Gizli Üye(36-45)+1 yılben yapmadım.tabıkı ısterım.ancak bakıre olmayan arkadaslara bır kac sorum var...neden erkekler sızden ıstedıgını alana kadar ıltıfat edıyorlar ve sonra kacıyorlar?neden en uzun ılısıkınız 6 ay suruyor?neden hayatta artık mutlu olamadıgınızı dusunuyorsunuz?.neden ruh bekaretını cevabını en ıyı cevap secıyorsunuz?neden artık hıcbır erkege guvenmıyorsunuz?neden etrafınızdakı ınsanlara suphe ıle bakıyorsunuz?neden bu konuları buraya acma gereksınımı duyuyorsunuz?neden bekaret ısteyen arkadaslara saldırganca davranıyorsunuz?neden bekaretı kotu bır sey gıbı gostermeye calısıyorsunuz?neden durustluk diyipte gercek hayatta durustlugu saptırıyorsunuz?...sımdı bazı arkadaslar ozguvenım yerınde temız hıssedıyorum dıyorlar yok ruhum bakıre dıyorlar.ya bırakın Allah askına 4 kısıyle yat ruhun bakıre olsun.var mı oyle dunya neden aldatma oranları yuksek evlenmeden once 4 5 kısıyle yatan kız esınde cınsel tatmın olamıyor ve elbettekı aldatıyor.kımse kımseyı yemesın.yok asıgım yok bılmem neyım gecın bunları..pekı son sorum neden sızı bozan o adamlar ve ustunuzden gecen erkekler sızle evlenmıyor?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
anın tanıdı cıkartırım sonucta bacak arasından gelen iki damla kan için mutluluğumu bozmam aklıma bakirelik gelmez bile
ben bakir değilim oda olacak diye birsey yok92 Yorumla- +1 yıl
hahaha :)
Ne kadar cahil insanlar varmış iki damla kan için verilen cevaplara bak!
birincisi elastik olabilir.
İkincisi kan görmeye meraklı erkeklerimiz üstünden tır geçmiş kızı istemem diyor ama, zar yerinde durup üstünden uçak geçmiş kızları ne yapacaklar?
Gerçekten namus değil dertleri o iki damla kan..715 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle öyle bunu görmek için sordum zaten
- +1 yıl
Ama, ne kadar ayıp ya..
Kıçına tekmeyi vururum, yok ben onu öyle aldım, yok beni kandıramaz vs vs.
Arkadaşım sen evlilik kararı aldıysan zaten birçok şeyi biliyorsundur, güvenmişsindir..
Bu erkeklere güven de yuva kur bakar mısın hemen boşamalar geri paketlemeler.
Kim ne derse desin erkeklerimiz bekaret peşinde, kızlarımızda çok güzel kekliyorlar.
İnşAllah herkes dengi dengine gelir zar delisi o kızları Allah birbirne yazsın.
Bize de aklı başında erkekler nasip etsin inş.
Soran+1 yılkadın yapmıyorsa erkekte yapmayacak işte o zaman namus olur sende çocukların babası karının kocası olacaksın.
- +1 yıl
Ben zar delisi bir erkek ile sadece zarım için evlenmek istemiyorum arkadaşım!
Ve bu zihniyetten nefret ediyorum ben bir insanım tamam mı!
Kendileri her haltı tyiyip burda bakire kız isterim diyen cevaplar var.
Hakediyorlar mı?
Yüzsüzlüğün bu kadarı bakir değilim bakire isteri :S
Oldu canım başka..
Biz erkeklerin bakirliğini neyle ölçelim?
Geçin bunu ya..
Namusa bakmıyorsunuz inanmıyorum derdiniz sadece zar..
Kızlarda istediğini yaşayıp zarı muhafaza edip namusluyum diyor olay bundan ibaret.. - +1 yıl
Waffen; edebinle konuş size cevap veriyorum diye benim özelimi siz sorgulayamazsınız ayıp değil mi yaptığın?
Ben size bir insan olduğumu anlatmaya çalışıyorum önemli olanın namus olduğunu söylüyorum benim bilmem neyimi burdan nasıl inceleyebildin?
Bu ülkede herkes yolunu bulmuş merak etme sen neler görüyorum ben burada sosyal hayatta..
O yüzden Allah bana benim gibi birini nasip etsin inşAllah...
Sizin gibi erkekler ne kız babası olur ne de vicdanıyla evlenir..
Soran+1 yılboşver arkadaşım anlamaları için fazla ileri seviyede ve fazla insansın.
- +1 yıl
waffen; cevaplarını kaldıurıyor ve seni engelleyip şikayet ediyorum keza senin gibi hırçın, alaycı ve kafasına göre yorum yapan biri beni anlamadığı gibi iftira da atmaktan geri durmuyor.
Allah herkesin gönlüne göre versin beni tanımadan konuştun ya hakkımı da helal etmem sana!
Soran+1 yılnamus erkektede aranır kadında da siz bunu anlamamışsınız ben asla kadını meta olarak gören biriyle evlenmem.
Soran+1 yılkadınlar erkeklere haddinden fazla değer verip anneler oğullarına sen yaparsın erkeksin derken kızlarını eve kapattığı sürece erkeklerde bu halde olacak ve saf kızların hayalleriyle oynayacaklar umarım allah bizi böyleleriyle karşılaştırmaz.
- +1 yıl
yok kuzum ya ortalık bu tür erkeklerle dolu ve malesef bir çok kızı bakirim diye ya da başka şekilde kandırıyorlar :(
Yani bakire kız nedense hep bu çakallara yem oluyor.
Bir de kadınlar erkekte namus aramıyor geçmişi geçmişte kaldı diyor.
Kadınlarda erkekler gibi olsa emin ol erkekler bu kadar çığırtkanlık yapmaz.
O birlikte olduğu kızı paşa paşa alır.
Dertleri hep vur kaç sonra bakire kız.
Yakında bakire kız sadece beşikte kalacak.
Hep yapıp hem arıyorlar ya ps diyorum vicdanlarına..
Soran+1 yılvicdansızlar ve ahlaksızlar kızda ahlak yok diyorlar asıl kendilerinde yok
Soran+1 yılsözde öyleler
Yaaa Birideee eşimee sorarımmm nedennn kann gelmedii diyee dememişşş :D
22 Yorumla
Soran+1 yıldurum vahim :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Valla öyle bişi yok ilişkiye ilk girdiğimde kan gelmezse die mutlak sorarım ztn bakiremisn degilmisn die he yok bakireyim diyip benle evnlrde kan gelmezse ben zorla getirrim o kanı öldürürüm vallah:).) bakire degilse söylicek arkadaş bizde üstünten daha önce tır geçen biriyle evlenmeye hevesli değiliz
321 Yorumla
Soran+1 yıliyide elastik zar var yırtlmıyor ne yapacaksın
Soran+1 yılşahsen ben böyle bir şey yaşarsam eşim doktora gidelim dese direk ayrılırım.
Soran+1 yılben bu güne dek kimseyle çıkmadım dahi ve eğer benim evlendiğim kişi bana bu bakımdan güvenmiyorsa benimle hiç evlenmesin çünkü ben evleneceğim insan için değil kendim için bakireyim o yüzden eğer o bunun farkında değilse ve beni doktora götürmek istiyorsa ben ondan soğıurum zaten ve o evlilik devam etmez bu şekilde.
Soran+1 yılsormasına gerek kalmaz çünkü benim bakire olduğumu bilir.
- +1 yıl
Benim bi yakınım var kız bu bundan 1.5 sene önce evlendi biriyle.Dini nikah yaparken kız yüzüğünü ters çevirirse erkeği kilitliyormuş yanı erkek o kıza karşı hiç bir şey hissetmyiormuş cinsellik bakımından,Ve bunlar 1.5 yıldr gerdeğe girmiyorlar sence bu kız hakkında ne düşünursun neden böyle yapmıştr neden eşinin kendısyle ilişkiye girmesnı bu yolla engellemiştir
Soran+1 yılne saçma sapan işmiş ya öyle evlilik mi olur kabul etmeseymiş adam o zaman kızı bilmem bir çok sorunu olabilir tanımıyorum yorum yapamam ama adamda iş yokmuş
- +1 yıl
evlenmeseymş o zaman diyonda adamda senın dedgın gibi ne yapsın yani güvenmesi için ıcının rahat etmesı ıcın kızı alıp dırek doktora götrse olmaz sen dıysn bana yaplsa ayrılırım dıe adamda onu dşndugu ıcın yapmyr e götrmeyncede içi rahat etmıyor bu nasıl evlılk diyor. ne olacak şmdi :D
Soran+1 yılben ilişkiye girmeden evlilik olmaz diyorum zarla ilgiili değil.
Soran+1 yılben demiyorum diyenlere sor.
Soran+1 yılolması gereken benimki gibi isteyen istediğiyle yatmalı bence eğer istiyorsa sevmişse... ama o kadar farklı anlamlar yüklüyorsunuz ki bunlara hiçbir erkeğe yaklaşmak gelmiyor insanın içinden.
Soran+1 yılizmir.
- +1 yıl
dediniz ya olması gereken benimki gibi die ama bu sana göre yani senin yetiştiğin aileden aldığın eğitmle böyle düşünuyorsn.Bizim ülkede birbirinden farklı çok kültür var. Dar görüşlü ve geniş görüşlü insanlar var.Kimi ailelere göre evlenmedn önce olmaz ,kimilerne göre evlenmeden öncede olur.Kimisi var nişanlansan dahi evlenmeden önce nişanlını göremessın dıyor.Mesela ben yozgatlıyım bizim anadoluda bırak ilişkiyi kızları evden cıkartmzlar camdan baktrmazlar ama batıda kız kafsna gre hrşyi yapar
Soran+1 yılbu insanın yapısına bağlı beni sıkan yok tutan yok yaşamıyorum neden?çünkü kendi değerlerimi kendim belirliyorum.
;) bunlar endişelenecek seyler değil. ilişkide belirleyici olan kanın gelmesi, miktarı vs değil. birbirinizi ne kadar sevdiğiniz ve ne kadar iletişim içinde olduğunuz.
13 Yorumla
Soran+1 yılevet ama insanlar zar beyini olmuş
İlk önce nedenini ogrenırım yanı bakıremı degil mı yoksa kızlık zarı esnek mı bakire değilse bakire değilse ben babasının evine geri yollarım diye düşünüyorum sonuçta ben de bakırım kendimi o ana kadar saklamısım hiç düşünmem yanı ayrılırım tabı o anki sınır de çabası
20 Yorumlabakire oldugu haldemi gelmedi bakire olmadıgı için mi gelmedi :) napabilirim ki hem :D
14 Yorumla
Soran+1 yılbakire olduğu halde
- +1 yıl
tabi canım, illa ki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMadem merak ediyorsun, söyleyeyim:
Kızı jinekoloğa götürüp muayene ettiririm. Kurtulmak istiyorosam, doktora götürmem; bunu bahane eder ayrılırım.
(Hem zaten doktor esnek diye doğru mu söylüyor nerden bileyim. Akılda hep bir şüphe... Erkek olmak zor bea :)011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoruda "eşiniz" yazdığını sonradan farkettim. Eşimse, direkt ayrılamam tabi; mecburen doktora götürürüm. (Bahane edip ayrılma kısmını yok say.)
Soran+1 yılyazık kadına
Cevap sahibi+1 yılBana da yazık... :(
Ben onu dokunulmamış diye alıyorum. Baştan söyleyecek o zaman.
(İstemem, onunla bununla sevişmiş karıyı...)
Soran+1 yılsen bakirsen istediğinde haklısın kadın bakireyse zarının şeklini nerden bilsinde sana söylesin?
Cevap sahibi+1 yılTabi ki, zarının şeklini bilecek değil. :)
Baştan söyleyecek dediğim, yani bi haltlar ettiyse evlenmeden önce bunu bana söylemeli demek istedim.
(Bakir değilsem bile temiz istiyorum...)
Soran+1 yılumarım herkes hak ettiğini bulur diyorum sadece.
Cevap sahibi+1 yılLütfen öyle deme yaa :(
Soran+1 yılbaşka bir şey demiyorum kim ne hak ediyorsa onu bulsun zira ben hak ettiğimi bulmak istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılAllah gönlüne göre versin.
(Ben de böyle olsun istemezdim. İnsan, nefsine yenik düşüyor işte. Üzgünüm ve pişmanım. :( Birçok konuda hatalar yaptım... Şimdiki aklım olsa çoğu konuda farklı davranırdım herhalde.)
Soran+1 yılkadında belki nefsine yenik düştü ama bu ihtimali düşünmezsiniz tabiki neyse.
Cevap sahibi+1 yılBiz erkekler böyleyiz işte:
Her gördüğümüz güzel-hoş kızla kırıştırmak isteriz; ama evleneceğimiz kızın dokunulmamış ve bakire olmasını isteriz.
Bu yanlış biliyorum ama gerçek bu işte...
(Bizim de namusumuzu korumamız gerekiyor aslında.)
eşimi keserim kan gelir sonradan nasıl olsa :) şaka tabiki. Dr götürür inceletirim eğer normal
ise devam yok daha önceden patladıysa vururum kıçına tekmeyi018 Yorumla
Soran+1 yılhiç tanımayacak mısın evlendiğin kadını :S kadın için çok utanç verici bir şey.
Soran+1 yıltamamda o zaman karın dışarı çıktığı zaman eve geldiğinde doktora götürmen lazım acaba yattı mı biriyle diye güven yoksa bu da mümkün
Soran+1 yılevlendiğiniz zaman kan gelmezse?
Soran+1 yıltamam işte sonra nasıl güveneceksin?çok saçma bu mantık o kadar güvenemiyorsan oral,anal yapmadığını nasıl bileceksin?
Soran+1 yılee o zaman güven yoksa salla gitsin.
Soran+1 yılbende yok.
Soran+1 yılinsanların doktora götürürüm diyeceğini bildiğim için ama aslında hiçbir yararı yok
Soran+1 yılkadının bakış açısına göre değişir eğer erkek bakir değilse bakire kadını hak etmiyor bana göre.
- +1 yıl
bakir erkek olduğuna pek inanmıyorum bu zamanda. bir şekilde ilişkide bulunmuştur mutlaka. peki kızlarımız senin de dediğin gibi anal yolla ilişkide bulunuyorlar bakirim diye evlenecekler. onlarınki de kandırmaca. erkeğin ilişkide bulunup bulunmadığı anlaşılamaz ama kadının anlaşılır. anal da olsa anlaşılır. ancak oral da anlaşılmayabilir.
Soran+1 yılanal anlaşılamaz aslında belli bir süre yapmadıktan sonra anlayamazsınız.aslında bakirelik içinde yollar var.o yüzden kızların çoğuda erkekler gibi bakir(e) değil sonuçta erkekler tek başlarına yaşamıyor ilişkiyi.
+1 yılIliskiye girdiginde kan gelmezse bunun bir kac nedeni vardir?
1. Bir baskasi ile iliskiye girdin
2. Kizlik zarin uzakta ulasamiyordur
3. Kizlik zarin patlamistir yanlis bir hareketli.
En guzeli doktora gidip kontrol ettirmektir emin olman icin.01 Yorumla
Soran+1 yılbenim umrumda olmaz
+1 yılkanama olmazsa hiç birşey yapmam. ne yapacaksın ki. ama kanama haddinden fazla ise doktora götürürüm hemen
03 Yorumla
Soran+1 yılkeşke herkes böyle baksa
- +1 yıl
kanama olmadı diye hemen bakire değil yaftası yapıştırıp ortalığı velveleye vermek doğru değil. utanacağın işi yapmayacaksın. cinselliği kadını insan vücudunu tanıyan biri bakınca bakire olup olmadığını kendisi bilebilir. zar çok uzakta değil. 2-3 cm derinde. bacakları karına doğru çekip labiaları dışa doğru açarsanız görünür. zar esnek olup ondan yırtılmamış olabilir. o an yırtılmak zorunda değil. doğumda yırtılır. yırtılmamasından dolayı ilişkide acı veriyorsa doktora gidilip kestirilir.
Soran+1 yılinsan kendi et parçası gibi görür kontrol olduğunda.
yanımda 1 ufak şişe kan götürürüm, malüm kan gelmezse kız rezil olmasın... döküveririm çamcığına şlopsss... ince fikirliyimdir karşımdaki insanın kendini kötü hissetmesini istemem ;)
23 Yorumla
Soran+1 yılne yani bir de çarşaf adetiniz mi var
- +1 yıl
dalga geçiyorum... esnek zar kanama yapmaz hatta çoğu zaman bozulmaz bile... ama bunu bilmeyen dallamalar karıya bok atabilir , eskiden doğacak çocuğun cinsiyetini bayanlar belirler sanıyodu mandafondar, kadın erkek çocuk doğurmayınca da onu suçluyorlardı... bütün iş erkekte... öküzle evlenmesseniz sorun olmaz...
Soran+1 yılaman allah düşürmesin öylelerine
ilk doktora götürürüm eğer kız değilse ardından mahkemede soluğu alırız
16 Yorumla
Soran+1 yılgüvenmez misin yani
Soran+1 yılhadi orda bakire olduğunu kanıtladı çarşıya diye her çıktığında da rapor istemen lazım yapmadığının ne garantisi var?
Soran+1 yılgüven olacak işte arada kız fizyolojik yapısından sorumlu değil
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKan kan kan...
Gözümüzü kan bürüdü iyice...
(midem bulanıyor bazen)20 Yorumla
+1 yıliçimde şüphe kalmaması için bana yalan sölemeyecek sağlam bir doktora götürürüm :)
015 Yorumla
Soran+1 yıliyi ondan sonra sen yanında olmadığın her an için rapor al
- +1 yıl
sinirlenecek birşey yok hayatım sonuçta bakiresin sonuçta neden böyle bira anda cephe aldın ki :)
çocukta emin olsun kafası rahat olsun dimi ama senin bakire olduğunu bir sen biliyorsun birde allah bide çocuk öğrenecek işte kocan olarak :)
Soran+1 yılben böyle bir şey yaşasam rapor almam asla.
- +1 yıl
yaşamadığın için alıcaksın işte canım kendinden eminsin sonuçta :)
Soran+1 yılasla almayacağım ben koyun değilim o raporu benden isteyecek kadar bana güvenmeyen bir adamla bir ömür birlikte yaşayamam.
- +1 yıl
şimdi evleneceğin kişinin karakterini bilmiyorum ama bana bu cümleyi kursan olur derim benimle bir ömür yaşama böyle düşünüyorsan süslü cümleler ile de boşuna kürek çekme derim her kes yoluna :)
Soran+1 yılsüslü cümle değil bu zaten dam söylediği anda biter benim için çünkü eşini et parçası konumuna getirip oraya götürtecek kadar düşürüyorsa hiçbir şekilde bana değer vermiyordur ayrıca kız kalkıp bekaret hapı içse ruhunuz duymaz o yüzden çok zorlamayın.
- +1 yıl
madem hastaneye götürünce eşi değersiz et parçası yerine koyuyor oluyor o eşi neden bir zamanlar değersiz bir et parçası içerisine girmiş şüphesini eşinde bırakmaya çabalıyor bakirelik hapı içse ruhu duymaz gibi fikirlere gidiyor :)
bak canım bakire olmayan bir kadın isterse hap içsin isterse diktirsin bakmayı ve görmeyi bilen bir erkek ten geçmez o yüzden çoğu bekareti gitmiş kadınların eşleri biraz saftır yada bilerek kabulenmiştir :)
Soran+1 yıljinekologun zor gördüğünü adam hemen görür.
- +1 yıl
bi kaının bakire olup olmadığını anlamak için vajina içine bakmaya gerek yok canım :)
sen debelendiğine göre bu konuda bu kadar var bişeyler hakında hayırlısı diyelim :)
Soran+1 yılbu güne kadar erkek arkadaşım dahi olmadı.ama dediğim gibi eğer evlendiğim zaman böyle bir şey yaşarsam o adamı boşarım.
- +1 yıl
adamına göre değişir tabi her şey biraz sakincene safça olanını seç adet olsan bile bekaret kanı zanneder ne mallar var :)
ayrıca zaten şunu da söliyeyim m kan gelmeyip te kimi erkek doktora bile götürmeye gerek duymaz sen istesen de risk almaz tutar kolundan babanın kapısının önüne atar
Soran+1 yılöyle bir öküzle evlenmeyeceğim için beni ilgilendirmez
- +1 yıl
hayırlısı olsun hayatında mutluluklar :)
iyi günler
Soran+1 yılsanada
engelle sanki haklı çıkıcaksın neyse boşver bulmuşsunuz siz medcezirmidir nedir kaynatın
015 Yorumla
Soran+1 yılbu gün yaptıklarının karşılığını sende ahirette vereceksin bil sadece.
Soran+1 yılo zaman bekaret aramanada gerek yok.
Soran+1 yılsen bakire değilsin ve zerre kadar hak etmiyorsun umarım kendin gibi bulursun.
- +1 yıl
beddua okuma geri döner bak bu arada sende beni yargılıyorsun gördügünm kadarıyla sanki her kıza atlayan biriymişim gibi nasıl biri odugumu bilmiyorsun utanıcaksan söyliyeyim utangacım çekingenim hiç sevgilim olmadı o her kıza atlayanlardan değilim hayatımda 1 kere yaptım oda burada yazamicam sorunlarım vardı onlardan kurtulmak için bana dicene önce sen yargılarını kır erkeklere karşı!
Soran+1 yılsende aynısını bul işte aynı şekilde ve ben beddua etmedim inş.döner dolaşır beni bulurda kendim gibi birrini bulurum :)
- +1 yıl
kırmak istemedim aslında kimseyi saçma bir sebep yüzünden alttaki arkadaşı çok üzdüm sanırım rica etsem mesaj atarmısın ona özürdiliyor diye sadece bilsin bu arada aslında bende sex delisi biri değilim 1 kere neredeyse mecburiyetten yapmış olmam o erkeklerle bir olugumu göstermez sanırım ve evet çok acımasızsın :)
Soran+1 yılaynı şeyi yaşayan kızlarda kendini böyle avutuyor işte.öye bir mesaj atmam çünkü senin özrünün pek bir şey ifade edeceğini sanmıyorum.
- +1 yıl
ben buna pek katılmıyorum aslında ya bi kız 1 kere yaptım pişmanım falan diyor ama bence milletten kaşar amgası yememk için böyle diyor aslında çok aha fazla partneri oldugunu üşünüyorum erkekler o kadar çok kızla yapıyorlar ki yane bu işte b tezatlık var kanımca bu arada evet bir aydası olucagını sanmıyorum ama ietebilirsen çok mutlu edersin beni maksat gönül almak sadece özürdiledigimi bilsin yeter
Soran+1 yılsenin içinde aynı şey geçerli güvenmek zor.
- +1 yıl
bir erkegin yalan söylemeye ihtiyacı yokki hatta güvven hiç yapmadım diyen erkege çünki ben bakirken hiç sevgilim olmadı bişi yaşamadım dediğimde erkkler arasında dalga konusu oluyordum bu erkkeler için utanılıcak bir durum ne kadar çok olursa o kadar iyi bizim için tezatlık işte :)
Soran+1 yılkadın eğer buna önem veriyorsa kadını tavlamak için söyleyebilirsiniz ama
kan gelmezse kafama soru işareti girer tabi ki üzücü bi durum
11 Yorumla
Soran+1 yılyeterli kayganlaşma sağlanırsa gelmemesi mümkün
gelmiyebilirde ama gelebilirde öyle kan olup ardalığı sel götürmeyecek tabi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok zor durum , düşünüyorum bende , ama olsun kendini koru ALLAH biliyor temiz olduğunu ...
10 Yorumla
+1 yılaslında büyük bir sorun ama su da tepki göstermem işin gercegini bulurum bana yalan sölemiş ise bosarım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbıda denerm baktım olmadı bıdahada denerm yıne olmadı anasının evıne gnderırım
07 Yorumla
Soran+1 yılesnek zar var
Cevap sahibi+1 yıle guzelım 3 kere denedık esnek ama lastık degıl ya bu melet...ıllakı bozulur
Soran+1 yılhayır doğuma kadar bozulmayabiliyor esnek zar ve yeterli kayganlaşma varsa kan gelmedende bozulabilir.onuda geçtim doğuştan zarsız olanlar var.
Cevap sahibi+1 yılguzelım bu kadar kafamı karstrcak bı durum varsa gıdılır bı jınekolaga sonuc bellı olur..benım basıma bu kadar dert sıkıntı acıcak kızı ben karım olsa bıle cekemem..benım esım olucak ınsan benım hayatımı cennete cevırmelı benı bu hallere sokarak cehenneme cevırcek kızla ısım olmaz
Soran+1 yılaynı şey yarın bir gün senin kızında ortaya gelebilir aynı şeyleri eşi ona yaptığında kızına adamın hayatını cehenneme çevirdin mi dersin?kadının anatomisi böyle diye napabilir kadın sen kadının hayatını cehenneme çevir sonra cenneti bekle inşallah aynı kendin gibi birini bulursun.
Cevap sahibi+1 yılya baslıycam su sohbete ya..yok senın kızında olur yok senınde kız kardesın yokmu..bırakın bu bos beles lafları hayat bole degıl anladın mı cahıl kız HAYAT BOLE DEGIL ! yok bole bısey anladın mı yok.
bu yaptıgın fakır edebıyatından baska bısey degıl..
kadının anatomısınde varsa bı bozukluk baska ama benden once bırıyle olduysa o zaman benım hayatımı mahvetmıs olmuıcakmı ha ...hem bu benım dusuncem SANA NE OLUYO BE ? HA SANA NE OLUYO ? BEN ALCAGIM KIZIDA BILIRIM ESIM YAPICAGIM KIZIDA
Soran+1 yılhee evlenmeden önce kızın zarının yapısını bilcen çok iyisin cehalet senin kanına işlemiş kadını meta olarak gören zavallı.
ben ona güvenmişsem
kana falan bakmam
tadını çıkarırdım00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkan gelmezse ayrılırım ben esnek falan anlamam esnekse gitsin esnek bir adamla evlensin
01 Yorumla
Soran+1 yılilerde aynı senin kızında olursa senin kızınıda esnek baba olarak sana yollarlar.
Bıcaklarım kan gelir olur biter
33 Yorumla
Soran+1 yıliyide zar elastik olabilir
+1 yılbir de bıçakla denerim; o zaman kesin kan gelir.
02 Yorumla- +1 yıl
hatta en olmadı silahla :)
Soran+1 yılsanki esnek zarı olanlar yokmuş gibi
kımının kı esnek oolabılıo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇarparım suratına tokadı bir daha da yüzüne bakmam
01 Yorumla
Soran+1 yıliyide kız bakire olduğu halde kan gelmezse dedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok umrumda olmaz bana ne
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!