- Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılboşanan çiftlerin en sık yaşadığı sorun, erkeğin eşine karşı yükümlülüklerini yerine getirmemesi. kadından da sadakatle duruma razı gelmesini beklemesi. son çocuğunu yaptıktan sonra eşine hiç yaklaşmayan birini duydum. kadın sırf bu nedenle boşanmak istiyordu. adam evine bakar, çocuğuna ilgili, gezdirir, yedirir içirir, internette edepsiz sitelere girer (ki kadın tesettürlü, adam da namaz kılıp oruç tutar, kendini dinine bağlı diye adlandırır) ama karısına yaklaşmaz. bir kızları olmuş, başka da bir işe yaramamış adam.
maalesef bu tarz evlilikler azımsanmayacak kadar çok.42 Yorumla- +1 yıl
kendimi anlatmadım. uluorta yerde kendi özel bilgilerimi vermek istemem. bana göre bir abes.
En İyi Cevaplar
ilk günler, aylar evet, ama sonradan... hız düşüyor..
52 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Duygu37 doğru bir tespitte bulunmuş. Ama bunu canlı tutmak çiftlerin elinde.
+1 yılBak şimdi gizli bayan evlenince hemen hemen her gece+gündüzler i fırsat buldukça ilerleyen zamanlarda çocuk olduğunda bu haftada 2 kez zor oluyor seks yapacak karı koca yanı yapacakları zaman olay kendiliğinden gelişiyor karşılıklı istek arzu bunu tetikliyor önce dudaklar sonrada vücut konuşuyor önceden plana gerek yok her şey kendiliğinden gelişiyor karşılıklı
10 Yorumla
kadinda kendine baksin. domuz yavrusu gibi siserse. mal mal konusup kocasinin basini agritirsa. yapmaz tabi. sen cok uyaniksin abaza turk erkegi bile karisina yaklasmiyorsa ben kadini suclu bulurum. yazdiklarinin hicbirine kstilmiyorum. adam karisini yapmayip p*rno izliyorsa ben o kadina kadin demem. temizlikci bakici gibi bisey derim
229 Yorumla
Soran+1 yılOnce sunu soyleyelim kadinlar dogum yapiyor belli donemlerde kilo alip verebilirler :) ben henuz 19 yasindayim kocam oldugu zaman ona herturlu herseyi yaparim sexs konusunda yemek konusunda onu hergun geceliklerle topuklularla karsilarim ama oda buna degecek bir es olmali :) cenede cikarmam fazla sessizimdir tartismam. kimseyle ama ida beni uzmesin aldatmasin ben onu doyurdugumda doysun kadinlarda kizlarda gozu olmasin hersy karsiliklidir yani birden kilo alabilir insan dogum vs den bu yuzden sogumasin bunu beraberce cozmeyr calissin herseyi anlasarak konusarak yapalim :)
Soran+1 yılHergun isterim ama :) sabah aksamm
- +1 yıl
sadece sabah aksammi? butun gun gunnortasi napicaz. ben balayimi 1 yil yapmayi planliyorum. ilk yil. hergun yapicam. sabahtan aksama kadar yataktan cikmamki. sen ise gitcem falan diye tutturmazsin dimi :) ise falan gidersen ben bekleyemem aksama kadar :) bu ne ya orucmu tutturcan bana :)
Soran+1 yılkısmet inşallah bulursun canım allah gönlüne göre versinn
Soran+1 yılTamam bulalim :) kriterlerin neler? :) ne is yaparsin yasin kac... :)
- +1 yıl
gercekten yardim etcwkmisin? cok heycanlandim.27 yasindayim iktisat mezunuyum malimusavirin yaninda cslisiyorum. maddi durumum iyi. alkol yok sigara az icerim. evlwnirsem hic icmem. kotu aliskanlik olarak iddaa yani mac bahsii oynarim. mhp ye oy veririm.1.78 boy 70 kiloyum ank. bahcelide oturuyirum. ama esimin memleketindede yasarim. esim ailesinden ayri kalmasin diye. sakin biriyim. cok aciknsozluyum. durustum. cok saygili biriyim. ovunmek gibi olmasinda 4 4 luk insanim. benden daha iyi bir insan gormedim
- +1 yıl
kriterlerimi yaziyorum. iyi dinle. fiziksel olarak cirkinde olabilir. nedense ben herkesin cirkin buldugu kizlar hosuma gidiyor. ama sisman olmasin. asiri olmasin yani. ben zayif oldugum icin yakismaz. boyu cok. kisa olabilir. uzunlardan pek hoslanmam. dis ozellik bukadar. fazlada onemli degil
- +1 yıl
simdi yazacaklarim cok onemli iyi anlamaya calis lutfen. kiz sevimli olsun cok hassas olsun ben onu kirmamak icin cok ugrasim. durusu uzgunumsu olsun. yalniz olsun arkadaslari fazla olmasin. sakar salak saf olabilir. utangac olsun. kedi gibi bir kiz olsun. cok iyi kalpli olsun. yanaklarindan opunce yanaklari kipkirmizi olsun. simdilik bukadar
Soran+1 yılSenin icin kiz gormeye gitcemm ben :)
- +1 yıl
baska sehirde olursada gormeye giderim. hicbir sekilde kandirmam. kotu bir niyetim yoktur. yaa ben kizlari cok seviyorum. cocuk gibi oluyorlar. onlara kotu dusunmem yani. ne bilim yaa kizlar iyi oluyor. babalariyla iliskileride cok guzel oluyor. ben zaten esimi mutsuz ederim diye cok korkarim. mesela 1 yil ciktik evlencez. nikah masasindada derim. aklinda soru isareti varsa evlenmiyelim. erteleyelim. esimi hic aldatmam. olaki aldatirsam bunu esimede soylerim.
Soran+1 yılCok farklii seyler dusunuyosunn
- +1 yıl
ailesini seven bir kizsa istedigi vakit annesinin evine gidebilir. hatta ailesini falan ozlerse istedigi zaman ailesinde kalabilir. isterse birkac gunde kalabilir. akrabam falan nerdeyse yok. esime karisan olmaz. esimi ezdirmem. ezecek kimse yok zaten. birde soyle bisey var. mesela evlendik 3. yil gecti. esim baskasina tanisti ona asik oldu. ama gercek asktan bahsediiyroum. bana guzellikle soylerse guzelce bosaniriz. cocugumuz varsa cocuk oncelikle esimde kalir. esim bakmak istemezse ben bakarim cocugmuza. ama cocugu anne dogurur onun icin oncelikli soz annenindir. esim calisiyorsa onun butun maasi kendinindir. ben o paraya dokunmam. ama benim. maasim ikimizin ortaktir.
Soran+1 yılTamam :) nekadar iyisin sen :) bulursam gormeye gideriz beraberr simdi iyi gecelerr sanaa
Soran+1 yılNeden taki toreni olmayacak? Cok farklisin senn yaa
- +1 yıl
evlendik diyelim esim cocuk cok istiyor. ama bir baktikki ben kisir im (allah korusun) esim isterse beni bosayabilcek. bende kabul edicem. cunku bir kadinin anne olma hayallerini yikmak istemem. bu vicdan azabiyla evlilik yurumez. tersi olursa esim kisirsa ben bosanmam. ben esime asik oldugum icin cocuk falan onemli degil. esim onemli
Soran+1 yılHeyy bir suss beni dinleeee :) yaaa iyi geceler dedim sanaaa bulucam sozz
- +1 yıl
neyse bulacagin kiz uyanik olmasin. uyanik kizlardan nefrer ederim. boyle kahkaha atan falanda olmasin. kapali veya acik olabilir ama akp li kesinlikle olmamali. akpnin turbanlisi kesinlikle olmamali kibirli muslumanlari sevmem. gercek anlamda musluman kizi olsun. ister kara carsaf giysin ister basi acik. olsun onwmli degil. sigara kesinlikle icmesin alkol kullanmasin. dekolte falan giyemez ( evde giyebilir :) )
Soran+1 yılTamam :) anladimm umarim buluruzz akp demissinde siyaseti karistirmaa akpliyim ben ve kinadim seni
- +1 yıl
pardonn kaptirmisim hayallerimi yazdimda. telefondan yaziom bide. pc den yazsam daha detayli yazardim :) taki toreni olmucak. millete yazik altin almasinlar zaten turk insani yoksul. kiyamam onlara. hemde benim. dugunum gosteris yeri degildir. bilmem ggelinin amcasindan bir tam altin falan diye anons edilemez. benim param var. esime takilacak ziynet esyalari icin ben ona ayrica para veririm :) neyse iyi geceler
- +1 yıl
heyy uyan artik yaa. kiza bak yaa bu ne tembellik :) nasil kiz bulcan sen bana bu tembelikle. millet coktan arkadasina falan kiz ayarlamaya basladi sitede :) biz cok geri kaldik. yetismemiz lazim onlara. ayy bu buna degil kendinede bisey bulamaz :) bak bulamazsan birini sana sarkarim haaa ona gore :) hangi sehirdesin sen. disariya ciktigindada bak sana ben sana nasil bir kiz istedigimi anlattim. gorur gormez tanirsin. gozleri parildicak boyle Allah kalbinin guzelligini gozlerine yansitmis olur zaten. bu arada sen ogrencimisin? ogrenciysen hangi unv?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin hangi aşamasında sorduğuna bağlı, yeni evliysem yataktan çıkarmam :D
41 Yorumla- +1 yıl
o değilde ilk defa bir yorumum kadınlar tarafından 4 beğeni aldı :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıl6 senelik evliyim ayda 2 kere falan yapıyoruz bazen 1 kere.
110 Yorumla
Soran+1 yılAz degilmi :) ilk zamanlar kac kez yapardiniz?
Cevap sahibi+1 yılilk zamanlar her gün 3 kere bile oluyordu da artık canım istemiyor
iş güç bulaşık çamaşır geçim derdi kira faturalar karı dırdırı çocuk yaramazlığı derken aklıma bile gelmiyor.
anca dışarıda seksi kadınlar görüp azarsam o zaman onları hayal edip yapıyorum.
Soran+1 yılAyy :) erkegi eve baglamak icin evde Seksi olmak lazim dogrumu? Yani kariniz evde Seksi olsaa disardakilere bakmazmisiniz?
Cevap sahibi+1 yılkarım isterse adriana lima olsun benim için bir önemi olmaz artık onu seksi bulamıyorum içimden gelmiyor. hemen hemen tüm evli erkekler de aynı.
Soran+1 yılEvlenmiycem ben :) :-D neden peki? Sevmeerekmi evlendiniz
Cevap sahibi+1 yılseverek değil aşık olarak evlendik de aşık da olsan. arzu bitiyor. hem evlilikten seks bekleyen delidir
ben çoğu zaman p*rno izleyip mast yapıyorum
evlilikte asıl olan anlaşmak ve huzurdur ve daha önemlisi çocuktur çocuk için evlenir insan.
Soran+1 yılAnladim :) tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılamacın seksse 30 yaşına kadar evlenme hayatını yaşa derim.
Soran+1 yıl30 dan sonra kim alicakk evde kalirsaam :) :-D amacim sexs evet :) guzelde meslegim olucak ogretmen olucam insallah
Cevap sahibi+1 yılmerak etme artık çoğu kişi 30 larında evleniyor zaten güzelsen özgüvenliysen mesleğinde iyiyse peşinden koşan çok olur.
ilk aylar her gün
ilk sene haftada 3-4
5 yıl sonra ayda 3-4
10 yıl sonra ayda 120 YorumlaCocuk icin evlenmis bireylerde ay da yilda bir. anca olur diye dusunuyorum o da. en fazla yarim saati bile gecmiyordur
10 Yorumla
+1 yılEvet hatta gümde 2 - 3 defa yapıyorlar yani bende yaparım evlenirsem. Her an her yerde isteyebilirim bunu eşimden
10 Yorumla
+1 yılseks yapmayı yeni keşfetmiş meraklı ergenler gibi haftada 4-5-6 kez yapabiliyorlar bunların çoğu bide yetişkin kategorisinde
10 YorumlaÇiftlere göre değişiyor bizim azalmadı mesela dahada artarak devam ediyor yıllara göre
40 Yorumla
+1 yılİlk başlarda hergun ilerledikçe zaman aralığı açılır
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. tanıdıklarım ilk başlarda sabah akşam istersin sonra azalır dediler :S
10 Yorumla
+1 yılBence ilk zamanlar çok yaparlar sonra daha uzun olur 2 haftada bir filan
10 Yorumladoğaçlama giriyorlar olaya :D seneryo yazmaya gerek yok :D
10 Yorumla
+1 yılhergün seks olmaz bıkkınlık verir bir zaman sonra
10 YorumlaKimsenin bir şey söylemesine gerek yok azdımı erkek tutar kucağına oturtur kadını zaten kadında soyunur verir erkegine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlk. zmanlar hergun yapabilirim ama cani isteyince bir lakap takarlar yapam. mi diye onay cikarsa olur
10 Yorumla2 vey 3 gunde bir fazla hor kullanmamak lazim bir omur boyu lazim 😊
10 Yorumlayeni evli ise hergün
sonraları artık hafta da bir mi
ayda bir mi değişir10 Yorumlaseni s*kmek istiyorum diyo erkek direk :D
16 Yorumla
Soran+1 yılDalga gecme :-D kadin cani isteyince kocacim sklmek istiyorummu diycek yani
- +1 yıl
yok kadın direk üstüne atlıyo :D evet söylüyolar bunları açık açık evli onlar canları çekince günde 2 3 kere falan yapıyolar ama çocuk olunca günde bir bazen 2 günde bir sonra 50 yaşına gelene kadar böyle 50 yaşından sonra dahada artıyor araştırmalara göre 50 yaş falan en iyi seks olan zamanmış erkekler daha geç boşalıyo ve alışıyolar birbirlerine iyice neleri sevdiklerini iyi biliyolar utanma denen bişey kalmıyo zaten iş yok güç yok emekli oluyolar falna:D çoluk çocukta büyüyo ailesinin yanında olmuyo ondan dolayı :D
Soran+1 yılNe güzelll
Soran+1 yıl:) anladim canim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBana kalsa hergün istiyorum da eşim malasef iki üç günde bir ancak
30 Yorumla
+1 yılsen bakirsin galiba
23 Yorumla- +1 yıl
bakir erkekler için kullanılır kızlar için bakire denir :)
Soran+1 yılBakireyim bakir degil :)
- +1 yıl
ben seni erkek sandım gülüm
seksten kıme zarar gelmıs hergunde yapılır
13 Yorumla
Soran+1 yılyaaa :(
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk zamanlar hızlı başlar sonra 2-3 e düşer.
10 Yorumla
+1 yılbayan regl olmadigi gunlerde sanirim her gün
10 Yorumlahaftada en az 10 tane yapar
20 Yorumla
+1 yılİlk yıl haftada 4 ten aşağı olmamalı
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4 yillik evliyim haftada ortalama 6 kere yapiyrz.
22 Yorumla- +1 yıl
Yok artik
Cevap sahibi+1 yılNiye sasirdin?
+1 yılKadın doyurulmalı kadının erkekte hakkı var
20 Yorumla
+1 yılseks yapmk için evlenmeye gerek varmı:)
10 Yorumla
+1 yılHer gün yapıyorlarmıs.
20 Yorumlaspontene gelişir sanırım...
10 YorumlaGece gündüz yaparlar :D
10 Yorumlamerak etme ya öğrenirsin
10 Yorumlasürekli başı ağrır bizimkilerin
10 Yorumla
+1 yılçiftlerin uyumluluğuna bağlı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk yıllarında tavşan gibiler
sonra
düşüyor10 Yorumlahaftada 7 yeterli
30 Yorumla
+1 yılHergün aynı delikte balık avlanmaz
10 Yorumla
+1 yılHergün seks yapacak eşimiz yokki
10 Yorumla
+1 yılEvet hadi yapalım diyorlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılHaftada 3-4 gün yapıyorlarmış
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhaftada 1-2 kere yapioz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenince görürsün cevabını da alırsın
10 Yorumla
+1 yılAnketörlük Yapın...
10 YorumlaHiç evlenmedim
10 Yorumla
+1 yıldevamlı sks
20 Yorumla
+1 yılHergün yapilmali