Friends with benefits
başlıktaki film gibi sadece sex arkadaşı olunulabilir mi?
başlıktaki film gibi sadece sex arkadaşı olunulabilir mi?
Bu ülkede bu dediğin zor... Bizlere çocukluğumuzdan itibaren seksin kötü bir şey olduğunu sadece kocamızla yapmamış gerektiğini empoze ettikleri için Türk bir kız kolay kolay sırf bedensel ihtiyacını gidermek için seks yapamaz.
İlla ki duygu da ister yoksa kendini kötü ve kullanılmış hisseder.
Çünkü ona seksten zevk alan taraf erkektir diye öğretilmiştir.
Ama yurtdışında çok kadın var seksten zevk aldığının farkında olan, onlar bedensel ihtiyaçlarını gidermek için aşksız seks yapabilir.
Çevre çok önemli... O kız daima kınanacak. Bunun farkında. Türkiye'de cinsellikle alakalı devrim niteleğinde bir gelişme olmadığı sürece seksi bedensel ihtiyaçlarını gidermek için yapan kız sayısı çok az olacak.
Maskeler, maskeler :). Maske takarak yaşayan kız az değil zaten.
Evet benim öyle takıldığım 3 kişi var.Duygularını katmadan yaşarsan güzel birinden de vazgeçtim aşık olmuştu.Baştaki kurallara uyulması gerek. Sadece kızlar bağlanmıyor yani erkeklerde bağlanıyor bazen birde benden başkasyla olma deyişleri yok mu öldürüyor fitil ediyor
Bu buddy olayı hem kızlarla hem erkeklerle eğlenceli oluyor :) Seks sonrası arkadaş sohbetine bayılıyorm ne var ne yok kimle sevgili oldun bakym bıcır bıcır deyip sonra tekrar sevişmeye başlamak:) du canım çekti mesaj atıym birisine öptüm :*
Kalcasını en çok sevdiğine at :)
Bu şekilde olanlar var. Mesela aynı evde kalıp seks arkadaşı olarak yaşayanların bile olduğunu söylüyorlar :)
"Gel gız o işi yapalım mı? İki kişi daha bulak grup yapak hem de" olayı :D
Bana göre en sağlam arkadaşlık budur normal arkadaşlarımız hayatımızı yaparken fiziken yapmak daha iyi bence
Cevap
3Cevap
o filmde de zaten sonunda duygusal bi bağ kurulmuştu sadece baştaki anlaşmayla kalınmadı yani bu yüzden imkansız diyorum ben
Evet ama onlarin iluskileri guzeldi sevisip birbirlerini tanimiyomus gib yapmiyorlar arkadaslardi
Türkiye de zor hacım senin bu dediğin...
o filmlerde olur ama vardıır tabi bu meslektekiler
olunur ama çok araman gerekir
ah nerede o kişiler :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar