her ilişkiden sonra illaki yatak kirlenir değil mi? her akşam olmasa bile haftada iki kez ilişkiye girilir peki ilişkiden sonraki gün çarşafları değiştiriyormusunuz? değiştirmeyince yatak döl kokar mı?
not:evli değilim
not:evli değilim
not bekarsan sorun değil yatağa attırma yeter, evlenince karının içine boşalırsın o zaman yatak sperm kokmaz, he çocuk olayına girmem prezervatif de kullanmam et, ete değecek ağa diyorsa salla gitsin çarşafa...
çarşaf stoğu yapmak lazım.
filmlerdeki gibi sağa sola fışkırtmıyoruz tabi. ama sızıntı varsa değişecek. dikkatli yaparsak problem yok.
fışkırtma olmasa bile ordan burdan yatağa değer.
bunu okıynca sevgılımle otel maceramız geldı aklıma çarşafa akıtmıstı ne var ne yoksa çıkarkende çarsafı toplayıp bı yere saklamıstık :)
o yer neresiydi ? :)
bakırköyde bi otel adını hatırlayamıyorum :)
çarşafı nereye sakladınız onu sordum :) sonuçta temizlikçi odaya gelip görecek.
ya öyle burusturup soktuk yatagın kıyısına bı yere ama cok rezıl bı durum sonucta yıne bulucklar o carsafı neysekı bı daha benı görmıcekler :))
otele girerken kimliğinize bakmışlardır :) eyyy seni bulacaklar kızımmm :)
yok daha neler :)
:))) kork bence.
yaw he he :D
arkandanda laf etmişlerdir zaten :)))
amaan hergun kaç kısı gırıp çıkıo bnımı konuşcklar :PPPPP
oo erkek milleti konuşur valla :)
Çoğu evli çift ilişki öncesi yatağa kaldırmak için nevresim serer ya da havlu . Yani yataktaki çarşafa pek sıra gelmez .
Cevap
2Cevap
Çözümü var üzülme :)) link
ama bu sefer yatağın dışı kirlenir yani halı zemin vs :) tam dışarısıda dersen yoldan geçenlerin kafası kirlenebilir :))))
Icine bosaldiginda yatakda kokmaz. Ama etrafa sicrarsa sorun cikabilir. Hijen sart :)
içine boşalınca hep içinde mi kalıyor?illaki etrafından dökülür.
ben etmiştim ama dökülüyor sonuçta.
evet her seks sonrası değiştiriyorum. ister istemez çarşafa bulaşıyor herşey. spermler, hatunun vajinal sıvısı falan.
biz bir gecede iki kez çarşaf değiştirebiliyoruz üstelik sebebi sadece sevgilim değil benim fazla ıslanmam . sırılsıklam çarşaflarla uyunmuyor...
oo güzel :))
temizlık anlamında değiştirilmesı şart hıjyen bebeğim :D
yoksa kayar düşeriz demi bebeğim :D
evet :D
akıntı yoksa gerek yok ama hassasiyt bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar