Neden kız arkadaşım yok? Sizce nerede bir eksik var?

1.85 boyunda esmer tenli biriyim. Bir erkek olarak bakımıma, dış görünüşüme ve giyimime mükemmelliğe yaklaşacak kadar dikkat eden biriyim. Güzel Türkçemizi de hakkını vererek konuşmaya dikkat ediyorum. Gelin gidelim asıl konuya.

Şu an 21 yaşındayım ancak bugüne kadar hiç kimse ile sevgili olmadım veya olamadım. Hiç sevgilim olmadığını öğrenenler bu duruma katiyen inanmıyorlar .Özellikle de kız arkadaşlarım bu durumu öğrendiğinde beni yalancı olmakla suçluyor. =) Facebook, Twitter gibi sosyal ortamlarda herkes ilişkilerini bangır bangır bağırırken benim ilişkimle ilgili herhangi birşey paylaşmamamın (kız arkadaşım olmadığı için paylaşmamam normal) beni daha gizemli hale getirdiğini görüyorum. Yeni bir kız arkadaşım olduğunda içinde bulunduğum durumu anlatıyorum ve ilişkim başlamadan neredeyse çıkmaza giriyor. Bazı kızlar ise beni çok havalı,artist biri olarak görüyor ve yaklaşmak istemiyorlar. Sevgili olmak konusunda tecrübesiz olduğum düşünülebilinir ancak böyle bir sorun yaşayacağıma inanmıyorum.

16 yaşımdan beri eğitim ve çalışma hayatımı beraber yürüttüğüm için hiç tanımadığım biri ile kısa sürede güzel bir elektrik yakalayabiliyorum. Herşey bu kadar güzelken "neden bir kız arkadaşım yok?" sorusuna cevap bulamıyorum. Sizce nerede bir eksik var?
Neden kız arkadaşım yok? Sizce nerede bir eksik var?