Eşim ilişkilerimizde son derece yavaş davranıyor beni incitmemek için mi bilemiyorum bunu ona nasıl izah edebilirim biraz daha hızlı falan dediğimde ritmi artırıyor ama benim istediğim şekilde değil doğrudan söylersem de yanlış anlar diye korkuyorum
Cevabın nedir?
+1 yılYeterince hallendiremiyon adamı. Jartiyer giy mini etek giy. Göster ama elletme. Yarım saat botunca kıyafetlerini çıkarma delirt onu ve üstten başlayarak yavaş yavaş çıkar
09 Yorumla
Soran+1 yılArzuyu artır diyorsun yani iyide genelde evde yarı Çıplak dolaşıyorum ve hep ereksiyon halinde oluyor o da arzulamasa sertleşmez herhalde
- +1 yıl
Arzulama ayrı delirtme ayrı. O istesin sen kaç baya bir zorla onu ama sinirli bir şekilde değil gülerek.. o bayaa bir arzulasın hırçınlaşsın sana saldırcek dereceye gelsşn merak etme en beteri 2 gün durur 2. Gün saldırır sana
Soran+1 yılGüzel taktikmiş 2 gün diyorsun daha fazla dayanırsa yazarım sana bak 😄 zekice bir öneriydi ve kesinlikle uygulayacağım teşekkürler
- +1 yıl
Daha fazla dayanırsa ondan pek bişey ümit etme derim. Sanırım yeni evlisiniz. Eşin seni rahat bırakmamalı normalde. 3 gün dayanırsa ümidi kes :D
Soran+1 yıl3 aylık evliyiz ve daha üç gün ara verdiğimiz olmadı rahat bırakmasına gerek yok birde ben onu bu kadar çıldırtırsam hayatta dayanamaz 😂
- +1 yıl
Çıldırt onu baya bir saldırır sana. O değilde sen ne kadar dayanabilcen :D
Soran+1 yılBende sıkıntı yok kendime güveniyorum
- +1 yıl
Nasıl yani 3 ay yapmasanız çıldırmazmısın
Soran+1 yılKendimi tatmin etme yoluna giderim onun ruhu bile duymaz 😉
En İyi Cevaplar
yavaş seks mi olur hiç bisey öğrenmemiş enişte
019 Yorumla
Soran+1 yılBeni incitmemek için mi kendini tutuyor bilemiyorum
Soran+1 yılBildiğim kadarıyla oldukça tecrübeli yani benden öncesinde hayatında olan kızlar vardı
Soran+1 yılKegel egzersizleri falan yapıyorum vajinamda yapı olarak dar ama erken boşalmıyor 30-35 dakikada falan yavaş olsa bile ne kadar geciktirebilirdi ki
Soran+1 yılAdam ne yapsın olur mu ama , çok şeyler yapsın, kendi çapımda şehvetli sayılırım 🙈
- +1 yıl
Bak şimdi şöyle bisey var sen kegel egzersizi yapıyorsun eh bide penis içindeyken bunu yapıyorsan darsan iyice daraltıp bırakıyorsun.. buda penisi iyice sarıyor eh içide zaten sıcak kadın desen şehvet dolu bide hızlı yaparsa o 30-35dk olan süre düşer sonra 0-5dk arasına :) sende sıkıntı var demiyorum fakat kocan da hep düz mantık sevişmiş daha önce demekki
Soran+1 yılOlabilir kulağıma hep en iyisin mükemmelsin diye fısıldar onu mutlu ettiğimi biliyorum birde o beni edebilse süper olacak ama erken boşalma sorunu olduğunu sanmıyorum
Soran+1 yılBir ilişkiden sonra hemen sertleşiyor tekrar. içimdeyken onu sıkmayayım bakalım boşalma süresi uzayacak mı aklıma takıldı bu konu
- +1 yıl
yani bizimkide sıkar ben uyarırım yapma şunu diye cünkü cok daralıyor ve insan dayanamıyor... hem ilişkiden hemen sonra sertleşiyorsa şöyle yapabilirsin boşalsın hemen temizle tekrar içine ve bu sefer daha hızlı devam etmesini söyle... o şekilde penis tekrar içinde sertleşir ve uzun sürer istedigin kadar sert ve hızlı olur
Soran+1 yılVar tek bir pozisyonda takılı değiliz
Soran+1 yılZaman geçtikçe daha tecrübeli oluyoruz ikimizde daha zenginleşiyor
Soran+1 yılBuradan da prim yapamazlar herhalde
Soran+1 yılOkuduklarıyla mast yapabilen bir canlı var ise helal olsun ne diyelim, dirseklerimde kalkarsam daha rahat olur herhalde misyonerde kalçamı çevirdim ama hiç kaldırmadım diyebilirim bunu deneyeyim öneri için teşekkürler
+1 yılNiye yanlis anlasin yahu.
Benim de karim, benimle isteklerini paylassin isterim.
O degil benim neden karim oluyo ya.42 Yorumla
Soran+1 yıl😃 empati yeteneği bu olsa gerek kaptırdın kendini 😜
Gizli Üye(36-45)+1 yılburdaki yazıları okuyarak mı merak saldın sertliğe:)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
41Cevap
Belki aci cekmenden korkuyor sonucta seviyor seni..
ama ile sert seviyorsan o zaman kendisine söyle cinsellikte önemli olan bir birinin fikirini dinlemektir..02 Yorumla
Soran+1 yılİlk seferde acı çekmedim hiç zaten onda yeterince hassastı , ama diğerlerinde neden korkuyor anlayamıyorum ki
+1 yılhard core p*rno aç beraber izlerken böyle deniyelim mi de
20 YorumlaBunu söylemekte utanılacak bir şey yok. Yanlış anlayacağını da sanmıyorum. Her erkeğin hoşuna gider bence bunu duymak.
03 Yorumla
Soran+1 yılHoşuna gideceğini hiç düşünmemiştim böyle düşünmeniz bana cesaret verdi teşekkürler
Soran+1 yılUmarım
sen bir nonoşla mı evlisin. ya da erkek olduğuna emın mısın?
neyse ya bana ne milletten ama şunu bil erkeğin doğası gereği sekste serttir dişinin canını baya kayar ama alınan zevk bir b'aşk'adır.06 Yorumla
Soran+1 yılYani aramızdaki duygusal bağ oldukça kuvvetli canımı yakmamak için kendini mi tutuyor yoksa yapısı mı bu anlayamadım
Soran+1 yılÖyle biri değil yani normalde nasılsa cinsel yaşamımızdada öyle oysa biraz daha farklı olsa daha iyi olacak dürtülerini dizginliyordur ve ben açığa çıkarabilirim umarım
Soran+1 yılAminnn
Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Yani seni yanlış anlamasında çekindiğin bir adamla mı evlisin? Yazık
02 Yorumla
Soran+1 yılAcınacak bir durum değil kaybetme korkusu da denebilir
Doğrudan söyle, yanlış anlamaz, fazla da zorlama herifi, bel bu su motoru değil, fıtık etme adamı.
16 Yorumla
Soran+1 yılGücü kuvveti yerinde bir şey olmaz ona 😄
Soran+1 yılBunu söyleyebilmek mesele işte daha hızlı diyorum ama sert çıkmıyor ağzımdan o kelime
Soran+1 yılYok ereksiyon sorunumuz yok yanımdayken her an sert
korkma paylaş eşinizle herseyı konusabılmeyı artık öğrenın lütfen
00 Yorumla
+1 yılSert yaptığım için partnerlerim çok şanslı galiba. Erkekler nasıl biliyorsa öyle seks yapıyorlar. Değiştiremiyorsun maalesef. O adam bildiğinden caymaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılİlk seferimizde hadi anladım hassaslığını ama diğerlerinde de aynı devam ediyor değişmez mı ya bir şekilde onu yönlendiremez miyim
+1 yılBence onu tahrik eden şeyler söyle argo konuş oda coşacaktır o arada daha sert falan de harikasın sudur budur dahada olmazsa yapcak bişe yok
02 Yorumla
Soran+1 yılStratejik hareket edeyim yani 😂
- +1 yıl
Yanii 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüfürlü kelimeler söyle direk o an aklına hiç bir şey takılmıyor insanın direk s. k aşkım a. m. mi dağıt felan de.. Biraz açık konuştum ama ben de çok etkisi oluyor bunların
04 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılBide sende sert ol kalcalarini sıktır vur kendini hareket ettir
Soran+1 yılMisyonerden başka pozisyon bilmeyen put gibi duran birisi değilim zaten
Cevap sahibi+1 yılTahmin edebiliyorum zaten seni bunlarla rağmen hala aynı şekilde devam ediyorsa sıkıntı vardır eesinde
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. yazık sana zevkın doruğuna erısemeden hayatın bıtecek
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar umutsuz vaka değilim ya düzeltebilirim belki
+1 yılEtki tepki meselesi iki tokat at bak ne yapıyor sana adsg
010 Yorumla
Soran+1 yılSırtını çiziyorum bazen o zaman canı acıdığı için daha sert oluyor ama her zaman her zaman çizemiyorum sırtını maalesef
- +1 yıl
Bence açık açık söyle ne olabilir ki.
Soran+1 yılYani beni farklı düşünmesini bana olan saygısını kaybetmesini istemiyorum
- +1 yıl
Emin ol kaybetmez ama mazoşistse hayal kırıklığına uğrar orası ayrı xd
Soran+1 yılO mazoşist ise benim faşist olmam gerekir ki uyumlu bir çift olalım
- +1 yıl
faşist değilde sadist olsan daha iyi xd
Soran+1 yılBen ben olayım en iyisi😂
Soran+1 yılHiç girmeyeyim o işlere
- +1 yıl
Aynen boşver :D
+1 yılKari gibi bu ne boyle askim de. Ama bu cumleyi soypedigine pisman edebilir seni
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle söylersem hırs yapar herhalde
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğrudan söyle daha sert istiyorum de güçlü kollarınını hissetmek istiyorum de utanma o senin kocan
00 Yorumla
+1 yılbu ne kız gibi azıcık erkek ol de bak neler oluyor.) . DD
00 Yorumlaşey de ona beni incitmemek icinmi yavasca yapiyosun eger oyleyse hizlan falan de
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşinin içinde yoksa boşuna zorlama bence. Ya olduğu gibi kabul et. Ya da sen bilirsin artık ne diim.
05 Yorumla
Soran+1 yılBeni böyle memnun ettiğini düşündüğünden mi bu kadar yavaş yoksa kendi böyle sevdiği için mi anlayamadım
Cevap sahibi+1 yılBende çok sert severim ama sert seven bir bayana hiç rastlamadım. Hayatın cilvesi böyle. Bence eşin seni tam anlayamamıştır. Açıkça söyle hala yavaş takılıyorsa içinde yoktur. O zaman da tercih yapacaksın. Cinsellik evliliğin temel taşıdır. Unutma.
Soran+1 yılOnu kaybetmeden değiştirmenin bir yolunu bulurum içinde yoksa bile, ben istisnayım galiba bu konuda genelde hep kadınlarda yavaş istiyorlar ama o şekilde ağır çekimdeymiş gibi geliyor hissetmek için sert olmalı
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın olsun.
Cevap sahibi+1 yılSeks ne kadar sertse benim için o kadar başarılıdır.
+1 yılfetiş boyutuna girmek gerek ama sen yanlış kişiyle berabersin
00 YorumlaNesini yanlis anlasin canm esinede neni sert. ik diyemiceksen kime dicen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEksik nota caliyosun de :) hic duymadigim notalari cikart de birazzz 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamı sen harekete geçireceksin. Nasıl birşey isteğinini nerden anlasın. Gerekirse video izlet böyle istiyorum de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöyle ki adam bilsin ne zaman gazı kökleyeceğini...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılahlaksız kelimelerle tahrik et. büyük tavsiyedir demedi deme
02 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun. Deneyeyim bunu
Cevap sahibi+1 yıldene dene
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılTekme tokat girişsin birisi bu arkadaşa.
00 Yorumla
+1 yılKulağına "sert ol "de.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgelben sana bir full speed yapayım ozaman tavana fırlarsın agzın açık kalır
00 YorumlaSöyle açık açık neyi yanlış anlayacak?😒
02 Yorumla
Soran+1 yılBana olan saygısını kaybetmek istemiyorum
Liseli bebeler gibi nasıl seks yapıyorsun de :))
02 Yorumla
Soran+1 yılKaç tane seks yapan liseli bebe gördün derse ne diyeyim?
+1 yılAcık sert ol kız de
10 YorumlaBacaklarini omzuna att hadi erkegim hard istiom de
02 Yorumla
Soran+1 yılFarklı pozisyonlar deniyoruz sorun pozisyonda değil eşimde sadece kontrol bendeyken daha iyi oluyor
Ya gel ben alev cikartirim serttrrrr
00 Yorumla
+1 yılp*rno kültürünün çocukları...
00 Yorumla
+1 yıldirekt de cekinme ama abartırsa karısmam
00 YorumlaYavas baslayip sert sert bitecek iliski dedigin
00 Yorumlasoyle icindeyken hizli yap de
00 YorumlaYok ya nadil istiyosan soyle
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen nasıl olmasını istiyorsan ona öyle davran...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonuş muhakkak.. ben konuşamıyorum sen konuş...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltedavin bende yavrumm :)
00 YorumlaSoyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen çok sertimdir kemiklerini kirarim
00 YorumlaBendensein 😜😎🍒
00 Yorumlaaçık açık konuş işte
00 Yorumla
+1 yıldırek soyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılSolemelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPatasana ahmet ümit
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocanda iş yok
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi