Az önce radyoda dinledim
Gergedan set diyo büyütücü falan ne kadar doğrudur
Gergedan set diyo büyütücü falan ne kadar doğrudur
büyütüp ne yapacaksın. başına dert mi alacaksın. yahu adam penisi 18 cm eşiyle yatamıyor kestirecek doktor arıyor sen büyütme sevdasındasın. biraz tıbbi olayları okuyun neler oluyor bitiyor gerçekleri görün. bırakın interntteki tv deki büyütme yalanlarını. allahın verdiğine şükredin. dipsiz kuyu değil karşınızdaki bacağını ayır rahimi görürsün. o kadar yakın
doğru diyosun da günümüz şartları işte geçen gun yazdım 13 cm penism var öyle böyle o ne ole bamya falan gibi yorumlar aldım ben evlendimde ömürlük olsn istiyorum karsımdakini tatmin edeyim istiyorm insan doyumsuz olduğu için böyle şeylere yöneliyoz bazen
_?
arkadaşım. ne o pampa diyen acaba ölçüden haberi var mı. buradan birisi penisin çapı 15 cm olmalı diyor. bende yazdım soba borusu 13 cm seninki soba borusundanda mı kalın.. boşver o yazanları. 8-17 arası iş yapar.yapınla oynama. doktorları duymuyormusun. hiçbir ilaç kalıcı uzatma yapmaz. vakkumla uzatılanda yapısı bozulur hem kırılır hem de ileri yaşlarda kalkmaz. kullanamazsın. kısa penis 80 yaşına kadar gider. seninki türkiye ortalamalarında. japon ve çinlilerinki seninkiinden kısa
Cevap
3Cevap
geergadan taşşağı o yeme sakın
sana çok yedirmişler tavsiyeni dinlicem
geahh
çok saçma bişi geldi bana
hikaye onlar kanmaa
Uff snne slk.
Uff snne slk.
anladın sen okkalı bi küfür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar