Eşim seks sırasında bana çok sert davrandı?

Evleneli daha iki hafta oldu ilk kavgamızı ettik. Seks konusunda kocamı tatmin etmek için evlenmeden önce bir sürü şey araştırdım, p*rno izledim. Baya da memnun kaldı. İlk seksimizde bir şey yapmadım zaten canım acıdığı için. Sonra alıştığım zamanlarda öğrendiklerimi uygulamaya başladım. Ama şu adama bir söz geçiremedim aniden içime girme diye. Dinlemiyor canım öyle yaptığı zaman çok acıyor. Ben de bağırdım. Şerefsiz dedim sinirlendiğim için Aslında kocam beni baya tatmin ediyor hatta orgazm oldunmu diye soruyor sürekli. Ama şu sorunda bir türlü beni dinlemiyor neymiş efendim unutuyormuş seks yaparken. Neyse şerefsiz dedim, o da bağırdı kaç gün oldu alışamadın hala diye ben de dedim ki seks yağarken sorun çıkarmayacak biri istiyorsan fahişeyle evlen dedim. Sonra birden ne oldu bilmiyorum kavgayı unutup sevişmeye başladık beni domalttı ve banyoya gitti. bir baktım popoma bir şeyler sürüyor birden popoma girdi ben ne olduğunu anlamadım çığlık attım o kadar acıdı ki. Sonra ona vurup ereksiyon halinde bıraktım ve tuvalete gittim. Dün oldu bu olay hala konuşmuyoruz ne yapacağım ben niye böyle yapıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Gençler sakin, eşim azgın değil, sapık değil, yılların birikimini benden çıkarmıyor ve boşanmayacağım. Sadece biraz öfke problemi var kontrol edemiyor yani ama bu ana kadar bana el kaldırmadı. Ayrıca sorunlu da değil. Öyle bağırır çağırır ama sonra çok üzülür öyle biri.
Eşim seks sırasında bana çok sert davrandı?