Sevgilim değildi. Zaten hiç planlamadik bir zamanda oldu. Ben pantolonu çıkarmamak için uzun süre direndim. Sonra beni ciddi anlamda delirtti. Ve artk bişey diyemedim. Arkamdan sürtünmesine izin verdim. Makatla anal arasını zorladığını hissettim. Hani düz bir eti zorlarmis gbi bir deliği değil. Onu hissettim fakat içime girmedi. Yani bence girmedi. Ama o benden ayrilip gtti boşaldi ve içime girdiğini söyledi. Bu arada ben biraz kiloluyum popom büyüktür yani. Daha önce arkadan hiç olmadı. O yüzden olsaydi ilk sefer olacağı için çok acıması gerekmiyor muydu? Ya da onun acemiliğiyle mi alakalı? Yaptığını sandı ama yapamadı mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılGirmiş. Ben de de aynısı oldu. Partnerimdi. Planlamıştık. Arkadan girdi. Ben de çok kiloluyum. Girdi mi dedim evet acımadı mı dedi hayır dedim o da daha da hızlandı sonra çıktı boşaldı. Hızlanınca anlamıştım. Abarttıkları kadar bir acı. Ama benim partnerim tecrübeliydi
13 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin sen ya 😳😳😳
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim acımadı. Seninki yavaş yavaş yaptıysa anlamamışsındır
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha önce anala yapmamışsan acıması gerekirdi
30 Yorumla
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEger kiloluysan ve dogru pozisyonda degilsen kolay kolay icine giremez arkadan,
Daha once arkadan yap yapma girse hisedersin
O bnce girdigini hisetmis kiloluysan ve makatla vajina aradiina denk gelmis icinde sanmis :)16 Yorumla
Soran+1 yılIns oyledir oyledir oyledirrrr
- +1 yıl
Oyle olmasa ne degisir ki?
Olan olmus artik
Soran+1 yılÖyle deme ya herşeyin bir dönüşü vardır, dimi? 😞
- +1 yıl
Donusu mu?
Duruma gore degisir
Soran+1 yıl😢😢😢
- +1 yıl
Uzmr krndini bu kadarr
Aleti küçük oldugu için kalçanda büyük oldugu için deligi bulamamış😊
110 Yorumla
Soran+1 yılBen normalde bakamam da dönünce bir göz bakmıştım. Hiç de küçük değildi. Baya kalındı bir de ya. Hatta o girdim dedi. Çüş bu bana girdi ve ben hissetmedim mi dye düşündüm. Baya büyük bişeydi ya. Bence o giremedi ya. Evet evet
Soran+1 yılTutup domalmadim yahu
Soran+1 yılHe işte acemi diyorum ya. Hayir bir de girdim diye iddia ediyo. Makatla anal arasndaki duvari zorladin diyorum. Çünkü o hafta popomun üstüne cok oturamadim ya çok acıdı. Ama o hala yok girdim. Hatta kolay girdim o yuzden senin alışık oldgnu düşündüm dedi bir de ya. Ay delircektim o an.
Soran+1 yılSrfsiz ya. bir de bana ne dyo. Bulsam yolarim şu an .
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
56Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılo sadece yaptığını sanıyo... benimde sevgilim kiloluydu ve sürtünürken girdiği hisssi veriyodu ama girmiyodum... sallamış o kişi... yanılma içinde... yaş kaç senin? fizik ölçülerin nedir?
125 Yorumla
Soran+1 yılYani yaşım 23 de fizik olculerimi tam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılyok yok sen rahat ol. girme olsa anlardın. o kadar kolay değil oraya girmek.. kalçalar iriyse zaten daha zor olur...
Soran+1 yıl🙏🙏🙏🙈
Cevap sahibi+1 yılordamısn?
bu olay ne zaman gerçekleşti?
senin korku amacın nedir? hamile kalma olasılığından mı korkuyosun yoksa?
Cevap sahibi+1 yıl?
?
Soran+1 yılYok ya ole bir boşalma vs olmadi ki hamilelik olsun
Cevap sahibi+1 yılpeki seni endişelendiren nedir? kafana ne takıldıki?
Cevap sahibi+1 yılHala kafan bundami takili...
bu arada gunaydiiinnn
Cevap sahibi+1 yılOralardamisinnnnn
Soran+1 yıl👀?
Cevap sahibi+1 yılKayboldun gittin yaaa...
yasinimi merak etttim. Kac yasindasin sen?
Soran+1 yılNapican yaşımi ya?
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim... Istemisin sen simdi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBendeee:(:(:
Yemekten sonra uyku bastirdi yaa...
ne isle mesgulsunuz...
Soran+1 yılburada anlatiyim dimi herseyi? Allahm ya. s
Cevap sahibi+1 yılMesaj atarmisiniz o haldee...
Cevap sahibi+1 yılMesajini bekledim ama atmadin
Soran+1 yılYa bu baslik altinda bryle tanismayi düşünmüyorum. Kb.
Cevap sahibi+1 yılMerak etme bu baslik altinda degerlendirmicem seni... O konusuldu bitti ok.
Cevap sahibi+1 yılOzel sektordemi calisiyosunuz...
Cevap sahibi+1 yılUyuuusssssssss:(:(:(:(
Cevap sahibi+1 yılNaber napiyosunuzzzz...
Soran+1 yılya sanneee :S
Cevap sahibi+1 yılTamam beeee ukalalasmaaa gicikk.. hemeb havaya girdin. Koca gotluuuuuuu
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam acamiymiş ve abazaymış girmememiş kalcam büyük diosn, sadece kalca yanakları arasında git gel yapmş girdim sanmış :) boşaldığında ıslaklık nerde hissettin?
18 Yorumla
Soran+1 yılOnun için lavaboya gitti ya. Ama bir de şöyle bişey var. O slk yanlış yeri zorladığı için bütün 1hafta yine popomun üstüne oturamadim. Yani o içine grdim diyo ama girse çok büyük aci hssetmeliydim o an dimi?
Cevap sahibi+1 yılHaha icine girsee o abazalikla o daracik yere girer girmez bosalirdi lavaboya ytsemzdi bile. yani o makat ve vajina arasindaki duvari zorlamis ondan senin agrin. yani girmis olsa genelrk olark ilk grste agrir ama iice kayganlasms yaglanmis ve snnde deligin yapisi genisse aci yapmayablr
Soran+1 yılHe işte ben de netten öyle okudum. Hep krem filan sürmeden zor demiş herkes. Biz krem mrem sürmedik. Kaldi ki ne kremi bole bir halt yycegmzi bilsem yanina bile gtmezdim.
Cevap sahibi+1 yılKuru kuru cidden zor ve acili olurdu icine grmedigi kesin gbi
Cevap sahibi+1 yılSen zevk aldin mi peki?
Soran+1 yılYani bir tek o konuda deneyimlilere taş çıkartabilir
Cevap sahibi+1 yılveyada senin makat baya geniş :)
Cevap sahibi+1 yılama sırf anal yaparken bile zevkten inleyerek boşalan sevgilim olmuştu. ne kdr acısada bir süre sonra masaj etkisi yapıo ve zevk veriomuş analdan bayanlar
Sen saçmalıyorsun. ya da giren çıkandan haberin yok. Neden mi? Bir hafta totonun üstüne oturamamışsın evet o koca alet girmişse oturamazsın.:)
Yok girmemişse neden bir hafta acı hissetmişsin?:)
Sen bir doktora görün pskolojik olarak :)02 Yorumla
Soran+1 yılBence sen yazilanlari gözünle sonra da aklinla oku. Baska bir tarafinla değil. O salak içime grcek dye makatla anal arasini zorladi. Ordaki duvari zorladi. O yuzden o an canim yanmadi. Ama orayi zorladgi icin 1 hafta popomun ustune oturamadim diyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılkiloluyum dedinya bence çocuk poponun yanaklarının arasına soktu çıkardı, içine soktuğunu zannetti :D
10 Yorumlakalçalarının arasında gidip gelmiş, girdim zannetmiştir. :)
10 Yorumla
+1 yılAcemi horoz 😄 ama veren vermis giden gitmis bu saatten sonra girdigini anlasan nolcak 😄
10 Yorumla
+1 yılVee hikâyemiz bitti der "gizli kullanıcı " :D
Adam acemiymiş tıs tıs tıs :D10 YorumlaCinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. Yavaşta yapsa hissedersin yapan bile zor alırken siz nasıl kolay aldınız şaşırtıcı
00 Yorumla
+1 yılbecerememıs anlardın yoksa nede olsa senın ıcın bısey gırdımı gırmedımı bılırdın :)
00 YorumlaCinsellik konusunda 573 cevap paylaştı. olayın şahitleri sizlersiniz.. biz ne bilelim cancazım.
00 Yorumla
+1 yılKiloluyum demene göre yorum yazıyorum bence o içine girgiğini sandı...
10 Yorumlaiçine girse anlardın merak eme girmemiştir o mal arada sürtünüp durmuş belli girse çok net anlarsın
10 Yorumlabence yetişememiş olabilir kaygılanma zaten dışarıya boşalmış. girseydi hisseder acı duyardın ilk olduğunu yazmışsın o yüzden dardır...
10 YorumlaGirse anlardin :) salak zikememis, ne yaptigini bilmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle.. bir de herşeyi biliyorum havalarindaydi.
Cinsellik konusunda 559 cevap paylaştı. evet canım girseydi hissederdin beceremedigi için ögle söylemiş ergen işte
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbence bir şey yapamamıştır..
mutlaka bir ağrı veya acı hissederdin...10 Yorumlaya da seni yaptığını düşünüyor iiçine girmesine nerden izin verdin
09 Yorumla
Soran+1 yılArkadan işte. Ama ben içime girmesi için izin vermedim. Ben sadece sürtünmesine izin verdim. O ileri gitmek istedi.
Soran+1 yılEvet dha once hc yapmamstm. Ve nette okuduğum kadaryla çok acıması gerekiyo dye biliyorum. Ve gördüm yani baya kocaman biseydi. Zaten uzun kalipli bir çocuktu. Yani o içime girse hssetmeme ihtimalim olamazdi dimi?
Soran+1 yılBence kocaman yorumu için başka görmeye gerek yokki. Baya kalındi işte. Yani içine girse anlamama ihtmalin olamiycak cinsten. Bunun için 100tane şey görmeye gerek yok.
Soran+1 yılBence sen farkli bir kafadasin 😄 A diyorum B anliyosun. Hadi iyi günler 😄
O iyice azmis surtunmeden bosalmis icine girse ilk oldugu icin canin fena yanardi
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılsenin popondan zikecekler ve sen farketmeyeceksin öyle mi? :D
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi şirin baba. Bence de yapamadi slk 😄
- +1 yıl
aynen öyle canım :D kolla poponu :P
+1 yılİşte Türkiye'de kadınlar bu yüzden cinsellik öğrenemiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılVala oyle ya.. Sürekli yok koru kızım yok aman bisey olmasin. Sanki ihtiyaclari olan bir tek erkekler. Bu yastayim kendi vucudumu tanimiyorum ya. Gerçekten içler acısı bir durum.
- +1 yıl
bir şey soracağım ama burada soramıyorum. gizli değilim çünkü.. neyse..
Soran+1 yılSor ya nye ki?
- +1 yıl
yok burada soramam millet sonra saçma sapan şeyler yazıyor. yazarsan yazarım. istemezsen sorun değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden üzüleceğin hayatları yaşıyorsun?
22 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum.. pişman olmak çok kotu bir duygu çook
Cevap sahibi+1 yıln-bir daha asla izin verme canım. ders olsun sana üzül ki yapmayasın daha. sonra daha çok vicdan yaparsın.
+1 yılvajinana girmiş olabilir. ıslanmışsan acı hissetmezsin
02 Yorumla
Soran+1 yılTobe est. 😳
- +1 yıl
ıslanmış mıydın?
Ben bunları hissetmemene şaşırdım açıkçası. :/
11 Yorumla
Soran+1 yılHissettgm içime girdiği değildi. Hissettiğim şey orda makatla anal arasi duvari zorladgydi. Ama iste 1 hafta yne oturamadm üstüne. Ve o iddia ediyo girdim dye. O yuzden soruyorum
+1 yılKesinlikle girmemiştir...
10 Yorumla
+1 yılacemisine denk gelmişsiniz. :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnerden girerse girsin azda olsa acı hissetmiş olman lazım eğer ilk giriş işe yoksa bacaklarının arasına vermiştir girdim sanmıştır :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızım ona erkek mi diyorsun, ne yaptığını bilmiyor, içine girememiş daha, etine sürtününce içine girdim sanmış :D
kaç kilosun bu arada, ve boy?013 Yorumla
Soran+1 yılO da böyle diyodu 😳 yok ya ben daha yapmycam bole bisey de. Yaparsam da benden büyük biri olcak. Hatta mümkünse kocam da benden 5 yas filan büyük olsun.
Cevap sahibi+1 yılhaha :D kaç yaşındasın sen
Soran+1 yıl23 👀👀
Cevap sahibi+1 yılhmmm
büyük penis hoşuna gidiyor mu senin?
Cevap sahibi+1 yılbüyük popoyu severim bu arada, göğüslerin nasıl
Soran+1 yılSanne 😒
Cevap sahibi+1 yılmerak ettim göğüsleri de
Soran+1 yılYaa biraz kiloluyum dedim. Göğsümün 75 80 olma ihtmali yok heralde. Tabiki büyük.
Cevap sahibi+1 yılçok iyisin o zaman
ama bazılar var kilolu sadece kalçası iyi, göğüs yok
Soran+1 yılHi benm arkadaşım ole ya 85i hem de destekli takıyor. Evet doğru şu an hatırladım.
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle olabiliyor.
ama sen gayet seksisin o zaman, kilolu kızlar çok hoşuma gidiyor.
o çocukta ne manyakmış, senin gibi hatun önüne gelmiş becerememiş
ben olsam affetemezdim, pompalardım
Soran+1 yılPeki.
Cevap sahibi+1 yılanaldan becerebilse hoşuna gider miydi?
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkalçayı aşamamıştır merak etme
10 Yorumla acemiler bir b. k başaramaz sen rahat ol
14 Yorumla
Soran+1 yılAy g*tos ya bir de bana ne diyo biliyo musun? O kadar rahat girmiş ki benim daha önce biriyle anal yaptığıma emin olmuş. Ya o kadar büyük bişey sana girse hissetmez misin dedim. Tobe ya.
Soran+1 yılYa sanki yapmisim gbi konuşma sende
- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnaldan mı bahsediyorsun giriş olarak?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet anal 😳
- +1 yıl
girse hissederdin arkadan. kendini kastıysan giremez zaten.
Soran+1 yıl😞😞
+1 yılsevgilin dünyanın en şanslı adamı bence
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılSonra bir irkildin... Rüyaymış...
10 Yorumla Seks hikayelerine devam... :D
04 Yorumla
Soran+1 yılYok baya baya yaşadım ben bunu. Ve kendimi hala kötü hssediyorum. Izin vermemeliydim.
Soran+1 yılbir daha kmseyle yapmycam.
Gizli Üye(30-35)+1 yıliçine girdiğini anlardın saçmalama
23 Yorumla- +1 yıl
aynen becerememıs :D
Soran+1 yılİşte makatla anal arasini zorladı. Böyle boş eti zorlar gbi. Ve o yüzden 1hafta popomun ustune oturamadm. Ya ben zaten grdgni dusunmyodum da popom o 1 hafta aciyinca dedim noluyo
+1 yılyav su cuma hürmetine siz ne ne olur ölün yaa
10 Yorumla
+1 yılsana deneyimli biri yani ben lazımım
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılGit bir uyu kendine gelince yazarsın.
10 Yorumla
+1 yılBen görmedim hakim bey.
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. sapıkmısın ne ayyyyyy
00 YorumlaIcine girip girmedigini demi bize soruyorsun?
00 Yorumlabilemıyorum ne oldugunu
00 Yorumlahay içinde parçalansın asalakkari :D
00 Yorumla
+1 yılIri poponmu var :* :*
02 Yorumla
Soran+1 yıl😞 evet
- +1 yıl
Süper iki yabagida öptüm mükemmel ve penis girsehissedersin hemde ilk giriş o sokamamis
Girmemistir merak etme.
03 Yorumla
Soran+1 yılE yani. Ben dha önce hic yapmamstm ole bisey. Ve iyiki giremedi o çocuk. Çünkü kendimi yeterince kötü hssediyorum zaten.
Cinsellik konusunda 378 cevap paylaştı. O yapamadi yapsaydı acirdi zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlan sensin biz nasıl bilelim?
00 Yorumlavay yine mi duşşşş
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgirse hissedersin ya acır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaç kilosun
014 Yorumla
Soran+1 yıl77 😳
Cevap sahibi+1 yılgirip girmediğini tam pozisyonunuzu bilmeden söyleyemem ama adam çok şanslıymış.
Soran+1 yılŞanslıymış derken? Ne açıdan ya?
Cevap sahibi+1 yılbir chubby ile ilişkiye girme açısından.
Soran+1 yılChubby ne demek ki?
Cevap sahibi+1 yılhafif kilolu demek.
Soran+1 yılEvet ya öyleyim aynen 😳
Cevap sahibi+1 yılkimisi öyle istemez karşısına hep öyle çıkar bende öyle isterim karşıma hiç çıkmaz. dediğim gibi adam çok şanslıymış.
Soran+1 yılDemek çok istersiin hiimm 😌
Cevap sahibi+1 yılevet isterim bana kilolu kadınlar çekici geliyor ne yapayım yani.
Soran+1 yılKendin öyle misin peki
Cevap sahibi+1 yılzayıf değilim ama çok kiloluda değilim.
Soran+1 yılEvet aşırı zayıf erkek de benim için çok itici.
Cevap sahibi+1 yılözelden yazsana
Gizli Üye(36-45)+1 yılrahat oturabilyor musun
00 Yorumla
+1 yılduvara toslamış
00 Yorumla
+1 yılsapıkkkkkkk
00 Yorumla
+1 yılMis gibi trol
00 Yorumla
+1 yılYapamamış :)
00 Yorumla
+1 yılYaptigini sanmis