*Sevgilinizin spermini yutar mıydınız yuttunuz mu?
*İçinize boşaldıklarında ne hissediyorsunuz?
*İçinize boşaldıklarında ne hissediyorsunuz?
cevapların güzelliğine bak :) kimisi kadını aşağılamak demiş, kimisi neredeyse insanlık dışı demeye getirmiş... spermler, insan vücudunun üretmiş olduğu en sağlıklı ve en temiz hücrelerdir. ve spermlerin içinde yüzdüğü meni sıvısı da protein deposudur.. spermin tadını güzelleştirmenin en iyi yolu tarçınlı gıdalar tüketmektir.. bu teknik açıklamaydı. cinsel boyutuna gelecek olursak. kadınları aşağılamak nedir hakikaten ya? bu ne saçma bir düşüncedir? erkek kadına oral yaparken kadının bütün sıvıları ağzına yüzüne doluyor o aşağılamak olmuyor da, sperm yutmak mı aşağılanmak? işinize geldiği gibi konuşmaktan başka yaptığınız bir şey değil bu söyledikleriniz. yapmayın bunu. bu arada sperm yutmak veya cilde sürmek içindeki yüksek protein ve Ph seviyesi sebebiyle cildi güzelleştirir. bu da bilimsel olarak açıklanmıştır. kadınları gaza getirmek için söylemiyorum. bu gerçektir.
E biz de kadınların zevk suyunu yutuyoruz onlar da tabii ki aynısını yapacak. Bir zararı yok protein ağırlıklıdır erkeğin yediği şeylere göre tadı değişir çok güzel de olabilir. Sperm yutmayı çok seven bayan arkadaşlarım oldu sonuçta iki kişi arasındaki alışveriştir ama erkeğinizi mutlu etme yöntemlerinden biridir.
herkesin düsüncesine saygi duyarim. ama bence sevdiginiz insandan gelen bir sivinin yutmanin igrenc olacagini düsünmüyorum. sonucta bu bir paylasimdir, benim icin ona özel oldugunu, ona ait oldugumu hissetmektir. ama ben bunu sadece kocamla yapabilirim. o da bunu yaptigim icin mutlu olur ben de zevk alirim onun mutlulugundan. asagilamakla da alakasi yok diye düsünüyorum, sonuc olarak yatakta olan yatakta kalir. önemli olan toplum icinde, günlük hayatta beni asagilamamasi ki zaten el üstünde tutuyor beni. herkesin kendi tercihi sonuc olarak.
tadina gelince yedigi ictigine göre degisiyor. bol sıvı tüketirse ve ananas suyu icerse tadi daha güzel oluyor. bu yüzden ananas suyu her zaman buzdolabimizda :D
yuuuh,meyveli ha. ilk defa duydum
agzımı bıle surmedım sıperme tamam oral yapıyorum esıme ama bosalacagını anladıgım sırada agzımı cekıp elımle devam edıyorum o sekılde bosalıyor ne o benım agzıma bosalmayı dusunur cunku bu kadını assagılamaktır nede ben ole bıseye fırsat verırım zaten hayatta yapmam esımde yaptırmaz
aynen resmen kadına hakaret
Cevap
9Cevap
yuttum...o da benimkini yaladı...gayet normal şeyler..
içime boşalmayı daha yaşamadım :))) ağzıma boşalınca da öyle çok büyük bi zevk hissetmedim açıkçası..onun zevke gelmesi beni zevke getiriyor sadece..
wow süpermiş :D
yutarım yuttum tabi sonra sevgilim bana kızdı miğdesiz diye :D
miden bulanmadı mı :D
çok az. hardal yiyomuşum gibi oldum :D
tamam işte hardal niyetine afiyet olsun :D
şifalı şeyi yuttun filan :D
bir zaman geçtikten sonra tekrar yutmak istedin mi peki? :D alışkanlık diye birşey var biliyorsun.
yokk hiç olmadıı :)) sperm alışkanlık yapmadı ama penisin yumuşaklığı ve ağzımda bıraktığı tat alışkanlık yaptı
anladım güzel bir alışkanlık :D
sen anlamazsın boşver
jelibon gibi
okuduğum bir yazıda her hangibi bir astaklık teşkül etmiyormuş ama onu yapan insanın midesinin baya bir geniş olması gerekir die düşünüyorum :)
yutmadım . Erkek ağza boşalmak ister ama yutturma gibi bir sadisliği olan var mı bilemem.
Sevgilimle sevisirken her seyi yapabilirim evet yuttum bende ona ait olan her seyi severim.
böghgh
ben sevgilime oral yaptırdım gecen hafta ve yutmamasını söyledim ama kendi isteğiyle yuttu bunun aşağılamakla küçük düşürmekle hiçbir alakası yok bundan hem o çok zevk aldı hem ben aldım
Tadı iğrençse yüzüne gerı tükürürüm spermı. Meyve yeseydı o da
ekşi tuzlu arası bişey :):)
Meyve yada başka tatlı şeyler yersen ve tatlı içeçekler icersen spermın tadı güzel ve tatlı olur. O iğrenç tuz tadı yok olur.
güzel teknik +
Ananas filan yenirse güzel olur mu spermler acaba?
Ananasla güzel olur evet, her tatlı meyveyle güzel olur
sen hangi meyvelerle denedin?
Bende sperm olmadığı icin benım denememe gerek yok demı.
Spermın tadından tatlı yedığı yemedığı bellı olur.
Bana sorarsan kızların sperm yutmasını isteyen erkeğın mutlaka öğrenmek gereken bişey bu. Önce tadını düşünün sonra yutmanı istiyorum diyin. Biraz düşüncelı olun ya :)
Çok zor bişeyde değıl, tatlı meyve yiyin ve tatlı meyve suyu için
demek kıvanç tatlıtuğ' u böyle dünyaya getirmişler...iyi bi karısımla...
tamam ya sakin ol :)
resmen bence kadını aşağılamak başka bir şey değil bu durum ...yutanlarda da ne mide varmış ya helal olsun :))
yutmadım yutmam erkek arkadasımda böyle bisey isteyemez.
Zaten ben oral sexede çok karsıyım.
sen hayatinda sevismemissin demek...
içir bana diyen birisi vardı innaılmaz zevk alıyordu...
Yutmam berbat bir tadı var ama yutsanız varyaaa sizdenn aslaa vazgeçmezmiş öyle duydum :))
öyle bir vazgeçerki
Yok canım tadına baktım ama yutmadım :)) persephone vallahi vazgeçirmeyen tecrübelilerden duydum bilmiyorum denemekte fayda var :))
Oral yaptırırdım ama ağzına boşalmazdım o da istemezdi bende 😊
Yutarım tabi nolcak….
yutturamadim :) midem bulanir dedi.
yutan birini tanıyorum
kızlar tadını cok merak eder :D
Sanırım çok fazla P*rna izliyorsun sen :D
öyle bir sapıklık hiç hoş olmaz
iğrenç ya niye yutim,şimdi bile midem bulandı ya
Yutmadım sadece tadına baktım :)
beheheyt.. böyk
hayır asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?