Hamileyim ve annem bebeği aldır diyor?

3 ay önce evlendim. Eşimin abisi düğüne 2 gün kala motor kazası yaptı vefat etti. Düğünden 2 gün önce sabah resmi nikahımız filan kıyıldı. Nişanlıyken imam nikahı kıydırdılar ama beraber olmadık. Nikahtan sonra bereber olduk. Kaynım vefat edince düğün yapamadık. Baba evinden çıkmadım henüz. Hamileyim. Evim herşeyim kurulu. Babam kocanın evinde yaşa dedi ama annem düğüne kadar gidemezsin diye önüme geçti. Geçende sormuştum aileme anlatmalımıyım diye. Tek korkum annemin aldır demesiydi. Eşim ve ben bu bebeği istiyoruz. Ben doğurmakta çok kararlıyım. Annem istedi diye evladımdan vazgeçmeye niyetim yok. 1 hafta sonra düğün var. Kardeşim ve ablam biliyor. Vitamin filan kullanıyorum doktor verdi. Annem onları gördü. Sordu bende vitamin eksikliği varmış diye yalan söyledim. Ablamla bebek konusunda şakalaşıyorduk. Gülüşüyorduk filan. Annem bizi dinlemiş. Ablamı hamile sanmış. Kız kardeşimi sıkıştırmış. Oda benim hamile olduğumu söylemiş. Bugün bana aldır yoksa babana söylerim dedi. Kavga ettik. Eşime söyledim. Çık gel nikahlı karımsın kim ne diyecek. Baban kocanın evine yerleş diyeli 3 ay oldu dedi. Babam itiraz etmez ama annem çok ters yapıyor. Bağırdı çağırdı. İlaçlarımı camdan aşağı attı. Ablam araya girdi. Evime gitmek istiyorum ama durumu babama nasıl izah edeceğim bilmiyorum ne yapmam lazım? Düğünü beklemelimiyim? Yoksa evime gitmelimiyim? Gidersem babama bunun izahatini nasıl yapıcam. Ablamla çıkar yol bulamadık yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal. Zor durumdayım var mı fikri olan. Valizimi topladım. Cesaretim kırık.
Güncellemeler
+1 yıl
Yarın sabah gitmeye karar verdim. Babama nasıl anlatcam bilmiyorum
Hamileyim ve annem bebeği aldır diyor?