sizce hangisi daha çabuk orgazma ulaşır kilolu mu zayıf mı alakası yok mu
Kilolu
Zayıf
Alakası yok bence
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Orgazm taklidine karsisin anladigim kadariyla ama isinde iyiysen her kadini orgazma ulastirirsin ve taklide gerek kalmaz ;) is erkekte bitiyor
Karşıyım çünkü ben cinsellikte kendimi değil karşı tarafın aldığı hazzı düşünürüm ve sevgilim ya da eşim cinsel açıdan mutlu olamıyacaksa sırf ben mutlu olayım diye taklit yapacaksa yıkılırım ben
Tamamda boyle bir dusuncen varsa elinden geleni yaparsin karsindakide yonlendirir seni :) bu kadar kasma :)
Hayır yani ben mutlu olayım diye taklit yapmasınkı bir dahaki sefere daha iyi performans gösteririm ikimiz de mutlu oluruz diye düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum sence
Cok dogru ve bir erkek olarak guzel dusunuyosun ama taklitte bir yere kadar zaten ve bence sen bir kadini orgazma ulastirabilicek birisin nedenmi? Cunku kadin onun icin gosterdigin cabayi ilgiyi zevk almasi icin dokundugun dokunuslari hisseder
Umarım dediğin gibi olur ve haklı çıkarsın
Bak iki tur erkek vardir birisi odun erkek
On sevisme yapar ama acele acele ve direk finale gider yani icine gir cik yapinca bosalir ve yorulur uyur kadin hic bisey anlamaz
Ama senin gibi erkekler nazik dokunur vucudunu kesfe cikar adeta yavas yavas iliklerine kadar hiseder ve hisettirir zevki ;) eger acemiysen zamanla ustalasirsin birlikte oldugun kadinin haz noktalarini zamanla kesfedersin ilk geceden super olmayabilirsin ama tatmin edersin ve zamanla sen ustalastikca oda fazlasini istemeye baslar o zaman sende ona istedigini sunarsin...
Umarım dediğin gibi olur ve umarım sende aceleci kendi zevkini düşünen birisine denk gelmezsin yorumların yıkıcı değil yapıcı olduğu için ayrıca teşekkür ederim ve benden sana bir tavsiye orgazm taklidi yapma
Orgazm taklidi yapmam aksine partnerime yardimci olurum cunku bende onu tatmin etmeye calistigimda ondan yardim isticem :) hersey karsilikli yani :)
Birbirinizi kesfederken en buyuk rehber yine birbirinizsiniz cunku ☺
Hmm seninle cinsellik yaşayan kişi çok şanslı olacak desene tebrik ederim seni harbi kızsın taklide gerek duymadığın için
Taklitler her zaman aslini aratir :) sonucta ben (taklit yapmis olsam) partnerim nereye dokunursa ses cikartsam partnerim nasilsa her yerden zevk aliyo der kolayina kacar ama gercekten zevk aldigim yerlerde ses cikartirsam ve o ses onu tahrik eder daha fazla tahrik olmak icin zevk aldigim yerleri bulmaya calisir bence :) bende ara ara yardimci olurum zaman gectikcede o zaten ezbere bilir :) bence seksin boylesi guzel :)
Zevkten ağlasın istiyorum kadınım ve inlemeleri beni tahrik etsin daha hızlı git gel yapalım istiyorum çok şey istemiyorum aslında sence cinsellikte önemli olan şey nedir?
Tutku :) yani on sevismeyi uzatarak ya da kucuk oyunlar oynayarak birbirinizi daha cok tahrik edip daha tutkulu seviseblrsiniz tutkulu bir sevisme iyi bir seks kadar onemli :)
Sen bir erkeğin başına gelebilecek en iyi hatunsun sanırım çok bilinçlisin
Partnerimde oyle diyo :) darısı başına :)))
Zayıfmısın kilolumusun partnerin eşin mi sevgilin mi f*ck buddy nmi
Balık etliyim yani hafif ele gelen cinsten :) :) sevgilim :)
Sarışın esmer kızıl kumral?
Esmer :) kara kasli kara ve hafif iri gozlu :) minik burunlu ( burnumda hizmamda var ) :)
Seni en çok tahrik eden şey nedir
öpücükler :) içten dudaga kondurulan bir öpücük ya da ilik nefesle birlikte insanin icini gidiklayan turden boyundan baslayip asagilara kadar inen tuylerin diken diken olmasini saglayan opucukler :)
Haftada kaç kez seks yapıyorsunuz
Iki haftada bir kez :) cunku ozlemek tutkuyu ve sehveti arttiriyo :)
Esmer tenlimisin
Evet :) dedim ya kara kasli kara gozluyum hatta kara sacliyim belime kadar inen saclarjm var :)
Boy kilo göğüs kalça?
Boyum 1.70 gogus 85 kalcami olcmedim goguslerimle orantili biraz kalin yani :D sende ahiret sorusuna tuttun ya :D
Kilom 65 :)
Sen harika bir şeysin sanki seninle cinsellik ne tatlı olur partnerin çok şanslı yatakta her istediğini yapıyormusun fantezileriniz var mı
Hemen hemen her istedigini yaparim cogu seyi beraber istiyoruz zaten zevklerimiz bir :) fantezilerim var kirmizi jartiyer giyip ona kucak dansi yapmistim onu sandalyeye baglayip :) biraz icki icip rahatlariz genelde :) sonra dans ederim ben tabi o beni izlerken cildirir sonra ona yaklasirim boynuna islak ve ilik nefesli bir opucuk kondururum sonra bu opucuklerden baska yerlerede kondururum bana kizmaya baslar coz ellerimi der :)
Genelde biraz sert sevisiyoruz cok isteklenince sonra yavasliyoruz :)
Nasıl sert sevişiyorsunuz anlamadım
Yani dudaklarimi daha cok bastiririm yicek gibi biraz hizli sevisiriz oksamaktansa biraz sert minciklar saplak atar felan sonra yavaslariz ve usul usul devam ederiz :) once kosup isiniriz sonra yuruyus yapariz gibi :D
Hiç ağzına boşalmasına izin verdin mi
Agzima icime gogsume yuzume ohoo 😅
Kalcalarima felan bir cokkez :)
Sevgilin aşırı şanslı
:) sen seks icin yaratilmissin der bana :) bide bosaldiktan sonra ona tum vucut masaji yaparim kremle ☺ 2 dakikada uyuturum :) masajda masorlerden bile daha iyiyimdir :)
Cevap
2Cevap
Orgazmın kilo ile ilgisi olamaz bencr
Orgazm taklidinden nefret ediyorum bu yüzden sordum
Ya sırf ben mutlu olayım diye taklit yapacaksa yapmasın ki bir daha ki sefere daha iyi performans sergilerim ve ikimizde mutlu oluruz
Hayır bir de anlayamazsan o kötü taklidi
O kadar saçma bir soru ki tebrik ederim
Neden saçma geldi ki soru
Kilolu veya zayıf ne ilgisi var
İlgisi var mı merak ettim orgazm taklidine karşıyım çünkü
ona göre mi sevgili yapican kendine :))
Olabilir neden olmasın
denemen gerekicek o halde :)
Orgazm taklidi yapan birisini istemiyorum çünkü
Alakası yok bence
Sanki kilolular daha zor orgazm olur gibi geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?