Josam arkadaşım senin üzülmeni istemem hiç açıkcası.. Ksye ben pek güvenemiyorum. Neden dersen bende seviştim burdan biriyle.. Sonra üzücü olaylar yaşadım.. Dikkatli ol diyeyim , iyi düşün. Çünkü kaliteli bir insansın.
Konuya dönersek , ben kendi evimde sevişmiştim o kişiyle.. Ne bileyim imkan olduğu halde kiralık ev otel hoşuma gitmemişti açıkcası , kendi yaşadığım olayı da en azından bir fikir versin diye yazdım..
Aslında en güvenlisi , bireylerin kendi evi..
Hani bu imkan yok dersen düzgün bir otel iyi bir seçenek.. Kiralık ev tutan etrafımda tanıdığım insanlar vardı.. Pek şikayetçi değiller açıkcası. Sadece kiralanacak evin muhiti komşular ve kamera olayı can sıkabilir.. Bunlar var olumsuz ihtimal olarak.. Hürriyet emlak ya da sahibinden. com a gene de bir göz at derim.. En azından resmi bir site olmasına dikkat et.. :)10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Düşüncemi şu: ya öldürüp seni bir koseye atcaksa aklini mi yitirdinnn
81 Yorumla
hemen hemen ayda iki kez İstanbul'da günlük daire kiralıyorum birkaç başarısız denemenin ardından doğru seçeneklere uğraştım önceleri girişte çıkışta problem olmasın diye bu işi yapan profesyonellerden değil de normal evlerini günlük kiraya verenlerde denedim şansımı ki asla tavsiye etmiyorum birkaç iyi firma var profesyonel olarak yapıyorlar bu işi ve gerçekten otel rahatlığı ve temizliğinde giriş-çıkış problem olmuyor saatlik yarım günlük ve gecelik olarak kiralama secenekleri var ve anadolu avrupa yakasında farklı yerlerde alternatifleri var böyle yerlerde problem yaşamazsınız seçiminizi dikkatli yapın yeter
10 Yorumla
Genellikle pek degildir. Taksimde escinsel bir arkadasim vardı. O bu islerle ilgilenirdi. Bende onun evlerinden birinin genel musterisiydim. Kimi evlerde neler oldugunu anlatirdi. Pek temiz durumlar soz konusu degil. bunun yerine suitleri tercih edin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSorun olmaz. Mümkünse elinde fazla olan kiracı olsun. Trabzon'da tutmuştum bir zamanlar. Ne olur ne olmaz deyip odalarda kamera aradım :)
Eğer sizi kameraya çekme durumu varsa bu büyük suçtur. özel hayatın gizliliği denilen yasadan kıçından kan alma durumları olur. O yüzden rahatça tutabilirsin. Hatta saatlik bile veren yerler var.20 Yorumla
+1 yılSorun yaşamazsın o evlerin amacı zaten bu hiç kiralamadım yanlız yaşadığım için ama bence sorun yaşamazsın elit bir yerden kiralayın biraz paraya kıyın rezidanslardan filan zaten İstanbul'da kimse kimseye karışmaz insanlar birbiriyle muhattap olmayı pek sevdiklerini söyleyemem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence bir çoğu güvenli değildir düşüncesindeyim kamera falan neme malum gidin otelde kalın ondan iyi
22 Yorumla
Soran+1 yılBende bu yonu dusunuyorum
- +1 yıl
Eskiden olsa neysede şimdi kimseye güvenilmez olmuş
+1 yılGuvenlik açısından sorun olmaz ama hijyen konusunda ayni seyo söyleyemem. Birkac tecrübem oldu. Evler les gibi. Tuvalet banyo felaket. Genelde 1+1 olduğu icin mutfak salonda ve hic temiz değil
00 YorumlaBeşiktaşta güvenilir apartlar mevcut ben eski sevgilimle defalarca kiralamıştım.. hem tatil yapıyorduk, hemde rahatça başbaşa kalıyorduk.. güvenilmeyecek bir durum yok...
00 YorumlaHangi semtte kiraladığın önemli. Kiralayan genelde site yönetimi oluyor ve amacınızı bile bile kiraya veriyor. Kapıda güvenlik olursa sorun yaşamazsın. Sahibinden. com'da var.
10 YorumlaMilletin isi gucu yok para kazandigi ekmegine kan dograyacak. Bakin keyfinize, bu isi profesyonel yapanlar var. Herhangi birinden bir yerden tutmayin evi.
00 YorumlaOtel daha güvenli ve temiz bence, hiç girme ev işine. Iyi de olabilir ama garantisi yok.
20 YorumlaBirşey olmaz. İstanbul'da isen Beylikdüzü taraflarında oldukça profesyonel bu işi yapan şirketler var.
05 Yorumla
SoranBahcelievler, atakoy taraflari nasildir?
Soran+1 yılDogru dedin
- +1 yıl
gel gel ataköydeyim zaten, buralarda her yerde günlük kiralık ev dolu, özellikle ataköy kerane olmuş zaten. ama başınız ağrımaz
Sakat işlere bulaşma sonra o rus yoluna gidersin gittiğin ev de güvenlik kamerası vs olmadığı ne malum.
10 Yorumla
+1 yılYerine muhitine gore degisir ama ben su ana kadar pismanlik duymadim evi gormeden ucret odemedigin surece sikinti cikmaz. Tek sorun ilandaki fotolar ile ev cogu zaman ayni cikmiyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı. Bu rezil soruyu erkekler sorardı ama kızlarda sorabiliyormuş demek. Temiz ev bulmak zor. Çarşaf değiştirmiyorlar. İstediğin kadar sadece sevişme de o çocuk girmeden bırakmazzz.
35 Yorumla
Soran+1 yılRezil sorumda ne isin var yavrucum? Yahu ben kendimi saglam yere atarim sikma canini sen.
- +1 yıl
Sana rezilliğini göstermek için sorudayım. Git yat ya da yatma ne ilan ediyorsun kendini! Madalya mı takalım sana bravo siteden biriyle yatacak vay beeee! Hayır anlamadığım sitrden biriyle yatmak çok mu havalı :) Ben her gün soraydım o zaman töbe ya :) Canımı öyle bir sıkıyorum ki sorma kaskatı oldum :)
Soran+1 yılKirmizi islak elbise giyen kadini profil resmi yapmak hic rezillik olmuyor zaten :/
Sana bakan yok dimi moruk :/- +1 yıl
Bunun neresi rezillik 25 yaşında ama ergen beyne sahip dişi varlık :) portre koysam haklı olabilirdin ama bu fotoğraf sanatsal bana göre. Senin gibi aklı şeyinde olanlar anlamaz :) Aramızda 8 yaş varken laf sokmak için son cümleyi kurmuş olman sana asla bir daha yazmam gerektiğini farkettirdi. Beyni olmayanlarla konuşmak onlar gibi olmaktır...
Soran+1 yılCok konustun gule gule.
+1 yılSıradan bir yere gidersen o eve girdiğin anda herşeyden tiksinebilirsin ama elit güzel bir yer seçersen hiç bir sorun olmaz.. Neden oteli tercih etmiyorsunuz?
14 Yorumla
Soran+1 yılKalma durumu olmayacak o yuzden otel icin fazla paraya gerek yok
- +1 yıl
Dediğim gibi elit güzel bir yer istiyorsan en az 150 tl günlük eve vereceksiniz, ee iyi orta derece bir otele de gitseniz 150 tl verirsiniz.. Otele gidin günü otelde geçirin kalmayın hesap vermek zorunda değilsiniz.. Açıkcası ben 175 tl'ye hiltonda kalıyorum ara da ama en ince ayrıntısına kadar muhteşem.. Yatakları müthiş rahat, banyosu, hizmeti dört dörtlük.. Beraber olacağın adam da bir zahmet kıysın paraya, bence değer bir heyecan 👍
Soran+1 yılOkuyor yazilari verin ayari hahaah
- +1 yıl
Valla ayara gerek yok, böyle hatun bulmak zor dostum :) madem buldun kıymetini bil ;) ben seks yaşamayacağımı bilsem de yine de hiltona götürür A'dan Z'ye yalamayı bile kabul ederim 👅💦
+1 yılHerkez kıraliyor memnun ama ben güven miyorum ADM belki kamera dösedi koleksiyon yapıyor
Sonuç itibari bu evlerin niye tutulduğu belli adam da niyeti bozuk çiğ süt emmis ben guvenmem gitmem de02 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende de bu yönden bir güvensizlik var
- +1 yıl
Bu yüzden de olsa sevismem sokakta elini tutarım daha iyi
İkinizden birinin evine gidin ya da otele benim tercihlerim hep bunlardır. Ama henüz buradan biriyle tanışma fırsatı olmadı.
00 Yorumla
+1 yılEvlerin %90'ı Kayıtlı Apartmandakilerden Biri Şikayet Ederse Polis Evi Basar Hakkınızda İşlem Yapılır İdari Tespit Tutanağı Tutulur Kamu Davası Açılır Hakkınızda Ev Mühürlenir.
00 Yorumlabeklentiler yüksek olmasın çok para vermedikçe evler çok iyi durumda değil. beylikdüzü tarafından kesinlikle ev kiralamayın hepsi mafyaya ait aman dikkat :D
00 Yorumla
+1 yılben işim gereği kullanıyorum sürekli seyahatlerde otel yerine ama tabi kurumsal firmalardan tutmazsa kötü
00 Yorumlakorkma her insanda bu tür korkular var acaba kamera var mı vb. şeyler ama sorun olmaz git kirala
00 Yorumla
+1 yılo kadar masraf ve seks yok lütfen ama buluştuk mu vereceksin olmadı ben vazgeçtim.
00 Yorumla
+1 yılİstanbul'da bu işi yapan tanıdıklar var. saatlik günlük haftalık kiralanıyor. Güvenilir evler sıkıntı yaşamazsın. Sevişip sevişmeme konusu sana kalmış
10 YorumlaSeninle tanışıp görüşmeye ikna ettigine göre çok şanslı biri anlaşılan... bide sıkıntı cıkmaz tutacagın semtler elit yerlerse hiç sorun olmaz otelden daha guvenli
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi biriyle seks veya sevisme olacaksa bu otelde olmalı kesinlikle. Otel odası daha iyidir, kalitelidir, güvenlidir.
12 Yorumla
SoranBende ne var o kadar?
- +1 yıl
Niye, sen değersiz bir insan mısın ki?
Sen o eve gir sonra istediğin kadar seks yok de ölmek var dönmek yok o derece :))
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. temiz olmasına dıkkat etmelısın heryerde farklı materyaller bulabılır ve kusma nobetlerı gecırebılırsın
00 Yorumlaev niye tutuyorsun madem vermiyceksin masraf çıkarma bari :D
03 Yorumla
SoranHahahah benim zaman ayirmam bile onemli lutfen
Soran+1 yılTabi canimmm
mecidiyeköyde güvenilir sürekli kaldıgım ev var. Hiç bir sıkıntı yaşamadım bu zaman kadar. Gayet temiz hijyenik.
00 Yorumla
+1 yılTaksim tarafına gidip bir gecelik otel kiralayın çok pahalı değiller.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılGünlük kiralık evde kalacaksınız, seks olacaktır. Ucuz kıytırık bir yere gitmeyin derim.
02 Yorumla
Soran+1 yılYahu ben 8 ay ayni evde yasadigim oldu seks yapmadim. Zor o
- +1 yıl
Aynı evde kalman çok normal bir şey. Ama günlük kiralık evde kalmak ap ayrı bir olay. Bj benim yorumum tabii.
- Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılBu işi yapan çok yer var İstanbul'da Taksim Aksaray civarı Tekin değil
00 Yorumla Birşey yapmıyıcaksan ev tutmanın amacı ney dışarıda bir güzel yiyin o parayı en az 80 lira 😄
00 Yorumlabaşka gidecek daha uygun yerde yok..
en azından otelden iyidir..00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılTemizini bulursanız sorun yok. Şimdiye kadar bir sorun olmadı.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Günlük kiralık ev düşünüyorsun seks düşünmuyorsun tombalami oynicaniz
12 Yorumla
Soran+1 yılPes tercihimiz
kiralik evde kalıp pişti oynamak ne iradeymiş helede bu sen isen :)
04 Yorumla
Soran+1 yılAaa bende ne var o kadar
Soran+1 yılbelki ben eve aticam adami :D :D
Ben memnun kaldım iki defa kiraladımmmm herhangi bir sıkıntı yok
00 YorumlaKirala sikinti olmaz isini hallledip cikiyosun n olacak ki
00 Yorumla
+1 yılgörukleye cagırsan hıc sıkıntı olmazdı burada. o gelmelıydı ayagına bence
013 Yorumla
Soran+1 yılO gelsin bu gelsin diye hic beklemem
- +1 yıl
guvenlık açısından dedım. sen guvenıyorsan sorun yok ama oteller bence mantıklı yerler degıller. kımlık ver kayıt yap falan
Soran+1 yılya zaten vazgectik normal gorusucez
- +1 yıl
çekim var dıyorsun bırseyler olabılır bellı olmaz bu işler
Soran+1 yılo çok seksi bulduğunu söylüyor bende de var çekim ama ben istemeyince bir şey yapacak biri değil
- +1 yıl
zaten yapamaz ıstese de. o seksı buldugunu soyler tıpık erkek lafı sonucta
Soran+1 yılo demese de olur ben kendimi seksi bulutorum zaten
- +1 yıl
konusmaların yazdıkların cok hoş. seksı olmak ıcın senı gormek bıle gerekmıyor bence
Soran+1 yılgorunce seksapelligim soner belki hahaha
- +1 yıl
insanların ısteklerı farklı farklıdır. kımısı karsısında guzel fızıklı kadını seksı bulur kımısı olgun ınsanı. ben bu ıkıncı kısımda oluyorum. olgunlugun bence en seksı yanın
Soran+1 yıltesekkurler
- +1 yıl
ayrıca merkezde senınle bırgun çay ıcecegım
- +1 yıl
tabı bırgun tanımak ıstersen
son derece güvenli ve otellere nazaran ekonomik, b. düzü civarlarında çok yaygın, ben devamlı kullanıyorum
00 Yorumla
+1 yılyok kiralayın akşamında ya da sabahında veriyosunuz zaten şikayet edilcek bir durum yok
10 YorumlaBen de istanbulluyum japon evler var ataşehirde çok güvenli oraya gidin
00 YorumlaYa çocuğu niye ümitlendiriyorsun boş yere :D
04 Yorumla
Soran+1 yılYahu okuyor zaten yazilari biliyorum dusuncemi
Soran+1 yıl*biliyor
Soran+1 yılevet
- Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yıl> bir problem çıkmıyor
10 Yorumla beylikduzu bu işler için en uygun semt
00 Yorumla
+1 yılIlk buluşmada seks:-) git git durma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendimde bilmiyorum dedin şok oldum
04 Yorumla
Soran+1 yılniye be? :D
- +1 yıl
Seni farklı tanımışım
Soran+1 yılne gibi?
- +1 yıl
Boş ver
+1 yılahlak polisine bildiricem sizi
01 Yorumla
Soran+1 yılbildir kocum
Bu isi yapan saglam biri var yonlendirebilirm
00 Yorumlasizin sevişmeniz kimsenin umrunda olmaz.
00 Yorumla
+1 yılKız motor çıktı beyler😜😜😜😜
00 YorumlaEv var ev var. Bilemezsin. Dikkat etmek lazim.
00 YorumlaKamera olabilir diye şüphe ediyorum
00 Yorumla
+1 yılmecidiyeköy civarı güvenilir evler
01 Yorumla- +1 yıl
evlerde sıkıntı yokta, adam ya organ mafyası için çalışıyorsa? aklına her ihtimali getirmelisin
en azından guvendigin bir arkadaşına nereye ve kiminle gittiğine dair bilgi verirsen iyi olur birlikte olacağın kişiyede bunu bildir
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hic kiralamadim bilmiyorm.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. sorun olmaz otelden iyi
02 YorumlaBenim evi kiralayim sana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılooooooo hayırlı işler, baskın olayı kısmet
00 Yorumla Gzli kamra koyuyolarmis sonra tehdit
00 Yorumlagüvenilir evler fakat kişileri bilemem
00 Yorumla
+1 yılgüvenli degil önermem arkadaşım
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt