Ivory. Çünkü rengi daha güzel. Ve psikolojik olarak bana tat olarak daha tatli geliyo. Her an ucundan süt akacakmis gibi duruyo =) . Cok emilince rengi de biraz kirmizilasiyo hosuma gidiyo bu durum. Tawny itici geliyo. Cok koyu renk oldugu icin
ten rengini değiştrmek mümkün olmadına göre seninkiyle barışık ol enfazla brozlaşırsın geçici. birde diklik önemli 45 derece ve yukarısıysa renkten daha önemli bu özellik
meme ucu nun yere olan açısı 45 dereceden yukarıysa idealdir, burada biçok kızın hemde hiç svşmdiği halde 45 derecenin altı çoğu 35-45 derece arası. ben daha 55 dereceden dik göğüs görmedim mesleğim hekmlik olduğu halde. çoğunuz diklştrme egzerszi bile bilmiyorsunuz, heleki vajen için 16 yaşndan itibaren yapılması gereken kegel egzersizi yapanlarınız 10 da 1 bile değil. bu anneleriniz hiçmi sizlerin vücuduna yatırım yapıp eğitimini vermiyor zamanında şaşıyorum doğrusu. sonrada 30-35 yaşınzda çoğunuz pörsüyorsunuz oysa egzersiz yeterli olsa botoksa ihtyç kalmaz
Almond ve İvory bence harika. Bronze de güzel ama tawny çok koyu. Ama böyle yorumlamak çok anlamlı değil. Çünkü göğüsün bütünündeki duruşu önemli. Ten rengi ve göğüsün büyüklüğü görüntüyü değiştirir.
Ortadakiler iyi sarosinsa bastaki iyi cok fena emerim seninki nasil :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Amoena ıvory çünkü o renk beyaz tenlilere çok yakışıyor ve bende beyaz tenlilerden hoşalanırım :)) daha seksi yani birde göğüs en fazla 75-80 beden olacak daha büyüğü iğrenç
En İyi Cevaplar