merhaba arkadaşlar 21 yaşındayım uzakdan bakıp, uzaktan sevdiğim bir kız vardı.1.78 boyunda incecik belli olan sırtına kadar gelen altın sacı gözune bakınca guneşe bakar gibi hissettirdi sevgili oldukdan sonra bile bakamam fazla gözlerine herneyse bir markette kasiyerlik yapıyordu , malumunuz her türk erkeğinin hayatın da aşık oldugu bir kasiyer vardır. Ona acılcam diyerek her gün markete gidip abuk subuk şeyler alıyordum sırf konuşma geçer ümidiyle fakat bir türlü konuşamıyordum , bazen kız birşeyler söyluyor ama ben cevaben sacmalıyordum , bir kaç kez markete gittim kasa da göremedim sonradan ögrendim ki işten çıkmış , ee ne yapalım aylar gecti hevestir gecer dedim bir türlü unutamadım bir gün arkadaşın yanına giderken dolmuşa bindim kulaklıgımı taktım telefondan şarkımı açtım camdan dışarıya bakarak bir hollywood filmi moduna girdim yanıma biri oturdu çok hoş bir parfum kokusu gelıyordu ama uslubumu bozup dönup bakmadım.
kolumu dürttü döndum kasıyer kız yanıma oturmuştu elim ayagım tıtremeye başladı "merhaba"dedi kafamı sallayarak bende "merhaba " dedim eliyle kulaklıgı işaret etti bende kulaklıgın bırını ona verdım gidecegim yere 10 dakika felan vardı herneyse beraber muzık dinlemeye başladık 15 dakika sonra elimden tuttu bir 10 dakika sonra hiç gitmediğim bir semtte "hadi gel inelim "dedi öyle öyle tanıştık neyse
evde kimse yoktu aklımdan cinsellik olarak hiç bir şey geçirmiyordum hoş vakit geciririz diye mesaj attım bize ilk kez geliyordu evi tarif ettim kapıyı caldı actım ayakkabılarını bile cıkarmadan uzerıme atlatı bacaklarını belime doladı dudakları o kadar ıslak ve tırıyordu ki onu taşıyarak yatak odasına göturdum cinsel ilişkiye girdik ilki degildim oda benim ilkim degildi ama hayatımda yaşadıgım en guzel orgazım idi insan sevdiği biriyle birlikte olunca daha çok mutlu oluyor bu olay 1 hafta önce yaşandı ama hala çok mutluyum
mutluluk paylaştıkca artar bunu sizinle paylaşmak istedim okuduysanız teşekkür ederim :)
kolumu dürttü döndum kasıyer kız yanıma oturmuştu elim ayagım tıtremeye başladı "merhaba"dedi kafamı sallayarak bende "merhaba " dedim eliyle kulaklıgı işaret etti bende kulaklıgın bırını ona verdım gidecegim yere 10 dakika felan vardı herneyse beraber muzık dinlemeye başladık 15 dakika sonra elimden tuttu bir 10 dakika sonra hiç gitmediğim bir semtte "hadi gel inelim "dedi öyle öyle tanıştık neyse
evde kimse yoktu aklımdan cinsellik olarak hiç bir şey geçirmiyordum hoş vakit geciririz diye mesaj attım bize ilk kez geliyordu evi tarif ettim kapıyı caldı actım ayakkabılarını bile cıkarmadan uzerıme atlatı bacaklarını belime doladı dudakları o kadar ıslak ve tırıyordu ki onu taşıyarak yatak odasına göturdum cinsel ilişkiye girdik ilki degildim oda benim ilkim degildi ama hayatımda yaşadıgım en guzel orgazım idi insan sevdiği biriyle birlikte olunca daha çok mutlu oluyor bu olay 1 hafta önce yaşandı ama hala çok mutluyum
mutluluk paylaştıkca artar bunu sizinle paylaşmak istedim okuduysanız teşekkür ederim :)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer