bir kız yatakta ne yaparsa baştan çıkaran sert kız olur ?
bildiğiniz pozisyon, söz, tavır önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
bildiğiniz pozisyon, söz, tavır önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
ateşli olmak için sex öncesi tahrik edici öpüşme ve ten temasları kurup,yatakta konuşmak partnerini harekete geçirip cinsel övgülerde bulunmak ve senin pozisyon değiştiren çok hoşuma gidiyor,çok güzel yapıyorsun vs..hatta biraz argoda eklersen yerinde duramaz...:)))
buna sert demeyelim de senin demek istediğin heralde daha çok ateşli, hırçın bir dişi modeli... bunun için özgüven tam olmalı, oldukça bakımlı fit ve biraz tecrübe gerektirir, seksi bakışlar, azdırıcı teşhirler, edepsiz sözler v.s erkeği çıldırtır... bu zamanla olunacak bişeydir partnerini çok iyi tanımak ve antrenmanlı olmak gerek...
hımm ilk seferde zor yani...
mutlakaki... ama bi kaç taktik vereyim... mesela diyelim kapı çaldı partnerin geldi (böyle şeyleri aniden habersiz yapman erkeğin daha çok hoşuna gider) içeri girer girmez yiyecek gibi bak gravatından tut kendine doğru çek hemen yapış dudaklarına sonra duvara hızlı bi şekilde daya sanki çölde susuz kalmışsın gibi partnerinin dudaklarında serap varmış gibi davran, hırçın ol yırtıcı ol, yatak odasına doğru götür yatağa sert bi şekilde at sonra atla erkeğin üstüne...
süperdii. bunu yapmak kolay. teşekkürler :)
böyle set bakcan adam bişey dedimi çakıcan agzına sus lan dicen dirsek atcan diz atcan adamın agzına yüzüneO_o ya ne gerek var sert kıza soft ol akışına bırak sert olman gereken yerde rahatlamaya başlayınca olursun zaten
Erkek seyir halindeyken onun seyrini boz , pozisyonu bir anda farklılaştır ve o üstteyken sen üste çık , ona muhteşem gelecek hareketlerle ve hafiften de onun üzerine giderek boşalt ama sen boşalma hemen ;)
bu da güzeldi. uygulayacağım .teşekkürlr
Rica
Cevap
22Cevap
En hafif, genel tabirle, erkeğini sen yönlendirir, sen üste çıkar ve onun sabit kalmasını sağlayarak, bütün hareketleri sen yaparsan sertliğe ilk adımı atmış olursun
The Girl with the Dragon Tattoo
dirty talking'de olabilri bu. ya da sado maso ilişkilerde belki.
ama sert kızdan kastın ne tam da anlamış değilim. güzel bir şey miymiş ki sert kız?
erkegı sen ıtı ver yataga. yatt dıye bagır :)
sakası bı yana . ne hıssedıyrosan o ol yataktaa. zorlama ıle olmaz. ılla sert olcaksan. elını kolunu sen yoonet. ustte ol dugun pozısyonları dene
:) hatun tokatlanımı yahuu :)
günlük hayatta dominant bi karaktersen yatakta sert kız olabilirsin, tecrubeyle sabittir
evet dominant bir karakterim var. kolay olur dimi benim için o zaman :s
peki teşekkürler
sanki karsındakini sen beceriyormus gibi davranıcaksın.
eğer erkeğinin boynunu memelerini ve seksi uzuvlarını öpüp okşarsan iş tamamdır.
sert kız olma bence..azgın ve istekli kız ol yeterli ;)
sert kız kontrolu ele alan erkeğini sağa solan çeviren hırpalayan ve azmış bi şekilde oral yapan kızdır
şeyinin çok büyük olduğunu; onun tam bir erkek olduğunu söyle...
Konuşan sen olucaksın. O uygulayan
sert kız olman çok zor .çok azman lazım.
bide bel ve popo kasların sağlam olmalı :D
önünde eğilip domalıyorsan sert kız olursun :)
yooo erkeği alıcan altına :D
kişieden kişye değişir bana utangaç ve kızlardan daha fazla hoşlanırım
ilerisi içinde çıvıl çıvıl olmalı sert değil
ısırarak yalayacaksın
sert kızı bılemem..ama tam anlamıyla azmıs bı kız olmussun..tebrıkler
biraz argo konuş birazda aktif ol. olay çözülür...
link gönderirdim deeee :D neyse
üzerine atkayıp kafasına oturabilirsin ;)
biraz rahat olmalı hasin olmalı
haşin ol. onu çıldırt
adamı al altına yapıştır yatağa kıpırdayamasın :)
Hormon salgıları artmiş anlaşılan :))
al eline bi kırbaç yatakta vur kırbacı
arkadasın tokmak basa vurmus
onuda biz öğreticeksek yapmayalım sex :D
bunları öğrenecek kadar ilişkim olmadığı için soruyorum :s erkeğin sertlik kavramı farklıdır belki diye
sert sevişerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?