Ben Hatalıyım? Erkeğin Şeyi Kalkmış mıdır?

Ben ve arkadaşım okul çıkışı, beraber otobüse bindik. Malum okul çıkışı, otobüs gerçekten nefes aldırmayacak kadar kalabalıktı. Benim ayaklarımda topuklu. Ayakta düz durabilecek güç yoktu bende bir o yana bir bu yana uçup duruyom :) Sonra belimden yumuşak elleriyle sarıp, aman düşüpte iş çıkarma şimdi bize diye gülümseyip bir espri de yaptı. Tabi belimden tutması her ne kadar rahatsız hissetmeme neden olsa da bir yandan da işime geliyodu. Kızlar bilir, gerçekten topuklularla düz yolda zor giderken otobüste durmak bir hayli yorucu.
Buraya kadar neyse de, ben bir şey demedim diye mi billemiyorum ama sonra belimi sardığı o yumuşak dokunuşu, yavaş yavaş daha da sıkılaşıyordu. Neredeyse nefesini ensemde hissetmeye başladım.
Benim merak ettiğim ise, acaba bu yakınlaşmada şeyi kalkmış mıdır yoksa amacı sadece yardım etmek miydi?
Not olarak vermem gerekir mi bilmiyorum ama, kız arkadaşı da var. O yüzden acaba diyorum, bu yakınlaşma amacı tamamen masum mu? Aklım karıştı çünkü. bir de benim buna müsade etmem yanlış mıydı szce?

Ben Hatalıyım? Erkeğin Şeyi Kalkmış mıdır?