Seks olmadan, bir başkası tarafından size mastürbasyon yapıldı mı?
Evet bir başkası seks olmaksızın bana mastürbasyon yaptı.
Hayır yapmadı.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Evet ve yorulmadan o kadar zevkli bişi ki yat ve zevke bak 😄
Kesinlikle haklısın. Birde rahatladıktan sonra banyo yaptırırsa deme keyfe.
Biraz detay varmı? Nasıl oldu? Yapan kimdi? gibisinden çok özel değilse paylaşabilirmisin.
evet ergenliğe yen girdiğimde
Nasıl bir ortamda oldu? Yapan kimdi. Çok özel değilse biraz detay. Teşekkürler paylaşım için.
13 yaşımdaydım. yazlıktaydık uyurken kuzenim gelmiş okşuyordu uyandığımda. ne yapıyorsun dedim sus zevkine bak dedi. gerçekten zevk almıştım. zaten masturbasyonu ilk o zaman öğrendim
Kuzeninle daha sonra aranız bozuldu mu peki?
Kuzeninizin bay mı bayan mı diye sormuyorum. Sanırım bu tarz çıkışları ergenliğe yeni giren bir erkek yapar.
aynen erkekti o da. hayır aramız bozulmadı
Son kez soruyorum. Kıyafet üstünden mi yoksa direk dokunarak mı mastürbasyon yaptı.
direk çıkarmıştı iç çamaşırımı
Bu soruyu cevaplamak zorunda değilsin. Siz ona yaptınız mı?
Paylaşım için teşekkür ediyorum.
Sevgiyle kalın.
daha da ilerisi oldu onunla
Ergenlikte libido yüksek oluyor. Gayet normal...
evet insanlar belki hata olarak görebilir bunu ama ben öyle düşünmüyorum. ikimizde zevkli günler geçirdik ve bir erkeğin vücudunu tanıdım. en önemlisi kendi vücudumu tanıdım onun sayesinde
Tabikide, merak içinde kalmadınız. Yükselen duygularınızı güvenilir bir insanla geçici olarak giderdiniz. Rahatlayınca belki psikolojiniz düzeldi. Faydaları mutlaka olmuştur.
kesinlikle öyle
Kendimle kıyaslıyorumda benimde yaşadıklarım sizinkiyle biraz benzer
sizinki nasıl
Ben daha 18 yaşındayken komşumuz bizim eve geldi. Uzun boylu olduğum için anneme senin oğlun benim perdeleri takabilirmi boyum yetişmiyor dedi. Annemde bana git komşunun perdesini takmaya yardım et demişti. Bende istemeye istemeye gittim. Kadın perde yere değmesin diye perdeyi alttan tutuyor bende sandalye üzerinde kornişlere perdeyi takıyordum ki. Perdeyi yukarı kaldırırken eli benim organıma dokunuyordu. Bir iki defa olunca kazara oldu dedim. Ama evin tüm perdelerini takarken sürekli değmeye başlayınca kadının bilinçli yaptığını anladım
Daha sonra ise perde takmak uzun sürdü ama zevkliydi dedim. Kadın güldü. son perdeyi takarken artık perdeyi bırakıp direk ellemeye başladı. Bende dondum kaldım. Oracıkta şortumu indirip rahatlatı.
sen yine büyükmüşsün:) biz ufaktık daha:)
İlk cinsellik ile o şekilde tanıştım. Bir kadının mastürbasyonu ile :) Sen erken yaşta cinsellikle tanıştın. Şanslı mı denir şansız mı bilemedim şimdi.
şanslıyım
ben @birefsaneyimokubeni ben yatar iyi geceler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar