Pek inanasım gelmedi bugün. Sizce doğru mu söyledi? Böyle şey yaşayan var mı? Varsa karınızdan başka kimi gördünüz? Bu adam kimi gördü lan?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
belli olmaz o durum belki karısını görür belki başkasını. rüyalar elde olan birşey değildir bundan dolayıda o adama saçma tripler atmak olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılGörüşleri okudun mu
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim. basima. geldi oluyo
013 Yorumla
Soran+1 yılKimi gördün
- +1 yıl
Karimi gordum bir seferindede ogretmenimi bir seferinde komsuyu
Soran+1 yılKomşuyu gördükten sonra komşuya ilgi başladı mı
- +1 yıl
Aslinda ilgi onceden geliyor ama ozel bir durum. olmadi
Soran+1 yılBenim komşumlada böyle bir durum olmuştu acaba o beni görüpte mi ilgi başlamıştı bak bide bu takıldı aklıma
- +1 yıl
Aslinda seninle konusabilecegimiz cok. sey var;)
Soran+1 yılYok la hiç tarzım değil bu konular
- +1 yıl
Sen bir yaklas olur bisiler
Soran+1 yılYaklaşsam ölü dirilir ondan şüphem yok
- +1 yıl
;) guzel bir sohbet cevirebikiris
Soran+1 yılKalsın
- +1 yıl
Bekliyorum arasira farklilasmak iyidir
Soran+1 yılÇok beklersin
Gizli Üye(30-35)+1 yılrüyasında rahat ver bari adama
01 Yorumla
Soran+1 yılMerak ettim sadece
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
23Cevap
Doğruluk payı düşük olabilir. Sen kıskanma diye bence seni gördüm demiş olabilir. Ama çok zevk aldığı belli ki sana söylüyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılBana söylemedi sabah duşa girdi bende mal değilim
- +1 yıl
Mal değilim olayını tabi değilsin hanım efendi de demek sen sorunca adam seni gördüm demiş boşver kıskanma rüya değil mi sonuçta. işte birini görmüş. Ama ilginç bir şey daha var sen sabah duşa girdiği için boşaldığını anlıyorsun. Her gün duş alan biri değil anlaşılan. Demek ki ben her sabah duş alan birisi olarak böyle birşey olsa benim hatun zor anlar.
Soran+1 yılSenin hatun çakmaz her sabah alırsan benim ki öyle bişey olmadığı müddetçe sabahları duş almaz
+1 yıldoğruluk payı vardır tabikide. seninle ilişkiye girmeye can atan birisiyse evet görme ihtimali yüksek
03 Yorumla
Soran+1 yılHemde ne atıyo
- +1 yıl
konu kapanmıştır ozaman
Soran+1 yılPeki
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. hersey olabılır , otobüste veya caddeden gecen alımlı bır kadına gözü takılmış olabılır. ya da hiç bir şey olmamış da olabılır günahını almayualım şimdi !!!
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
evli diyosun düzenli seks yapan adam rüyalanmaz
bence sen sorunu kendinde ara nerde hata yaptın acaba05 Yorumla
Soran+1 yılO konuda suçlu benim ve konumuz o değil
Soran+1 yılÇok zekisin
Soran+1 yılPeki
+1 yılruyalandıgımda ne gordugumu haıtrlamıyorum ama bıan gozumu acıyorumkı olan olmus :)
00 YorumlaBilemeyiz bencede fazla sorgulama sonucta ruya bu kiskanc olma o kadar !!
08 Yorumla
Soran+1 yılKıskançlıktan sormadım ki
Soran+1 yılNapcan
Soran+1 yılKıskanmadım ki
Soran+1 yılHeee
Gizli Üye(36-45)+1 yılVardır. Ama kalbin kırılmasın diye seni mutlu etmek için demiş olma ihtimali daha yüksek. Adamı hoşgör bacım, rüya göreceğimizi kontrol edebilsek biz her gece neler görürdük...
014 Yorumla
Soran+1 yılYav bişey dediğim falan yok ki ama kimi gördü merak ediyorum dese ki şunu gördüm nasıl görürsün dicek değilim çünkü elinde değil
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum. Sen görsen -kimi göreceğin de belli değil- anlatmak ister miydin?
Soran+1 yılYaşamam lazım
Cevap sahibi+1 yılAklını bulandırmamak için örnek vermiyorum. Ama anlatamayacağı biri de olabilir.. Bir de her gece boşalma rüya ile olmaz. Her cinsel rüya da boşaltmayabilir
Soran+1 yılAklımı bulandır örnek ver
Cevap sahibi+1 yılOnun veya senin bir akraban, evlilikten önceki ilişkisi, komşu, çirkin bir kadın, çocuk yaşta biri..
Soran+1 yılHmmm ya olabilir söylese bişey de demem ama sen dedi yalancı bir tavırla
Cevap sahibi+1 yılCevaplara baktım da. Adamı yatakta mutsuz edersen ilişkinize yazık olur kardeş. Bu yaptığını bir daha düşün. Acıdım resmen
Soran+1 yılMutlu etmem için önce mutlu olmam lazım 10 dkda bitir kalkalada mutlu olamam ben. Konuşturma beni
Soran+1 yılBilmediğiniz konulara da yorum yapmayın
Cevap sahibi+1 yılO 10dk veya 24 saat sıkıntıyla geçiyorsa bişey demiyorum. Sen de eşinin ne yaşadığını bilmiyorsun. Zevkten önve ihtiyaç gelir. Sofradaki tatlıyı beğenmedim diyip yemek bırakılmaz
Soran+1 yılBilmediğin konuda yorum yapma dedim ama nato kafa nato mermer. Sana iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılBen de itiraz etmeden aynısını (anlar varsayarak) sana dedim ama hakaret etmeden. Üzerine bide iyi geceler dilemen ne kadar tutarsız biri olduğunu gösteriyor..
Soran+1 yılEyvallah
rüya bu adamda kadında başkalarını görebilir yani bunda bişe yokki
09 Yorumla
Soran+1 yılDoğru mu söylüyo bunu merak ediyorum
Soran+1 yılÖnce bir sevişelimde bakarız
Soran+1 yılO senin fantazinle alâkalı
Soran+1 yılOnun istedikleri değil kendi istediğim önemli
Soran+1 yılEyvallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılevli adam rüyalamış ya la ilginç bir durum adam ne zamndır yapmıyor ya la
06 Yorumla
Soran+1 yılOldu baya karıştırma
Cevap sahibi+1 yılo zaman seni görmüş olup olmaması sıkıntı değil adam sonuçta rüyalan mış yalan söylese ne olacak başkasını görmüş olsa ne deiğişir ki
Soran+1 yılGörünce anlaşılır ne değişeceği
Cevap sahibi+1 yılviktorya beckham'ı görmüş adriana limayı görmüş yok yok eski sevgilisini görmüş olam yüzdesi daha çok eşini görme olasılığı az çünkü kesin p*rno izlemiş ordaki kadını görmüş yahu adam rüyalanmış ya güvenmiyorsan eşine boşa kardeşim
Soran+1 yılMal mal konuşma ya mesele güvenmemek mi 10 yaşında çocuk gibi cevaplar vermeyin rüyası elinde sanki alt tarafı merak ettim boşa diyo ya hadi sen git aşk soruları Cevapla bu konu senin kapasiteni aşar
Cevap sahibi+1 yılsenin kapasiteni aşmışki sormuşsun asıl malca konuşan sensin
Gizli Üye(30-35)+1 yılYav arladas ruya bu herkesi görür normaldor şeytan boş durmuyor takma kafaya bu kadar ama keske benimde boyle bir eşim olsa l*n ne hoş :D
010 Yorumla
Soran+1 yılNiye be
Cevap sahibi+1 yılYav bak ne guzel seviyon ruyasini bile kiskanmissin. Tabi benmkide hayal ışte:)
Soran+1 yılYooo kıskanmadım. Ben tatilde ona rus karı ayarlamaya çalıştım sen ne diyon beni rahat bıraksın diye
Cevap sahibi+1 yılYok artık yuh
Sende kendine mi ayarlayacaktin yoksam
Soran+1 yılYok tek amacım beni orda rahat bırakmasıydı
Cevap sahibi+1 yılKiskanmadiysan O zaman niye simdi kimi gordu bu diyorsun.
Belki cok sık gordugu bir kiz arkadasini is arkadasini falan görmüştür icten ice onla fantazi hayallero vardir bilemezsin
Soran+1 yılMerak ediyorum sadece iş yerinde kız yok çaycı bile erkek kız arkadaşıda yok
Cevap sahibi+1 yılBelkide vardır yolda goruyordur saatleri aynı geliyordur :)
Soran+1 yılOlabilir
Cevap sahibi+1 yılYok la yok şaka yapıyorum ben bazen hic taninadigimi görüyorum bu seytan işi biriyle alakası yok yani :)
+1 yılEvli erkek neden rüyalanir karısı kaç aydır vermiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılKarıştırmayın ya onu
- +1 yıl
Doğru soyle ne zaman dır vermiyorsun bir seferinde. birlikte yaşadım. kız. iki. hafta vermemişti
Soran+1 yılOldu baya hatırlamıyorum
- +1 yıl
Niye kız ne yaptı da böyle ceza verdin bu zevkten kendinide mahrum ettin
Gizli Üye(36-45)+1 yılKiskancligin master hali bu valla korktum bu nasil kiskanclik be ruyasina bile delirmis 😀
039 Yorumla
Soran+1 yılYok yaaa delirmedim de kıskanmadım da merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılEminim oyledir ama kadindedigin boyle olmali esini kiskanmali onu bunalmadan tabi ona duskun olmali zihninden gecen herkesi kilictan geciririm diyebilmeli o dusuncede olmali bence
Soran+1 yılValla kıskanmadım o bahsettiğin kadın ben değilim
Cevap sahibi+1 yılNie sordun oyleyse 😊
Soran+1 yılMerak
Cevap sahibi+1 yılSiz kadinlr ne tuaf varliklarsiniz kiskan adami kiskan bak baskasi ile yapmis fanfini 😀
Soran+1 yılYav kıskanmadım
Cevap sahibi+1 yılKiskan ama ya adam otilia gibi birini gormusse ya da lopez gibi bir hatun he bir dusun derim 😀
Soran+1 yılValla onlar düşünsün. otillia düşünsün ya serdar benim gibi birini görürse. Onların sadece fiziği hoş yüzleri doğal 5 para etmez bende ikiside var çok şükür
Cevap sahibi+1 yılMerak eettim sizi acikcasi da o serdardan once vardi otilia ztn kil oldum ona ya ama otilia insan degil o kadar guzelsen kocan senden baskasini gorduyse yuh derim yani atabilirmisiz bir foto?
Soran+1 yılOna güzel dediysen bana deme mümkünse. Tabi ki atmam
Cevap sahibi+1 yılResminizi yemicem goreceli bisey bu ben cok iddali olupta cok fos kadin gordum sizde oyle olmayasinz sanirim atamadiginiza gore de birazcik bos laf gibi algiladim sizi ozur dilerim tabide oyle sanki
Soran+1 yılHı hı öyle
Cevap sahibi+1 yılYa ne oyle gercekten ne yapayim yani sizin resminizj o kadar iddali kendine guvenen bir bayansaniz hodri meydnan diyorum
Soran+1 yılBöyle gaza gelmicem senin adına üzgünüm
Cevap sahibi+1 yılBende snin adina cok uzuldum keske lafta degilde gercekten iddali bir kadin olabilseysin otilia gibi guzel olan bir kadin ztn sak die fotosunu koyardi al buyur derdi bende ayakta alkislardim bunun gazla ne ilgisi var hem ne cikarim olabilirki senin resmini gormemle
Soran+1 yılEvliyim gerizekalı gizli giriyorum neden kendimi ifşa ediyim
Cevap sahibi+1 yılGuzl kardesim benim ne alaka nie ifsa olasin de bana acayim gizliyi at resmini ne var bunda ben sen iddalisin die dedim lafta kalarak lafini yemen senin bilecegin bisi sonucta ifsa olmakla ne ilgisi var olayin edepsiz bisimi yaptin sonucta arsiz bir soruda sormadin
Soran+1 yılLafını yemek ne alaka sen saçamalamaya geçtin. Göndercem deyip göndermezsem lafımı yemiş olurum. Umarım bunu idrak edebilecek kapasite vardır
Cevap sahibi+1 yılVar elbett. ben iddali anlaminda dedim lafini yemis oldun diye yani inandiriciligini yitirmis oldun belliki otilianin yanindan bile gecmemissin bol keseden atmak oldu seninkisi malesef
Soran+1 yılHe öyle ya inanmasan kaç yazar
Cevap sahibi+1 yılYalanci olsan bisey yazmazsa inanmayanada yazmaz heralde biraz mantik ya o kadar guzel olcan da atmican rsmini ben o kadar guzel olsam karsimdakine lafiniyedirtmek icin bile atardim o resmi kapak yapardim sende haklisin cunku yok die atamiyorsun onemli degil inan bana arkadasim herkes oyle cok guzel olmak zorunda degil ayrica kabi guzellik daha onemlidir
Soran+1 yılYa tamam çirkinim uzatma
Cevap sahibi+1 yılAynen yok tamam harbi tassin otilia seni gorse cok kiskannir haklisin dostum ardasim
Soran+1 yılSenin yaş 15 falan sanırım
Cevap sahibi+1 yılErgen olan ben degilim sensin sanirim zira kendini otilia ile es deger goren daha iyi oldugunu idda edende sensin ben degil ve iddasini kanitlayamayanda ama inan mesele degil arkadasim sen cok iddaliydin diye o kadar uzadi mevzu kapatalim istersen
Soran+1 yılUzatan kim acaba ben 2 kelime yazıyorum sen destan yazıyosun tamam sakin ol şampiyon
Cevap sahibi+1 yılBiraz uzun yazarak kendimi ifade ediyorum dogrudur estafurullah sampiyon sensin sen kazandin sonucta gondermeyere😉 ama gonul isterdiki otilia kadar guzel bir turk kizi gorup gururlanmak ama nerdeeee 😊😊
Soran+1 yılYeter yaaaa güzellik başa bela arkadaş rahat bırak beni
Cevap sahibi+1 yılEvet otilianinki eminim oyledir seningirmedimki bela diyosun guzellik gece gece harbi guldum 😊 hani gorup yazsam kallisinda gormedigim halde nasil bu tiribe girdin alkisliyorum 😊😊
Soran+1 yılTamam güldün alkışladın bitti. Kapandı sahne
Cevap sahibi+1 yılSaglik oldun bayan otilia buldum sizin lakabiniz bayan otilia olsun ama bir daha nasil gorusup yorum yapabilirizki birbirimizin sorusuna bir kullanici adimizi biraksak birbirimize olmazmi ben gizliyi kaldirsam siz bu merhaba diye yazsaniz tabi isterseniz musade varsa yani
Soran+1 yılO karı çirkin bir kere bana onun adıyla hitap etme şapşal bir . yüzü var Ha erkekler şapşaldan hoşlanıyo o ayrı ama benim asi bir ifadem var. Hem senden yaka kurtarmaya çalışırken bide kullanıcı adı mı bırakcam yok artık
Cevap sahibi+1 yılO zaman size nasil sesleneyim asi ve guzel kadin diyemi? Asi yuzunuzu goremedigim icin algilayamadim haliyle asi guzelliginizi 😊 . evet bence vermelisiniz cunku cok guzel tartisoyoruz haksızmıyim?
Soran+1 yılÇık gizliden yakışıklıysan belki atarım mesaj
Cevap sahibi+1 yılProfilimde resmim yokta bana bos mesaj at resmimi atayim sana mesajla olur mu?
Soran+1 yılBakarız
Cevap sahibi+1 yılCiktim atmazsanda yaz buraya gizliden ciktigini gordum die olur mu
Soran+1 yılGördük
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgililerinden biridir, becerememiştir rüyasında halletmiştir işini
07 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bii ihtimal yok
Cevap sahibi+1 yılHerşeyi söylemek zorunda mıyız? Çevremde çok var yalan söyleyen olur öyle
Soran+1 yılYalan söyledi yani sence öyle mi
Cevap sahibi+1 yılYok be ablacım ya makara yapıyorum biraz rahat ol. Ben rüyalandığımda zenciyle birlikte oldum, hayatım boyunca zenci görmedim. Rüyada kontrol edemiyorsun ki
Soran+1 yılHadi ya cidden edemiyo msn ben rüyaları kendimiz yönlendiriyoruz zannediyorum. l*n bir soru sorduk herkes aynı şeyi söylüyo alakasızca neyse..
Cevap sahibi+1 yılVerdik ya kör müsün? Zenci dedim yetmiyor mu?
Soran+1 yılBen ona takılmadım
+1 yılKasabi gormemistir heralde
10 Yorumla
+1 yılKarisini niye gorsun ya yaninda yatiyo iste😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılDeme öyle yaa 😀
- +1 yıl
Dedim bile😢
Gizli Üye(30-35)+1 yılkimse rüyasından sorumlu değildir
21 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum tatlım sadece doğru mu söyledi onu bilemedim
+1 yılolabilir ben arada görüyorum gayet normal
011 Yorumla
Soran+1 yılKimi
- +1 yıl
karımı görüyorum
Soran+1 yılKarından başkasını görmedin mi
- +1 yıl
gördüm rüya bu herkesi görebilirsin ama eşimide gördüğüm oluyor arada normal yani bu
Soran+1 yılKimleri gördün
- +1 yıl
aaa burada onlar sayılırmı :)
Soran+1 yılSay bir ya kimler o ihtimalde
- +1 yıl
olurmu sonra ne demezler burada insana
Soran+1 yılKime ne hem istersen gizlende say
- +1 yıl
sen gel o halde
- +1 yıl
zaten millet okudu burada kim yazdığını anlamazlarmı
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılRüyadanmı kıskanscsksın, adama acıdım.
01 Yorumla
Soran+1 yılKıskanmadım
Seni gormustur büyük ihtimal
010 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyo yani
Soran+1 yılPeeeh aklı başka hatunlara kaymadı demek hâlâ
Soran+1 yılKeyfi bilir beni bağlamaz
Soran+1 yılÖdeşmek için onun bişeyler yapması lazım
Soran+1 yılİyi yapmış tamam
:D bilmiyorum görmüş olabilir
00 Yorumlagörse nolur görmese nolur
08 Yorumla
Soran+1 yılAğzına sıçılır
Soran+1 yılRoberto Carlos la al aynı :-D
Soran+1 yılHadiseyle onun bacaklar aynı ya ondan şeeettim
Soran+1 yılTaam
evli adam rüyalanmaz bence
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılGirmiyo demek ki
Soran+1 yılPeki
+1 yılNeden ınanmıyorsun kuzum
02 Yorumla
Soran+1 yılİnanasım gelmiyo
- +1 yıl
Sana kalmış da buyutme
Kesin kaçak et kestiii kasabi gormustur
00 Yorumlagençlik aşkını görür
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. vardır
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evli bir erkek rüyalandığında karısına seni gördüm diyosa doğruluk payı var mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler