sevgilim, kızlığını evlenmeden almayacağım ancak seninle sevişmek istiyorum dedi. birbirmize güveniyoruz seviyoruz. ikimizde birbirimizi arzuluyoruz zaten ben evlenmeden birlikte olamam. aslında sevişemem bile. ancak gel gör ki ilişkide bu dengeyi tutturmak çok zor. o benim icin özel biri. ben öppüşmekten ötesine de geçmedim. ancak bu söylediği ne kadar mantıklı bilmiyorum. bi yandan vicdanım durduruyo bir yandan sevgim bastırıryo arzularıma engel olamasam da mantığım beni illaki durduruyo. sanki yaparsam pişman olacağım. yapmazsam da bilemiyorum...
Cevabın nedir?
Hayatta herşey olasıdır.
Tamam buna gönlün kaymış ama , dahasını beklemesi , azcık değdiricem demesi de hiç iyi bir şey değil . Bu , konunun ciddi tarafını inanılmaz örseleyen ve seni de fedakarlıkta bulunmaya iten bir öneri . Hadi ucundan accık değdirdi ya da tutamadı kendini sen de engelleyemedin , bastı geçti. Olay bitti.
Bir bayan arkadaşın yaşadığı bunun aynısıydı . Halvet falan derken , bindiği minibüs şarampole yuvarlanıyor ve çocuk hayata orda değil ama tam 9 ay sonra hastanede veda ediyor. Arada geçen süredeki çaba koşturma aileden habersiz nasıl olur tahmin et, sürüyle yalan dolan , en sonunda ortada çocuk yok artık , öyle biri yok , kız kime ne anlatsın şimdi ? Tek iyi tarafı hamile kalmamış olması.
Ciddi bir erkek, bu uç noktaları da düşünüp sana böyle bir öneriyi getirmezdi ki , her erkek korumak istediğini kendinden bile korur. Böyle ya idare et ihtiyacım var olaylarına da inanma, hele başkasıyla çözerim havasına da hiç aldanma , bugünden yarını bilemezken sen 2 4 yıl sonrasına neyin sözünü alabilirsin? Ya gitti gelmezse birgün , gelsene diye yalvaracakmısın?
Sana , senin sorumluluğun verilmiş ve cidden mantığını topla , bu noktalara izin verme.120 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlenene kadar sabret.
Bu bayanlar için iyi birşey değil; bunu anlayın artık.
(Siz de insansınız, sizin de nefsiniz istiyor biliyorum ama bu ülkede ve bizim dinimizde sonu pişmanlık olabilir.)100 Yorumla
Belki söylediklerinde doğrudur ama art niyet varsa ağız bu söyler, garantisi yok. İster nişanlan, ister düğününe sayılı günler kalsın. Düğünden dönülürse gerisini sen düşünürsün. Aranızdaki samimiyetten dolayı sevişelim belli bir dereye kadar diyebilirsiniz ama alev alınca o an ki zevkle yap gitsin deniliyor, akıl başa gelince ne olacak? Aslında bazı sınırların olması gerekiyor diye düşünüyorum. Elbiseleri çıkarma hiç bir kıyafetini madem istiyorsan.
Değer veren birinin tavır ve davranışlarıyla göstermesi gerekiyor diye düşünüyorum. Şimdi sevgili olan sizsiniz. Birbirinizi tanıyan sizsiniz. Komple soyunma derim. ama yapmasan daha iyi olur. Uzun süren öpücük en güzeli. Çoğu evli bundan uzak...10 Yorumla
Eger sende onu arzuluyorsan ileri gittiginizde durdurmak istemezsin emin ol.
22 Yorumla
Soran+1 yılonun kadar istekli bile olsam kendime hakim olabiliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten seni sevseydi böyle bişey teklif etmezdi .bunları evlendikten sona dşnürdü .kanma kızım kanma ! sex istiyo sevgilin ama sana üstü kapalı bçimde bahaneyle birlikte söyllemiş sevgilin .
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiçbir erkek için değmez sakın kendine dokundurma ya olmazsa ya evlenemezseniz ilerisini düşün dünyanın en iyi insanı olsada yapmaaa s:
41 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söyluyosun
yapma ağırlığını koy evlenmeden olmayacağını açık açık söyle o da aklından çıkarsın.
21 Yorumla
Soran+1 yıltamam
kızlar zarı her şey midir sanki? önemli olan o yataga girmektir. her bi haltı yaşa sonra ama ben kızım de, senin ruhun oro... derler öylesine (sana demedim yanlıs anlama :))
117 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum kardeşim. ben de katılıyorum. dedim ya asla evlenmeden birlikte olmam benimde bir sınırım var ancak bana dokunsa elini çekiyorum izin vermiyorum bna surat yapıyor bende üzülüyorum sonra kendimle çelişiyorum. ama vicdanım izin vermiyor kabul etmiyor asla! ben senin ne anlatmak istediğinide anladım. ancak erkek olsan ne düşünürdün
- +1 yıl
her erkek ve senin de sevgilinin düşündüğü gibi bu kız beni sevmiyor mu diye düşünürdüm. cinsellik bir ilişkinin olmazsa olmazı aslında. gereklidir çoğu zaman. ama dozunu ayarlamak lazım.
şöyle bir soru sorayım sana. erkekler için bir ihtiyaçtır aynı zamanda bu. seninle yapmayıp başkasına gitse sen ne hissederdin ve bunun yorumunu 'evlenmeden olmaz dedin ben de ihtiyacımı giderdim' dese? erkeklerin dogasında var bu çünkü, yapmak ister, bu kişinin de en azından sevdigi erkek olmasını ister.
Soran+1 yılbunları konuştuk açıkca. ben seninle evlenicem seni bekliycem kimseyle de birlikte olmayacagm dedi ve nerden baksan en az 3 sene bekleyecek. evet bu bir ihtiyac ancak sadece sevdigim insanla seninle birlikte olmak istiyorum dedi bu yuzden hic olmazsa beni bazı şeylerden mahrum bırkama sana dokunayım kokunu çekeyim öpeyim vs.. biz bunları acıkca konustuk yani. ve ne diyecegimi bilmiyorum bir yandan haklı aslında ama benim de bir sınırım bi var aslında böyle arada kalırsam daha kotu olacak
Soran+1 yıl:( işte ben bu yüzden sordum. şimdi insanlarda haklı kim olsa sacmalama der biliyorum bende kendime bu konuda şüpheye düşürmüyorum. bırak bana söz vermeyi değer veriyor saygılı davranıyo incitmiyo yani yalan dolan bir aşık değiliz. tabiki bende değer veriyorum seviyorum. kafamda cok karışık ama hayatta da hicbir şeyin garantisi yok arkadasım. ben ileriye gitmem cunku beni tahrik etmeye calıstıgı zaman bile durup bakıyo cok mu sabırlısın diye? peki işin en özet haliyle bana bir yorum yapabrmsın?
- +1 yıl
bazı özel şeyleri, o özel günde yapmak için birbirinze söz verin. çünkü ilerde bir şey oldugunda en cok etkilenecek kişi sensin bundan. hiç kimse ilişkide ayrılmayı düşünmez. bizde de isteme oldu, 20 gün snra nişanlancaktık ama ayrıldık :) eğer adam gibi adamsa ben sorun görmem (fazla ileriye gitmeden) ama aklı fikri iki bacagının arasında olan biriyse o baska. "ya ilerde ayrılırsak ne yaparım ben" diye düşünürsen de hayatını ve ilişkini yaşayamazsın. her şey olacağına varır.
Soran+1 yılhaklısın. tesekkur ederim yorumun için. demek 20 gun once ayrıldınız? peki beraber olmuşmuydunuz diye sorsam cok mu ayıp etmis olurum?
Soran+1 yılanladım. peki ben sevgilimi bu konuda nasıl sınayabilirim sence? evet ona güveniorum ama kız olmakta bu kadar zor işte... ne yapmalıyım sence
Soran+1 yılbiraz saygısızca olacak ama evet
- +1 yıl
bunu yapmana ne gerek var ki? bilip bilmemen bişey değiştirmez, aksine ona güvenmediğini hissettirir bu daha kötü. bir de deneyeyim derken senin de kendini tutama gibi bir durumun var ki bu da kuvvetle muhtemel :)) o yüzden boşver bu düşünceyi... zamanla sana verdigi degeri baska seylerden anlarsın.
Soran+1 yılhaklısın peki tesekkur ederim:)
Soran+1 yılsagol sanada iyi geceler
- +1 yıl
Erkeklerin doğasında var diye bir şey yok. Tüm canlıların doğasında var. Zorunlu değil seçimlik ihtiyaç. Toplum erkeksin yaparsın, kadınsın içine atarsın zihniyeti var, bizlere öyle empoze edilmiş. Başkasıyla yapıyorsa, o iradesiz biridir, öyle biri evlendiğinde ufak tefek sorunlarda hemen aldatmaya meyilli olacak. Zaten o erkek onu seven kadına ait olmamıştır. İrade denen bir şey var. karşılıklı sınırlar dahilinde bir paylaşım varsa amenna. Zorla güzellik olmaz. Macera yaşamak isteyen gönüllerle de oynamasın. Bizim de canımız var can bu patlıcan değil. Doğamızda var ki biz insanlar süregelmişiz bunca yıldır. Doğadaki bazı hayvanlar bile dominant liderleri izin vermeden ilişkiye girmiyorlar. Doğadaki toplumsal yaşam şartlarından dolayı. Çin işi Japon işi bunu yapan 2 kişi biri erkek biri dişi...
- +1 yıl
Yıldızname baktır açık ve net. Hem fazla kafanı yormazsın tatlım. Kişi hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olursun. Onunla ilgili her şeyi öğrenirsin. Lakin konusunda uzman birini bulman lazım. Çevirdiği dolap var mı vs. A'dan z'ye her şeyi öğrenirsin. Evlilik olur mu olmaz mı söylüyor. %100 garanti. Olumsuz olup da evlenirsen o da senin bileceğin iş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevişmede birden azarsın kızlığın gider soyulmaya başlarsınız ilişki sürer durmak çok zor...
39 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın peki yaşadınmı
Cevap sahibi+1 yılevet birden oluyor , engel olamıyon öpüşün ama sevişme yatakta olmasın , çok zor durmak :)
Soran+1 yılanlıyorum. :)
Cevap sahibi+1 yılbekaretinin kıymetini bbil, evlenmeden verme , yanlış analama ben eviliyim ama önceden rahat durmadık bizde :D
Soran+1 yılyok canım evlenmeden dedim ya birlikte olmam diye. ancak dokunmalar okşamalar o bana bunları yapıyo ve benden de bekliyo. yapmayınca yada elini çekince kızıyo. üzülüyorum hemde çookk. :( evlisin demek peki bahsettiğin kişiylemi :)
Cevap sahibi+1 yılaynen ilkimdi ve kaldı :D benim kadar şanslı olmaaybilrisin , beni öyle bırakmadı , ondan dikat et sen nikaha kadar bekle :D
Soran+1 yılsenin adına sevindim o zaman :)) benim icin o cok degerli bi insan onun icinde ben öyleyim. evlenmeyi benden çok düşünüyo ama okulumu bitirmeden ben düşünmüyorum hersey zamala olur tabiki kızlıgımı evlenmeden vermem. ancak sevişmekte engel tanımıyor diyosun... haklısın
Cevap sahibi+1 yıleevet canım kesin bekle sevişmeyi başbaşa yamayın bir iki öpücük devamı gelir :)) arada öpüşün ilerletmeyin o kadar , evlenince ne zevkler var görürsün o zaman , hevesin kaçmasın ... size mutluluklar dilerim , iyi geceler :D
Soran+1 yıltamam canım ;))tesekkurler sizede mutluluklar dilerim:)
aynı durum bende de var. sözlüyüm, ilk bahar da nişanımız var, sonra düğün her şey garanti. öpüşüyoruz, dokunuyorum vaginası hariç ama bugün mesaj attım sevişmek gibi bir şey dedim cevap atmadı .D
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlığın senin çeyizindir. eğer çeyizsiz eşine gidersen değerin kalmaz. bu bizim adetimizdir.
31 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
+1 yılevlenmeden sevişmeyelim ki biriyle olursan anlamam mümkün olsun demek istemiş. yani san aiylik yapmıyor, aklınca kendini kolluyor.
10 Yorumlahem cam kenarı hem deniz manzaralı hemde ucuz olmaz arkadaşlar
30 Yorumlaevlenmede çok ciddiyse sevişmek-giriş çıkış yok- sorun değil bence
10 Yorumla
+1 yılKızlığını dudaktan verme ile, göğüsten verme ile, amından verme arasında ne fark var?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılkızlığını alırsa; onu evliliğe zorlamandan korkuyor...yiyişelim sonra ben başka kız bulurum hesabı...
21 Yorumla
Soran+1 yılyok o benimle evlenme konusunda ck ciddi. ancak ünide okuyorum bitirmeden imkansız benim icin. beni annesiyle tanıstırıp yemek yemeye cagırdıgıda bile reddedttim smdi olmaz dedim. ancak cok zor arkdasım ben ailemin yüzne bakamam. inan vicdanım sızlar. bırak kızlıgımı almasını onunla aynı yatakta nikahsız sevisemem anlıyorsun değilmi
Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı. bu kadar olur yani pes
02 Yorumla
Soran+1 yılne olur ..?
Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. mantıgının sesini dinlemelisin.
20 Yorumlayüzeysel sevişmek istiyodur..:)
111 Yorumla
Soran+1 yılbanada böyle geliyor. evlenmeeden benimle sex yapmayacagını söyledi zten
Soran+1 yılo kadarına izin vermemmmm!
Soran+1 yılyahu şakamısın camasırı cıkarırsan ipler kopar. olmaz öyle şey :D ben buna izin vermeyi bırak veremem arkadsım
Soran+1 yıl:( işte o da senin verdgn tepkyı veriyo. ama sanırım beni anlamıyor. anlasa boyle düşünmez. smdi cok daha iyi anlıyorum
Soran+1 yılkonuscagım zaten
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim, kızlığını evlenmeden almayacağım ancak seninle sevişmek istiyorum dedi.
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat