Bunun içinden çıkmayı başarırsa adı David Coperfield olsun." demiş.
süpermiş:))
zuahahahahahahah :D.
Amerika’da en az 3 farklı objeyi kullanarak dünyanın temel sorunlarının ifade edilmesine dayanan bir yarışma düzenlenir.
Bu yarışmaya bizim Temel de katılır ve sahneye başında gaz maskesi elinde bir demet çiçek ve prezervatif takmış bir şekilde çıkarak birincilik ödülünü kazanır. Sunucu Temel'i yanına çağırarak bu objelerden maske ile dünyadaki çevre kirliliğine, çiçeklerle doğanın korunmasının gerekliliğine ve prezervatifle de doğum kontrolünün önemine dikkat çektiğiniz için bu ödülü size layık gördük der. Bunun üzerine Temel;
-Aslında ben " prezervatifle sevişmek gaz maskesiyle çiçek koklamaya benzer. " demek istemiştim der.
onu beğenmediniz bu olsun:)
öncelikle belirteyim spiral ve tek eşlilikten yana olduğumdan dolayı ben kullanmıyorum.
ama
rahat duramayacaklara şöyle bir tavsiyem olacak. özellikle erkeklere
kot veya kadife gibi kalın bir pantolon ile oturuyorsunuz. malum bölgenizde muhtemelen atlet ve kilodunuzda var ve bu durumda arkadaşınız yada eşiniz pantolon üzerinden okşadığını düşünün normalseniz mutlaka zevk alırsınız. burada kaç kat tekstil ürününden bahsediyoruz.
birde prezervatifin inceliğini düşünün yok gibi bişey. bu yüzden klasik "ete ete değecek aga" prensibinden vazgeçin rahat duramıyorsanız.
başta hastalık ve gebelik konularında kimsenin kanına girmeyin derim.
valla ben detaylara takılmıyorum basıp geçiyorum... isterse çorap taksın kendi...
Cevap
7Cevap
Prezervatifle ıyy.Hiç zevkli değil prezervatifsiz bayılıyorum keşke hep öyle olma şansı olsa.Sırf bu yüzden tüplerimi yaktırabilrm
Tam güvenilirlik sağlamıyor.
ya öyle birşeyki , bende onu soracaktım siz sormasaydınız isabet oldu. Eşim nefret ediyor hatta bir kez denemesni istedim kalkmadı bile, bu nedendir bu derece anlamadımki?
en incesiydi yinede tepkisi böyle oldu:(
ama ben evliyim siz bekarsınız sanırırm, hastalık açısından güven için gerekli gibi.
bilemezsinizki kimbilir kaç kişiyle yatmışdır? Hem zina boyutuna nasıl bakış açınız?
bu ikinci kısmıydı sorumun, ilk kısmı?
hastalık kapmaktan korkmuyorsunuz ben erkek olsam korkarım en basıdınden kızın akıntısı olablır sızede bulasır bır suru hastalık var hem en ıyısı tek eslılık
yok yanı sadece tek ksııyle olablırsınız evlılık ıcın demedım zaten tek sevgılıyle sızın ıcın dedım
he anladım ozaman bence korunun genede
Prezervatifle yapacagima 31 cekerim. Et ete degecek agaaa :)))
Buyuksun kardes :))
bence en iyisi yapmayın olsun bitsin
et ete değmelii :D
Buyuksun agaaaa
Evet et ete değmeli suyu da yanına kar kalmalı değil mi?
zevk meselesi bebiş
kadın korunmuyosa kesinlikle condom şart ..
Prezervatifsiz olmaz.
genelde prezervatif..
et ete değmeli arkdas :D
dikkat şart aga
zevk meselesi..
cokta fark yok ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar